Караянчева: ЕС печели от повече държави в еврозоната

ЕС ще спечели от присъединяването на максимален брой държави-членки към еврото, заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Караянчева: ЕС печели от повече държави в еврозоната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно във "Формопласт" - Кърджали се получават солидни икономически знания, особено в областта на валутните съюзи.

прост народ лесно се лъже и сега реват по улиците, кой я бил издигнал, ами вие, които гласувахте за нея, че и останалите покрай вас и те губят от всичко случващо се, крушата не пада по-далеч от дървото, свърши се, погубиха много млади хора, няма излизане от тази кочина, а и друг да дойде, то народ само полуграмотен остана, виждаме ги колко им е сивото вещество, първо нямат държание от селата и в системата, ще трябва 50 години докато минат, за да се научат на ред, възпитание, култура....еродиран човек как може да се изразява с думите(нямам предвид жената) от системата бабоооо, а жената на 40 години, аз ли не разбирам, или те прави, сами заключение си направете, за цвета нищо против,нито хубаво, нито лошо, у дома я харесват мъжкото съсловие, нека си я харесват, но аз до урна никога няма да дам глас за комунист, достатъчно ни съсипаха живота, а цвета е от тях, от комунистически беден сески род, мамарчево град ли е, от мамарчево какъв чеп прави в кърджали, нека си каже, но целият град шушука има си хора бб и цц, едни са за цц, други за бб, все ни е тая, на кого е човек, но е малограмотна жена, атанас е същият всички са един дол дренки, който и да дойде, всичко съсипаха, млади най-вече_а техните са най-най-най-красивите и най-умницитееееее

От разширяването на ЕС ще спечели най-много Германия която е с най-силно и ефективно развита икономика и част от останалите държави от западната част на ЕС с добре развити и балансирани икономики. Източната част заедно с държавите от Западните Балкани, които предстои да бъдат приети в ЕС ще бъдат суровинен придатък на развитите икономики и безмитен пазар за техните стоки.

Iivanov84

А ние какво печелим като въведем еврото ?

Ние не знам какво печелим? Но , Караянчева пичели по над 6000 лв на месец . Ако вземаше по 500 лв, щеше да говори съвсем други неща .

За нас е важно ЕС да печели,добруването на народа не е в дневния ред на евроатлантическите ни управници

Който си я назначи,той да й бере мушмулите!

а бсп защо свали главчев, намериха си майстора сега, що им трябваше рокадата

..."и апелира Кохезионната политика да запази своето място в общия бюджет на ЕС и след 2020 г.";)) Еми не сте прави така да се нахвърляте на рядкото пекинско цвете от Родопите - жената защитава интересите Им!;)

Пипе специално към тебе ДИР са толкова толерантни, премълчават си каквито и епитети и етикети да използваш по отношение на неудобните за теб лица, но друг биха го изтрили за такива писания...

Това е типичното изказване на ненаситните- количество, а не качество. Ми продължавайте, накрая ще се питате къде е народа който искате да управлявате.

Не си правете сметки без нас ! САЩ никога няма да допусне да има по-силни от нея .

другарката ,,черноянчева,, вижда всичко в ,,светлината,, на еврото...!!!

Тая преименува ли Ханой на Пекин или още нищо не е направила с китайската столица?

И ВСИЧКИ ПРИСЪЕДИНЯВАЩИ СЕ ДЪРЖАВИ КЪМ ЕС , ТРЯБВА ДА ПРЕМИНАТ ЗА ОБУЧЕНИЕ В КОРУПЦИЯ , ПРЕЗ БЪЛГАРСКИТЕ ДОАЙЕНИ В ТАЗИ ОБЛАСТ . Иначе , няма ЕС.

тази печалба за нас ще е като определянето на средната ни заплата...??? колкото повече вдигате вашите заплати ,нашата средна се вдига ,,виртуално,,...!!! смешно е че такива са ,,набедени,, за политици...!!! освен за кафета да поднася и шербет друго не ...!!!

ЕС ще спечели, а ние какво ще спечелим !? - цени и заплати делено на 1.95, а цени - същите. Ако едно кафе е 50 стотинки ще стане 50 цента, хляб 1 лев - ще стане 1 Евро. Това показва опита на страните, приели еврото

не знам кои ,,гербер-ски,, не пиша ,,глупак,, защото ,,гербер,, му е синоним ти сложи минус ...!!!

ЕС ще спечели..... Колкото спечели от приемането на България и Румъния... То затова и UK се отказа от печалбата!!!

ГЕРБ греши, когато започнете да говорите за присъединяването на Турция например, вие искате да присъедините извънземни не хора, защото Турция е в Азия не в еврозоната, Турската диващина има много общо с Китайскта диващина. Еврозоната е континента Европа.

ни проповядва тука едно умно и красиво бенецифиентче по грантове и "проекти". Каква стабилност бе, умник като тая в Гърция ли? Или като в Испания?

Човек да се втрещи от подготовката и самочувствието на тези наши самоопределили се като политици. Цветето седнала да обяснява какво печели ЕС от страните в еврозоната, но през ум не й минава да каже какво България би спечелила от това. Да не си мисли, че децибелите, които я издигнаха тук, ще помогнат с нещо в ЕП? Типична комсомолка! Интересно ми е колко пълна е била залата по време на нейната изява.

