Русия, Турция и Иран начертаха бъдещето на Сирия

На среща в Сочи президентите на Русия, Турция и Иран приеха обща декларация относно приоритетните сфери за възстановяването на Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Русия, Турция и Иран начертаха бъдещето на Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ свалиха Pуския самолет за да прекратят отличните отношения на Турция с Русия. След като Ердотан плонжира пред Путин и се видя, че отношенията отново ще се подобрят, САЩ организираха преврата и дадоха гориво за самолетите на превратаджиите от Инджирлик. Това Русия отлично знае и води точна дипломация. САЩ и НАТО са обречени оттук нататък в Турция, Сирия и .....

Пак си правят сметките без кръчмаря. А всички знаем как завършва това.

Пентагона и ИДИЛ имат едни и същи началници във Вашингтон? Пентагонът нямал разрешение да се бие срещу ИДИЛ............ ИМА РАЗРЕШЕНИЕ САМО ДА ГИ ......ВЪОРЪЖАВА И ПОМАГА !!!!

Айде сега си представете и българският премиер в компанията на тези тримата сатрапи! На там ни тикат безродните българофоби от парламентарните партии! Кошмар!

Да ама българите пак ще сме най! Най бедните най умиращите с най висока престъпност! Еер стига вече!!! Ердоган очисти Турция от американски и натовски агенти. Ще управлява Турция минимум 20 г. напред

Не ви ли прави впечетление ,че по медиите редовно има статии за Турция ,във повечето случаи със нападки но това не пречи за да им се вдига имиджа. Щом могат нека да правят,тръгнаха от нулата а сега вървят със страшна скорост напред ,защото имат политици които защитават националните си интереси,до като нашите се чудят на кого да на продадат за жълти стотинки . "EC" е съюз на двуличници и геи педерасти

Статията си е много точна .Това че не ви е угодна не я прави глупава. Истината ви боли.

Щом и Русия ще чертае бъдещето ѝ, жална и майка на тази Сирия! 14 милиона вече са избягали от там, с повощта на руските чертежи и останалите 10 ще забягнат! Където стъпи руски ботуш, трева не никне!

Tурците не прощават високомерието и пренебрежението на Запада и САЩ към тях. Който поне малко познава Турция и манталитета на хората там, трябва да е наясно. Можеш да се сбиеш до смърт с Tурчин, открито и честно и след това да станете приятели. Но да го подритваш и да му Bъртиш Hомерца, просто няма да стане. Преврата е чисто Aмерикански и това Турция няма да прости. Затова излизат на милионни митинги, защото са реално гневни, не толкова от вярност към Ердоган. Турската гордост е неразбираема за западняците. Затова САЩ да считат НАТО приключило, въпреки че на хартия може и да остане. С Русия имат тънки сметки.

САЩ и ЕС иска да контролира Турция, както контролира България, Румъния, Полша..... Което няма как да стане.

Колкото и да мъчите да ни правите на загубени , задниците Ви ЛЪСНАХА , уважаеми ЕвроГейци ! След като се ПРОВАЛИХТЕ НАПЪЛНО с преврата в Турция , сега Бай Реджеп Великолепний ВИ НАРИТА и Ви изхвърли като кирливи парцали ! Да ! Вече НЕ можете да разчитате на Турската Армия , която всъщност беше ДЕЙСТВИТЕЛНОТО НАТО в Европа ! Даже нещо повече : Тъкмо същата тази Турска армия ВЕЧЕ стана съюзник на Русия , най-вече заради Вашата ПЪЛНА НЕАДЕКВАТНОСТ и безхаберие! А Руското превъоръжаване на Турция вече е факт ! Казано иначе , ако утре Товарищ Путин реши да... още

САЩ е създателят на ИД ?????????

Нека кажем следното. САЩ е държава, която прогнозира своето развитие със 150 години напред. Турция е държава, която прогнозира бъдещето си с 50 години напред. А ние за съжаление, опасявам се, не можем да прогнозираме и с 4 години напред.

Трябва да признаем все пак рьководните качества на Османската империя.Как са успели в продьлюение на 500години да управляват Африка,Балканите,Кавказ,и арабския полуостров.Ако беше с крьв и орьжието сега има много по модерно,ако беше с пари то сега има много повечена балканите нито една велика сила не може да се задьржи повече от 25-30 години

abasador

след, като Русия, Турция и Иран начертаха бъдещето на Сирия, да се надяваме, че тримата велики управници, ще се захванат да начертаят бъдещето и на собствените си страни. Имат право и жителите на тези огромни държави от Европа и Азия, да заживеят в сегашното модерно време а не както преди 100 години. Лек ден.

