Появи се нов свидетел на разстрела на Петър Христов

Има нов свидетел на убийството на бизнесмена Петър Христов. Този следобед той е дал показания пред полицията, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Появи се нов свидетел на разстрела на Петър Христов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да му бяхте дали и точен адрес и телефон за контакти. Все пак да не затрудняваме хората да го търсят... Просто не мога да повярвам, че в полицията работят такива профани, че искат и още пари. Отдавна са се превърнали в регистратори и статистици, никаква същинска работа.

Егати "свидетеля" - нито е видял, нито е чул, убиеца. Само е чул и видял последствието. То по тая логика, всички дето в този ден са минавали покрай трупа или са му оказвали помощ ще бъдат наречени свидетели...

Казах си вече мнението - ОТ КОМУНИСТИ ЗА КОМУНИСТИ ЛОВНИЯ СЕЗОН Е ОТКРИТ. Ролята на свидетеля е е само помощна - на ловджийския. пес

дкми

"Това е Георги Каббе, дългогодишен преподавател във Великотърновския университет. Живее и работи в Австрия, превежда за полицията в град Инсбрук." Напишете му ЕГН-то и адреса на човека... е-аси тъпанарската история, и после как да кажеш, че си видял нещо? Нали уж "анонимността е гарантирана".... пък явно не съвсем.

Анонимността е гарантирана ! Ананимността на кипърските ?

Той па един свидетел, тури му пепел... Добре че нищо не е видял, констататори колко щеш

Баси тъпите куки. Всичко каквото намерят първото нещо е да го споделим с новините. Или обратното. Добре ,че са новинарските сайтове за да направят нещо. Ако има свидетел то той е пътник. Сега ще го самубият - не е издържал на напрежението ако е видял нещо изобщо.

НАЙ-НЕПРИЯТНОТО ЗА СИКАДЖИИТЕ Е ЧЕ НАДЗИРАТЕЛИ НА КАЗАНИТЕ ИМ В АДА СА ВИСАДЖИИТЕ :))

Защо не му написаха и адреса на свидетеля Каббе, да улеснят заинтересованите, или това е просто предупреждение към разни наивни свидетели на престъпления да си затварят устата.

Прави нездравословно вЧепатление, че повечето коментари са за убития, който вече не може да вреди на никой. А за стрелеца и шлейфа зда него - -мълчание. Та той може да повтори упражнението и потрети.Така де, на умряло куче лесно нож се вади. Питам един приятел-свещеник на опело. Попе, тоз човек много млад си е отишъл.. Аа, не го мисля, свършили са му дните земни, остават му небесните.

Страшно точни и ценни показания, ще помогнат много на ченгетата!!!!

Ако се вярва на внезапния свидетел, който казва, че е чул няколко пукота като от пиратки излиза, че е стреляно без заглушител.При стрелба със заглушител не се чува нищо освен звука от движението на частите на оръжието. По-точно се чува звук като от лек удар със супена лъжица по празна стъклена бутилка. И как се разбра, че е стреляно със чешки КП, а не с някой друг ползващ същия патрон и с 6 канала на цевта? Да не би стрелецът да е оставил досието на оръжието, за не се харчат държавни пари за скъпи експертизи? На 30 м заглушител на маломощен патрон дава такова отклонение, че вместо целта може да удари някой запач , освен ако не е стрелба с пушка 22 кал. с мощен заряд. Патроните предварително могат да бъдат обработени и надраскани така, че и самият Дявол да може да разпознае с какво точно оръжие са изстреляни. Странна и неприемлива тактика за действие да стреля от 30 метра с несигурен резултат, вместо да се приближи на 1-2 метра и точно за ДВЕ сек да изсипе лавина от 20 куршума. Има и за целта, има и за тези около него. Водещият разследването не би трябвало да допуска поява на каквато и да е инфо повече. Обстоятелството че го прави. означава, че на медиите е поставена задача да формират определено обществено мнение, което да е желано за някой и да води до задънена улица.

Бухчо, можеш ли да отговориш на въпроса поставен като коментар под твоят коментар?

/1/запач да се чете ЗЯПАЧ. /2/и Дявола Рогат не мож хвене спатиите на оръжието ако го пуснат по пързалката с предварително ощърбени гилзи и насечени куршуми , даже може и сменени. Ми има пищови в милионни випуски изкарали войните за 30 сек се сменя цев, пружина , буштапа и пълен магазин от един калибър на друг от Запада към Изтока. Какво ще се разследва тогава? кой обувки носи Митю 3,14щова? Нооо може да се нарочи някой удобен за отчитане на дейност и за служебно отмъщение.

