Заев: Не изключвам напрежение с Русия за евроинтеграцията ни

Получихме силна подкрепа от Германия за стратегическите цели на Македония за членство в ЕС и НАТО, заяви македонският премиер Зоран Заев в Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Заев: Не изключвам напрежение с Русия за евроинтеграцията ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво и е притрябвала на Русия Македония ? Правят се на "значими" някои "политици",колкото да кажат нещо...на Русия не и трябват,нито Украйна, нито България,нито Черна гора, нито даже Гърция...колко бързо Путин върна обратно Ципрас,който дойде при него да го дрънчи за мангизи.За какво са и на Русия тези държави-да ги хрантути както преди ли? Тая свърши вече, беше каквото беше при Льонката Брежнев с трите гуши...Сега Запада и Щатите да поемат издръжката. Русия каквото и трябва си го взима без да пита никой...Крим, базата Тартус в Сирия,Латакия, половината от Грузия и т.н...

Заев, вместо да се притеснява за Русия, да мисли какво ще прави с Косово и Албания, които до пет години ще имат обща армия и единна доктрина.

О,о,о неразумний не знаете какво ви чака!!! И това което имате ще го унищожат за да има пазар само за техни стоки и ефтина рабатна ръка! Глупациииии!

Колко % от македонците вече имат българско гражданство?

Македонците видяха, какво се случи с 314 вагнеровци и им се иска да са в отбора на победителите. Добре дошли! С вас сме макета, нема се плашите!

ПОМИИКА ИМА ИНТЕРНЕТ И ВСЕКИ МОЖЕ И БЕЗ ТЕБЕ ДА РАЗБЕРЕ КАКВО Е ТАМ !!!!!!!!!!!

и всичките страни на които помогна кравария се разориха Украина от трета (3та )икономика в Европа .целта на краварите е достигната -признават бивши работници на ЦРУ

Можеш ли да кажеш, кои години Украйна е била 3 (трета) икономика в Европа, за да проверим и да видим, дали не лъжеш?

ами има интернет и ако ти сече главата можеш да прочетеш и не са за Украина но за всички бивши наши съюзници по СИВ

Не влезе ли в ЕС , Македония се разпада и вероятно ще много размирици. Албанците там се интересуват само за своя си интерес ! Македонците не знаят на къде да тръгнат (след толкова лъжи ,геноцид , репресии за българско самосъзнание и вината на Европа и България за циничните си мълчания ) Просто, всеки момент там може да избухне конфликт .

Зайко, да не свършиш като Джинджич.

''ВЯРВАЛИ В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ''... ЗАГУБЕНЯЦИ

Елай, елай Путине Владимире да ни ослободиш от американски и европейски хайдуци..... има я в тубата

по музика на Вагнер..

България отново предаде българите в Македония с подписване на договора. Тлъстяка подписа под давлението на САЩ договор с Македония в който българското Вардарско наречие признаваме за Македонски език. Тепърва ще се разбере каква продажница както винаги е България....

Това са само последствия. България продаде българите в Македония по времето на Георги Димитров и под натиска на руснаците.

Руските тролове гоз пикаят!Македония ке биде у ЕС и НАТО!

важен ли се имаш, та чак Русия и Путин да се развълнуват, че сте щели да се напъвате да ви вземат в НАТО. Че вие БРЮМ като подлоги с дълъг стаж и да не сте в НАТО какво сте отказали да направите, което САЩ поискат?

Момче, по-кротко. Ще вземаш да се разболееш и ще трябва и болнични после да ти плащам. Това е само бизнес.

Рашките трудно преживяват когато някой иска да се измъкне от кочината им. Ама македонците ако искат да живеят и пътуват като бели хора ще трябва да покажат сретен пръст на Путлер и бандата му.

ЪхЪ шъ пътуват кат тебе чирака като ГУРБЕТ-ТУРисти до калната евронива или до некоя цитрусова градина за ритник от плантатора! Чирака се смята за бял човек, мбухахаха вицът на годината!

В тая статия е написано що за бЕл човек си!хахаха Палячо кой те ебава тебе за слива ве, белия чирак!хахаха "В чужбина отказали лечение на стотици българи"

Затова пък са приели хиляди алкохолизирани ватенки

Ами добре,нали Боци само това успя да съчини-Западните балкани и дайте сега да видите чудото,Тя Германия мисля че слабо или изобщо не се интересува ама е така представено а за Русия незнам ама хич.

Падам от смях, Македония и Германия имали икономически интереси. Ми те тези задминават България по лъжи бе. Нека да влезат в ЕУ- нали все някой трябва да краде пари.Г- жа Меркел пак са и дали отпуска от психото та да си играе на канцлер.

товарищ Лавров или товарищ Захарова ще ти размахат пръст,да не си играеш с огъня.И се пази,щото Кремъл не се шегува.Виж какво превратче искаха да спретнат в Черна гора,ама не им се отвори парашута.А пък на Меркел им кажи по бързо да ви приемат НАТО и ЕС щото щото рашите няма да ви оставят и за секунда и ще ви хапят докрая.

