Путин готов да изработи програма за възстановяване на Сирия

По време на тристранната среща между президентите на Русия, Турция и Иран, Путин предложи да изработи многостранна програма за възстановяване на Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Путин готов да изработи програма за възстановяване на Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Товарищ Путин първо разрушава, а след това възстановява.

Не е въпроса само да се появиш, а да кажеш нещо! Глупостта веднага си проличава.

по-голяма смешка не съм чувал. Що не изработи програма за възстановяване на Русия!!!

Помогни му ти! Кажи му как ние възстановихме България от комунистическия погром.

Путин от къде ще извади мангизи-от лично откраднатите ли- нещастник

Не е често срещано явление човек да си избере така сполучлив псевдоним!

а сметката да връчи на Тръмп!

Българските медии страдат от култ към личността на Путин. Няма той да изработи програмата, вероятно само ще я утвърди. И то съвместно с Асад, защото Путин няма намерение да казва на сирийците по какъв път да вървят.

А ти страдаш от елементарен дебилизъм. Облъчен си от краварската омраза на тлъстите пълни търбуси към Русия и Вл. Путин. Дано Путин, по стара руска традиция не се впусне да помага на Сирия със собствени, както винаги в ущръб на жизнното равнище на руските народи ресурси, за да извади Сирия от разрухата, която и причини не ИДИЛ, ИДИЛ е само оръдието, което унищожаваше варварски, дивашки, канибалски своите сънародници и съседи. Трябва, дявол да го вземе, да има пак "Нюрнбергски процеси", не само за фактическите изпълнители, но най-вече за подстрекателите, за поддръжниците им, за тези, които им осигуряваха пари и оръжие. Трябва някой да отговаря за толкова много смърт и осакатяване, за разбитите човешки съдби, за развращаването на света. Осъдиха онзи сръбски генерал за избиването на хиляди мюсюлмани, но никой не каза, че това е било в отговор на избиването от мюсюлмани на около 2000 сърби. Жалко и за едните и за другите. Но това го направиха НЕВЕЛИКИТЕ "велики" сили. Върху тях и децата им да падне гнева на Природата. Те подстрекаваха, те насъскваха, те разрушиха Югославия, не им трябваше силна държава на Балканския полуостров, те бомбардираха Сърбия и избиха от небето повече от 1500 души - християни и мюсюлмани, бомбата не подбира религията. Не слязоха на земята подлеците - биехаот небето. Но простичкият народ не вниква в това. Той прегъва гръб да изхрани децата си. И остава сляп и глух за вината. А не трябва. ВИНОВНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ.

го възстановяваха десетки години,а,за Сирия,ще им трябват поне 100!

Може и повече! Путин не е почнал да строи даже един завод за дръжки на ибрици А Сирия ще се нуждае от нй-малко 20 милиона ибрици, унищожени от руските "свръхточни бомби"! Една бомба, един ибрик, и един усмърдян убит брадат!

Те СССР не се опитваха да го възстановят въобще. Ама Русия за едно 10 - 15 години стана по-силна отколкото беше Съветският съюз, че по-силна дори от целия запад (барабар с Австралия и Япония) взети заедно.

Защото даваха на такива просяци като теб, които винаги са живеели на чужд гръб. И тъпо остроумничат с оскъдния си съсухрен мозък. И се правят, че не разбират, защо Русия допреди 10-на години беше бедна. Защото даваше на всички хитлреци и използвачи, защото беше доверчива, наивна до глупост, мислеше, че ония с кървавите очи и костеливи ръце се "сприятеляват" за почтено сътрудничество. Не-е, единствената им цел бяха руските необятни и неизмерими богатства. И успяха да внесат раздори, разцепиха най-мощната държава, защото са обзети от ужасяващата фашистка, мракобесна доктрина, да са НАД ВСИЧКО. Е, да, добре живеят но за сметка на другите народи, дори и чрез най-грозната непочтеност - да измъкват с тлъст кокал умовете на другите държави. А те, емигрантите, не осъзнават, че така, освен че предават Родината си, която ги е отгледала и изучила безплатно за тях (те, или държавата, която ги е примамила, би трябвало да върнат парите за обучението, иначе с емиграцията си стават крадци, мошеници), разрушават и света, обезкървяват го, отнемат му собственото развити, правят го зависим. И всъщност съдействат за налагането на фашистката доктрина - НАД ВСИЧКО. Но се намери един руснак, който каза - НЕ, ДОТУК, РУСНАЦИТЕ СЪЩО ИМАТ ПРАВО И ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ! Хубаво е, че народът също осъзна това. СДтига сте давали, бе хора, стига с тази "широка руска душа". Постеснете я малко, помислете за себе си. Вие, че пак ще помагате - ще помаате, това ви е в кръвта, на най-напред мислете за себе си. Вижте, как ви намразиха, как истеризираха, обезобразиха се от злоба, как говорят и правят небивалици онези от към залеза на Слънцето и осъзнайте, че трябва и вие да живеете.