дкми

Много филми си гледал. Надраскани куршуми, заглушители... личи си че си виждал оръжие само на снимка.

Ей момчета, как се казваше когато една дълга пуцавица е поставена на стойка- точно като две крачета настрани, монтирано така, че пуцавицата да има опора?

Въпросът е неясен: отначало за време...когато.... и след това за материя.... И въпросът е несъществен, освен ако не е тъпа уловка. През 2003 ходих да гледам мястото където уж стрелецът по Павлов бил си поставил метална кука на дървото за упор на пушката. Ма тва -пълна измама и глупост. Бил се качил на дърво и се маскирал -малки рехави тополки и няма накъде да се оттегли. Все едно слон да се крие зад кокиче. Абе тия с публикациите ни взмат за балъци и си подбират някой, когото си харесат да го нарочат за виновен и да вземат заплати. Затова на техните глупости често драскам контраГлупости, даже тетра или квинтаГлупост. Нали сме у НАТО и караме по НАТО стандарт съотношение 4-5 :1, за да се подави Противника. хехехе ихууу!

Двама клошара се карат за паркомясто. Бизснегджендърътъ Ристю ги разтървава -и те го пуцат .Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз. Какво тук значи някаква си личност?!

Кюлев и шивача антов също ходеха без охрани. И не само те!

Цветанов също ходи без охрана.

Тези дават лицата, имената и биографията и адреса на свидетелите на тежки престъпления, а крият атестуваните престъпници - лица, имена (най-много инициали), вчера някакъв кретен и разбойник, легендиран за съдия осъдил две медии, че публикували ... публична информация от справката на полицията за арестуването на един хулиган, и той взел, че ги обвинил, че го изложили и депресирали, като върха на всичко е, че в едната медия са изписани само инициалите му, но този бил се разпознал (по ареста и престъплението, за което е арестуван явно) и ... се бил депресирал. И после тези се чудят защо хората не им вярват и не им сигнализират и помагат! На всичкото отгоре, забележете - онзи не съди (и лумпенът съдия осъжда) например полицията или прокуратурата, които са го арестували и обвинили (и оповестили каквато е практиката) или съдията, който е разглеждал обвинението му, а ... МЕДИИТЕ Това е малоумна история! Пълен абсурд! И мафията и откровенитв диктатори вече не правят така! Тези в кой век живеят и на коя планета и континент?

И сега ще си гласуват закон уж да борят корупцията, според който анонимни сигнали не се приемат, а всички виждаме колко лесно подателите стават жертви! На всичкото отгоре ако прокуратурата, МВР и службите не докажат нещо нередно (тези същите дето издирват 9 години опасен престъпник, докато той си живее в ... къщи и всички го знаят!, престъпникът има право. всъщност законът направо го задължава да осъди подалия сигнал за престъплението корупция съвестен гражданин! Ами те по-добре направо да бяха забранили преследването на корупцията със закон или да я направят задължителна! То май разлика няма да има, но поне да е ясно и на последния дебил! Гламава работа, гламави хора, гламава държава!

айде бе кенефчета: боко, боко, боко, боко...!!! що не лаете бе, фекалчета потурчени!?

Бум, бум, бум право в целта, 184- тия поред. Кой е следващия бизнесмен ?

Знае ли някой дали този Христов е идвал на работа всеки ден в 10 часа? Или за да са напълно сигурни извършителите са имали нужда от човек който идва с бизнес интерес - тоест сигурна среща.

И така, новоизникналият свидетел вижда, че Христов се е строполил на стълбите- с други думи може да се рапортира на поръчковите, че резултатът е сигурен.

Ники

ТОЗИ СВИДЕТЕЛ ПРОСТО Е НЯМАЛО ДА ПОСТРОИ НИЩО БЕЗ ДА БЛАГОСЛОВИЯТА НА ТЪРНОВСКИЯТ ГАУЛАЙТЕР ПЕТЪР ХРИСТОВ! Целта на срещата е била да се уговори комисионата за Боце, Цвъки и ГЕРБ. По ирония на съдбата вместо на среща Христов директно е заминал при Свети Петър.

