Шестима планирали атака срещу коледния базар в Реймс

Коледните базари и празничните шествия по света се оказват потенциална мишена на терористите. Властите взимат сериозни мерки за сигурност, за да ги обезопасят.

Обратно в новината

Коментари - Шестима планирали атака срещу коледния базар в Реймс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хе, като си вкарахте маймуните сега ще се ограждате с камъни няма как. И да не забравите да благодарите на мути М. за тоя благодат. А можехте да си живеете спокойно и без страх, но нещо ви ръчкаше отвътре да се правите на големи либерали, хуманисти и дрън-дрън.

-Юсуф къде ще избухваме на нова година???

"..че са членове на "Ислямска държава" и са планирали атентат" Орките нямат нужда от членство в ИД. Те си имат коран. Коранът е наръчник за тероризъм. Където има вярващи в корана, има и тероризъм. Всякакви обяснения за групировки като ИД, Ал Нусра, Ал Шабаб и т.н. са излишни. Проблемът идва от корана и психопата Мохамед. Групировките са само един от многото инструменти за джихад.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Грух пак се изгруха с един и същи постинг - във всяка статия, всеки ден по трийсетина пъти, от половин година. Речникът му разполага с двайсетина думи, а акълчето му - само с едно идея, при това тъпа. Давай, Грух! Да не вземеш да пропуснеш някоя статия, че току-виж хонорара ти падне с 24 стотинки!

Допреди 40 г. Зап. Европа бе едно прекрасно място - без бради и бурки, без ислямски тероризъм. На всичко отгоре, благодарение на Източния блок, западняците бяха принудени да направят техните общества и по-СОЦИАЛНИ. Така се появиха "държавите на благоденствието" - истински рай с голяма средна класа. С наплива на варварите от 2015 г. насам, Западният рай е на път да се превърне в АД. Медийната демагогия и насаждането на лицемерие и фалшиви ценности в обществото, са основни движещи сили на този пагубен процес.

Mери - колко е тарифaта за час в момента в лондон? 50 лири?

И после ляво-либералните лъжи, че животът ни не е променен. Дори махането на кошчетата за смет от метрото е показателно за страхът, в който живеем, а какво да говорим за останалото.

Весело прекарвне на празниците, германци.Не забравяйте да посещавате коледните базари с децата си и благодарете на танте Меркел за новата и прекрасна мултикултурна Германия.Да гласувате на следващите избори пак за нея!

прибирате всички чалми за празниците и после ги пускате... те и без това не изповядват християнските празници....

Ти да видиш ! Как ненадейно се оказа ..... Каквото е посадено - това ще поникне!

Запитвали ли сте се защо не гърмят парламенти за мен това е поръчка от някого който има полза а кой ОСВЕМ САЩ сега отново се чудят къде да разпалят война на големия терорист е америка