Путин е най-големият специалист по изготвяне на програми! Ама когато дойде време да ги реализира, се оказва, че "Денег нет, вы держитесь"! Тоест ние ще рушим, после праим програма други да възстановяват! Путин май още не е разбра, че баламите свършиха, и сега вместо да строи липсващата канализация в Русия, ще трябва да строи такава в Сирия, щото арапите имат специално отношение към отходните места и ибриците! Само унищожените кенефи и 20 000 000 ибрици колко ще му струват на Путин? Преди да се нацеди в Сирия, поне да бише проверил колко струва един ибрик! Сега като му представят сметката от 200 милиона долара само за ибрици, кво шъ праи, шъ требе да се гръмне!

Не си Пурко а Перко. В кенеф ли си роден, та само за кенефи и ибрици плямпориш.

или да.

То програма и аз мога да ти изработя. Програма - слънце! Ама деньги, деньги откъде за финансиране на програмата? Другояче казано - money! Щото рублата нещо нови спадове бележи ...

Ердоган иска да контролира сирийските територии населени с кюрди. Иранеца иска про-шиитската Хизбула на територията на Сирия ,а Путин най-вече контрол над териториите на бъдещия газопровод от Катар!

Путин може всичко.

от 2-ри роТ и опорна точка от Кремъл да пробва .

товарист путин - а россия когда? - у нас дороги нет , зарплата не хватит , водка дорого стоит - ми лосион для вана пием! на хуя мне ета сирия!

Ко стана със Сирийсккото блато бе, недонаклецани дебили???

Кой каквото е избомбил да си го възстанови Путю да вади откраднатите милиарди от офширките и да въстанови Алепо....мдааа

Какъв ли хонорар ще получи Путлер за изработването на програмата, като се има предвид несравнимо по-големият мащаб на творението от това на нашия хидроинженер...

леле хвахтам се за главата.професора хте излезне прав не 80% ами99% са дебили които си дсват мнение за нехта които изобхто не разбират колко ограницен е станал баллгарина

леле хвахтам се за главата.професора хте излезне прав не 80% ами99% са дебили които си дсват мнение за нехта които изобхто не разбират колко ограницен е станал баллгарина

леле хвахтам се за главата.професора хте излезне прав не 80% ами99% са дебили които си дсват мнение за нехта които изобхто не разбират колко ограницен е станал баллгарина

леле хвахтам се за главата.професора хте излезне прав не 80% ами99% са дебили които си дсват мнение за нехта които изобхто не разбират колко ограницен е станал баллгарина

ти да видиш!путин прави план за сирия, а в луганск преврат. военен! а армения подписва с ес, не иска вече в азия! няма край русофилската мъка!

цета и се хвахтам за главата.хорс които изобхто не разбират от политока си дават мнението ами бсп професора хте излезне прав це 80% са дрбили

Доказвате, че поне за Вас той е прав...

Ceta i se xvahtam za glavata.xors koito izobhto ne razbirat ot politoka si davat mnenieto Ami BSP profesora hte izlezne prav ce 80% sa drbili

цета и се хвахтам за главата.хорс които изобхто не разбират от политока си дават мнението ами бсп професора хте излезне прав це 80% са дрбили *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Путьо ще въвежда "План Молотов" в Сирия.Каквото не успя да взриви -ще го до взриви. Защото както каза другаря Медведев -денги ньт.

Ха ха ха, Путин не може да възстанови Русия, тръгнал Сирия да ми възстановява. Иран и Русия помогнаха сериозно във разрушаването на Сирия!! И кой от тях ще даде пари за възстановяването? Или чакат ЕС да възстановява Сирия? Или САЩ? Има да чакат, защо ли изобщо тия безгласни букви се събират? Путьо да направи програма за изкарване на Русия от калта.

