Не могат да намерят подводницата въпреки сигналите от нея

Сигналите, засечени от аржентинските военни, не са помогнали да се установи къде е изчезналата подводница.

Обратно в новината

Коментари - Не могат да намерят подводницата въпреки сигналите от нея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тез будали що не питат някой от Столипиново? То таз подводница я нарязохме за скраб още миналата седмица! Па тия нека я търсят. Ще ни намерят цървулите!

Не могат да открият военна подводница???Ми да бяха взели един iPhone на борда.

Тази подводница се опитва да се свърже и не я намират ... ами представете си как ще намерят някоя която се крие ....

потърсете я в Мурманск, :))))))))))))

,,украинка,, на борда...???

FuckTheEU

Изчезналият малайзийзки боинг се появи в донбас маскиран като холандски....не ми се мисли къде може да се появи тази изчезнала подводница, като каква ще бъде маскирана и какви зулуми може да направи.... Американците нямат никакви скрупули!

Жени, каращи подводници?!?!

Аз

Що не? По-дребни са, дишат по-малко, по-комуникативни и по-лесно се социализират, което е много важно в затворено пространство. Отделно всичките им сензори - зрение, обоняние, слух, са по-фини от мъжките. Въпрос на тренировка... Единственият проблем са мъжете, като им се дотакова... нали...

в подводниците буй с акумулатор от сорта на авиационните ARTEX, който при необходимост да бъде пускан на повърхността и да работи за COSPAS-SARSAT един месец. Все някой от техните спътници ще засече мястото.

Аз

А добър ден... Как мислиш? Дали си първия, който се е сетил?

Ако е изплавала, големите вълни едва ли ще и навредят много ... Проблем ще бъде ако е потънала ..... надълбоко!

Аз

Със запасна плавателност, близка до нулата и минималната си устойчивост, вълните ще я съсипят.

във ,,факултето,, провериха ли...???

Първата жена офицер в подводница в аржентинския флот и подводницата изчезнала ..

С украинска фамилия?!

Тези не знаят къде е и се пробват да ги спасят, а Путин знаеше къде са руснаците на Курск, но да не предприемеше нищо да ги спаси, а чакаше да умрат за да не могат да разказват. Те това е разликата м/у евразогейците и нормалните хора.

Путин тогава беше новобранец, назначен от Елцин и чакаше указания от работодателите си отвъд океана. А те му наредиха да мълчи срещу опрощаване на 20 млрд. долара руски дълг и покриване на нещата. Иначе, Курск беше потопена от торпедо на американска подводница, която е попаднала в обхвата на руско торпедо по време на руски морски учения. Нещата са били много сериозни, но изкуствено и глупаво предизвикани.

демек с цялата тази нелепо съчинена история ти потвърждаваш че дори и 'великия' Путкин е бил подлога на Запада ?

Искаш да кажеш че Путин е предател на родината си още при назначаването му? Или това е поредната измислица и теория на конспирацията в която казвате - той беше млад и невинен и не знаеше какво прави... и това го оневинява... аре стига измислици. ако нямаш ДОКАЗАТЕЛСТВА за думите си - не се плюнчи тука.

Подводницата е отишла при малайзиският Боинг. Нито едното ще се намери нито другото!

Аз

А... Що, бе?! Боингът се намери.

"Седемте сателитни сигнала, които вероятно са излъчени от изчезналата в Южния Атлантик подводница" ???

Тва само Путин го е направил да ви кажа аз-100%

не, той ба майката на 118 човека на Курск, тук е друго..

ЗА ТОВА САМО ЛЕТЦИТЕ ИЗТРЕБИТЕЛИ И ПОДВОДНИЧАРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ НА 40 ГОДИНИ С 30 ПЕНСИИ.ДРУГОТО ИЗКЛЮЧЕНИЕ СА БАЛЕРИНИТЕ И ОСОБЕНО БАЛЕТМАЙСТОРИТЕ КАТО НЕЖНИ ДУШИ.

Ако съдим по нашите пенсионери, явно сме имали 1 милион подводничари, деба... :)

Найш ли ква глупост си писал. Подводничарите когато имахме подводни лодки се пенсионираха след 10 години служба. Демек на 33. Една наша съученичка се омъжи за един военен и малко след сватбата ни уведоми, че вече мъжа и е пенсионер, а ние бяхме на 25. Направо паднахме мислехме, че се е омъжила за 60г.

Имам приятел и набор съученик от Балчик,Марчо К. Марчев,след осми клас влезе в СВМУ Варна,когато аз бях новобранец в казармата...'75-6-та,той бе вече мичман на една от ПЛ,които имахме тогава...електричар беше...много кораво момче... В навечерието на ,,промените" през 1989-та,той бе вече пенсионер,на 32 г. с точно 200 тогавашни ,,живкови" лева. Аз в същото време,след 5 год.стаж,като висшист си ,,докарвах"" някъде около 220... Днес знам,че плава някъде ,но не и в БМФ! ЖИВ ИЗДРАВ МАРЕК! ПОЗДРАВИ !

Още викингите са знаели, че жена на борда на плавателен съд не е на добре...

Сама жена с куп мъже в морето .... тая трябва или да пристане на капитана или да да стане жена на всички мъже там или просто няма да я оставят на мира с всички произтичащи от това конфликти

Жена или котка на кораба причиняват нещастие.

Оу, Холивуд обича такива истории. Обзалагам се, че вече пишат сценария. САЩ обаче е открият старото парче желязо, ще спасят 44-те немили подводничари и ще са герои, again! Dont cry for me Argentina...

ще е интересен руски филм за Курск и как ги оставиха 10 дена там докато не измрът за да разказват.

по интересно с талибанските остатъци от субмарини - АПЛ Лос анджелиси и Охай които така и не изплуваха от ръждата.

Великобритания и САЩ не могат да намерят една стара дизелова подводница, мммбу ха-ха-ха.

Руските хакери са виновни за изчезването на подводницата. Телепортирали са я.

loyola

хакнали са и релетата ...

"... най-вероятно е претърпяла срив в захранването. Възможно е да е изплувала на повърхността..." Възможно е, ако има ръчен режим за изхвърляне на баласта.

и ръчен, и крачен - ако няма въздух...

Подводниците имат система за аварийно продухване на баластните резервоари с барутен заряд - газовете изгонват водата от резервоара и подводницата изплува. Поне така съм чел...

Или се е потопила дълбоко и чака времето да се оправи за да не я разбият вълните

Тя затова е дизелелектрическа защото под водата е на електричество и като се изтощят батериите изплава и пуска дизела да ги зареди. Тия батерии чак толкова не могат да държат. Освен това и въздуха трябва да се опресни за да не се задуши екипажът