Тръмп: Изглежда руснаците стоят зад отравянето на Скрипал

Доналд Тръмп заяви, че вероятно Москва стои зад отравянето във Великобритания на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Изглежда руснаците стоят зад отравянето на Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

виж си кочината ,остави путин тоъ така или иначе ще спечели изборите.

ЗАПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ КОЙТО ПИШЕ ТЕЗИ ....КОЙ КАКВО КАЗАЛ СА БЪЛГАРСКИ ИЗМИСЛИЦИ ЗА ДА СЕ НАСТРОЙВА БЪЛГАРИНА С/У РУСИЯ НО ТОВА НЯМА ДА ИМ ПОМОГНЕ ЗАЩОТО МНОГО СА БЪЛГАРИТЕ КОИТО ИСКАТ РУСИЯ

вероятно тръмп трябва да осъзнае че е лидер на глупаци

Прав е човека, зад случая стоят руснаците от ЦРУ. Крадеца Вика дръжте крадеца. Как така изведнъж решиха да ликвидират двойния агент точно0 с тази отрова която е унищожена през 90 г. и част от оборудването и машинити за производството и са в Америка. Ех тези руснаци колко са глупави и тези американци колко са умни. Всички прости аз най умния!

За един човек ореваха света , а за над един МИЛИОН убити хора от САЩ по цял свят във войни , защо не казват нищо ?

Изглежда звучи зле дори от устата на Тръмп. Някъде зад кадър нещата са жестоко вмирисани и някои хора буквално ще изтрещят. Няма човек, с изключение на диваците от джунглата на комунистическите бордеи, да не разбира, че разпространение и употреба на бойно химическо вещество в заведение за обществено хранене в мирен град в чужда държава е страшен скандал. Меко казано е престъпление против човечеството, защото химическото оръжие е приравнено до оръжията за масово поразяване.

То заради това Тръмп, влиза дупешката и подкрепя Велико НАСРАНИЯ. Щото след време, ще излезе, че САЩ са дали НОВИЧОК - а. Но, както с мелдония, за нас може, за Русия не. Шарен свят, западния с Цветовете на дъгата.

Не викайте "ИЗГЛЕЖДА" , а давайте доказателства..... Така се правят нещата в нормалните страни, нали???

На мен не ми изглежда руснаците сами да си правят провокации , но ми изглежда, че господарите на света са решили да се отърват от Тръмп и той сега им се подмазва за да ги омилостиви!

Нашия човек и той ни предаде. Предател перукясъл що така бе.

категоричен ами го увърта "изглеждало било"? Импийчмънт веднага за тоя копейкаджия назначен от кремльосвките си господари.

Да заглавието говори много ,явно е Тръмп е хвърлял на боб и е погледнал в кристалното кълбо и резултата е на лице.

"Четирите страни са отвратени от атаката с газ " И всички очакват Доказателства !! Да видим сега как ще свържат Русия с нападението с газ произведен в СССР и притежаван в момента от 16 страни! Една от тези страни е Англия и по точно мега Секретната Лаборатория Портон Даун ,1 километър извън Салисбъри където стана всичко ! Газа го имат Украйна ,Узбекистан...от бившия СССР ! Англия в стремежа си да покаже влияние в света,и Мей да удържи вътрешно положението и да отвлече внимание от големите роблеми в сстраната ... ...прави смешно жалки глупости !

ФАКТ: САЩ и Англия печелят ли икономически ако ЕС се скара с Русия и не ползват пазарите им а ползват пазарите на Англия и САЩ? 1. Какъв е мотива да го убият Руснаците ( можели са да го убият по-рано ) 2. Какъв е мотива да ползват НОВИЧОК а не конвенционално оръжие? 3. Какъв е мотива да го убият точно преди президенските избори? 4. Какъв е мотива Англия да не даде проба от веществото за международна експертиза с участието на Русия?

И преглеждайки британските медии 80% от хората там си задават твоите въпроси , и знаят че тяхната англииска олигархия ги прави на глупаци ! Няма разлика с ГЕРБ .

изглежда, че тръмп стои зад устата си....а устата му е пред него

покаже, че не е назначен от Путин, тоя жалкар тепърва ще ръси още простотии.

Човечецът не е у ред!У нас такова някога ги лекуваха принудително.

да де но северна корея не е ирак , а камо ли русия :) XA XA XA

ти си много зле бе брачед ... много си плосък , за да не видиш как двамата лидери се разбират и поделят полека света ... иди да точиш лига по тромпета на клинтон ...

Този явно се е вживял в ролята на господар на света. Пролича му при Северна Корея сега е набрал скорост и продължава да ръси тъпизми.

Тръмп. Вероятно съм сигурен че може би знам че при определени условия има вероятност от евентуална руска намеса.Затова незабавно санкции.

Елементарен и вулгарен си!

Запада се излага все повече и все по-елементарно. Ако има нещо за което да мразя запада, то това са двойните стандарти и прогресираща глупост на елитите им.

"изглежда", а според посланника им в ООН САЩ са сигурни? И откъде "изглежда"?

тоя пак се изказва неподготвен

Абе какво е това ? Сигурно , вероятно , може би , сигурни сме че.. от сигурен ( ама таен ) източник...вие подигравате ли се ?

Да им лупат санкциите , пък ако са невинни да подадат контестация

изглежда тези, които "Hе можаха" да те победят на изборите и ти стана президент, стоят зад тази гадост?? Hо, след като путин бъде преизбран на 18 март, ще ти се изясни обстановката и ще ти изчезнат съмненията!! Tи, междувпрочем защо смени държавният си секретар и шефа на цру, да не би и в тях да се съмняваш в "Hещо"???;))

От далече и на мен Тръмп ми изглежда нормален, но е много по- зле като го погледнем от близо, пък и той живее в бялата колибка- както японците я наричат цвета на скръбта.

Тръмп: Изглежда руснаците стоят зад отравянето на Скрипал. И зад президенстските избори в САЩ, нали?

И зад НЛО-то, което наблюдават, и зад лошото време в САЩ, и отзад......

Браво, бай Дончо. Само Путин е виновен. Даже и за дупките по пътищата ви.

Тръмп връща услугата на Путин, помага му да спечели изборите

тръмпи аз до иванка спах та докажиго а !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от ясно е, че зад тази провокация стоят САЩ в съдружие с Британия. Сценарият е до болка известен и пак тръгна от Британия. Затова на снимката Тръмп гледа като мишка в брашно, защото ако се съгласят на разследване ще стане ясно - разработчика на тази отрова работи в САЩ, а те не са се отказали от химическото оръжие. Ако има независимо разследване лесно ще се установи пътя на веществото отвъд океана. Засега обаче съшитата с бели конци провокация дава обратен резултат.

да изглежда че поне един здраво , мислещ след западните лидери другите са за цирка

твит е принуден директно да се намесва в руските избори, макар и без желание; нямат шанс по законен път да дискредитират избирането на Путин и започват подла, коварна, долна кампания, каквато добре са отрежисирали от много време; това да посегнат на шпионина, не е необичайно, но да тровят дъщеря му е чисто американски стил: на осама избиха всички жени и деца; на кадафи и садам и досега преследват семействата

това е като или до туалет или в гащите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какво е това ИЗГЛЕЖДА бе бай Дончо. ИЛИ СТОЯТ, ИЛИ НЕ СТОЯТ !

Докажи го! .....Рано или късно,Америка ще си намери каквото търси. И на дяволът ще му дойде краят.