Специален поздрав за всички путинофили с една руска песен DESPACITO по-русски - Мари Говори

о време на тристранната среща между президентите на Русия, Турция и Иран, Путин предложи да изработи многостранна програма за възстановяване на Сирия. Тримата "демократи"- нямо що.

Орел,рак и щука ще управляват арабският свят. Голямо шоу ни чака.

Абе ква програма бе! Там дето е стъпила руска валенка трева не никне, тоя престъпник програма ще ми прави! Путинистан е затънал до уши в тинята, Путльо барабар с мъжете ще оправя света:))) Къшмер!

Българите вчера бяха посетени от европейския чиновник Таяни- президента на ЕП. Прескоференции, срещи със студенти и общи приказки... Чешкия президент Земан вчера не се срещна с европейски чиновници за пресконференции и общи приказки,а вчера се срещна с президента Путин в Сочи и подписаха 13 икономически споразумения на стойност 20 млрд. евро (по инфо дира).

Кой те излъга? Имаш ли доказателство за лъжите си? Земан си е стар комуняга само дето никой не го брои за нищо.

Българите вчера бяха посетени от европейския чиновник Таяни- президента на ЕП. Прескоференции, срещи със студенти и общи приказки... Чешкия президент Земан вчера не се срещна с европейски чиновници за пресконференции и общи приказки,а вчера се срещна с президента Путин в Сочи и подписаха 13 икономически споразумения на стойност 20 млрд. евро (по инфо дира).

Кой те излъга? Имаш ли доказателства за лъжите си?

то хубаво путин е готов да изработи програма за възстановяване на сирия, ама трябва да успее и да къндардиса сащ и ес да я изпълнят, щото остане ли на россия да я изпълнява, ще стане като с програмата на ленин!

"Поздрав на Филип Марлоу, Майора, Бегееца, >>>, Мой аркадаш Вовка и другите от локалните ви супервайзъри. Момчета, ако стигнете макса на коментите, ще има бонусче от 10-ка лв. Пичове добре го давате...наздраве с биричка от Нюкясъл...тоя месец ваште коментари ни донесоха премия от по 2 бона зелено на каплпак...и вашто се брои, стигнете ли макса 10-ка ви чака..."

Не смяташ правилно, Ивчо! Или биричката от НюкЯсъл се е оказала Жигулевская?

Жигульовската си е за Жигулите, Жорка! Арианката си е за арианците! Супервайзърите са твърдо на НюкясъЛ!!! Макса на коментите и 10-ка.

Руснацит никога и никъде не са възстаховявали нещо разрушено от тях,дори в собствената си страна!Най значимите след военни строителни обекти в Русия са дело на немските пленници!

Каквото са разрушили - това са възстановили, но на САЩ и Великобритания за бомбардирането /т.е. демократизирането, особено на Хамбург и Дрезден/ още не са благодарили!

ПРОСТОТО БОРЧЕ СЪДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА МОЖЕ САМО ДА ИМ ТЪНЦУВА КЮЧЕК НА ТИЯ 3-МА МЪЖЕ ... ОСОБЕННО СЛЕД КАТО ИЗЛЪГА ЗА ЮЖНИЯ ПОТОК, БУРГАС -АЛЕКСАНДРОПУЛИС И АЕЦ БЕЛЕНЕ ВРЕМЕННО ИЗПЪЛНЯВАЩИЯ ДЛЪЖНОСТТА ДЕДО ИВАН :))

ДА ПУТИН Е ВРЕМЕННО ИЗПЪЛНЯВАЩ ДЛЪЖНОСТТА ДЕДО ИВАН .. НО СЛЕД НЕГО ЩЕ ДОЙДЕ ПАК НЯКОЙ РУСКИ НАЦИОНАЛИСТ :))

Късия си бълнува пред изтока върви само. А къде са тези които са с парите и са най-силни . Путев тия шмекерии само пред тия две чалми на снимката минават. Турция се подхлъзва на динена кора ,кюрдите де са!!!!!!!!!!!! Ей,че хитър будала е Путев. Той да дели баницата: беден,слаб и прост си Путе,бият през ръцете и ти го знаеш!!!!

И с всичките пари на света ги натупаха в Сирия,заедно с всичките им васали.

снимката да ги турят на етикета на одеколона"Тройной".Да разнасят евразийския си мирис.

Липсва им само Свинчо-Корейски...

