Белгийската прокуратура: Пучдемон да бъде върнат в Испания

Белгийската прокуратура поддържа искането на Испания да бъде върнат отстраненият премиер на Каталуния Карлес Пучдемон.

Обратно в новината

Коментари - Белгийската прокуратура: Пучдемон да бъде върнат в Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не може да бъде наречен Европейски съюз. Белгия дава убежище на съботьор, превратаджия и конституционен престъпник на гражданин от друга европейска държава. Позор за Европа! Забравете думата съюз.

Каталунския подлец трябва да бъде приведен в испански затвор , защото в едни други времена хиляди хора щяха да бъдат масово избити в духа на най- доброто от испанската традиция. Такива мошеничества с цел присъединяване към руската сфера на влияние изрично показват накъде се е запътила руската империя. Тя иска още една база в Средиземно море на испанския бряг. Ако испанците са умни ще трябва да изгонят руските туристи, въобще, който е умен ще ги разкара от бизнеса си.

Каталуния вече не е Испания. Този ще затворят , идват други!

Повечето хора не мислят като Пучдемон и ще видиш това на следващите избори. Определено такива като теб издават руската цел да докопат една военна база в Испания.

Пучдемон е престъпник, злоупотребил с доверието на народа на Испания. Нормално е да си понесе последствията. Испанския бай Ставри го очаква с нетърпение и любопитство - дали ще е стиснат или ще е олабил гарда.

Гарван на гарван око не вади. ЕС играе задружно срещу Каталуния. Страх ги е, че заразата може да се разпростре из целия съюз, а всички имат трески за деляне!

Когато разделяха Югославия, бяха предупредени, но не обърнаха внимание. Вече създадоха прецедент и е само въпрос на време да почне разпадането...

Нищо общо между случилото се в бившата СФРЮ и Кралство Испания не може да се открие. Напъните на путиняците са напразни. Няма оправдание за престъпленията, извършени от върхушката на РФ в Украйна, Грузия, Армения, Азербайджан, Чечения... и навсякъде, където е стъпил индивида с ватените дрешки.

В ония времена имаше един виц за някакъв, дето го вкарали в лудница защото се опитал да избяга в СССР. Нещо много ми напомня...

Този е предател, и трябва да си плати! Изклати каталунците и духна .............................. Темата за референдума е друга

ще ви дам аз една демокрация и едни референдуми вашта мамка

Пучи трябва да си плати за всичко. Много фирми и банки напуснаха и много хора останаха без работа.

Дай имената на тези много банки?

не разваляй прикритието на руския хакер!

Caixa И забрави за тролските похвати при невъзможност да дадеш адекватен отговор. "Дай пример..." Естествено, примери колкото искаш. Дори тук, в ДИР се изброяваха банките, изнесли централите си от Барселона.

Решението на белгийската прокуратура е тържество на демокрацията и евроатлантическите ценности. Не може организирането на референдум да остане безнаказано, защото той беше пряко насочен срещу демокрацията и протеворечеше на евроатлантическите ценности. Нямаше как този Пуч Демон да остане безнаказано в столицата на нашият съюз за чието разрушаване той работеше. Това,че евроатлантическите ценности възстържествуваха, направи светлото бъдеще по близко.

Трудно ,,ще те схванат,, другите.

Референдум насочен срещу демокрацията звучи малко като виц.

Белгийската прокуратура: Пучдемон да бъде върнат в Испания Този оака нещата в Испания, противопостави хората помежду им, и като видя дебелият духна към Белгия, където сепаратизмът се радва на широка подкрепа.

Лошо Петров,лошо.Не четеш пресата Петров,а плюеш идеали,които са непостижими за теб.Пучдемон изпълни воолята на народа си.И нали знаеш.че в крайна сметка Каталунците ще победят.

В Каталуния живеят сто процента испански граждани, за какъв друг народ говориш не знам.

странно за косоварите нямаше подобни настоявания ... ха ха ха

Защо си се объркал толкова много, за Косово ставаше въпрос най вече за религиозна основа, а при Каталуня това не се споменава. Нещата са коренно различни.

Накрая ще се спаси и този шемет на безмитната зона на шереметьево...

Вирусът Пучдемон е опасен за Русия.

Чи кво.? И той е от полуостров.