Туск осъди ”руската агресия” в Украйна

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск осъди остро Русия след среща на върха с шест бивши съветски републики в рамките на Източното партньорство.

Обратно в новината

Коментари - Туск осъди ”руската агресия” в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За убитите от майданската шайка мирни жители и употребата на тежки оръжейни системи срещу Луганск и Донецк нито дума.Главорезите са част от европейската шайка на Туск.

фък ю

от американското посолство и коментарите........ади бе еййййй козяшки тролове,налитайте на РУСИЯ

тоя пшек случайно оцелял от газовите камери пак иска да му разделят земиците гледам

Тусек, това "осъждане" няма да ти оправи всеобщото недоверие към управлението на ЕС от такива като теб! :))) Русия не може да ти оправи вътрешните проблеми на съюза, които са най-вече икономически! :)))

пак се е напил по стар полски навик.

Туск стига плямпа, ами кажи кога ще нападате Русията? Много лай, много думи, много закани, ами айде вече - мобилизирайте се с Тереза Брей, подкрепете Потрошенко и набийте московеца.

Е ГА ТИ КРЕТЕНА! ХАУ!

винаги ще дишате прахта на Русия!

Ми тя освен прах и говна ,нищо друго не прави...

Нещастници, време е да забравите Крим, който никога повече няма да е в границите на Украйна....той ще е там където винаги е бил - към Русия!

много си приличат те са готов да стоят до последно на барикадата и да пазят майка си меркел,само дето тя пет пари не дава за тях

и не казвайте нищо ,оставете го да се удави в собствената си вътрешна помия

Изрод е жужето. А поляците го мразят до един. Цяла Европа и Америка го мрази. Край, другарю, свърши се с намесата на жужето в избори и референдуми и със сепаратистките му изцепки по Испания. Сега жужи ще си яде задните часто, че и рубличките намаляват бързо.

Те поляците мразят целия свят и себе си дори. Американски подлоги. За разлика от тях сте малко в България. Иначе сте 80% дебили.

Жужето е президент на света, ще се меси където си поиска.

НЕ ПРИЗНАВАШ КРИМ,ПУТИН ВЕЧЕ ГО Е ПРЕМЕСТИЛ В ДРУГИЯ КРАЧОЛ

На този както и Боко...на лицете му е исписана Продажност,Гаден характер ...лош човек.

Русия, без значение как се нарича - Руска империя, СССР или Руска федерация е империя на два континента, имаща като територия 1/6 от земната суша. Който не съзнава това си е негов проблем и му е простено да говори каквото и когато му дойде.

ЕХХХ Туск,Туск бандеровците през 1942-43г на територията на Полша са били Убийци а сега през 2017г са мъченици само защото са на територията на Украйна и такава е повелята на деня:((((Тъжно е да гледам бивши комсомолски секретари като демократи

Тоя полски фашист трябва да разбере, че докато тия украински престъпници не бъдат свалени от власт и обесени по дърветата, мир в Украйна няма да има.

Не се разкаят за това че си убиха Царя, Бог ще продължи да им праща наказания - Ленин, Сталин, Хитлер , а сега и офшорното недоразумение Пичин.

Руското царско семейство е убито с благословията на Лондон. След февруарската революция, британското правителство няколко пъти отказва да приеме Николай II и неговото семейство. Както се казва, ако Англия ти е съюзник, не ти трябват врагове ...

Вчера украинската армия е превзела две села в неутралната зона, което е нарушение на споразуменията за примирие. Укрите си го търсят, така че си го получават. Досега Туск не съжали хилядите пострадали или убити цивилни граждани. Впрочем той е низвергнат дори в собствената си страна, така че можем да отминем без особено внимание "новината"..

