САЩ: Ще присъстваме постоянно в Черно море

Военно-морските сили на САЩ увеличават своето присъствие в Черно море за да противостоят на усилването на руския военен флот.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Ще присъстваме постоянно в Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яаааа...Как америчка очерта ,,границите,,/стратегическо значение/ си и черно море стана америчко езеро....И станахме доро и ние НАТРАПНИЦИИИ,заРусия и Турция дане говорим...

Никакво значение нямат тези два кораба. 30 секунди и са пробити корита на дъното на Черно море. Барабар с екипажа джендъри...

къде ще присъстват - дали отгоре на морето или под него

напуснете морето,идете си в океаните,ние не искаме война...а вие целите това,махайте се от нашия мир.....

напуснете морето,идете си в океаните,ние не искаме война...а вие целите това,махайте се от нашия мир.....

САЩ: Ще присъстваме постоянно в Черно море. ДИР.БГ запомнете си думите, защото преполагам са ваши но ако не са ваши все тая. Исках само да ви кажа че утре ще пуснете статия - Лошите русанаци агресивно обикалят и провокират границите на САЩ. Та ви предупреждавам да не ни мрънкате после след като ви текат лиги от сладост че САЩ са в Черно море. От какъв зор са тук, кой ги е канил, допитаха ли се до гражданите на страните или само фо подставените им правителства?

Нали ББ искаше само яхти и туризъм да има по нашето черноморие. Къде е сега да им откаже да влизат в наши пристанища и териториални води. НАТО - Вън от България и крайбрежието ни.

Правилно! То освен за бостанско плашило, за друго не ставате. А братушките като им доскучее службата ще ви правят лудички за забавление

дойдоха и времето рязко се развали. сняг, студ и прочие , също като у тях. с какво ни пръскат, не ни заблуждавайте, че ни " пазели ". и защо имат ППО и Тоумахок на борда си ? От кого ни пазят, всъщност ? Ако ще се бият с Мечката, защо пак ние да сме им щит ?

Ние българите не ви искаме окупационните американски кораби и войници.

Американските военни кораби могат да присъствуват само в ограничено време в черно море регламентирано в съглашението на Mонтрйо за проливите. Ако не го спазят се превръщат в легитимна цел за Русия :) !

Ватенките цяла нощ не могат да спят от две "пиндоски" корита. Ще се поболеете като Путин бе.

не могат да спят - чудят се откъде да намерят памперси за гей-екипажите

И сега следва Русия да пусне по един самолет над всяко американско корабче и да го следи навсякъде.

А след това от къде толкоз памперси за американците ?

Tова зависи от Tурция , американските военни кораби могат да присъствуват само в ограничено време в черно море регламентирано в съглашението на Mонтрйо за проливите ,контролирано от Tурция.

С такова изявление на американците ... знаеш ли през къде им е за договори , спогодби ... ?

Чужди военни кораби в нашето море за да ни "пазят" та това си е жива окупация ,не стига че демократично източват икономиката ни вече тилкова години сега вече и с войски ни превземат а ние даже цяла огромна сграда им предоставихме за Щаб до Пирогов та ако нещо стане най голямата болница да им е жив щит.

ДАНО НЯКОИ МОРЯЦИ СИ ХАРЕСАТ НАШИ, БЪЛГАРСКИ БУЛКИ И СЕ ОЖЕНЯТ... ДАЖЕ СВАТБИТЕ В ЕВКСИНОГРАД МОЖЕМ ДА ОТПРАЗНУВАМЕ...

Срам ме е че от другия край на света чак от на мачу пикчу у царевицата се е домъкнала армия да ни пази морето .... и то армия на държава съществуваща от 242 години

КОЙ докара тия западнали наркомански АФРИКАНЦИ да цапат пак нашето море?! Пак ли в Бургас ще има инфекции.

Нали според форумната вата е достатъчно едно СУ да прелети бад американски кораб и екипажът напускал:) Ади де , къде са им скапсните сушки ;)

И до там.

САЩ да си гледат двете крайбрежия - източно-атлантическото и западно-тихоокеанското. Марш от Черноморието колонизатори!

Я марш към Русия бе нещастник !

Kalin

Добрия американски кораб е потопения американски кораб

един американски кораб отиде там и стана световен проблем, не могат да противостоят на един кораб. пияници.

Става световен проблем, защото нямат работа тук американски кораби.

Ако се беше поинтересувал. щеше да знаеш няколко държави са далеч пред русия по употреба на алкойол,включително украина.Легай да спиш,клоун !

САЩ: Ще присъстваме постоянно в Черно море, тъй както руските и китайски атомни подводни лодки присъстват постоянно близко до нашите брегове.

