Фейсбук променя подхода към новинарския поток

Фейсбук ще започне да дава предимство на "заслужаващи доверие" медии в рамките на борбата си срещу "търсенето на сензационното" и "погрешното информиране".

Обратно в новината

Коментари - Фейсбук променя подхода към новинарския поток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С една дума, цензура! "Във Франция е арестуван комедиант заради коментар във фейсбук излагащ лицемерието на "свободата на словото" на Запад", писа френският Льо Гран соар още на 18 януари 2015г., а пък сега един Бог само знае как ще е! ("En France, un comédien est arrêté pour un commentaire sur Facebook, exposant l'hypocrisie de la "liberté d'expression" en Occident", 18 janvier 2015). "От Свободния интернет към Тъмните векове" ("From an Open Internet, Back to the Dark Ages", by JONATHAN COOK, NOVEMBER 24, 2017, CounterPunch).

за кво страдате дирр бг нема да го пуснат затва па руснаците могат да я напраат национална медия след толкова инвестиции

фактор е професионалното мнение, именно то формира общественото

"проблеми като сензационализма"

Тъъъй! И от кога на цензурата й викаме "подход"?

Еврейчето пак не е в час. За какви милиарди потребители пак сънува? Половината профили в програмчето му са кухи или на умрели, а в останалите комплексари си показват голите задници и чакат да видят какво ще стане.

Прости Господи, оня, който се информира от Фейсбук!!!

Много интересно как Цукърбърг ще ограничи фалшивите профили.

Mintrue във пълния си блясък! За незапознатите със 1984 - това е Министерството на Истината.

Благодаря Ви, че с Вас мислим еднакво ! Значи, че не съм сам в преценките си за това, което се случва в света.

Фейсбоклукът е абсолютна тъпня. Цукерберг няма какво да се напъва, какво значение има, че залива олигофрените с фалшиви новини.

Никой нормален човек не ползва Фейсбок. Писах ви преди време как работодателите преди да назначат някого търсят във Фейсбук профила му. Фейсбук е евр. клюкарска книга в която хората доброволно си пишат всичко което после се използва срещу тях. А и носи пари, но на кого сами знаете.

"Фейсбук "ни шпионира !Не е безопасно там !

фейсбук=трътфус

Още щом видях заглавието на статията, отпреди да съм я прочел, ми стана ясно, че правилното заглавие е "Фейсбук се захваща с цензурата".

Фейсбук се превръща в тоталитарна система толерираща доносите.

facebook е наи актуалното преброяване на глупаците!

Фейсбук ще ограничава само медиите, които не плащат пари, за да накара другите да плащат повече. За Фейсбук няма фалшиви или нормални медии, има само плащащи и неплащащи.

Че някой кара ли ви да влизате в подобни шпионски програми крещящи че били "социални медии" ? И ако ги няма какво ще свърши света ли земята пак ще се върти и без тях, вън и това няма да умрете даже ще сте по добре, по малко ще знае за вас "Дзвера" в Брюксел...който разбрал, разбрал !!!!

А кй ще определя, кои са "заслужаващи доверие"? Може би, министерството на истината, а?

А кой определяше това досега? По радио, вестници и телевизии? Това си е частна медиа - като не им вярваш що търсиш там?

Моите социални контакти са на една ръка разстояние. Без кавички. На всеки от тях мога да разчитам в почти всичко и те могат да разчитат на мен. Нямам и няма да имам профил във Сурат тефтера. Имам горчив опит от други такива "добротворци". Разбира се, в крайна сметка, от глобалния деспотизъм никой няма да избяга -включително и аз. Той е навсякъде около нас и няма как да не ни повлече. Но който се е запознал с марксизма, е наясно, че комунизмът не може да победи и успее в една единствена държава, колкото и да е голяма (пр. Русия, Китай). Той ще победи тогава, когато пролетариите от всички страни се обединят. А това време, май стремглаво наближава. Заформя се дори всеобхватен, универсален международен език за комуникация -английският. Всичко това е неизбежно, като Лицевата пачавра.

Честита ни цензура във Фейсбук! Крайно време беше да се докопат и до него. Който контролира потоците информация, контролира мисленето на хората. Чакат ни ужасни, сюрреалистични времена на тотален контрол, наблюдение и анонимен(, а всъщност този на корпорациите) тоталитаризъм.

Бре, ужас! Как ли сме живяли без Фейсбук! За да не се плашите анонимността в интернет трябва да изчезне! Сега всеки лъже, маже и дрънка на килограм! Дали на живо си позволяваме това, което правим в интернет? Нека не бъдем лицемери!

кой те кара да дремеш на фейса, има форуми и дискусии по интереси за мислещи същества

Нали искахте да видите как сме живели ние, слушате прекрасните разкази за безплатно образование и здравеопазване и билетче за 6 стотинки. И си викате "А дано".