трябва да смениш хапчетата. Малоумници, вие сериозно ли си мислите, че на някого са интересни брадавици като Църна горА и Фиром?

Договорът с Македония според Жаблянов е "търгашество от най-ниска проба", "недоносче и измишльотина

Есествено, че ще има, нали Русия е срещу всичко и срещу всички, кото не споделят нейните ценности като лосиона за вани "Боярка", Стекломоя и Антифриза! Заьо да не си прави никакви илюзии!

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ДОСТИГНЕ НИВОТО НА СЛАБАТА КОМУНИСТИЧЕСКА 1989 Г. ЗА ПЕРИОД ОТ 50-70 ГОДИНИ. УОЛСТРИЙТ ДЖЪРНАЛ 12.8.2012 Г.

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ДОСТИГНЕ НИВОТО НА СЛАБАТА КОМУНИСТИЧЕСКА 1989 Г като се изчистят повредените поколения от првди 1989та. Повече от 50 години ще са нужни.

Абе, що му обясняваш на това МУЛЕ. Но може да стигнем достиженията от 1989 година, само ако от утре станем пак 9 милиона и върнем това, което окрадоха. Но, има една поговорка "Когато, чумата върне жертвите".

Където е рашка все беднотия, одеве гледах че във Венецуела глад и беднотия, заплата във Венецуела - 10 долара и 144 яйца има го и в нета, а минималната е 4 долара. И там доста петрол, ама Мадурестия има влияние от Путята и той им налива пари и те така само грабежи и схеми.

Малии, голямо напрежение между Македония и Русия... Като между Църна гора и Русия. Дали си вярват, че са важни? Путин знае кой дърпа конците на Бойко, Заев, Мило Джоканович,... и няма да си губи времето с тях. Ако има нещо да се договаря, ще говори направо с "началниците", а споменатите назначени губернатори ще изпълняват

днес цялото прогресивно човечество чества 100 години от създаването на несъкрушимата и легендарна РККА. А тоя слагач Заев, ако наистина си въобразява че някой го е еня де щяла да се подложи република Фиром, да вземе да си смени хапчетата.

Зайков се прекръсти на Пирински. Тоя що не се нарече Вардарски, по стар комунистически обичай, с партизанско име.

Вермахта трябва много бързо да влезе в Македония под формата на учения, тренирвеки, подготовка и т.н., за да избие лошите мисли от главата на Късия Диктатор.

Закъснял си с идеята, НАТО вече беше в Македония по време на Косовските събития!

Бяхя главорезите на ЦРУ, които директорът им Джорж Тенети/по баща шиптър/ изкара от Арабистан и които клаха българите в Македония. Продажната както винаги България призна джихадисткото Косово създадено чрез война без референдум и така продаде своите в Македония

Какво значение има какво ще каже руския Сцарь? И в Македония ли забраняват руски език?...фашисти))

За 30 години Западно робство, България е ликвидирана военно-политически, икономически, морално и изчезва за 50 г. като нация

Кой ви е виновен? Знам как се разви Полша, Унгария, Словения, Хорватска итнт...колко е по-далеч от братушки, толкова е по-сигурно . Много се оглеждате назад, и расчитате на тях и на комунисти. Нямате никакво чувство на самосъхранение.

Македония - не тука , а само у дома!

По времето на Тито всички югославски граждани имаха право да пътуват по цял свят. Голяма част от работеха в Западна Европа и живееха заможно. Сигурно има още много хора, които помнят това. Та как да ги убедиш, че ЕС е лошо нещо? Умряла работа. Напразно се напъват блядовете. За разлика от Югославия, българите не ги пускаха на Запад, а ги отстрелваха като дивеч по телените огради на границите, ако се опитаха да избягат от комунистическия "рай". Духайте супата, дрогаре.

Помня разбира се, идваха сърби да търгуват и си купувахме дънки и фланелки от тях.

с най-новите албуми на актуалните групи, югославско производство, можеше да си купи човек.

Този е голям Заек ! Крал е яко когато е бил Кмет на Струмица ,при Слави показаха снимки със скрита Камера ! Русия не я интересува такива мини Държави като квартал на Москва ! Хитрее пред Меркел тя обича Крадци и Аферисти ,също и нашата Мутра Борисов !

накрая путлер ще кандидацтва за нато и ес ама йок :)

Като разпадне старите катафалки ЕС и НАТО ще образува РС и РАТО

Кога виждаш края им - през този мандат ли?

Всеки бяга от расията, само един Беларус им остана и там има конфликти с цената на газта, нещо скъпо им я продава Путю и скоро и Лукашенко ще го отсее.

Бягат продажните джендъри, защото Кадиров яко ги трамбова

"Но, както казах, НЯМА АЛТЕРНАТИВА. Нашите граждани са за пълноправно членство в ЕС", казал Зайко Заев. Щом чуя някой да твърди, че няма алтернатива, си го представям като консерва... Ако Зайко беше умен, щеше да се поучи от грешките на бойковия материал... По качество на живот Европейска България е надолу по всички класации спрямо НРБ...