...... крайно време е да се приберат в държавата си да охраняват болници, училища, магазини, че там се стреля на месо и измират десетки и стотици деца и граждани-невинни. А стига сте осирали и Черно море. Нали америка беше на първо място. Абе много лъжете брей..... отврат....

Много боклук, много нещо е налазил коментарите .... Но не става ясно, кое му е хубавото на Русия ?! Защо никой не се натиска натам да ходи ?!

Четейки коментарите оставам с впечатлението, че само руски изроди маскирани като български читатели/коментатори киснат в коментарите на ДИР.БГ

Всеки нормален истински българин трябва да подкрепя братска Русия в хибридната война, която водят срещу нея американските империалисти и техните подлоги.

Нека за теб да ти е "братска" Русия, но за истинските Българи е нежелана ! По знамето се познаваш че не си от Българите ами си руски гьотверен !

Ми супер! Аз пък ще отворя фабрика за памперси :))

Малко сероводороди има в Черно море, та тези искат още да го оакат. Утре ще четем как СУ-57 им помахал и тези напуснали.

ни е олайнянено, сега и краварите се домъкнаха

както се казва - затънали са до гуша и все по-надълбоко газят

Гъза си да съдерете, без Крим нищо няма да направите.И в Сирия "присъствате" в нарушение на всички международни норми, но и този прецедент, ще има подобаващ отговор, рано или късно. Както стана с Косово/Крим.

Добре кой продажик го позволява това? Аз пък не искам да се конфронтираме с който и да било. И от къде на къде държава, която няма територия в региона ще си дислоцира войски тук!? Историята е доказала че на САЩ не им пука за нас! Биха ни жертвали веднага само и само за да навредят на Русия.

за кеф, та какво остава за нас.

Какво стана с голите приказки на Бойко за демилитаризация на Черно море?????

Кой го бръсне за слива РазБойко.

...аха ..ще присаствате в Cherno more ...докато на руснаците не им кипнат чаиниците и не решат ,че вече няма да присаствате !!!...от тук нататак изреждам всички всички псувни които се сещате ...а за тези които не се сещате ..питаите някои балгарин...с удоволствие ще ви "помогне "...даже ще ви е трудно да го спрете ...господа от USA...

Ленче, не се май , а отивай да се забавляваш с момчетата на кораба! Питат за теб

там са само третополови, няма да й обърнат внимание, ама ти се вписваш.

а бе не знам рашъните да пратили кораби в Мексиканския залив примерно, но може пък някой превъзбуден козяк/сорос/джендер да ме обори?!

След стрелбата във Флорида Тръмп е казал че трябва учителите да носят оръжие-пък кой е по-бърз! Правете си изводи сами....

Ще присъствате ама пък чак постоянно! Един ден ще се наложи да отсъствате за постоянно!

дано са живи внуците да го видят това

ЩЕ ХРАНИМЕ ЧУЖДА АРМИЯ

ДА ИДВАТ АКО СА ГЛАДНИ МОМЧЕТАТА, ИМА ФИЛИИ С ЛЮТЕНИЦА

Помощта за България от проклетата путлерова Русия! Понял?

Ама ти си господин никой.

Очевидно, скоро САЩ ще трябва да свикнат с постоянното присъствие на руския ВМФ в Мексиканския залив!!

Бреййййй, че нахални руснаци!!! Взели, че разположили на своя територия войски!!! Не мой тъй...туй не е демократично! Изпращаме 2 демократични кораба!!!!

Много железе бе, ама как ше го вадим от дъното ...

Янкииииии, марш в къщи!!!!!!!!!!!!!!!! Негодници!!!!!!!!!!!!!!

Тукааааааа! Да късат нервите на Путльо!

САЩ осигуряват безопасност в региона на такива политически сили, които си позволяват да продават активите на ЧЕЗ за 300 милиона на фирмата "Инерком груп" с активи 90 хиляди лева. С други думе - САЩ осигуряват безопасността на крадците в региона - да си крадат на воля, за да не пречат на самите САЩ да правят нови войни в региона, за да могат и те самите да крадат на воля. Крадци и престъпници от световен мащаб си намират подобни в региона.

Колко ловки са ГЕРБ...В цялата ни история НИКОГА НЕ сме обявявали Русия за враг!!!!Те го направиха...Същевременно ревнаха и срещу комунизма и народния съд-престъпни били....Това означава , че фашисткият режим е законен и прав,а това означава, че ГЕРБ Е ОБЯВИЛ ВОЙНА НА САЩ,Англия>>>>Вероятно и затова САЩ пращат армада-взели са действията СЕРИОЗНО....Едва ли Русия е такава заплаха,пък и никога не е обявявала война на САЩ..

Само едно нещо...не ми стана ясно! Това какво значи...Повече насрани краварски дупета, съответно повече памперси ли? Кат нааканите крави от Доналд Дък!