Еквадор даде гражданство на Джулиан Асандж

Еквадор предостави гражданство на основателя на сайта "Уикилийкс" Джулиан Асандж, живеещ от повече от пет години в еквадорското посолство в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Еквадор даде гражданство на Джулиан Асандж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неотдавна ДИРа съобщи, че Еквадор гони Асанж от посолството си! Уж го гониха от посолството, пък се оказа че му дали гражданство, пък и искали за него дипломатически статус! На кои новини да вярваме?

Шило

Бял ден няма да види Асандж. И то защо- защото публикува неудобни истини!Нали, уж в "демокрацията", всеки може да изказва мнение и да сочи нередностите? Май не е точно така!

Нашите ПАТРИОТИ, ако са патриоти наистина, трябва да ОПРАВЯТ ЗАКОНА за БЪлгарското гражданство.. На чужденци НЕ трябва НИКОГА да се дава БГ гражданство.. Щото, ако след Освобождението от турско робство, бяхме дали гражданство на турците, онези веднага щяха да спечелят ИЗБОРИТЕ в България и още да сме под Робство... Турците КЛАХА в БЪлгария 500 години, но ги ИЗГОНИХМЕ. До 1989 г, бях останали някакви турци, но дори и Тодор Живков разбра че тия са Турски Шпиони и никога няма да станат Българи и затова им каза да се махат към Турция.

в гуантанамо ще му дадем американско гражданство, а може и кубинско.

там раздават само джихадистко гражданство

Ярък пример за "фалшиви новини" от ЦРУ. Вчера пуснаха "новината", че Асандж уж обидил президента на Еквадор, поради което Еквадор щели да му откажат гостоприемството си в посолството във Великобритания! Днес истината лъсна с пълна сила! И после, кой пълнел ефира с фалшиви новини? Същата работа, като химическото оръжие на Саддам Хюсеин!

Али Хасан ал-Маджид (на арабски: علي حسن المجيد) (1943 - 2010) е бивш министър на отбраната на Ирак. Той е първи братовчед на бившия президент Саддам Хусейн. Али Хасан ал-Маджид и други 2 представители от бившия режим са осъдени на смърт чрез обесване от иракски съд на 24 юни 2007 г. за участието им в операциите от 1980-те год., довели до смъртта на 180 000 кюрди. Али Хасан ал-Маджид е наречен Химическият Али и Кюрдистанският касапин заради ролята му в ръководството на Операция Анфал, когато заповядва атака с химическо оръжие на кюрдския град Халабджа, вследствие на което умират над хиляди кюрди.

Шило

И кое е общото с Асандж?

Истината е, че при превземането на Ирак, американците не откриха никакви химически оръжия. Това го признаха дори най-отявлените им съюзници - Великобритания, начело с Тони Блеър, който заяви, че са били подведени от американците!

sybil, и да се наакаш от триене - мъртва си стара, еврейска вещице !

мога да те подсетя: казах, че има хора, които даряват хора с гражданство, докато други ги цензурират, та кое викаш е против конституцията, а цензурата на сегабг?

цензурата на sybil може ли да се сети какво цензурира?

ако се беше явил, дори и да бяха го осъдили, вече щеше да е свободен, и да ходи където си иска!

Значи скалъпват срещу теб обвинение и ти си готов да се предадеш да те съдят същите тия дето са направили скалъпването....смешното е че ти смяташ че швейцарците стоят зад това обвинение......повече ми смърди на ЦРУ....странно как все използват сексуални обвинения....тия от ЦРУ нямат никаква фантазия

тъй си е! аз имам светлият пример на пролетарският вожд дрОгарят димитров! той се изправи като един титан срещу фашисткият съд в нацистка германия, и срази гьоринг в един скалъпен процес!!

Още утре в знак на протест предлагам да спретнем един гей-парад пред еквадорското посолство. Да видят еквадорците, че евроантлантическите ценности не са празни думи.

Ами в Расиа като ви бият Щерев що да не спретнете един тука :))) ... в Европа гейчетата като теб не ги бием , само им се смеем и опъваме рускини за почти без пари ;) ... па вие си правете паради , прайдове , клубове , седянки и пр...

тои вече ще живе в посолството като натурализиран :) но пак няма да излиза, да не го хванат. егати уреденото пложение :)

не ти ли се струва, че се повтаряш, а гей-стигматизатор?

Ами добре! Наздраве! Едуард Сноудън изобличи мръсните номера на САЩ, Асандж изобличи и даде гласност на мръсните номера на САЩ . Питам се остана ли някой жив и има ли такъв, който да показа мръсните номера на Кремъл или те не правят мръсни номера на никого? Асандж е прекарал достатъчно време на еквадорска територия и не пречи да получи еквадорско гражданство, но пак ще го арестуват стига да го хванат. Той е швед в Англия, но ще го опукат като едното нищо. Истината е, че в игрите на ЦРУ и КГБ има жертви и никой не се трогва за тях. Даже никой не се трогва от казаното от Асандж, защото няма да спре с мръсните си игри, нито би помислил да промени нещо. Ако не подпише споразумение с Тръмп , че ще млъкне поне , докато избяга в Еквадор ще си изгние в посолството.

гума, ти отдавна, отдавна си спаднала. няма свежест в тебе. да не си болна от сифилиса на ленин?

Защо не поиска да е натурализиран в Русия или Бразилия напр. а си ИЗБРА Еквадор - лукса на Южна Америка ?

Шило

Ами по простата причина, че еквадорците са му дали политическо убежище и е бил 5 години на тяхна територия. Други тъпи въпроси?

Еквадор по този начин работят за ватенките. Асаднж е руски хакер

А бе Щерев, те тез руски хакери ще излезе,че са на всеки километър

На всеки милиметър са....скоро ще са на всеки микрометър.

странно как още не са му дали орден стара планина.

в сравнение с вчерашното заглавие на фейк-нюзъджиите от джендърастките медии, това е друго.

един ден трябва да потърсим сметка за какво са ни харчили парите, асоциалните от парляментите! и така ще стане!

Поете, запомни едно, каквото и да правиш, винаги пристига сервитьора със сметката!

Сиромаха ще си изгние в посолството , но е по добре от пандиз

Буха-ха-хах! Нали щяха да го пъдят!? Даже некои доволно потриваха ръце!

пак греда. Утре ако прочетеш че ще екстрадират Сноудън, само ти и свръзката Наташа ще знаете, че е получил руски паспорт и звание Герой советского союза.

По добре герой на СССР отколкото да се загуби без присъда някъде в Гуантанамо......дето все ще го затварят великите хамерикански демократи.