Папата спря, за да помогне на полицайка (Видео)

Папа Франциск нареди да спрат конвоя му, след като полицайка от ескорта беше хвърлена от коня си, докато папамобилът се отправяше към Плая Лобито, в Чили.

Обратно в новината

Коментари - Папата спря, за да помогне на полицайка (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да питам - папамобил нещо като батмобил ли е? Папата винаги си ходи с него и има някакви специални високи технологии, които ги няма при обикновените автомобили?

И каква новина е това - всеки нормален човек ще спре колата си, ако на пътя лежи паднал човек, какво остава за папата. След като папа Франциск започна активно със своите изказвания и призиви да участва в политиката - на страната на глобалистите (!), имиджът му удари дъното. Затова сега се правят отчаяни усилия да се повдигне - с нищо незначещи новини за негови "героични" постъпки.

А инфаркта, който вероятно е получил шефа на охраната, кой ще лекува? Винаги съм се чудил на подобни популистки жестове. Като толкова искаш да помагаш, прати секретаря си да организира извозването до бърза помощ. Или я натовари на колата си. Но да създаваш стрес на охраната и целия протокол, който работи за тебе, е безотговорно. Освен ако след 20-ина години не припишат "чудото" по възкръсването на полицайката, на светостта на Франциск, преди канонизацията.

просто се чудя и се мая, какво ли ще направи папата в следващата серия на тази сапунка....

По-скоро май бе уплашен от тромбата на папамобила.

Кога източноправославен свещеник/поп ще окаже помощ на нуждаещ се. Точно никога!

Ами и да искат, не могат, защото коремите им големи и вратовете дебели. Чудно ми е защо всички папиностаряват по един и същ вдървен начин, дали не започват да ги балсамират още приживе... Приятен ви ден :-)

Тъп и елементарен пост. Като автора...

Реакцията на кортежа е нормална, ама кой допусна необучен служебен кон на място с толкова хора? Добре е , че на Франциск не му се е наложило да дава последно причастие. И чилийците да се сетят за Пиночет, че срамота.

Ми тя, папата, извършила немислимо ЧУДО!!!! Страшна папа брей!!!

Брей тоз папа, още малко и ще го изкарате по-велик от Бойко Борисов. Още много има да прави, докато стигне делата на бойкло

нема нужда от папа - тоя беше последният

Бе не знам за Папата, ама видях няколко "случайни" граждани с черни костюми да се въртят около Папата с много притеснен вид... какъв ли шок е било за охраната... :)

МенЕ пък са ме погладили 3 Папи по главата, пък и Маджо преди това. От там ми излезе прякорът "тиква". Това Папа, мъжко ли е, женско ли, вероятно джендър, ще сподела във Фейса.

А нашето НСО пребива хора, които му се изпречат на кортежа от джипове.

Така е, защото "нашето" НСО, реално е ОНОЛСОДБ(Охрана На Определени(нам удобни) Лица, Спонсорирана От Държавния Бюджет)!