Валентин Златев: Внасяме жалба за дъмпинг срещу Марешки

Утре фирми от Българската петролна и газова асоциация ще внесем жалба в КЗК за дъмпинг от страна на фирми на Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Валентин Златев: Внасяме жалба за дъмпинг срещу Марешки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо май че полдявам... Е как един "драскач" не каза убава дума за Валентинчо?! Ми той... толкоз убав човечец!!! Мамин сладък... И да знаете - не е наглец. Не, бе, не!

,....както е казал и народът . Картелчикът , олигарх Златев иска да увеличава цените на горивата , за да има ДОСТАТЪЧНО пари , да ОБЛАДАЕ /да пълни черните партийни каси на ВСИЧКИТЕ политически партии , за да може който и да дойде на власт , да може да си развява байрака , НЕ-ДО-СЕ-ГА-ЕМ !! Но Марешки му пречиии!

Златев пак ударихте 2-та лева бензина! Идва Коледа, пари трябват, на чуждият гръб е лесно, на коя дестинация ще пращаш "госпожата"?

''ЛУКОЙЛ'' така е оплел държавата , че ако бъде затворен , /както можеше да стане преди години / , то градският транспорт ще спре , самолетите няма да летят , и какво ли не ,...ЗАТОВА НЕ ЗАТВОРИХА ''ЛУКОЙЛ'' по времето не починалият вече Ваньо Танов , който установи ОГРОМНИ НАРУШЕНИЯ . Въпросът е : КОЙ , КОЯ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ Е ЧАДЪР НАД ''ЛУКОЙЛ''??? Олигархът Златев иска , народът в България да яде доматите с колците ,...ЯСНО Е КАТО БЯЛ ДЕН .

Навсякъде в статията ако се смени името Марешки с Лукойл няма да има разлика.

Крадеца вика дръжте крадеца. Явно това е заръката от Москва към българския слуга от Правец.

е удобен заради цените, а вие удобни ли сте с картела

Тези хора никога не са на загуба ,защото цените на горивата никога не са надолу , а само нагоре . За тях няма връзка на цената с движението на цената на световните борси.Винаги имат оправдание ,с което държат високи цените. Кои луд ще затвори кранчето ,като от него текат милиони? Ние сме луди ,че не ги бойкотираме.

Това, че една фирма е на загуба, не значи, че продава на дъмпингови цени. Може просто да има лош мениджмънт. Златев уж голям бизнесмен, пък говори глупости.

По-голям идиотизъм не бях чувал! Двете фирми на Марешки работили на загуба! А бе тъпаци, вместо да се съдите, просто ги изчакайте да фалират, иначе рискувате да се набутате сами в шамарите и накрая вас да осъдят!

Те всички са на загуба защото не отчитат реалните си приходи

Не му изнася на този "редовен платец",защото ако се разровят и при тях и там ще намерят много материал. Важното правило при всички "бизнесмени": да се краде ,краде и пак краде като в напечени ситуации да се отклонява навреме вниманието от тях в друга посока.Ето това правят нищо по различно.Защо този смятащ себе си за бизнесмен не си признае колко пари е изпрал на този и онзи и как се става може би според неговото и на другите мислене петролен магнат ? Не е с акъл, защото много умни хора са бедни.

80%

"Марешки не е проблем на Валентин Златев, на "Лукойл", той е проблем на българската държава" АМи като не ти е проблем - трай си в насраните гащи! Я да видим Вальо Златев колко и какви данъци е платил покрай Лукойл и останалите фирми? Нула! Да не се окаже, че бензиностанциите на Марешки са внесли повече данъци в България, отколкото целия Лукойл. Що не извадиш документите колко данък за последните 10 години е внесъл Лукойл, а?

За данък "спокойствие" няма документи, не ги търси.....

тоз магарешки ма нерви! то и ние сме постоянно на загуба - само за измервасти устроиства сума ти и пари дадохме и осте не можем да ги ваведем в работен режим!тук пари , там пари - всеки иска!ама и на лук оил трябва да се отчитам - аз да не сам прасенце касичка!

Е баш па този ли говори за данаци? То бива наглост ма това е ужас направо!

При милиарди оборот-нито стотинка платени данък печалба.Явно държавата не си събира данъците!!!

Този златев е комунистическа подлога и национален предател. Цените на Петрола паднаха драстично по целият свят а картела не сваля цените.