Слуга e Туск, слуга специално подбран като цялата брюкселска пасмина. Дали съжаляват или не все е тая защото от тях много не зависи. А съучастието им се състои в това, че дори не споменават за трагедиите, за ключови факти, напълно ги игнорират и ги третират като несъществуващи, все едно ги няма въобще. С това игнориране пък се създават предпоставки, тези факти и събития, които са споменавани да бъдат представяни в напълно изопачен, фалшив аспект. Така отдалечават представите за реалността в главите на десетки и стотици милиони от самата реалност, като ги подменят с фикции, измислици и откровени, нагли измами и тотални фалшификати нямащи нищо общо с действителността. Това не е случайно, особено в случаите на просто крещящи факти или когато темата е част от нечии професионални ангажименти. Тогава не е въпрос на емоции, мисли, мнения или изказвания, а на административни позиции и обмислени, умишлени, преднамерени действия. Действия създаващи съответната информационна среда за търпимост, както и чувство за безнаказаност сред превратаджиите и извършителите, които правят нови и още по-големи подобни, както и други престъпления възможни. За пример: включително и по тези причини след бомбардировката и насилственото прекрояване и разчленяване на Югославия и след Афганистан, стана възможно нахлуването в Ирак, после Либия и какво ли не още, след Либия терористичната война в Сирия, а след това и насилственото вземане на властта, преврата в Киев пред 2014 г., извършен под диктовка на западните демокрации, след като години наред всички са признавали последните избори за легитимни и демократични по собствените им критерии, водейки непрекъснато преговори с инициираните от тях власти и само десетина месеца преди следващите редовни избори, които трябваше да се проведат през януари 2015 г.. Затова тези носят вина, но не заради емоционалните си нагласи. По друг начин и в друга степен от собствениците си, но и те са престъпници.

А кога Туск ще осъди ЕС и САЩ за това , че техни бунтовници избиха сума ти народ в Срия, Либия, Ирак, Афганистан и т.н.?

Не забравяй и Украйна, и там бяха същите бандити.

"ЕС осъжда руската агресия и никога няма да признае незаконното анексиране на Крим" Никога не казвай никога !

На кой му дреме какво признавате и какво не бе!!!Скапан ибрикчия!

пшеките пак искат да им набият канчето май

Тоя катил пак не е в час. Направиха го председател за действията му по отцепване на Украйна като независима държава и влизане в сферата на НАТО и ЕС. Само,че поляците гонят техния интерес. Вече са приготвили реституцията на цяла Западна Украйна. Шляхитите чакат само сигнал да предяват претенциите към всичко на територията на Украйна от преди 1917 година.

Явно се съсредоточават и подреждат фигурките пак за нах ост след като ги взеха на сериозно в Сирия и шляп-шляп-шляп така отупаха терористите и ислямистките бандити там, че и в Израел не могат да ги излекуват. По този начин бе затворен Южния маршрут от периферията към реките и Междуречието, а в перспектива през Иран и Каспийския басейн, с разгръщане след това: т.е. отбиване отново до Кавказ за сътрудничество тип 90-те чак до Черно море, съпроводено с прогрес по захранващата Каспийско море р. Волга и въобще Поволжието, разбира се и към Урал плюс глобална справедливост за Сибир Така проблемите на ислямистите, психопатски естествено водят до увеличаване значението и приоритета на източноевропейското направление, който приоритет сега е съпоставим с този на Северна Африка по време на арабската пролет през 2011 г. Затова в ЕС, Туск и тези като него в Полша потриват доволно ръце: ще има задачи за нас, а значи и стимули. По-трудно беше за тях, когато хвалеха Русия при Предателя Горбачов или пиещия Елцин. Тогава глобалета бяха доволни от процесите в района и геополитически тези не им бяха нужни. Даваха им да вършат само местна черна работа: да третират сънародниците си със шокове с надежда за терапевтичен ефект, да предоставят активи строени десетилетия и изнасят капитали и хора. Сега обаче, благодарение на промените в Русия, господарите им ги глезят и ги държат при много по-добър режим. Т.е. като следствие и в непосредствена зависимост от политиката на Кремъл през 21 век, положението и третирането им значително се подобри. Може дори лакомо да очакват пренасочване на дажби и бонуси от Турция, където поради не пълно послушание, турската лира финансово я третират не както преди и икономиката вече не се помпа така, както това се правеше включително от ЕС преди и в началото на войната в Сирия

Половината "поляци" са Нацита, като този Туск, останалата половина са Евреи ... но почти и отдавна и вече "само на книга". Същото е и с "украинците".

