Пияна шофьорка кацна по таван в подлез (снимки)

Жена преобърна колата си в пешеходен подлез в центъра на Пловдив в неделя сутринта.

Обратно в новината

Коментари - Пияна шофьорка кацна по таван в подлез (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че никого не е убила!

Мръсна кучка ! Тая трябва да лежи в затвора доживот - като потенциален убиец ! Не ми се мисли какво би станало, ако на пътя на пияната дропла е имало хора ! Пожелавам на дроплата следващия път да скочи сама с колата в някоя пропаст и този път да умре !

държаватаааааа! Пак държаватааааа! Тиквите пак като овце заблеяхаааа.

това май не е единичен случай на това място имаше по рано снимки с една вишнева кола

ако е била със 2,5 поромила е щяла да успее да преземи успешно.....

Това е БеМВе нали

нисан МикроМозък

27-годишната жена автомобил тия думи като ги видя в едно изречение и пада смях....

БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ СТАНАХА СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ЧАЛГАРКИ КУРВИ МЕТРЕСИ И БОКЛУЦИ

Вчера една такава ме блъсна отзад докато чакам на червен светофар.

нищо няма да й направят, ако има връзки или пари, дори точки може да не й отнемат

жена шофьор и негър скиор......

Безумна история! Защо такива кифли си купуват коли и книжки, а не направо един пищов и да се гръмнат, за да не застрашават живота на нормалните хора?! Как може на жена да ѝ хрумне да седне зад волана, след като е пила алкохол?! И с каква скорост, с какви маневри е успяла да постигне такава каскада?! Това нарочно е трудно да се направи, дори и след много изчисления ... И къде да бягат горите пешеходци, след като колите падат отгоре, дори и в подлезите, построени именно за пешеходците?! Кифлата трябва да бъде лишена от правоуправление за цял живот! Но най-вероятно няма и да бъде осъдена, или да плати там някаква смешна глоба ... А след това пак ще пие, пее и кара през града, а рано или късно ще убие човек!

Онзи ден по една от телевизиите гледах предаване, в което обясняват с научни похвати как се е случило нещо, което ни се струва невероятно.... Предлагам да наслагаме повечеко камери (за по-лесно събиране на материал) и да им изпращаме "случки" за анализ....Предвид глъмотията, която цари навсякъде, това предаване може да стане по-продължително от .. "Докато свят светува"

Накрая ще излезе ,че за да се напие и после да хвърчи по улиците преди години е била обект на сексуално насилие

Голям срам или унижение да чуеш,че жена се е напила и седнала зад волана.

Напротив, това е повод за гордост за силните, независими, горди жени. Такива жени се бият, пият, псуват, друсат, чукат... Всичко. Иначе какви еманципирани жени ще са, ако не надминат мъжете в простотиите.

Подлезите са съоръжения, изградени за безопасно пресичане на пътното платно от страна на пешеходците. Поради контруктивни и идейни съображения, на излизане от подлеза пешеходците имат ограничена видимост за ставащото над тях. Всичко това налага при излизане от подлеза, пешеходците да бъдат особенно внимателни и да следят за падащи предмети - бутилки... леки коли и др., които могат да бъдат много опасни за тяхното здраве.

loyola

Точно така - последния път един трамвай бутна бетонен блок върху изкачващ се по стълбите на подлеза пешеходец ...

С глоби не става. Имам не съвсем човеколюбиво предложение. Който катастрофира и е с алкохол в кръвта, да му се откаже каквото е да е медицинско обслужване. Няма спешна помощ, няма дори лейкопласт.

Значи това ако умишлено някой иска да го изпълни, няма да може. Не знам тази как е успяла?!

За Пореден път казвам, че за да има прости мъже има прости жени които ги раждат.

Ми ко да прай като д-р Радева и е забранила да пие вода.

Българка изобрети летяща кола. Имала е проблем с приземяването, но това не омаловажава успеха и. Следващия път ще кацне по-добре.

До кога с тези малоумници,нямат капка мозък в тези кичосани глави,мисли че е голямата работа ,наистина да те е страх от такива.

ChatGPT

до кога? ами докато естествения подбор не си свърши работата. Жалко само, че в повечето случаи тези индивиди завличат със себе си и свестни хора

Не защитавам никой, НО..... нещо не ми се връзва текста на новината със снимката от ПТП-то. Гледам автомобилите и си мисля, че завоя в кръговото е ляв, т.е насрещен, а тая кака не е могла да го вземе? Искате да кажете, че е карала в насрещното ли? Защото така излиза, отделно не се виждат счупени колчета, има нещо невярно в отразяването на тази катастрофа.

Кое точно не ти се вярва? Защо реши че е "влезнала" през входа?? Огледай втората снимка.... виж колите... влиза с висока скорост, опуска завоя, прелита през тревата, предницата заорава в бордюрчето на подлеза, колата се объща по таван, от енерцията (все пак е 1 тон ламарина) мива във въздуха още 3-4 метра се тресва на стълбите....Общо взето минала е през "покрива" на подлеза...

Тъпа ПАТКА! Тази заслужава да и се направи фронтална лоботомия и да изкара остатъка от живота си в някоя клиника за слабоумни. (Извинения към патките, че наричам с тяхното видово определение, идиотка от друг биологичен вид)

Покажете й осраната физиономия, защо я криете!