58% от Нефтохима са продадени на Лукойл през 1999 г. за 81 млн.долара от разбирача търговец Иван Костов.Общата цена пи договор е 101 млн. долара ,но от тях 20 млн. остават на доверителна сметка на Лукойл за скрити задължения към държавата!Държавата опрощава 170 млн.долара необслужени кредити на Нефтохима,а Лукойл се задължава да плати 420 млн. нови лева дължими данъци и мита и 30 млн. долара стар дълг към ДФРР.Допълнително се задължават да инвестират 268 млн.долара за модернизация!Защо се е стигнало до такова разхищение и кражби в Нефтохима е направо ненормално,контрола е бил никакъв!Но и толкова евтино да се продаде сграден фонд и инграструктура с пристанище е недълновидно отвсякъде!През 2005 г.се допродава до 93%!

Тия място не могат да си намерят ,че им разбутаха софрата и далаверите!Онова плоското Р.Овч. стои в УС и " защитава" интересите на държавата,а съпруга на небезизвестната Курнишонка лапа като специалист по нещо си!Вързани като черва чакат Езди да развее "камшика "и върне монопола!Р.Овч. реактора ,яко я пришпорил да събаря,ама дано те се съборят, че не се траят!

Колега Златев. Умно моче си ама да се правиш на селски идиот с тези изказвания е тъпо. Много добре знаеш че пазара на горивата е договорен за да може да се закърпи бюджета за да може бойко да има от къде да лапа. 50 стотинки в цената на нафтата и бензина надолу е равно на 100 милиона лева по малко годишно в бюджета от 10- те стотинки по-малко ДДС дето прибирате от крайните клиенти. Ама Марешки не ви играе играта. А не смеете да го пипнете щот на тъстът му е много дебела шията и може да хапнете дървото. И като сезираш КЗК кажи как немските вериги надуват цените и клатят навалицата. И как яйцата станаха по- скъпи от кебабчетата.

Абсурдно е да се жалваш че някой продава по евтино от теб - ами щом може-продава. Ако е на загуба, значи ще фалира. Истината е друга, че Марешки показа че горивата могат да бъдат много по евтини и от това следва че другите ни продават прескъпо. Това не могат да простят Лукой и цялата мафия на Марешки и затова го тормозят.

супер нагъл селски крадецо цената на петрола падна двойно от 130 до 56 долара днеска но само в България мафиотите продавате горивата на високите цени .....разстрел за тебе и шайката ви

Много тънко ги клецат руснаците...едвам едвам....без да се усетят.

По-интересното е, защо правосъднта система в България не може да се справи с явлението Марешки и не може да даде ясен отговор на въпроса: Марешки ли не плаща налози или разпространителите на горива са си създали картел и Марешки щави монополната им премия? И в двата случая българските институции при управлението на Борисов (без никаква намеса или заслуга от други - БСП, ДПС, НДСВ, ДСБ и т.н.) ограбват българските граждани повече от 10 години без никаква реакция и даже без да кажат едно Мерси!Която и от страните да е права, очевадно е, че бългрите са ограбвани с помощта на съответните държавни институции. В единия случай крадците са НАП и АМ, в другия -ДКЕВР и Комисията за защита на конкуренцията. Във всички случаи държавата зловещо ограбва граждните си от 10 години на редовни месечни вноски.

мръсно ,грозно прасе.

Смея се чудесно след това определене

Дс го питам тоя главоч/мой набор/с тая гъста черна грива...в дантели ли се е родил,със златна лъжичка ли са го захранили,че така се е съхранил като момчеце...или потен вода не е пил? Та как така бе Златния,ще ми обясниш,когато барела на свет.борси достигна 130$...у нас бензина бе около 2,50...а когато де срина до...30$...бензина едва...едва тромаво се ,,смъкна" до...1,80.... Само не ми говори врели/некипели за някакви акцизи,ДДС_та и всякакви шменти-капели... Кажи бе златния...без сребро в косите?

А твойта звезда кога и как изгрява бе тулуп. Може би са те проектирали още в отряд Чавдар. Ти тази думичка "дъмпинг" знаеш ли какво означава и къде и как се прилага. Или какво си викаш, те глупаците пред телевизора нищо не разбират.

Ей боядисан калъф, само да ти напомня, "дървения костюм" няма джобове.

още едно просто правешко говедо,гледа тъпо и мучи и се прави на управленски кадър а всъшност само подлага дупе на руснаците!!!