И какво е това "модерно време". Да робуват на сащ за няколко дрънкулки? Хората си имат достойнство, не са слугинаж като нас.

abasador

брато, не се ядосвай, ако те дразни модерно, сменям го със ... сегашното безмодно време, но не както сега живеят хората в Русия, Турция и Иран, 100 ... 150 години назад! Лек ден.

Русия, Турция и Иран начертават бъдещето на Сирия. А Израел ще седи със скръстени ръце и ще ги гледа. Американците и кюрдите също.

"Регионалните сили" решиха проблема без САЩ. Светът се промени тотално

Русия, Турция и Иран са най-демократичните държави на света !!! путин е демократ до мозъка на костите си, ердоган още повече, а брадатия талибан е закърмен с идеите на демокрацията :))) хитлер, мусолини и сталин патки да пасат в сравнение с тези тримката :)))

Ми не знаеш - СА е най-демократичната. Това е една модерна шариатска монархия, в която властта се предава по наследство и халифът си управлява като турския султан. За жените няма да казвам. Режат повече глави, ръце и крака на мегданя, от ИД. И християнството се наказва със смърт.

Нали това казвам, тези тримката са пример за демократи :))) В сравнение със Саудитска Арабия :)))

русия и иран са на един акъл, а турция е другарче по неволя но пък сащ направили паралелна среща с арабите и опозицията така че ще пречат и още нищо не е решено

Сирия не е ли страна на Сирийците те да си решават бъдещето не три лешояда....

Сирия в момента е в окаяно състояние и не може ра направи нищо, благодарение на едни други инстински лешояди от въд океана.

Тримата глупаци

глупак

Интересно, а в решенията за бъдещето на Сирия, сирийците няма ли да участват? Щото Башар Асад (или друг сириец) го няма на снимката. Или те нямат думата, а тримата ГОЛЕМИ ще си разпределят тяхната държава?

аа, те сирийците си загубиха държавата още щом партия баас взе властта!

Oбрязването е хигиенна козметична процедура. Между тази кожна гънка, която обрязват, и главата на пениса се събира отпадъчна епителна маса (смегма), която причинява рак на шийката на матката при жените. Така че, обрязването е полезно най- вече за жените,

Причините за обрязването при мъжете са различни - традиции, хигиенни съображения, медицински причини. В България обрязването винаги се е свързвало с израза рязан турчин. Но всъщност е най-разпространено в САЩ. 75% от американските мъже са с отстранени кожички на члена. Една трета от мъжете по света са обрязани, като 70% от тях са мюсюлмани. Ползите от процедурата са всеизвестни - основно хигиенни и медицинкси - обрязаните мъже по-трудно се заразяват със СПИН. Но дали сексът с обрязан член е по-одобър? Ето кои са плюсовете на секса с обрязан мъж: 1. По-нисък риск от полово предавани заболявания Няколко проучвания доказват, че обрязаните мъже по-рядко се разболяват от ХИВ, сифилис, гонорея и генитален херпес. 2. Сексуалният акт е по-продължителен Обрязаните мъже издържат по-дълго, без да достигат до оргазъм, защото пенисът не е толкова чувствителен, след като се премахне кожата около него. 3. Жените изпитват повече удоволствие 95% от хетеросексуалните обрязани мъже твърдят, че партньорките са били много по-удовлетворени, отколкото преди процедурата. Хубавото е, че и доста жени отбелязват, че качеството на сексуалния им живот се е подобрило след обрязването на мъжете им. така , че като пишеш "резаци" с цел да ги обидиш и накърниш , всъшност ги възхваляваш

Пишеш пълни глупости. Явно са ти отстранили и част от мозъка...ако въобще имаш такъв.

баце такива глупости си нашляпал че не сюнет ами си си чист минетчия...

Пълно е с антируски коментари! Защо? Какво направи Европа или САЩ за решаване на кризата? - Нищо! Историята се пише от победителите! Краварите и еврогейовете този път не участват.

За протестърското лоби, дето пак се прави на неразбрало - "Историята се пише от победителите." Загубилите чакат блоговолението, без да вдигат пушилка, така е прието.

