Трус от 4.7 във Вранча

Земетресение с магнитуд 4,7 по скалата на Рихтер е регистрирано на територията на Румъния, в планината Вранча.

Обратно в новината

Коментари - Трус от 4.7 във Вранча | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типично по български ние там ще строим атомна бомба. Ще проверяваме може ли да гръмне при земетресение.

си проектантът може и да гръмне:)) Нещо да кажеш за АЕЦ "Козлодуй"????

Господ на вас пишещите тук да участвате в разчистване на руини от паднали блокове при земетресение.Гледката е ужасна,преживял съм я но някои не ми вярват. Никой не каза за съдбата на спасената Ани....беше 7-8 годишна....или не знаете за това и само цъкате минуси.

Земята прави една обиколка около оста си за 24 и през Март и през Август.

Човека ти казва че при равноденствие Слълнцето е в екваториалната равнина и негавото притегляне се съчетава с центробежните сили през деня и противопоставя през ноща. Това че центробежната сила ни се променя не означава че суперпонираната обща сила е константна. Ефекта може да и слаб и лесно се проверява с автокорелация на земетресенията за 50-100 годишен период. Може би това е направил учения. Това обаче не означава че това е единствената причина за земетресения.

затрупаните.Два дни работих на срутения блок и после ме преместиха в моргата която за съжаление беше новата неоткрита болница на Свищов. Кви деклараци кви пет лева,свърши разчистването и ни уволниха.

Дали са 250 или 112, само може да се предполага по думи на "свидетели". Имаше информационно затъмнение и нищо не казаха за загинали!

Свищов има паметна плоча с имената на загиналите....върви и чети. Затъмнението беше че прекъснаха всички телефонни линии и не можехме да се обадим на близките си...излизахме на главния път да спираме коли с наша регистрация за да разберем кое как е. Врочем много от пишещите тук по него време са били ташаклии или са минавали прави под масата.

Усети се и в Русе, но леко. Люлееше хоризонтално.

10:24 ч.

През 1977 год. загинаха 250 човека в Свищов, но истината бе скрита. Ужаса беше невероятен в "Свилоза" и града. БелЯ не!!!

77-ма като запасняк работих в моргата на Свищов.....112 трупа минаха от там като на всички рани правеха снимки....имаше и ранени,колко от тях са починали не знам. "Свилоза" не мръдна.....двама запалиха варели с нафта при посещението на Тато в Свищов и настана голяма паника но до там. Писна ми да чета глупости за неща в които съм бил участник.

Dimitar Dimitrov

Недей да лъжеш! Загинаха и чужденци семейство-дядо , баба, мъж, съпруга и двете им деца. И това ли не е вярно.

все повече започвам да мразя българите особенон такива модели като теб. Ти какво си мислиш че обясниха на японците за Фукишама ли? А за авариите в Индия през 80 и 90 години на миналия век когато заводите на САЩ изтребиха 100 хиляди индийци? Защо трябва да ти казват за да се всява паника ли? Трагедия е тгова вместо да си зададем въпроса какво може да направим ти започваш да църкаш като бита мишка!

Не трябва да се всява паника. Що да избягаш като можеш да пукнеш.