Меркел: На Балканите трябват магистрали, не проучвания

Германският канцлер Ангела Меркел открито критикува ЕС заради бавенето в изпълнението на проекти и изплащането на помощи за страните от Западните Балкани.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: На Балканите трябват магистрали, не проучвания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва трябва!А по тия магистрали и проститутки трябват ама всички отидоха на Запад.

бг е мноооого малка за това, наи добре научно изследователска деиност, база на наса 2 или баиконур 2

До господата прокурори.!!! Разследвайте техническото решение за изпълнението на оградата . Има ГОЛЯМО НАРУШЕНИЕ ОТНОСНО ИЗИСКВАНИЯТА НА строителните Еврокодове. Престъпно е да не се спазва задължителното еврозаконодателство !!!!!!! Насрочете комисия от европейски специалисти , понеже нашите са подкупни ,а и няма българи членове на комисиите по еврокодовете. Основно е нарушението на Еврокод 7

С вкарването на Албания, Босна, Косово и Македония в ЕС, Сорос вкарва с един удар 10 милиона ислямисти. Много по-бързо, евтино и ефективно за него, за разлика от вкарването на емигрантите-ислямисти. А неговите протежета (Меркел, Заев, Боко) подскачат и се радват че унищожават Европа.

да ...,,хитлер,, бил ,,маниак,, на тема ,,автомагистрали,,...??? меркел....борисофф??? всяко ,,съвпадение,, е случаино...!!!

ЗАПАДНИ БАЛКАНИ - това е другото име на Югославия и на Велика Албания. Никак не ми звучи в наш интерес.

По лошото е че ако влезе и Турция, както иска Сорос, се връща Османската империя.

турция няма да влезе в еу, защото е по голяма сила от франция и ще баде ограбена от глобалистите в еу, а така в турцция има диктатура и определени хора там са добре

Заглавието е подвеждащо. Нископоклонно към Бацето. А всъщност е за Западните Балкани. Интересно ми е, как ще нагарат Сърбия да се наведе пред ЕС и НАТО, които я бомбардираха и взеха Косово и го дадоха на албанците и американците (най-голямата уса военна база).

бомбандирането стана преди 18-19 години. приема в евросъюза е наи-рано след 10. това не са същите сърби - голяма част от ония които клаха и убиваха в хървацка, босна са умрели или скоро ще умрат

Неграмотнико. Научи първо правописа, пък тогава се напъвай да пишеш глупости. Много сърби умряха от рак вследствие употребата от САЩ на обеднен уран при бомбардировките (не бомбандировки) на тогавашна Югославияп.

За разлика от нас сърбите винаги са пътували и работили в Европа. И ден няма да издържи правителство, което реши, че независимостта е по-важна от това право.

ЕС започна вече да корумпира политици от балканите, за да се поставят в зависимост и да се предотвратят нормалните им отношения с Русия.

Навремето обсебения от масови убиици Хитлер с нагло вредни магистрали повреди охраната на Европа вкл Германия.Последваха зверства загинаха над 70 000 000 . Загина и цвета на Германия/9 000 000/ сега там е ужас и безумие..от магистрали земята не може д а диша

Айде айде, Европа много обича Балканите. Затуй си мълчаха векове наред и бяха съюзници с османците. "Ама то туй минало, да гледаме в настоящето и бъдещето". Ок. Европа не иска имигранти от Балканите (че и малко по-западни държави).Мърмори срещу тях. Ама иска от Африка и Азия.

Пак погаделичкаха боко великий.Колко е бил прав.

за да има магистрали на балканите първо трябва да се изолира,унищожи и подкoпае ,корупцията и мафията и организираната прeстъпност на високите етажи на властта!иначе пълним с вода буре без дъно!

Що за проблем могат да са Китай, Русия и Турция като присъствие и инвестиции? Защо се налагат изкуствени внушения, че ако ЕС не си "вземел" Западните балкани, "някой друг щял да ги лапне"? Бащиния ли са Зап. балкани някому, та се разсъждава така? Преди време американски функционер пък най-нагло постави въпроса на суверенна Сърбия, че "трябвало да избере с кого е". Защо да трябва? Сърбия сама решава на колко стола да седи и дали и трябва изобщо "приятелство" с онези, които я бомбардираха и и взеха територия. Такава наглост и дебелогъзие невероятни. Нормално е всяка страна да общува с всички страни и никой да не налага никому санкции и забрани.