Хората в Донецк са страхотни - Нямат грешка. Оставиха си работата и Семействата за малко, натириха Нацитата - Нашественици, даже намериха време и да ги разходят, като "Шутове" по главна улица за Веселба и се върнаха при Работата и Семействата. --------------------- Шапка им свалям, защото ние това ГО НЕ МОЖЕМ ... всъщност някога, в далечното минало сме го правили ...

Този е внук на СС кадър. Те не го искат в неговата държава, той дава акъл на хората. Като Станишев.

и в собствената му родина ,не искат да го виждат ,а той се изживява на настойник на Украйна,много боклуци се навъдиха в Брюкселската люпилняна дебелосерци...

Украинските военни загинаха, защото решиха че след като в Луганск имаше политически сътресения, това е момента да отхапят едно парченце територия и се натресоха на засади...останалото са полски истерии, с които главата на Туск e толкова пълна, че наскоро нарече собствения си министър-председател Путински агент.

Руйсия ще прави това което е необходимо, а Туск да осъди американската агресия по света!

Важното е, че Русия призна Крим отново за своя земя, както е била преди!

Тази война е необходима само на кремълските фашизоиди. Така поддържат напрежението и лъжат народа да стяга коланите. Нямат никакъв аргумент за задържането си на власт и обяснение защо в богата на ресурси страна населението тъне в мизерия.

ти БЪЛГАРСКО име нямаш ли бе кретен?

Простащината не е аргумент. Тя е признак на слабоумие и ниска култура.

Туск ли си муск ли си , не те знам, но, че си галфон голям, не е нужно да доказваш, постоянно го показваш, меркелово пуделче такова ше ти напълнят кратуната с олово, Крим е руски, също и Донбас, разбра ли педераст!

Има ли нормален Човек, който да си мисли, че Донбас е "Украински"? За Крим пък изобщо не говоря. -------------- "Еклерът на Украйна" може да се посъветва даже и с Наполеон и с Шикългрубер ... ама мисля, че ни френски знае, ни немски ... а то и английския сигурно е, като на Стоичков. ---------------------- Ходиш със зареден автомат на Чуждо място, с какво трябва да ти отвърнат - те в Донбас не знаят, че има Български Цигани.

туск няма ли да осъди обграждането на русия с натовски бази и сега нахалниците го наричат източно партньорство оттам тръгна всичко русия видя лицемерието на запада и си плю на петите никак не харесвам да дрънкат оръжия ,който и да е но защо оставиха нато след разпадането на варшавския договор и не искам да ми отговарят хора ,които са се облажили по някакъв начин-власт реституция сороси и др приватизатори забравих

не му се сърдете на туск. той просто си изработва парите. той не е сложен на този пост да мисли, а да изпълнява. това е

Ако не бяха РУСНАЦИТЕ, бабати и дядоти щяха да са във формата на нощни лампи и да светят на някой дебел германец ,вярна е приказката че няма добро ненаказано.....

И да ви кажа - тез "поляци" за толкова години ЕДИН ИГРАЛЕН ФИЛМ със собствени Актьори не направиха за Биркенау и това което се е вършило там. Даже едни Словаци - Чехи направиха страхотния филм за Биркенау - Colette (2013). Що не го правят , а само снимат бивши концлагеристи. Като направиш такъв филм и "Осраният ти Гъз" ще лъсне в пълния си блясък.

Самите Поляци си Разрушиха Варшава ДО ОДНОВИ , а останалите живи Варшавяни, отидоха през Крематориумите във "въздуха" - даже и помен няма, даже и Номера на ръката няма - по Бързата Процедура.

В Донецк никой не мисли "да се разходи до Киев". Защо да се разходиш до Занемарената Тоалетна на Една "държавица в упадък". В Донецк си стоят в Донецк и си гледат Семействата - вече има Чист Въздух, а не "Наци- парфюм". И искал някой да дойде с тоз "парфюм" отново - ЕЕЕ , няма как да стане. --------------- Украинските "войници" и тези от Сектора би трябвало да са на Ясно, че това няма да стане ... НИКОГА.