Този от снимката гледа, като, че ще живее 300 години и все ще е отгоре.... Ще ме изтрият ама ще го кажа: Драгоценни ми господине от Правец Златев - ковчег джобове няма. ...И се отнася за всички на тази Земя.

плюем по златев, и то заслужено.но,разберете единствено ние сме хората,който можем да променим статуквото.не е нужно нито 1 комисия да се намеси,ако всички ние,потребителите ,спрем за месец или 2 да зареждаме от лукойл.тогава златев сам ще разбере "що е то дъмпинг,и има ли той почва у нас".само "лек" пример-откакто разбрах ,че шуменко е на доганчо,не съм вкусъл и капка,но колко от нас го правят.знайте само 1 когато сме решителни, единни,разумни и силни ,можем доста неща да променим

Абе прав си ама и да спрем от Лукойл пак ще зареждаме от него защото другите бензиностанции зареждат от там.

Ако Магарешки пречеше на руския Лукоил отдавна да са му опънали кожата на тарабите. В едно гърне пърдят със Златния и на един господар се кланят, дребен такъв, злобен.

Възможно е и да си прав, ама предпочитам злото Марешки пред по-злото Златев, сигурно първия се кланя по-малко и съответно нас ни нагъзва по-малко с цените на горивата!

ВБА

Че то маи Иво Христов може да излезе и прав за дебилите. Те може да се окажат в асоциацията най много. Да изчакаме, и ще видим, но на Златев може да му се стъжни, ако народа се надигне.... Толкова години ни съдират кожите, а ни си траем, като стадо овци без да имат инстинкт за самосъхранение... Всички знаят, че има картел само НАП и КЗК не знаят. Айде сиктер Ви....

проблем е, че такива изроди като комунизкия педал на снимката, са местни директори на кегабистките крадливи компании

abe carvul това е демократичен пазар, проблема е В картели който вдигат цените. такива като теб

Златев, предлагам ти ... и на теб и на АСОЦИАЦИЯТА, да направите цените във веригите бензиностанции, членове на АСОЦИАЦИЯТА равни с тези на Марешки ...... и да спрете да се правите на МИРИЗЛИВИ СУДЖУЦИ ...

"Утре фирми от Българската петролна и газова асоциация ще внесем жалба в КЗК за дъмпинг от страна на фирми на Веселин Марешки." Имам питане към "АСОЦИАЦИЯТА": Защо цените на горивата във всички вериги бензиностанции /вкл. ЛУКОЙЛ/, там където има бензиностанция на ВМ Петролеум /Марешки/, са ИЗРАВНЕНИ /или с много малка разлика/, с цените на Марешки? Тези цени във веригите /вкл. ЛУКОЙЛ/, ДЪМПИНГ НА ПАЗАРА НА ГОРИВАТА ЛИ СА ИЛИ НЕ? ... ей така от вътре ми дойде питането ... не че ще получа адекватен отговор

Няма лошо в дъмпинга, макар много да се съмнявам, че Марешки го прилага, защото за дъмпинг са необходими масови производства, по-големи от тези на конкурентите, а Марешки няма толкова бензиностанции колкото другите вериги. Япония благодарение на дъмпинга на износни стоки направи от себе си страхотна страна. И още нещо, във всички аптеки Марешки, в които съм влизал обслужването винаги е бързо и любезно, а в другите вериги се подхилват, подбутват, подиграват и крещят на болните възрастни хора, само за да ги прецакат с някоя стотинка.

Преди минута направих справка за актуалните цени на горивата.Официално Лукоил продава Газ -пропан бутан на цена 1,12, а ВМ петролиум на Марешки на 0,97 ст.Да, ама не.Всички бензиностанции около ВМ-петролиум продават на 0,97.ст литъра.Е, тази комисия няма ли как да бъде сезирана с едно актуално предаване на Яхниева или чака да бъде наритана за лъжливи разкрития.Нека всички варненци които желаят изпращат видеоматериали с цените от таблата на Лукоил около бензиностанцията на Марешки и да видим кой прави дъмпинг.

руснака знае само да краде затова 95% бивши техни съюзници вече не искат и да чуят за тях ,а тоя е слуга на руските крадци!!!!

