Кметът на Симитли: ”Ораново” прилича на концлагер

Откъдето и да погледнете рудник „Ораново” отстрани, той прилича на концлагер, но за условията вътре нищо не мога да кажа.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Симитли: ”Ораново” прилича на концлагер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А капиталистите не крадат ли ? Питам защото тука 28 години за комунисти говорят ! То не бяха червени ,сини, лилави . жълти ...нещо ме съмнява че безцветните капиталисти ни будалкат с червения дядо коледа...

Окръжната прокуратура в Благоевград-престъпление-Ковачки-ДС-компартия-пране -назначен другар бизнесмен

един мааалък проблем. Кмета и другите местни полтици, държавници и прочие СЕГА ли го забелязохте това? И какво направихте?

и все по-весело ми става! С всеки нов коментар става ясно, че настъпва едно примирение с неадекватното "мачкане" ,на което са подложени работещите в България.

че цялата страна поне извън София заприличва вече на концлагер и маймунарник под ръководната роля на партията (сините комунисти). Избрахте си ги - трайте сега и гледайте шоу. Само със заемите не се поддавайте и увличайте по модата. Краят на голямата евролъжа е близо. Притеснява ме плащането на сметките от три герберски мандата ама няма как. Квото дойде ще плащаме.

Съболезнования на близките, ама в крайна сметка това е мина. В тази работа се случват нещастия.

Това онзи кмет ли е, на Боце половинката?

Нинова нали направи промяната и бори корупцията. Да започва от мината, вместо да дрънка празни глуподти!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

само в поддръжката грешиш от Масква е

stan_posta@

Къде виждате "поддържане и финансиране" на държавата от Москва ? Бих приел всяко мнение, дори и такова оригинално, но посочете поне едно нещо, което да го потвърждава !? Или просто така - щом е лошо, приписва се на тези, които са ни казали да мразим ?

Из съветските филми за концлагери: - Днес тази игра ще наречем "спортен камък"

Кмете, прочети си чл. 91 до 93 от Закона за подземните богатства

Чл . 90. (1) Контролът по опазване на земните недра и рационалното използване на подземните богатства се осъществява от органите на Министерството на околната среда и водите .

Е КАК ИСКАТЕ УПРАВЛЯВАЩИ МУТРИ ДА ВЗЕМАТ НЕЩО ОТ ТЯХНА МУТРА???

грешите.и за това Русия

Тя България заприлича на концлагер при тая крадлива хунта.

А,боко ще долети и ще спаси собственика,всичко е "ОК"Загиналия е виновен.Бог да го прости!За едното парче хляб да работеш като вол,да могат престъпниците да си копуват имение и джипки.Не се накрадоха,нищо не създават само плюскат.Един хипермаркет преди да отвори поне благоустроява пред магазина ,а тези с години една пейка не са направили.Плюскайте ,греховете ви са безчет.

и това в 21 век в иначе ''нормална'' българия, при това вече европежска държава та дори и част от шенген, с налълно ''законен'' бизнес.

Споко бе, боко веднага ще долети и ще спаси всички миньори за пореден път. Даже и пчеличката мая може да долети. Вие как я мислите тая работа - без боко нищо не става! Ако е нужно и цялата мина ще изрови за нула време.

Те нали богатеят богаташите, пука им - ще оцелеят безнаказано

Бесилка за тоя крадлив мизерни к Е бати държавата

Национализация военно положение ПРЕЗИДЕНСКА държава строго охранявана граница с наборна войска бесилка за продажни политици и печелбари като тоя боклук

И кой да го направи този военен преврат ?

военните работят (крадат) с фирми - храна, дрехи, ремонти, поддръжки. Освен военните да си наемат 20-30 фирми да им направят и преврата. хахахахахаха.

чия собственост е Ораново, на кои комунист от ДС- Ковачки?

тя цялата държава прилича на концлагер