Всички средства срещу незаконната хунта в Киев са разрешени!

Интересно, какво ли е правил Суворов в "украинския" Крим през осемнадесети век? Било ли е това законно? А законно ли е превземането от него на Тутракан? Руснаците си взеха отново и успешно Крим, а "Победителите не ги съдят!" Ето и произхода на знаменитата репликата от биографията на Суворов: "Вместо обикновен рапорт Суворов изпраща до Румянцев следните стихове[7]: Слава Богу! Слава вамъ! Туртукан взятъ и я тамъ. (Слава на Бога и слава Вам! Тутракан е превзет и аз съм там.) Началникът изпраща оригиналния му рапорт на императрицата: като безпримерен лаконизъм на безпримерния Суворов. Същевременно го предава на военен съд за самоволните му действия. Военната колегия изготви доклад, в който нейният секретар не беше пропуснал нито един закон, за да докара моята гибел, казва по-късно Суворов. Военната колегия го осъжда на смърт, но Екатерина II не утвърждава присъдата, резолирайки: Победителите не ги съдят!.

ако знаеш пра-прабаба ти какво са я правили турчолята... и още щяха да го правят. рашките може да не са стока - не че ние сме нещо повече - ама са наша стока. не педали, муслими, ана-долци или като тоя на снимката, не знаят какво са.

Като чета коментарите разбирам, че има много болни хора! Имам предвид русофилите пишещи във форума! Русофилството е неизлечимо тежко психическо състояние, определението е дадено от един виден политолог. Абе няма ли здрави хора, които да постват във форума?

Аз знам за двама известни русофоби! Захари джендов, който по време на Старозагорското въстание се е криел в сандък, както и по време на Априлското въстание е предал Бенковски на турците и за това е оцелял! Другият Стамболов, не е вдигнал въстанието в Търновско, още повече е хукнал да бяга , преоблечен в женски дрехи, По време на Освободителната война, се е криел в обоза, за разлика от Коста Паница, по късно рзстрелян от булката беглец. Те такива са русофобите!

Явно не си много начетен. Русофоби са били Раковски, Левски, Ботев, З. Стоянов и всички останали борци за освобождение.

От приятел психиатър знам, че един от основните белези че някой не е наред, е че такъв индивид почва да обвинява хората, че са откачени....

Тоз мекушавия Путин! Ако бях на него , до сега да бях вкарал войските и да реша въпроса! Щях да направя буферна зона в Литва, Латвия и Естония, в Полша и Украйна, както и в Грузия. Кой ще го спре?

Явно не може. Русия не е в състояние да издържи една локална война, защото икономиката ще рухне.

Този Туск, мой че беше някакъв "ашладисан Поляк". Той със сигурност не е гледал "Кръстоносци", камо ли да е чел Книгата. И по тази причина не знае кой е Юранд от Спихов и какво са Вършили Германските рицари на Тевтонския орден в Полша. ------------- Варшавското Въстание. Армия Людова и Армия Крайова - не е ясно срещу кого се бият - Срещу Главорезите на Бах Зелевски или Едни Други. А Руснаците са на Другия Бряг на Висла. Това да си фанатик Католик, не означава, че си умен.

Въпреки договорката с Чъчил за Полша, англосаксите искаха да се изхитрят, и да направят въстание току пред съветската армия и да кажат, че сами са се освободили! Обаче великият Сталин спря настъплението и им гледаше сеира!

На този дядо му не беше ли от СС?

Много скоро англосаксонския свят ще се разпадне! Какъв беше по народност кмета на Лондон?

Никога не казвай никога!Даже и дебилите го знаят!:-)

Поляците са ебати тъпите! Руснаците два пъти за 20 години им създават държава и те пак лаят по англосаксонски!

Поляците Генетично не обичат Руснаците. Добре, че руснаците им спасиха последните няколко Хиляди в Аушвитц, че сега нямаше кой да разказва за Холокоста "в първо лице". Във "Фернихтунгск" лагерите само Коменданта и Външната охрана са били есесовци. Капото - Поляци и Украинци. Аушвитц, Треблинка, Майданег, Белжег ... тотално.