Туск и Юнкер държат отворена врата за Лондон

Ако британското правителство се придържа към решението си да напусне ЕС, това ще се случи през март догодина.

Обратно в новината

Коментари - Туск и Юнкер държат отворена врата за Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туск и Юнкер са отворили вратата за Лондон, а сърцата си за "Златното момче". Те мислят така: Опитахме с доклади но нищо не излезе, затова ще го оставим да се оправя както иска, ще го използваме докъдето можем. Не можем да го махнем, а и защо да го правим, като той ни е удобен и не ни създава кахъри с държавицата си. Борисов може да бъде използван, ако ни трябва нещо, свързано с Ердоган. Ако ни трябва нещо, свързано с Македония, него ще изпратим... Абе, става за пощенски гълъб и за кошче за заявки на желания от трети страни!

има и още нещо не фиксирам юнкер , а по скоро неговите предшественици не можеш да вземаш каквито и да е било решения , които не са в интерес нито на ежропа нито на света ако при грешни такива няма механизъм за незабажна оставка действен механизъм посоките в които може да се залитни са доста очибийни малка грешка - големи последствия сегашната меьдународна обстановка е именно плод на точно тези "малки" грешки

нищо против ЕС но англичаните са доста по умни от немците и французите за да се остават да ги използват . в една ситуация когато интересите са ти засегнати е напълно естествено да кажеш бай при ес проблемите са сериозни от гледна точка на концепция за развитие а и от гледна точка самостоятелност какво точно да прави британия в такова акционерно общество да приема евро - хихи да приема решения за преселване на народите хихихи да се подчинява на самопровъзгласили се евро императори с наложено мнение от луната се вижда- нема да я бъде що се отнася до англия в ес

abasador

колега, ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО .... как си мислиш, че коментара ти ще мине? Тази всеобща тайна, че алкохолиците управители на Евросъюза получават хиляди евро заплата, че за тях се харчат милиони за угодията им, местене, настаняване, хотели, закуско вечери, коли, охранители и.... и.... какво ли още не за да вземат важните решения.... колко криви могат да бъдат краставиците, нормативи за ГМО в царевицата, влияние на лчтно и зимно часово врене върху подрастващото поколение и... и ... е табу за коментари. А пари за здравеопазване и за увеличаване на мизерните ни пенсии няма! Е как да ти пуснат коментара любезний? Оптимист. Те и моя коментар ще резнат, ама това са брадварите от дир.бг... толкоз могат. Все пак да сложа и едно изречение по темата: Трай бабо за хубост! Лек ден.

P.S. ... влияние на лятното и зимно часово време.... извинявам се, поне 10 пъти съм си казвал да проверявам ама на, като член на ЕК съм станал! Лек ден.

Трай, коньо, за зелена трева! - това по-бива за "по темата". :)

abasador

имаш, право от мен + Лек ден.

Туск и Юнкер държат отворена вратата за Лондон, а България е последната им грижа. България не представлява никакъв проблем за ЕС. Проблемите са в Англия заради Брекзит, в Германия, защото Меркел не може да състави правителство. Във Франция са тръгнали в една посока, в Италия в друга... Вишеградската четворка създава големи проблеми. България е единствената, която папка и слушка. Еврочиновниците са преценили, че едноличният управител на държавата ще остане още дълго време на власт. Той е техен човек. Много харесва да го целуват и тупат по рамото. Юнкер целува по-добре от Брежнев, има проблема на Елцин, но това не пречи на Борисов. В чужбина са преценили отлично българския премиер. Според Financial times посланието на Борисов към партньорите му е достатъчно ясно: "Дайте ми още пари и аз мога да ви обичам повече!"

България и Румъния са последна дупка на кавала! Най-важни за нас са Германия, после Великобритания, после Франция, после Италия, Испания, та ей така!

Отдавна дишаме пепелта и на Румъния.

Има обратен път за Великобритания. Тя е много важен член за нас, защото е вторият донор след Германия!

и банковите ви сметки са отворени за милиардите, коиуто биха вкарали в евробюджета и вие да откраднете!

на коча...

Да бе да ви хрантутят.

...ЩЕ ДЪРЖАТ ВРАТАТА ОТВОРЕНА . На САЩ никак не им е приятно Англия да не им ходи по гайдата , както направиха продажните евро-депутати от ЕС , станаха слуги на САЩ . Турция и Англия се отърваха от САЩ .

Българския бизнесмен отдавна избяга от Европа, и прави бизнес навън защото еврогейовете го обират всеки ден, само българите не разбаха че файда от тоз съюз няма. Всички олигарси се спасяват другаде.

ЕС чака обратни от Великобритания.

Нали чрез България осигурявате джихадистите от Босна, Косово, Албания и тези в Македония. За какво ви е Британия с огромните си пазари ?

Туск и Юнкер държат задниците си обърнати към Ердоган, защото са влюбени в Анадола

За сега , САЩ им го нахлузиха .

че как, нали се надяват той да ги пази, защото няма кой друг. пък на вълка само това му трябва

Много му се иска че една Германия остана да плаща масрафа.

Ама останете да ни заплащате 1/18 от бюджета на ЕС, за да може бюрократите от Брюксел да папкат. Стига толкова и БРЕКСИТ. Ингилизите на рачат да ранат дерибей.

Юнкер не иска вече да цица шампанско , иска да цица пак британска дойна крава.

Се се питам дали Велика Британия може да задмине наш Бочко , ама идва ли.

С тази отворена врата зимъска, внимавайте да не се простудите!

И при нас е така. Щом началниците искат, ще се вземат и никой не може да ги спре, камо ли 2-3 референдума. Класическа демокрация. И Каталуня вече е автономия на ЕС не на Испания.

За какво им е тоя кенеф - ЕвроХалифат. Половината държави да бяха излезли вече, ако не ги беше страх от отмъщение и рекет.

Оно не е харифат , оно е кастрат.

...и джендърхат...

Ми то на запад Ла Манша е по-голям халифат. Вижте столицата им какъв кмет има. Не ще да е на верска основа

Явно влизането и излизането им се хареса, както на англичаните, така и на брюкселските бюрократи ...

Обаче британският плъх нече да улезе у капанот.

явно на третополовите ще им липсват парите за вибратори,мръсно долно подкупно европлеме

Като съдя по някои от изявите му , на Юнкер и за пиячка.

Ще гласуваме докато изберем правилното решение. Въпросът ще бъде зададен с максимално сложни условия, за да може да се тълкува вярно отговора. Бихте ли били така добри ако не ви питат да не искате излизане от Ес

иди ми, дойди ми

Щом Фараж е склонил на втори референдум, то работата е ясна!

Или върви по дяволите!

Имаше такова нещо. Купи ли са го идиота , иначе ме кефеше много как им таковаше онаковата в Брюксел.

Няма как да ви е ясно след като медиите казват половината истина, т.е. изговарят лъжа: Тогава въпросът ще бъде окончателно решен за цяло едно поколение, защото подкрепата за излизането от ЕС ще бъде много по-голяма в сравнение с първия път Найджъл Фараж