Ама никой не подкрепи клетият човек.Сега му е момента да става милиярдер.Как тъка ще му намалявате печалбите,искате да го докарате до просешка тояга,амс той работи само на загуба,може и да фалира.Много важно,че бензина ви е скъп,аз се отчитам на когото трябва.А а подкрепете човека за да ви стегнем важето около шията,обичайте си палачите.

ходи пий си хапчетта че единственя дéбил тука си ти, даже тая дума дéбил е сложна за теб ,просто си малоумен!!!

Ти си малумен дебил,явно работиш на тази хранилка тъпако щом го защитаваш гъзолизец долен

толкова си прост че от малоумие даже коментарите ти са неадекватни, ма нали си лайно ти си го знаеш ха,ха,ха

За последните 8 години рафинерията Лукойл Нефтохим в Бургас е отчела общо 55 милиарда лева приходи. А не е декларирала дори една стотинка печалба. Веригата бензиностанции "Лукойл България" има 16 млрд. лв. приходи за последните 4 години и отново нито една отчетена стотинка печалба. оборот. Руската международна империя е декларирала 5.7 трилиона рубли приход за 2015 г. стойност, двойно по-голяма от БВП на България. Пред руските данъчни власти Лукойл отчита 389 млрд. рубли печалба и внася 96 млрд. рубли данъци (над 1.4 млрд. долара по курс на деня). По съвсем различен начин се държи компанията с българските данъчни органи. През 2015 г. рафинерията в Бургас не плаща, а получава приход от корпоративен данък в България в размер на 21 млн. лв.

"ДДС-то батйе ДДС ... ДДС-то батйе ... ДДС ... дааай ДДС батйе маалата да се наядееее ... оп са оп са ... ДДС ... оп са ДДСеееее ..."

Вальо , не дърпай дявола за опашката и не забравяй 2013 година.Марешки е варненски политик и дори и да не го харесват много не се знае на къде ще тръгнат хората.Скочат ли да го защитават варненци, знаеш по колко излизат на улицата.Да не стане така във Варна да се продават горива само на бензиностанции с лого VM.

Бензиностанциите нямат разлика дори стотинка!!!Това си е картел!! АМА НЯМАЛО ТАКЪВ,КОГО МАМИТЕ??

"Утре фирми от Българската петролна и газова асоциация ще внесем жалба в КЗК за дъмпинг от страна на фирми на Веселин Марешки." ?! Т.е. Фирмите на Марешки не са част от тази "асоциация" ... ТАКА ЛИ Е? ... Е ... вече ми се изясни къде отива разликата от цените на Марешки до цените в Лукойл ... В АСОЦИАЦИЯТА ... И ОТ ТАМ /е не всичко де/.... КЪДЕ .... А НЕ ... не и в Банкя ... НЕ НЕ и НЕ ... вчера чух в една кръчма един пичн да вика: Еееей писна ми от масони ... не се ли отървем от масоните .... добро няма да видим ...." ТА Е ТЕ ТАКА ....

Тоя тепегьоз Златев хората го плюят, той си мисли, че роса го роси.

Финансовото министерство няма интерес да вади кирливите ризи а лукойл /евтини горива/ - ще загуби откъм акиз и ДДс,/ а българинатой да плаща. ВИДИТЕ ЛИ КАК РАСТАТ ЦЕНИТЕ ДОРИ КОГАТО ПЕНСИИТЕ ПОРАСНАТ С 5ЛВ

нема ли да внесете жалба за пропуснати данъци!

Айде чао и лека нощ , че модераторчето ме вбеси с това триене , да не изпадам в крайности.

Защо преди 3 години след проверка от НАП и Бг-МИТНИЦИ /Ваньо Танов -починал вече/ , НЕ ЗАТВОРИХА ''ЛУКОЙЛ'' , СЛЕД УСТАНОВЯВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ?? ЗАЩО , КОЙ Е ЧАДЪРЪТ НАД ''ЛУКОЙЛ'' ???

Много добре ги знаем комунистическите дечица.Не им ли стане по тяхното припкат при мама и тате и работата се урежда от най-високо място.Помни правешко нищожество, зад Марешки стои нещо сериозно и гледай да не ти излезе в гръб.Никой до сега не се е справил с тях, затова Варна е заобикаляна и от батко ти.

Златев да каже постави ли си разходомерите и колко милиарда открадна с руснаците от неплащане на действителни данъци и поддържане на високите цени на горивата.Ако имаше държава отдавна да гние в затвора.