Съдът отказа свобода на майка и дъщеря, убили бебе

Софийският апелативен съд отмени мерките за неотклонение "подписка" на майката и дъщерята от Перник, обвинени в убийството на новородено бебе.

Обратно в новината

Коментари - Съдът отказа свобода на майка и дъщеря, убили бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изроди закоравели ...

И ДВЕТЕ НА БЕСИЛОТО!

Що за изрод трябва да е някой, за да изхвърли живо новородено бебе през терасата? Тая откача яко. КАТО НЕ ИСКАТЕ БЕБЕТО, ДАЙТЕ ГО ЗА ОСИНОВЯВАНЕ !

Да не се окаже след толкова правосъдие, че двете са Фанали гората и ще им съдят цървулите.

средновековието такива жени са ги бесели.

през средновековието населението не е било близо 8 000 000 000 , новородените са умирали три от пет, родилките две от пет,и никой не си е и помислял да изхвърля новородените!

тия от перник са паплач.

Кво нещо са българките християнки, бати и гнуста. Убиици на бебета!

А мюсюлманките и циганките мюсюлманки раждат по много и ги обричат на доживотни мъки.Ама нали кефа е голям докато ги правим.

джони, а твоята мама каква е, по народност и религия, би джони?

малее, вместо да наведат глави от срам пред камерата, те направо си позират усмихнати , като, че ли ударили голямата печалба от американско бинго

Идиотино, въпреки че е ясно че се бъзикаш... Това е снимка, която журналистите са взели от фейсбук. Тия вуйни не позират излезли от ареста. Това им е снимката, най-вероятно, от абитуриентския бал.

при подобни отвратителни престъпления, някои винаги иронично питат " ха познаите от кой етнос са"....сега нещо отсъстват от форума, вместо тях да попитам" познайте от кой етнос са"...колко лошо звучи нали...не делете деянията по етноси..във всяко стадо има черни овце..

вие с минусите , ясно е , че сте от един дол дренки, толкова ви е културата..

светут е претъпкан с боклук...и на това се намерил някои и дете да му направи....

циганки, със средновековно културно развитие...

това си има и добра страна!

Пишете "Убили бебе...". Има ли влязла в сила присъда, която да потвърждава констатацията от Вашата статия? Иначе излиза, че у нас е достатъчно да те обвинят и вече си осъден...

Аре бе, отворената, защото само курваляк може да напише това.Може, може,както може с едно оплакване да се обвини в изнасилване или сексуален тормоз.както може заради уж детето да се обсеби жилище, че и на всичко отгоре да ти плащат издъжка на теб и на тъпкача.

Изпатил си, Патиланчо, ама за друго иде реч. Твоят проблем също не е за подценяване, ама тия двете ще ходят в сливенския. Освен боя в ареста. Ти си претакован само финансово и имотно.

аа, сакън! не са го убили! те само са го хвърлили през терасата, а го е убила гравитацията и рязкото спиране в твърдата почвена покривка!

Не, бе овчи. Никой не отрича престъплението и механизма на овреждането, довело до смърт. Не е сигурно, че те са извършителите. Двете жени. Бащата би имал най-голям интерес от такова развитие. А правило номер идно при разследване на убийство е - кой би имал интерес, кой би имал мотив? Едва ли майка и една баба биха имали интерес, ако бащата ще си плаща издръжката? А? Сега загря ли, овчи?

А ако не са виновни? Ако бащата е изхвърлил детето? Или някой друг..? Иначе за събития от значение за цялата нация пускате снимки от сайтове за илюстрации, сега открито пускате снимка на обвиняеми..? Но още неосъдени..? Невинни, според българската конституция?

бе ти не четеш ли бе миндил?? изр.одката родила в кенефа! крете.нката го взела и изхвърлила ! къв баща, къв донор, къв осеменител бе??

Чета, благордни господине. Чета твърдения, недоказани. Както и вие. Но ваша милост, точно като някоя впечатлителна госпожица, гледала турски сериал, изпадате в словестна истерия сред което. Пълен педе*аст сте. Лабилен, внушаем, истеричен.

Перник е комунистически град. Видин - също. Последствията са ясни. Възмущавам се по-скоро от лицемерието на комунизма и неолиберализма (две страни на една и съща монета): всяка година зверски се убиват по 40 000 деца чрез аборти и разчленявани, на парчета, се изхвърлят във варелите за медицински отпадъци. Всички си траят смирено. А тук скачате, проклинате, съдите. И не ми говорете за презервативи и противозачатъчните - там нямаме ембрион, нямаме сърдечен ритъм и нервна система.