ЩЕ Е ХИТ СРЕД ГЕЙОВЕТЕ В НАШИЯ КОНГРЕС И СЕНАТА :))

Кучето си бае, керванът си върви...

Без кръчмая,сметките не стават!Коалицията на Сащ е по силна и няма да допусне Асад до избори,а това го иска и Ердоган,но пък Путин няма как да си задържи базата ,без Асад!Сирийците ще гонят всичко руско от страната си,заради масовите убийства на руската авияция,войски и джихадисти -руснаци!А само САЩ е в състояние да възстанови Сирия с помоща на шейховете от региона!Русия само руши но не възстановява-няма пари за хуманност дори на руснаците!

Кой разруши Сирия,трол платен?

пич локалните ти супервайзъри дето предполагам взимат по 3-4 бона месечно за разлика от теб, като шейховете пийват тъмно пиво от Нюкясъл в някое ирландско пъбче, а ти бичиш за жълти стинки и щамповаш, квото са ти спуснали през деня...

Шило

Хахахаха, кръчмарят е там. Сервитьорат отсъства.

да чеситим на пу цивилизационният му избор! русия си намери мястото най-накрая от създаването си е разделена между европа и азия петър първи и екатерина се опитаха да ги направят европейци пу реши кардинално проблема :)))

американците се виждат със саудитите веднъж на президентски мандат а тея палавници пу и ердо не могат да се разделят бе!!!!

Шило

Хихихих, що се отказаха от приемането на закон за съдене на Саудитска Арабия за 11.09.? Аааа, май арабите ги заплашиха, че ще си изтеглят всички авоари и инвестиции? Както и нещо с книжата?

добре бе мозък я ми кажи къде може граждани да съдят чужда държава?!?! земи се скрий някъде щото си баси простата манерка

Два въпроса се виждат ясно и трети свети в тъмнината като кравешки гъз на месечина: 1)Русия,Турция,Иран. Няма САЩ.тия дето са с парите.и няма Европа която поема емигрантите 2)Кюрдския въпрос трябва да бъде решен.без кюрдите мир в сирия няма да има 3)Иран и Сирия са две страни поради които конфликтите в близкия изток са вечни..кой от тях ще даде гаранция че наново няма да започне война в Ливан?докато хизбула се занимаваше в сирия Ливан се укроти и нямаше проблеми и с Израел.щом се куртулисаха от Ирак и Сирия и харири оидаде оставка-всъщност е имало заплаха за живота му от хизбула.така че тръмп се оказа прав за сделката с иран-навириха нос и започнаха проблемите......

ПУТИН СЕ СЪГЛАСИЛ С ПЛАНА НА ИРАН ЗА ИСЛЯМСКА РЕПУБЛИКА САУДИТСКА АРАБИЯ :))

Ние знаем другарю Путин ,че можете да изработите най-добрата програма за възстановяване на Сирия !

Товариш, зажигала?

тези тикви азиатски са едната страна другите сме ЕС сащ канада австралия си не ми го броите с тиквите щото ония си бачкат като роби и правят пари и не ги боли за иран и русия

Шило

Ох, мале. Прехвалена стока.

"хахаххаа затова Чехите вчера бяха в Сочи с ей тия и си подписаха договори за 20 000 000 000 евро с руснаците и ей тия, па пак са си европейци и в ЕС. А ние вчера подписахме общи приказки с Таяни... Нещо като с троловете на шорош дето днес локалните им супервайзъри са ги натиснали да бичат цел ден пред компа за жълти стинки надник, а супервайзърите им предполагам към 3-4 бона на месец и сега в некой пъб си разцъкват шампионската лига с тъмна британска биричка..."

в Самарканд беха ве

Със полумесец върху сърпа и чука. И с шалвари. Абе арабска им работа...Диви азиатци, някои от които се правят на християни и славяни к опитват да минат за наши братя, когато им изнася, а иначе непрекъснато дебнат да ни ограбят или забодат нож в гърба, каквито са нагли, грабливи, мързеливи и лукави.

Шило

Хихиохих, нямаше проблеми, докато янките бяха сред тях, нали? И с оня, от Саудитска Арабия. Голям кючек му тресна Тръмп, а?

Vladimir Borisov

Драги, да не си имал контакт с 80-процентовия титан Ивчо Дебилов???

тея нещо много ме съмняват имало ли е месец пу и издухан да не се снимат??? машала

Не е много трудно да се досетим, че след Сирия идва ред на майданската шайка.