КЗП съди 9 дружества за бързи кредити

Комисията за защита на потребителите е установила неравноправни клаузи при 56 проверени дружества за бързи кредити, регистрирани към БНБ.

Обратно в новината

Коментари - КЗП съди 9 дружества за бързи кредити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се обърне внимание и на "Бяла карата", кръстена е кредитна карта, но с параметри на бърз кредит.

Нормално, лъжат, мамят, изнудват, злоупотребяват с лични данни и твърдят, че си вземал кредит като всъщност не си.

Цялата промяна е прах в очите на хората. Сега просто, ако определен търговец не желае да продава например на българи ще обяви на сайта си, че за дадената стока не се предлага доставка до България и готово, пак си гео-блокиран. Като говорим за гео-блокиране, защо регламента не важи за продуктите предмет на авторското право - софтуер, онлайн абонаменти, VOD услуги и т.н.??! Много ясно защо - заради пари, много пари.

AbuTalib

Така е.Перестройката ни донесе само лошите неща от запада.

На този "умник" искам да му поясня, защо е измислено геоблокирането - отнася се най-вече за големи електроуреди! В отделните държави има различен стандарт за мрежовото напрежение и формата на контактите - като си купиш пералня от Англия, не може да я включиш в шуко-то! Освен това за добро обслужване, трябва да има и добър сервиз! Как ще се обучи техника от Горно Нанодолнище как се диагностицира примерно миялна Whirpool - 6 чувство, девета серия, която мие с 10л вода? Просто доствчиците се предпазват от искове от страна на недоволни клиенти!

3dfx

Умник си ти, умник, Иванчо... В Европейския съюз има единен стандарт за параметрите на мрежите ниско напрежение - 0,23/0,4 kV 50 Hz. Разликата в щепселите се коригира с подходящ преходник. А гениалната идея да си купиш пералня от Англия изобщо няма какво да се коментира...