С всяка следваща снимка Путин изглежда вси по отчаян от простотиите си

глупак

Руския тъпак и палячовците пак не са разбрали за какво иде реч. Ще отнесат бахура както обикновено.

тъпак си ти недоразумение третополово, а каде е твоят кумир обонго на снимката или той изгуби битката заедно с главорезите на цру, пък им викай как искаш, даеш, алкайда, Сд и каквото се сещаш е нема сега те ще ти режат тъпата евроатлантическа тиква в Европа

от където минат руснаците има само смърт,грабежи и разруха.Те не са способни на друго.И турците са като руснаците.

"А "великите" американци построиха един нов и проспериращ Ирак". Просто 2 стинки от мене

Яко православие на тая снимка, бе!:))) Православен до православен, славянин до славянин!:))))))

Анкара къде я туряш?

Давайте по смело Соросоидчета. Че скоро паричките ще почнат да привършват и ще дойде най-ужасното нещо за вас на този свят - ще трябва да работите, като всички нормални хора. само, че има мааалко проблемче - като сте толкова некадърни и мързеливи, кой ще ви наеме? пък вече почвате и да одъртявате. И за свежа мръвка вече не сте годни. Ажас, ужас.

Всеки соросоид носи в раницата си варшалски жезъл. Майтап!!! Носи, червена връзка, червено знаме и плакат "Добре дошли" а и червени напалеонки.

Странна среща, поне поради 2 причини: 1. В нея не участва сирийският Президент (!?) 2. Игнорират се 2-та милиона кюрди, понесли огромна част от тежестта на войната и превзели самата столица на ИД - Рака, представляващи най-голямото етническо малцинство в Сирия (10%)... Тримата събеседници от снимката, май, не се опитват да начертаят бъдещето на Сирия, а това на своите интереси в тази осакатена страна.

С помоща и съветите на Путин, престъпника Асад срина собствените си градове, изби стотици хиляди деца, жени и мъже, срина до основи модерни градове и световни архитектурни паметници на културата. Путин за да се покаже миротворци пред света, кани диктатора Ердоган и безличният Хасан Рухани, за да начертаят заедно бъдещето на Сирия. Много много за чертане няма, сдружението е просто за разграбване на златният резерв на Сирия и секретните архиви, слагане на ръка над петрола и газта!

Е поне е поканил някого .... американците никого не канят, само взимат решенията (всичко за тях)

Путя щял да включи Сирия в състава на Расия, срещу обещанието да му издигнат голяма статуя в центъра на Дамаск. Путя - баща на сирийския народ. Един негов колега от Кремъл преди 80г се зовеше баща на народите.

След една година руснаците ще вдигнат стена в Източен Дамаск!

Трол до трол и не само интернет тролове, ами и интелектуални такива. Турция разбра, че САЩ играят тройни игри. Турция има вътрешни проблеми, включително и икономически и Турция няма време уж довереният и партньор САЩ да я лъготи и да си прави каквото си иска. За това Турция отиде при руснаците, защото разбра, че там е ключът от бараката. Същото важи и за Иран. След като САЩ свалят правителството през 1953г. и слагат крадлива марионетка на власт, Иранците макар и по-малко странен начин успяват да се откъснат от хватката на хищника и от тогава получават само тормоз. Буш Старши да ходи да целува Саддам и да настройва съседни държави да водят братоубийствена война. Леле какъв, хуманизъм, какъв морал, каква чест и не на последно място колко демократично. Добре, че ги има тези 3-мата, та да може малко Европа да си отдъхне от пролети и майдани. И дано успеят!!!

Да не си сириец в днешно време....

Както е тръгнало, един ден можем да четем: Русия, Мексико и Канада начертаха бъдещето на САЩ.

Чак бъдещето няма,но може да четем,че хамбургера вече е паднал на 30 рубли

slavy_@abv.bg

Като гледам как пада рублата, тази новияна няма да я четем скоро :)

Даде, ама не са питали горския.))

Всички във форума злобеят. Защо ли!?

привижда ти се. на никой не му пука

Тази "велика новина" още не са я пуснали в ббс, енбиси и сиенен! Странно! Защо ли ми се струва, че я има само в тасс, дирник.ру, блиц, фокус, комсомослкая кривда и подобни парцали! Новина за надъхване на тролетариата!

