Германското разузнаване: Китай извършва кибершпионаж

Китай извършва кибершпионаж, като се опитва да използва социалните мрежи за създаване на източници на информация сред депутатите и чиновниците.

Обратно в новината

Коментари - Германското разузнаване: Китай извършва кибершпионаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Ама да няма грешка? На Сноудън разкри, че всъщност САЩ следят и разпространяват зловреден софтуер - като се почне от уиндовса и се мине през андроида в телефоните ви и се стигне до системите за управление на ядрените реактори на Япония? Нещо не чух за санкции в тази посока? Просто се свихте като бито куче, а се прехвърляте същите дейности на руснаци и китайци?!

няма грешка. това е част от кампанията "американските куршими са най полезни и безвредни" германските политици също като нашите много удобно забравят и пишат само това което им изнася. това че ЦРУ, АНС и други агенции на САЩ шпионират дори Меркел не е проблем. за тях това е радост и гордост че са се надупили чакат от САЩ да им го сложат. до тях е и нашия Плювналиев дето умира от кеф като види подобни новини но незнайно защо не коментира ч и той е подслушва от САЩ. мож би защото са му смазали анала и спокоен

Поне напишете правилно LinkedIn (в превод "свързан в"), а не ЛинкдИн. И там бяха някакви профили за работа. А китайците са много и от там техните (полу)програмисти. В по-малка степен важи за Индия. Но за интернет предлагането е убийствена конкуренция. Тук магазинчета се конкурират с 2-3 или голям супермаркет, а в интернет с примерно 1 милион подобни (полу)програмисти.

Пак двойният аршин....САЩ може да прави това ама други не могат :-)

браво на китайците....

Така де, досега бяха руснаците, сега са китайците :) А тва, че САЩ следи Меркел и цялото и правителство - няма проблем ? И то официално се разбра, още при Обама. И кво направиха немците? Пръднаха на обамовия ... след като поискаха разрешение от US посланника де.

А пък гооглето ни събира отпечатъците от пръстите. Току виж се появили на останките на някоя бомба взривила примерно Саграда фамилия.

Ще се учудите, но по този начин всички шпионират всички. Дори тинеджърите помежду си.

сигурна мярка за контра кибершпионаж-изхвърляне на всички компютри,лаптопи,таблети,фаблети,телефони,жпс и новите им американски братовчеди!този технически прогрес е насочен срещу самите нас .

Това шпионаж ли е.Едно време какъв шпионаж имаше.

с тази цел пуснаха интернет в целия свят ,но не китайците ,а най-големите майстори в шпионажа. та ,каквото повикало.....

Това сигурно е най-голямото ви разкритие след това, че в Китай живеят китайци.

Ами шпионирайте и вие чрез профили,фейсбуци и др мрежи.От ЦРУ подслушват телефона на канцлера ви, вие се вайкате за някакви профили в интернет.

То само това оставаше и конкуренти да не се шпионират. Че аз на моето си ниво наострям ушите за колегите хем съм прост специалист те говорят за огромни компании и държави на световно индустриално ниво. Разбира се, че се шпионират. Германците едва ли се въздържат също

Шило

щото немците не шпионират? Ба си, къде остана "старата школа", която си вършеше работата без да мрънка?

Китай бил шпионирал, а американците които съвсем открито прослушват всичко в Германия. Швабите за тях си траят!

занимава откакто е създадена американската АСН? Сигурно отвреме на време, ей така да не губят форма отварят пощата на "подозрителните" ли?