Спрете да раздавате книжки като помощи.Още едно доказателство за дебилността ни.

Тия олигофрени с пари трябва някой да ги озапти завинаги. Да не смее вече човек да излезе навън, ето и сега, не може дори да се слезе спокойно и в подлез! И там те причакват! Учете си децата да се оглеждат не само наляво и надясно, ами и нагоре.

Нали уж за всичко гледате и копирате ''братята '' американци ?! Дори и най-глезените Холивудски КИФЛИ не си позваляват такива волности и ПРОСТОТИИ - Ама това не го виждате , защото не ви изнася ! Не само сте КИФЛИ , а сте 100 % ПРОСТИ КИФЛИ !!!!

Така става ,като Ви станаха много ''правата '' и ''ценностите'' , НО никакви отговорности - За мозък пък изобщо да не говорим , защото представа нямате ЩО е то !!! Знам ,че ще ми наслагате минуси , защото сте убедени ,че сте ''голямата работа'' , като карате хубави коли , друсате се ,пиете и обикаляте Моловете с телефончета в ръце !!!! Ако обаче имахте малко разсъдък , щяхте да се замислите , че по тези стълби можеше да се качва дете, възрастен човек, инвалид , или майка с количка , Но откъде толкова мозък в тъпите и дебели Ганьовски кратуни ?! Дебили сте - НЕ защото някой го е казал , а защото Вие сами го доказвате всеки ден и всяка минута !!!! Мързеливи , т.пи и Нагли !!!!

Айде легай ! Нема много публика в тоя час, за да ти чете мъдростите.

Страааашни ценности имат жените в днешно време. Родят по едно чаве, разделят се с бащата щото винаги разбирате ли заслужават повече. После търсят следващия шаран, който да геда тях самите плюс чавето от предишния. И са толкова онеправдани и целомъдрени, че чак ти идва живи да ги оплачеш. Иначе са със самочувстието на принцесата на Дания, Монако и пр. кралства.

Значи така изглеждат новите коли отдолу ?! Последно когато си правих моята ''Москвич ''8-ак ,я бяхме наклонили на една страна (не чак толкова като това моме) , ама изглеждаше доста по-различно ! Какво стана с тези модерни коли , нещо много нестабилни - пък едно време не се обръщаха така лесно ?!

Цитара и телефон

Свирила е на цитра, докато е пушила цигара и е говорила по телефона!?

Не става едновременно да се чеша по .........., да си чати по вайбар и да шофира

Явно жената е майка, която е свикнала да минава оттам с детска количка и по навик и сега е тръгнала по релсите надолу.

Мърша

не става от всяко дърво свирка, така и от всеки човек шофьор не става! Да можеш да въртиш геврека или да се измъкнеш от кофти ситуация въобще не е достатъчно, големият майсторлък е да не се набуташ в лай..та. А за това се иска мислене!!!

Като им отнемат кножките много бързо ще се спраят, както с нарушителите, така и със задръстванията.

И това неделя сутрин.сигурно е свършило пиенето и са бързали да купят още.

Боже опази ни от " жена шофьор" а пък и пияна опазване няма.

Шофьорката е от 20-те% на Иво Христов!

Дайте и утре книжката, пуснете я пак да се пребива... пък дебилите в министерството пак ще се чудят какво стана... толкова мерки взехме с умните си глави, а то пак се пребиват... ами ще се пребиват... те се пребиват, вие ги пускате...

Пловдив - градът с най-простите шофьори!

Не е бе, братчет - прави улици, даже и денивилация няма. Просто трябват повече легнали полицаи.

Еманципацията набра скорост, но напоследък често не може да вземе завоя.

Хахаха, брилянтно! Моите почитания!

Хахаххах, това беше добро....:)

на тая са и сипвали пиячката насила. тя се е съпротивлявала, но с/у еб..те не е могла да се справи. не е виновна. :-)

Ей ся усещам дело за сексуален тормоз. "Аз не исках да пия, но тия гадни мъже...."

Не са 80 процента, повече са....

Старо прозрение,но... с ново допълнение... С пияна жена в креват...весел свят... Но с пияна жена-шофьор в кола... Обърнат и на Оня свят...

Веселата майна цяла вечер е пила курвалу..ла нормално сутринта да е отнесена.

Пичове и пич.и имам въпросче . Никогааа не карам пил имам над 10 години опит,но веднъж пих до 12часа легнах си в 1.00 и се качих в колата към 4.00 сутринта да карам сестричето до летището. Та навръщане нацелих едно пиче готино със стара бричка . Та лека катастрофа малко сгънати ламарини 50-100 кинта щети макс. Не разбрах само как след като дойдоха куките и ми направиха тест дрегера показа 0000.???? Бях спал само 3-4 часа??? Та идеята е колкото и да сте пичове не сядайте зад волана след пиячка и ако не сте пили а поркали и не сте спали ...

сега ще е под закрилата на пловдивското правораздаване,там такива не ги съдят сума народ се изтрепа така и не съм чул да има осъдени!!!!!

Тая 100% не е виновна. Сигурно някой я е засякъл и е избягал, а сега нея ще изкарат виновна заради алкохола. Ама той по принцип не пречи на шЕфьорските умения, даже помага - ето на, дава крила, също като ред бул, ама не съвсем!

От Ред Бул ти расте пишката, а не криле. На женските нищо не им става поради това. Стига сте търсили под вола теле.