Шефката на Апелативната спецпрокуратура подаде оставка

Ръководителят на Апелативната специализирана прокуратура (АпСпП) Даниела Попова подаде оставка и беше освободена от длъжност от прокурорската колегия на ВСС.

Обратно в новината

Коментари - Шефката на Апелативната спецпрокуратура подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, помагай му! Защото това е добро за всички нас!

ЗАЩО ли тогите на прокурорите са в червено и черно, това е униформата на Сатаната по описание от Библията. Няма нищо случайно...който има уши да слуша, който има очи да гледа.

Ужасно противна физиономия!

Психологични не е ли по - правилно, вместо лични причини?

фсички прокурори в панделата!

През последните две години Атанасов отправя критики към ръководството на прокуратурата. Първо той каза, че в държавното обвинение и в следствения отдел към СГП има шпицкоманда, която използва дела за шантаж на политици и магистрати. Въобще какво да се каже повече??? Щом критикува цацата ..начи е виновен ... СКАПАНА ДЪРЖАВА!

Това е демокрацията и спаването на законите по български:(((((Щом критикуваш, щом показваш кирливи ризи ще ти спретнем едно дисциплинарно белким ти затворим устата защото няма за какво да те уволним:((((

Света на прокуратурата е далеч по мрачно място от света на организираната престъпност. Във всеки случай "положителни герои" от 2-е страни на таз /уж/ бариера няма!Световно известния факт че България е най-бедна и корумпирната държава в ЕС до голяма степен се дължи на тази структура здраво стъпила от 2-е страни на споменатата бариера!

Дрънкаш .простотии от пазара.я иди да пол легнеш. Мисленето ти е проотирвопоказно

Коментарът е скрит, защото призовава към противообществени прояви! ТЕЗИ В ПРОКУРАТУРАТА ТОЛКОВА МНОГО ВЕЧЕ СА СИ БЪРКАЛИ ПО ДТЕ И ТОЛКОВА Л_НА СА НАИЗВАДИЛИ ЧЕ СА ТОТАЛЕН ПОЗОР ЗА ОБЩЕСТВОТО НИ ПОКАЗАТЕЛ НА ЦЕЛИЯ НИ ЖИВОТ ТРЯБВА ДА ПРЕМИНАТ В ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА АК47.

Един няма да стигне - ще прегрее!

PK е със сменяеми цеви.

Виждам тази мила женица, това честно лице, тази неподкупна душа, милееща за правда и си казвам: не на тази оставка! Не бива да загубим кадър като нея за родината!

"шпицкоманди" и действащи като ОПГ прокурори не очаквайте да има държава.

Най-голямото наказание за магистратите в Бг е , да те предложат за по-висок пост ... Всички кирливи ризи ти се изваждат !

Сега е на дневен ред да се разследват делата на прокурорката Русинова, очевидно, и истинските й мотиви: Същевременно на днешното заседание прокурорската колегия единодушно образува дисциплинарно производство срещу следователя Бойко Атанасов. Предложението дойде от градския прокурор на София Емилия Русинова, като мотиви отново не бяха обявени. През последните две години Атанасов отправя критики към ръководството на прокуратурата. Първо той каза, че в държавното обвинение и в следствения отдел към СГП има шпицкоманда, която използва дела за шантаж на политици и магистрати. После говори за унищожаване на документи по делото за фалита на КТБ, за нарушение на случайния подбор и др. Етичната комисия в предходния състав на ВСС извърши проверка и не откри нарушения. Наскоро пък той обвини шефа на Специализираната прокуратура Иван Гешев в пазарлъци с организирани престъпни групи, срамни споразумения и много смущаващи факти. Самият Гешев не е коментирал.

Като им припари бягат овреме, а и после никой не ги гони! Ега ти и кефът! Това като с овреме подалият оставка бивш председател на СГС

Сега тази история трябва да се разследва до дъно? Нали имаме много стойностни журналисти..

Нито една реформа , нито един осъден , за 28г. ! Няма елементарна държавност , няма държава ! Корупция и цигания , до небето !

В България съдебната система ни превърна в РОБИ. Обикновения гражданин няма никаква защита, защото съдии и прокурори правят каквото си искат. Инспекторатът, дори и да признае грешки в съдебното производство, няма правомощия да накаже или отстрани съдия, а това обезправява обикновения гражданин. Така човекът без правна защита се превръща в РОБ.

"Лични причини"? Само от преяждане ще е ;)...иначе 7 месеца преди края на мандата от шеф на АСП да искаш да станеш "редови прокурор" и с духовен катарзис не можеш го обясни;))

Когато атовете се ритат, магаретата теглят.

Процедурата по Закона Магнитски (Global Magnitski act) продължава. Събирането на документи и доказателства е почти приключило и вече на база целия материал компетентните органи ще преценят налице ли са основанията да бъдат наложени предвидените в закона санкции на Пеевски и Цацаров и ще внесат предложение на американския Президент, който може да наложи тези санкции.

прокуратурата е схема за кражби, лъжи, изнудване и яка гавра с жертвите... свинята на снимката явно си е изиграла ролята и сега просто, ще бъде сменена с друга.

явно бълг.съдебна система е "блато".... шпицкоманди, рекет, унищожаване на документи, улики, дела и т.н.

Има нещо гнило или кирливо, което да я принуди да пусне кокала, много блажен кокал е ;)

Лъснала е някъде по жартиери и за да не се появят снимките, напуска... Така действа БГ-мафията.

За по жартиери само, не ще да е! Требе да има още нещо! Я виж любимката, на един наш вожд, как танци без жартиери и само по сланина в "тубата"! АНГЕЛА МЕРКЕЛ В ГЪРЦИЯ MERKEL SUMMER DANCE 2012 !!! Angela Merkel Pool Dance