Лелята да си гледа кухнята и арабите. Вермахтът още не е стъпил на Балканите и те не са станали част от райха.

Нали знаеш приказката? "Там от където не минаха немските танкове, сега минават немските коли и немските супермаркети".

Тя повтаря думите на Столтенберг който каза-,, Магистрали и инфраструктура,,- това е от което НАТО има нужда.

Вчера в Белград честваха завършването на куполната мозайка на храма Св. Сава, който е най-големият православен храм на Балканите. Строи се с доброволни пожертвувания и много дълго. На събитието присъстваше Сергей Лавров, а президентът Вучич се обърна към него на чист руски. Уважавам навика на сърбите да не се прекланят пред чужди авторитети, а да си гледат собствената изгода. Какво лошо има руснаците да ти правят църквата, а немците - магистралите? Май дипломация се нарича. Но защо ние сме толкова предани? Кога ще пораснем и ще спрем да си търсим батко?

"Не се прекланя пред чужди авторитети", но затова пък говори "на чист руски" защото сигурно му е роден... Така ли разбираш независимостта от обединена Европа??

Глупако, много ти е нефелав примера. Ами той и Туск каза нещо на български, но това не го прави български роб. И френския посланик говори на български, но това не означава, че Франция е колония на България. И унгарския, и американския ......

"Не се прекланя пред чужди авторитети", но затова пък говори "на чист руски" защото сигурно му е роден... Така ли разбираш независимостта от обединена Европа??

Веднага ти отговарям - а външният му министър наскоро пя на Ердоган на турски. Пак ще повторя - това е дипломация, а не послушание. Между другото, ако трябва и на китайски ще говорят, защото Китай им строи още един мост на Дунава. Усещаш ли разликата с нашите, дето приказката им е "както каже началството", т.е. ЕС или Щатите?

За корупция отново нито дума нито действия. И после кажете, че и тя не е в схемата.

На Баба Меркел не и трябва български Илон Маск да прави елекро автомибили да се конкурира с БМВ нито месокомбинат да изнася евтини наденици за Бавария. На нея и трябват малко, бедни и послушни туземци на чийто лидер може да метне малко пари и така да не ни мисли.

е да де, ама всяка "велика сила" дърпа региона към своето... тоест пак се получава разкъсване и разделяне, а не обединение.

Почти в прав текст си го призна Баба Меркел: На Балканите ни трябват глупаци и тулупи като Бойко Борисов, които за 2-3 милиарди за магистрали и сложи инжинерни съоражения (като тоалетни на митницата или климатик на автогара Долни Дъбник) от които да си откраднат 90%. Само така можем да контролираме тези диваци и балкански субекти!

лелята дава работа, ама не за началници... нито за партийни секретари

sonibvc@gmail.com

Така е. То затова България цъфна и върза за последните 7г. Не виждаш ли?

с написаното от теб само потвърждаваш твърдението си за "диваци и балкански субекти"...

sonibvc@gmail.com

Дал Бог да беше така...тогаз немаше да сме на този хал ако всички мислеха като мене. Ама май, мислят като тебе, та затуй Тиква е на власт и народа е на изчезване.

..магистрали..колко познато ...в германия - да, но тук първо трябва работа лельо

Чичка многознаещ, а к'ва работа без инфраструктура?

sonibvc@gmail.com

Ужас! Пълна липса на образование и елемнтарни навици за логика и мислене...жертва на разпадналата се БГ образователна система...нали? Не си ти виновен. На бързо. Инфраструктура имаше и преди ЕС и Меркел. Не е била идеална но не е и необходимо. Една инфраструктура може винаги да се подобри - това край няма! Но инфраструткурата често е резултат на икономическо развитите и не икономическо развитие. Виждаш ли разликата? Примерно Китай нямаше инфраструктура, но това не попречи западните фирми да си го харесат и да започнат да произвеждат там...СЛЕД ТОВА, започнаха и проектите по инфраструктурата...видя се че има нужда да обслужва икономиката и започнаха да правят. Нека да ти го направя по просто та да го разбереш. Какво предпочиташ да имаш: Един хълм в койото има злато и го копаше, изнасяш и буташ с каруца през лошата инфраструктура или една гладка магистрала която води към нищото?

Да си жив и здрав.. ще дойдеш на думите ми ..само помни

За какво ти е работа , от теб не става нищо?