,,Караянчева: германия печели от повече държави в еврозоната..,,??? що не пита ,,ингилизите,,...???

Пламенна комсомолка, която говори за неизбежното идване на комунизма :) За някои ще е по-добре, други ще изпаднат още повече, а България ще стане географско понятие до 40 години.

Той и сега ЕС печели повече от достатъчно от "присъединяването" на България. Няма нужда повече да печели. Ами да видим България кога ще спечели нещо ...

Тази научи ли атласа че пак се изтипосала да дава изявления :D Oт присъединяването на нашата "територия" то държава не остана,не е ясно кой ще спечели ОСВЕН ГЕРБ КОИТО ИСКАТ НА ВСЯКА ЦЕНА ДО КРАЯ НА МАНДАТА СИ ДА УДАРЯТ РЕЗЕРВИТЕ ЗА ВАЛУТНИЯ БОРД - има няма едни 20млрд и ББ си заминавал за Кабо Верде,вече е уговорено

Какво е обяснението на фактът, че хора сърбали попарата на Виденовци, хора с ограбени спестявания, хора гледали как уроди, като Искров, Чобанов, Василев, пият и пеят, докато умуват как да им цоцнат мангизите, питат каква щяла да е ползата на България? Ами, потресаващата им тъпотия е обяснението. Няма друго. Стабилност бе, глупаци. Финансова стабилност ще спечели България. Малко ли ви се вижда?

Абе, ръждив опел, България и сега е финансово стабилна. Нали си имаме валутен борд. Какво повече искаш? Хайде отивай да работиш по немски, че все за работата пискаш!

лева и сега е вързан към еврото,глупако, и има валутен борд,глупако....нали ББ казва че сме стабилни...колко по-стабилни да станем хахахаха

А как става това вързване бе, кретени? И двамцата? Имате ли идея? А каква е гаранцията, че нов Виденов няма да реши да го развърже? То бива малоумници...

"Експерти" а ла Каролев и Горанов. Ти тия мантри за "стабилността" си ги занеси във казиното да отпразнуваш още една вечер с чалга-парти по европейски. На нас не ги пробутвай. Вече 20 години се "радваме" на финансова стабилност и вместо да можем да си позволим да си купим с НАШИ спестени пари да речем холова гарнитура, трябва да вземаме на изплащане. Не ми трябва "стабилност" ако ще ми окръглят всички цени нагоре. Не мерси, достатъчно са ми и монополи, и средно европейски цени, и нови данъци и такси, винетки, и всичките ви други мантри.

намекваш че сега при борисофф е както при виденов...??? еврото загробва ,,суверена,, на страната ни...!!! франкфуртските евреичета ще ни ги печатат...!!!

щом и тая селска пръчка започна да дава съвети,ЕС са саморазпада !!!

ЕС няма да допусне в Еврозоната страна, която е с под 50% от средноевропейските доходи. Отделно страни като Германия не искат да поемат риска от балкански крадци като тия в Гърция, където потънаха 200млрд.

Цвета, да си беше останала инженер във Върбица. Ама пусти кариеризъм и жажда за власт!

За инженер се иска акъл и работа а не само тапия а тая не е свикнала да бачка...

Казаха ви го и холандци и германци - "Не ви щем." Колкото и да ни се слагате, колкото и да се подлагате не ви щем. Тоя, оня от нашите преки наместници ще ги възнаградим, децата им да учат за сметка на някой фонд, те да получават грантове от фондации, но толкова. За повече не сте ни нужни. Радвайте се и на това. Вие сте от Европата на трета скорост.

На задна скорост!

Издържано в стил късен соц. Напористите селянки винаги опитват да пробият.

Караянчева, ти ум имаш ли? Разбира се, че ЕС ще спечели, ако ни вкарате еврото, но как ще живее този измъчен български народ? защо се правите на глухи кокошки и не чувате и не виждате как живея пенсионерите в България.

на ЕС ли си ревнала,що не мислиш какво ще спечелят българите?

за българка. Тя е "европейка" бе.

Таз недоучена мома явно е станала финансов Евро експерт! Цяла Европа им заяви директно, че ще гледаме Еврозоната и Шенген през крив макарон, докато се вихри безсрамно мафиотската държава, те видите ли ръгнали да агитират "тъпите" европейци каква голяма полза щели да имат от нашата разсипана държава!??

Не и от такива, като България и Гърция...Такива, трябва да бъдат оставяни да фалират и мизеруват, докато се научат..А урокът е прост. За германски заплати, трябва германска работа...Колко пъти им трябва хиперинфлация, на галфони като Шилото, например ?

Караянчева: ЕС печели от повече държави в еврозоната, а Виетнам печели от столицата си Пекин. :)

интересува ЕС да спечилило. Мен ме интересува ние какво ще загубим, щото печалба така и никой не можа да ни покаже и обоснове. А ние ще загубим доста, обикновените потребители защото ни чака поне 4-5% инфланция.

Шило

Не е ли по-важно първо да се установи как ще се отрази на българина това нещо, па после да мислим за ЕС?

нетолерантний невернико! Ти отрекъл се от ценностите и еврогейския ни избор. Как можеш да въобще да отваряш дума за матряла? Разбира се, че първо и най-важно е да не се изложим пред чужденците.