Соросоида Заев на инструктаж при дъщерята на Хитлер, изкукалата Меркел! Напрежението с Русия е целта на мероприятието!

Излезе ли Русия от Балканите, всички балкански джуджета одма стават Турски вилаети. Следват сюнет, потури, ибрик и вазелин. Скучаещи манафи от Анадоллу и всичко ще е топ тамън

Ми нали Бащицата и Ердоган са първи приятели, какъв ви е проблемът?

Сорос купи Станишев.Станишев купи Заев, а България му се одупи и призна в договора Българското Вардарско наречие за официален Македонски език

Само диктаторите говорят от името на народа си.Истинските лидери се допитват до него.Масонското протеже Заев не прави изключение.

Що ли Русия се меси на Македония?

Войводите да не са набарали някоя мамашка?

Този Заев е като хибрид между Станишев и Цветанов - ляв проевроатлантически политик.

Ще ги бутнат и тях у Бермудския триъгълниk!

Руските подводници веднага ще ги открият.

Публикувано във факти.бг: Не само Гърция, България, Албания, Черна гора и Косово имат интерес от влизането на Р.Македония в НАТО и ЕС и от умиротвоеяване и стабилизиране на целия Балкански регион, а най-вече самата Р. Македония, ако иска изобщо да оцелее като държава. Затова нашият най-бекористно-добронамерен призив към македонските ни братя е да не пропускат този шанс, заради псевдонационалистически внушения и страхове. Името на една държава не предопределя езиково-културната принадлежност и самоидентичносттта на населението й. Примери в Европа и по света колкото щат. Валонците говорят на френски език, фламандците - на холандски диалект, а държавата им се нарича "Белгия" и гражданството им е "белгийско". Сходно е положението в Швейцария, Австрия, Кипър, Люксембург и пр. Важното за една държава е не името й, а доколко тя е майка за своите граждани ! Така че смело напред към подписване на договор с Гърция !

Това лична самозаблуда ли е? Или са ти го спуснали за препис?

да, ама скоро "майка" на половината граждани на Македония ще е Албания.... И сега там има 4 албански партии. Така че.... сметките без кръчмаря в политиката се наричат демогогия.

Вземайте си името Вардария и сте готови. Или пък Албадония- хем за албанците, хем за македонците.

Напрежение с народа ти предвиждам,Заев, като ги налегне евроатлантическия. Русия няма да е виновна тогава.

..Бацето ще праща мас и ще вдигнем Аканомиката на крака.

Гениално!

тъпи, половината македонци взеха българско гражданство, за да могат да ходят из европа, ама другата половина не можаха, затова македония ще влезе в ес! а мераклии за рф нет, и небудет!

В Македонистан българе НЕМА!

и от името на македонския народ ли взехте да говорите? Душиците те руските ми тролове...

нема страшно! путин го няма от две недели, и может не появиться никогда! а може и да му сменят чипа, и да стане нормален човек .

Радваш се, че вече нямаш Кънкуренция ли?

като гледам как си се назовал.

аз нямам кЪнкуренция, и дори не зная какво е това! от дека да си купя?

те руснаците ни взеха з Македония и я подариха на Югославия. Сега си я връщаме и руските варници газ пикаят.

Мужиците отдавна са ви отписали. ....Още след Сталин.

путлеру пак не получается :)

Важното Бацето да прати на войводите от маста без сол. Ще им трябва.

Я кажи къде е Бащицата, че вече две седмици не се е вясвал публично.

Германия ще опоска Македония както опоска цяла Източна Европа.Ненаситни крадци са.

Напрежението с Русия не е изключено, то ти е гарантирано.

Гърция възразява срещу използването на името Македония от бившата югославска република, като твърди, че то може да крие в себе си териториални претенции към едноименната гръцка област. Ами въпросът може да бъде решен веднага ако Македонците решат държавата им да стане част от България.Хем няма да го има вече името Македония,което дразни гърците,хем ще са влезли в НАТО и ЕС.

в България не върви. Ние сме приели, че са отделна държава и точка по въпроса. А и там има албанци, те не ни трябват.

Колко неща са ни натрисали Великите сили и ние ..ни хък. .ни мък. Може да ни дадат и сега част от Макидуния.

Чети по долу ! България отново предаде българите в Македония с подписване на договора. Тлъстяка подписа под давлението на САЩ договор с Македония в който българското Вардарско наречие признаваме за Македонски език. Тепърва ще се разбере каква продажница както винаги е България....

Ще ви приемат в НАТО, мигновено ще ви тропнат 2 американски бази и дотам. За ЕС ще чакате чак след Украйна. Има-няма 20 г. А дотогава я има ЕС, я не ! Така ще си стоите с американските бази.

поне няма да ги налазят зелени човечета и да им спретнат някой референдум. Я за присъединяване към Сърбия, я към Русия.

Тъпак до тъпака майно льо, кретен до кретена.

редицата от тъпаци и кретени.