Тези са за електрическия стол

Типични и традиционни българскижени.Всички българки са такива-онождат се когато им е кеф, за пари, убиват деца, бутат се на мъжете в краката, мързеливи , жестоки , уродливи и вечно недоволни. рАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ ГОВОРЯ ЗА ВСИЧКИ ЖЕНИ В БЪЛГАРИЯ, А САМО ЗА ОНАЗИ ЛИГАВА И ГНУСНА ЧАСТ ОТ ТЯХ И РЕДАКТОРКАТА КОЯТО ПОСТОЯННО ПОМЕСТВА ПРОВОКАТИВНИ ТЕМИ ЗА МЪЖА И ЖЕНАТА С ЦЕЛ ПОВЕЧЕ ПОСЕЩЕНИЯ НА САЙТА.ДА НО МНОГО ОТ МЪРЗЕЛИВАТ И ГНУСНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРКИТЕ СЕ ВЪРЗВАТ И ИЗПАДАТ В ЛИГАВА ИСТЕРИЯ ,КАК МЪЖА БИЛ ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО И НАРЕД, ЧЕ ТРЯБВА ДА Е БАНКОМАТ, ТРЯБВА И ДА ПОМАГА НА ИЗТОРМОЗЕНАТА ОТ ФЕЙСБУК И ШОПИНГ ЛИГЛА.а СТИГА БЕ, СПРЕТЕ С ТАЗИ ЕМАНЦИПАЦИЯ И ФЕМИНИЗЪМ, СЕКСУАЛНО НАСИЛИЕ И ХЛЕНЧЕНЕ ЗА ПРАВА.ТОЧНО ТЕЗИ ПРАВА И ЕМАНЦИПАЦИИ УБИА СЕМАЕЙСТВОТО И УНИЩОЖИХА НАЦИЯТА.ДНЕС ЧЕТА,ЧЕ ЕДНА ЖЕНИЦА ОСКУБАЛА МАРТИН ПЕТРОВ С 3,8 МИЛИОНА.ОСТАВИШ ЛИ Я ЖЕНАТА МАЛКО БЕЗ НАДЗОР, ПРОБЛЕМА Е НЕМИНУЕМ.

Предумишлено убийство с особена жестокост. Разстрел!

Колкото и грубо да звучи, трябва да има наказание "разкомплектоване за органи" Докато суа хора се молят за деца, опитваме се чрез дарения да спасим болни деца, тия изродки изхвърлят живо родено човече през терасата!!! НЕ желая данъците ми да отиват за изхранване на подобни същества по затворите!

Не искам да хрантутя тия две измикярки,!!! Изхвърлете ги от 8 етаж, за по-сигурно!!!!

Що не заведат дело срещу съда за сексуален тормоз.

ненормална работа... не искат детето, заченато случайно или от нежелан мъж в живота им, ами оставете го в дом да го осинови някой, че белите бебета за осиновяване са дефицит, а не да го метнеш от балкона в кутия, като непотребна кукла, а после дори да не надникнеш от балкона да видиш последствията, пълна откачалка е майката на родилката

Вижте как са си лакирали ноктите и двете - в бяло! И колко са щастливи... Такива изродки трудно може да се измислят, а те съществували...

да ги бутнат от същата тераса.

СМЪРТ ЗА ДВЕТА ИЗВЕРГА!

ако наистина вярваш това което пишеш, иди сутрин пред НС срещни се с Нинова и ѝ обясни всичко - САЩ не е за нашите деца - там се стрелят без причина - убиват като терористи. Може би майчиното чувство ще е по-силно от алчността.

Изроди!

и защо ли в Америка, по-точно в САЩ са отрочетата на президента и Корнелия Нинова. Дончо - провери - там са децата на почти всички депутати и от ляво и от дясно. Явно е много зле и те искат децата им да станат волеви хора. Хубаво - там учат, там са най-добрите университети на света - не в Русия, а в САЩ, но защо като завърши синът на Курнела продължава там да работи в банка и то на Рокфелер - ще ти кажа - за пари, за МНОГО ПАРИ. Корнела като чуе и види пари и задникът ѝ се разтваря Нали приватизира при гадния Костов Техноимпекс и купи половината акции за себе си за жълти стотинки.

