Радев и Рубин обсъдиха сигурността

Президентът Румен Радев разговаря днес на „Дондуков“ 2 с посланика на САЩ у нас Ерик Рубин.

Обратно в новината

Коментари - Радев и Рубин обсъдиха сигурността | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАЖЖЕТЕ НАПРАВО КАКВО ИСКАТ КОЗЯЦИТЕ?!ОЩЕ БАЗИ? ДА ПРАЩАМЕ ВОЕННИ НЯКЪДЕ СИ ЗА ПУШЕЧНО МЕСО?ОЩЕ ВОЕННА ТЕХНИКА ТУКА?ОЩЕ КОНЦЕСИИ?КАКВО ТОЧНО?

рубин кого представлява в случая? америка или кликата на клинтън и обама с шеф сорос?

забележителните европейски попадения на Бойко,другият събира гилзите след него !

Господин президента има големи деца , ще трябва да им избира училище , по руски образец , т.е. в Америка

е написал"Фашистка Америка"?Това не се ли нарича най-малко обида ?Защо коментарът не е скрит?Как би могъл да реагира г-н Рубин за такава публична квалификация в дира?

забележка ,че се афишираш с танк разбрах ,че тая забележка наричате цинизъм !

На льотчика явно са му намекнали някои неща,засега... Поне мога да кажа, че е по умен от техния президент...трампата, като бързам да подчертая, че това не е никакъв комплимент

Общото между Тръмп и Румен Грипена е че и двамата са рубладжии,като дори не се стараят особено да го прикриват.

Ще разчистят ли ГРОБ ?

Америка наби днес едно фатмашко канче !!! Очаквайте безпилотника да се кротне малко докато кремълските му господари не го активират отново..

Америка наби днес едно фатмашко канче !!! Очаквайте безпилотника да се кротне малко докато кремълските му господари не го активират отново..

Дира яко трие коментари които не съвпадат с идеите на госта на Радев.

И какво ПЕЧЕЛИ Бьлгария от това партньорство НИЩО. Посланик РУБЕН като благочестив евреин трябва да знаи че приятели -приятели а ма СИРЕНЕТО е с ПАРИ /и в САЩ и в Израел и в Украина даже ес пари/ РУСНАЦИТЕ са насочили едни БАСТИОНИ ТОПОЛИ ВОИВОДИ дулата на установките сочат НЕ Вашингтон ДС а ВАРНА И Бургас Това стресисира бг граждани те имат духовни нужди например да отидат да разпуснат на СЬРФ с 3-4 метрови вьлни на ХАВАИСКИТЕ Острови да са гмуркат с акули и костенурки на Бахамите или да са повозят сред островите на Флорида на супер фаст боат с 3 двигатела Кавазаки по 350 к,с СИРЕЧ СВАЛЯИТЕ ВИЗИТЕ

Като стана въпрос за самолети та се сетих за една история.Към края на войната се разнася страхотен тътен над Берген- Норвегия. Хората, особено жените се разбягват с писъци- Руснаците идват, бягайте.В същност се оказва, че над града са прелитали Вимпайерите на англичаните, които по това време са били постижение. Старото поколение мъже още се смеят на тази история- как жените могат да побъркат един цял град само с крещене и търчене.

Среща,която цели да намали рейтинга на президента,и явно да бъде предупреден за някои изказвания.

Все пак отива на крака. Не е като да звъни по телефона в мин. съвет и да дава указания !

Благодарение на " съюзници " като тоя шломо , България остана без армия . Така, че за какво модерно въоръжаване става дума ?!!! Сигурноста ни пък е в изцяло в Божийте ръце , пак по съшата причина . Врагове , дето искат да ни нападат , за радост , нямаме ! Ама то с такива " партньори " не ни и трябват . Радев е личния избор на рубин за президент , престоят му в уса гарантира защита точно на техните интереси . Затова ми е леко напрегнато от тая среща ... Или ще ни изнудват за още кинти за сатанато , или ще закупим едни железарии на десеторна цена , може направо пушечно месо за афганистан и сирия . Държава , която е допуснала да остане без армия .... уф .. всички знаем . Бог да пази България !

Надявам се Радев да е поискал американците да си разкарат окупационния корпус от България.

Обсъдили са съдбата на Бойко и Цвъки. Радев си е техен. Не ги подценявайте.

Рубин може и да е дал оферта или директно да ни натискат за Ф-ки щайги четвърта ръка.Ма Каракачанов каза че сме можели да вземем цяла ескадрила МИГ-29 от бившата ГФР но нали нашите са натовци и по големи католици от папата и тях не сме взели сега да видим какви щайги ще вземат !?

Новите щайги ще са макети на старите американски таралясници. Уговорката е турците да,, пазят,, България. Препоръката е българите да се запасят с повече тоалетна хартия.

От кого да ни пазят ве то по скоро ние трябва да се пазим от тях а не те да ни пазят ! Ти видял ли си вълк да пази агне ?

Шило

Кой знае какво, американците са решили да правят в България.

Плацдарм, а българите са техните нови индианци.

евентуални ВВС удари по ИРАН от летища Крумово Граф Игнатиево Безмер Сарафово+ МОРСКИ бази за патрулиране и наблюдение на руската територия КРИМ

Само извратеняци биха гледали тебе и клозета ти крим...

Рубин му е казал на Радев да си наляга парцалите защото Путен е бита карта и САЩ няма да позволят по нататъшна колонизация и ограбване на България или опити за насилствено изкарванре на страната от ЕС и НАТО!

Шило

Хихихиихи, Путин ще изпрати и Тръмп и Рубин.

хахахаха, Боже какви идиоти в американската пропаганда! Крадеца вика дръжте крадеца. И Путин какво общо има с американските колониални бази в България. и с това, че американските ТЕЦ ни продават ток в цеба, много по-скъпа от пазарната, като с изнудване и рекет са ни задължили да правим това. Разбира се Путин е виновен. И за това, че американските НПО и пендалите от Американското посолство ни рекетираха да приемем американската Истанбулска конвенция, чрез американските НПО, за това пак Путин е виновен. Смешник, кого си тръгнал да лъжеш. Ставаме свидетели как американския посланик извършва рекет и изнудване на българския президент. най-вероятно искат да ни пробутат самолетите си трета ръка на българските туземци. Както и да ни засилят да си харчим повече от 2% от БВП за оръжие. Разбира се американско. Няма да се учудя, ако лобира и изнудва да приемем Истанбулската конвенция. То в американското посолство като гледахме по животинските паради е пълно с извратеняци.

Колко дълго ще продължи "стратегическото партньорство" с Фашистка Америка !?? С Хитлер в миналото също имахме "стратегическо партньорство" на измикяри и колония, както и сега !!

Долу империализма , да не налагат идеите си на Нашия свръхпатриот ,той е и "де юре и де факто"специалист по оценки! Той може да "озапти"всеки който раздава "шербет"!

и защо нинова е разрешила на пилота да се среща с врага

Срещата НЕ е случайна. ...и Има интерес Отвсякъде. - Следва да попоизкажете, Домакини/Дир.бг !

Лицемерът Радев едно говори тук пред простолюдието с носталгия по миналото и българо-съветската дружба, друго говори на Запад и Америка!

Нека изчакаме да Видим допълването на материала...- бихте ли приели ?