Спокойно,новината я има и си е международна и поне от ден време.Щом нещо се появи в българска медия и то свободна,брой ден назад новината-за теб нова за мен стара

тия тримата дали са православни, или са правоверни?

това е мешерето - съвета на агите, със или без чалма ..

Не мога да не си кажа : Пу (плюя) - добре ,че тия път не сме между тия.

Това са новите "братските народи " съюзници на Путя...Единият до скоро сваляше самальоти. Смях -ще видим колко ще изтрае тая светла дружба.

ТРИМА РЕЗАЦИ,

Путя обряза ли се вече?

Кадира му резна калашника

те еврейчетата поначало са го измислили този ритуал ..

не те знам християнин ли си какъв си , но ако се смяташ за такъв, нека ти припомня , че и исус беше обрязан, и то още на седмия ден от рождението си, а и ето ти някои факти с обрязването: Публикувано във факти.бг: Причините за обрязването при мъжете са различни - традиции, хигиенни съображения, медицински причини. В България обрязването винаги се е свързвало с израза рязан турчин. Но всъщност е най-разпространено в САЩ. 75% от американските мъже са с отстранени кожички на члена. Една трета от мъжете по света са обрязани, като 70% от тях са мюсюлмани. Ползите от процедурата са всеизвестни - основно хигиенни и медицинкси - обрязаните мъже по-трудно се заразяват със СПИН. Но дали сексът с обрязан член е по-одобър? Ето кои са плюсовете на секса с обрязан мъж: 1. По-нисък риск от полово предавани заболявания Няколко проучвания доказват, че обрязаните мъже по-рядко се разболяват от ХИВ, сифилис, гонорея и генитален херпес. 2. Сексуалният акт е по-продължителен Обрязаните мъже издържат по-дълго, без да достигат до оргазъм, защото пенисът не е толкова чувствителен, след като се премахне кожата около него. 3. Жените изпитват повече удоволствие 95% от хетеросексуалните обрязани мъже твърдят, че партньорките са били много по-удовлетворени, отколкото преди процедурата. Хубавото е, че и доста жени отбелязват, че качеството на сексуалния им живот се е подобрило след обрязването на мъжете им. така , че като пишеш "резаци" с цел да ги обидиш и накърниш , всъшност ги възхваляваш

Какво е Америка? Един руски васал. Щом руският президент Владимир Путин нарежда кой да бъде американски президент. После го спуска като парашутист на американските избиратели, а те къде ще отидат, гласуват за руския кандидат. Който за в бъдеще ще бъде руският губернатор на янките. А те ще се мъчат под руския ботуш.

Търкулнало се гърнето та си намерило похлупака! Путин най-сетне не е повече в изолация, и си намери определено най-подходящата, неговата компания. Без никакво съмнение, човек не може да не им се зарадва на тези хубавци така, заедно. Какво казаха старите българи за краставите магарета, които през десет баира се надушвали... Или през Сирия:)

Каквото и да измислят...няма да стане! Айде на бас! Хехехе.

А на бас,че ще стане-Еропа даже и на дърва да тръгне да се отоплява пак до Русия ще опре.На САЩ това и е болката -Русия и Европа да не са заедно,защото за чеп ли ще им е САЩ

Путяяяя... Путяяяя... фурнаджийска лопата си. Не знаеш 5 мин преди това какво си говорил: "Русия, Турция и Иран начертаха бъдещето на Сирия" "Путин готов да изработи програма за възстановяване на Сирия" "Сирийският народ е този, който ще определи сам своето бъдеще." каза Путин

Хайде сега войната щом е свършила, всичкото тарамбука що се изсипа у Европата, да си вдигат бохчите и да се прибират у дома, да си оправят държавата. Бягаха от войната, война вече няма. Работа ще има за всички, кладенците ще пълнят хазната отново, заплати, училища, детски градини..... Хайде марш!

Тези двамата (без този вдясно) спасиха сирийския народ от дивото клане, на което бе подложен от терористична сган събрана от целия свят и щедро въоръжена и финансирана от САЩ и приятели. Краварите в кой ъгъл бършат сълзи? Не успя проекта им за унищожение на Сирия. Язък за десетките милиарди пръснати нахалост. Поне да вземат да организират едни избори за приятелите си - сатрапите от Рияд...

А тоя вдясно го наби на тоя в средата, хахаха