А пуска на свобода умишлени убийци, под формата на домашен арест, условно.

Абе защо случи ли се нещо наистина много отвратителна, са или от Перник, или около Враца и Самоков. Не знам защо е така, иначе нищо лично, но прави впечатление, особено за Перник. По същия начин по улиците на София пак най-нагли са перничани.

това в сигурно снимка преди това събитие, за което и обществото е виновно, тоест всички вие които пишете тук и не бъдете толкова кръвожадни, започнахте като нашите лекари те така се отнасят с нас

... бащата на детето - също на съд!!!

те гони.- И преди е имало подобни престъпления но не се знаеха. Америка му виновна. Та затова ли синът на Корнела е в САЩ - там се изучи на държавни разноски и сега работи в най-голямата банка в НюЙорк, а ти мечтай за социализъм - ходи в Сев.Корея - тъпанар. То в САЩ е и синът на Първата дама и биологичният му баща - депутатът от БСП Свиленски .ха-ха.

освободете ги и ги наградете - убийци. Кат ги гледам на снимката хич не са убили бебето поради бедност. Курви.

Господиии прибери си вересиите...някои хора реват и се молят с години за деца, а тези двете малоумници го изхвърлили на боклука като отпадък... Незнам тези не са за психолог, не са и за затвор да ги хрантутим, а те да си почиват ...те са направо...незнам и аз какво да кажа БЕЗ ДУМИ.

Доста могат да се разкрякат, но каквито извращения се случват при демокрацията, другаде не са се случвали.Много хора си мислят, че Америка е страна на неограничените възможности.Но всъщност Америка е страната с най-крайните отклонения в психиката.И случаи като този, там са ежеседмично.Тъй че тепърва ще има да видите какви идиоти ще се пръкват при този тип управление като напредне в България.

Да ги хвърлят от 7-я етаж, кучки. Съдът какво чака, това си е умишлено убийство.

От тези изродки трябва с тъп нож да режат парче по парче месо от телата им..и пак ще е малко за това,което са направили

да кажа или да напиша нещо, но не успявам...

каквато дъщерята ,такава и майката ...

Детеубийците следва да бъдат умъртвявани бавно и мъчително! Гадове мръсни! Да беше направила аборт по-добре тая пача!

в америка във стената на всяка пожарна има малка вратичка - с размер на банкомат. които не си иска новороденото бебе, може да го остави анонимно там. ако го направи полицията не се занимава с разследване на кого е бебето и не преследва маиката за изоставянето. ако маиката размисли до един месец може да си го поиска обратно и ги връщат веднага без проблем. така че там няма такива безмислени убииства. едно убито и още два живота прекарани в затвора от простотия и неуредици на държавата.

в БГ има една простотия , какво ще кажат хората, дебили, сър, 80%, сър

на държавата ли е простотията( и не е само простотия, а жестокост и нещо което едва ли може да се опише с думи) в този случай, хайде стига сме ревали само за държавата. И убедени ли сте, че трябва да бъдат връщани веднага децата на хора, за които не е ясно изобщо в какво психическо състояни са, след като са ги изоставили, иначе ще е добре да има такива места

това е проблемът на тези два индивида, съжалявам не мога да ги нарека хора, още по-малко жени. Проблемът е на друго място, неспасяемо, та даже и във всички уредени държави. Пълна бездуховност, безсърдечност, глупост, чувство за ненаказаност

Знаеш ли какъв е проблемът с тази практика.Най-често такива деца са заченати от безотговорни във всяко отношение хора.Които са такива и в половите си отношения, т.е. съчетават се произволно без да мислят за последствията.Но природата не се шегува, ненапразно е заложила на всеки отговорен към себе си(даже у животните) желание да избере партньора си внимателно.И това желание е всъщност израз точно на тези заложени от природата критерии.За да е осигурено възможно най-здравото поколение.И когато са пренебрегвани, резултатите са плачевни, плодът ще има не само физически, но и психически увреждания.

Страшни боклуци бродят по земята. Да не дава Господ на никого такова нещо. Трябва да бъдат избивани. Забележете ги само какво неподправено спокойствие и наглост с погледа демонстрират. Тълпата отзад не случайно се е събрала. Такова нещо не може да се види всеки ден.

са си чисти соросоидки

Да пукнат дано

Това не са ХОРА, това са подчовеци!!!