без да комнтирам ще кажа само едно-убитият е изградил империя,но изграждането на империи става само по един начин-като с мин през планина от трупове-през последните 20г....така,че разследващите да пият по една студена вода и да се заемат с нещо друго,за което са учили-защото разследването на убийства не е занаят на чирак в манифактура,а божия дарба и тя се дава само отгоре...

Точно в 10 дошъл джипа. 3 минути чакали, и тогава го гръмнали. В сайта на 24 часа, новината за убийството е от 10:06 на 8 януари. Нищо не казвам де. Щото те всички сайтове и новинари в първите половин-един час не му бяха написали името, като масово са съобщили новината за гърмежа около половин час по-късно, а 24 часа още на третата минута вече я бяха пуснали новината. В момента тая новина явно е редактирана, щото пише името и т.н., обаче не пише да е обновена (а сигурно е така).

Христов хич не е уплашен от власта ,след като ходи без охрана...... Убийците са тези които за власт са способни на всичко и защото са слаби да вземат власта по законен път(чрез избори) действат с атентати и убииства........... Историята на тези бандити и убиици е пълна с примери, даже те са си направили и филми:ЧЕРНИТЕ АНГЕЛИ, НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР с които се МНОГО ГОРДЕЯТ.....

от такива точно свидетели разследването няма никаква полза-ама никаква...има хора които са наясно как стоят нещата с този случай,но в никакъв случай не биха си направили труда да помагат на....некадърници...

Ами, свидетел на ефекта от разстрела и нищо повече. Рядко точен изказ на "ТОЗИ" редактор. По понятни причини!!!

Ех, ако си беше стоял в Самоводене, и продължил бащиния си бизнес, говедовъдството, едва ли някой щеше да го стреля. Всеки сам си избира съдбата.

Когато е някой извършил престъпление или някой золум - му крият името. Когато е очевидец, му съобщават всички данни.

Бях решил да пиша, как може изобщо да съобщават за свидетел. Но като гледам коментарите, очевидно не съм първият. ;)

Добре бе, ако толкова важен свидетел е защо му пишите имената? Тогава направо пишите адреса му и другите дани :))))

няма страшно. Той нищо не е видял. Стреляно е от далече.

Видял го как пада пред тях и в този момент бизнес проекта за 22 къщи е полетял във въздуха заедно с душата на Пешката. Вече продават айран Балкан с жалейка вместо етикет.

Този не го бях чувал, ама като чета сега какъв "хубав" човек е бил... явно доста хора са били на опашка... но един е изпреварил!

"Имал е бизнес интереси да строи сателитно селище с 22 къщи между великотърновските села Малък чифлик и Шереметя. По този повод е бил на среща с бизнесмена Петър Христов във фаталния ден." Значи ли, че без одобрение свише не е можел да строи?

Питайте за Търново-хил който Плевнелиев ряза ленти и още не е комплекс а всичко е запорирано и незаконно, построено от Христов.

Строял е ЕВРЕЙско поселище за родата на госпадарите на Цв.Цветанов от Ню Йорския ХАБАД

Въпросът е всъщност- защо този човек е чакал толкова дни преди да се обяви за свидетел? Не вярвайте, че името съответства, но явно че се знае каква е следващата поръчка. На запад всички, дори преводачите на такива места ако ги питате къде работят ще ви отговорят - чистач съм, работя в фабрика или каквото друго ви дойде на ума.

БОРБА ЗА БИЗНЕС ИНТЕРЕСИ И ВЛАСТ...С ВЛАСТА ИДВА И БИЗНЕСА...КОЙ НАЙ МНОГО НАПИРА ЗА ВЛАСГТА??????? ОТГОВОРА Е ЯСЕН ! ! !

христов уплашен, че служби го следят, а кои в държавата има власт да разпореди това? искал да влезне в политиката, а кои в държавата няма интерес от това?

появила се е нова мишена за килъра и поръчитетие. Журнилиститите нямат грам мозък. За тях човешкият живот е нищо. Освен ако не става въпрос за живота на журналист. Да съобщиш пръв "новината" пък била тя невярна или ялова - това е детската мечта на всеки примитиван съвременен драскач. А че това може да убие някого-какво му дреме?

Този свидетел не е видял нищо, което да подпомогне разследването. Дрън-дрън, празни приказки..., новина ...

значи е потенциално опасен. При поръчковите убийства нищо не се оставя на случайността. Само мъртвият не може да проговори или да се "сети" по някое време за някоя подробност.

,,Малко,,подробности разкривате,още и още.Няма ли ,,защитен свидетел,или търсите бърза сензация.