Производителят на Барби ще представи кукла с хиджаб

Американската компания "Мател", производител на куклите Барби, съобщи, че от следващата есен ще пусне в продажба кукла, облечена в хиджаб.

Обратно в новината

Коментари - Производителят на Барби ще представи кукла с хиджаб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И фередже трябвя, лицето трябва да с пълно закрито!!! - какви са тези полвинчати РАБОТИ?

ПА СЛЕД ТОВА И ЕДНА КУКЛА С АВТОМАТ И ЧЕРНА ЛЕНТА НА ЧЕЛОТО!!! ПОЛУДЕЛИ ХОРА НИ ДАВАТ ТОН В ЖИВОТА!!!

А Кен ще има ли колан с експозиви???

Барби, това ти ли си???

Трагедия е когато робите се борят за робството си.

А мъжки вариант с брада до кръста ще има ли?

За мен ли става на въпрос?Ако е така по-добре би било да се прекръстя на ХАКАН!!!

И тая мода ще мине.

а на приятелия на барби - кен сте му обрежат ли пишока?

Според информация на най големите сайтове за порно, най много зрители има от африканските държави и държавите от близкия изток и най вече Турция. Що така? Нали много за моралисти се имат?

Куклата издава недопустима сексуалност прикрита от демонстрация на моден стил. Куклата е облечена от дреха внушаваща рокля с дълга цепка на единия крак. Извинете, но това е неподходящо нито за деца, нито за деца изповядващи ислям. Още повече. Цялото лице е открито- и това не може там. В техния свят нещата са радикални дори и за детските играчки. Не е добре да се правим, че не виждаме. През 21 век, а дори и през 22 век все някога ще се осъзнае, че няма как мъжете и жените, хората просто да са равни и в същото време да не са равни. Няма как това да се случва едновременно и едните да настояват това да съществува на едно място по едно и също време. Времето на неравенството в половете изтече. Няма как да върнете историята назад. Или жените са равни на мъжете и избират сами как да се обличат и държат като никой не ги задължава какво да правят или приемаме хиджаба и всичко останало.

А бе то и на мен ми подариха едно комплектче за "солене" на една черна като пингвин и с дупка като нинджа, а мъжът 'и с бял чаршаф с черни "рейбани", но нещо като ги пипна и някак ми се отщява да ги ползвам. Сега стоят като гарга и щъркел с наднормено тегло и от време на време си ги въртя да застават в гръб, че втръсва гледката. Как ли арабеските ще понесат "хилавата" барби? Даже и за солница не става, а да си слаб в арабския свят е признак за тежка бедност, а поради това и глупост. Някои за пари са готови на какво ли не, но като не отчитат културните различия се стига до комични разминавания. Едно време Макдоналдс рекламираха с един тип, който гледайки един чийзбъргър възкликва:"Уаууу" Е, точно в България ние така повръщаме, но някой просто не се е сетил за нас и как смее така да ни го предлага така? Рекламата не е джаз концерт, когато свириш на себе си, кефиш се на себе си и някой от публиката ти приглася на същата вълна. В християнска България на дълго поробвания ни народ да се показва такава новина е много неподходящо, натрапливо и невъзпитано. И моля сещайте се, че културните особености важат там , където ги има. Тук хиджаб няма, защото живеем в 21 век, а жените са равноправни на мъжете или не е вярно? Или хиджаб или равноправие- няма друг вариант.

Тези от Мател нещо не са наред ПиАр-а. Аз лично имам син, но купувам Мател за двете племеници.... ДОТУК... Аз не съм по-голям джангал от джангалите .... които така или иниацхе не купуват нищо западно ... за разлика от китайците.... За втори път Кока Кола, Мател, Лего ... ще направят революция ... но с обратен знак.

Таз година хиджаб, догодина пи..ка!

С дистанционо и 300 гр. тротил. Казва сама Ала Аккбар... и Бум !!!

Догодина ши прайм мъжкият Барбун ублякън кат джихадист.

Аз

Ааа... таквос... А Барби с хуху има ли? Или Кен с уиуи... Щото щом облеклото ще е реалистично и образователно... що да не е същото и с анатомията...

предполага се, че куклите ще се продават безполови, според както са директивите на неолиберастлъка. половите органи и вторичните белези ще се продават като екстри, по същите тези директиви на глобализаторите, превръщащи света ни в най-жестокия биг брадър. такъв, какъвто и Оруел не е могъл да пророкува.. в ес усилено се дискутира, без участието на избирателите, за въвеждане на "министерство на истината"...

Тези играчки не се произвеждат с образователна цел а за печалба. Щом има пазар и търсене ще ги произвеждат. Не мога да си представя корпоративен акционер да откаже тлъст дивидент по патриотични или религиозни причини. Ако има такива са редки като белите лястовици.

...по'ече барбита, нЕ'а да купуам, да знайш!...хлъц...хлъц...

Американците избиха индианците и им взеха Златото... Сега, ако някой богат арабин е отишъл в САЩ( и иска да произвежда кукли), най- добре да направят с него, същото като с индианците... А тая арабка- да работи на полето за две филии хляб на ден... Така арабите хем ще работят, хем ще измират и няма да мислят да завземат чужди къщи или държави.

Въобще няма да се изненадам да няма замесени богати араби и целия управителен борд да са ревностни християни за които това е "просто бизнес".

"...жените, които чрез дейността си разчупват стереотипите. .." ХА-ХА-ХА-ХА-ХА

чрез разчупване на стереотипите да въведем монотипите! - лозунгът на всеки неолибераст.

А колана с взрив в комплекта ли е, или се плаща отделно?

В крак с времето, Кен трябва да е брадат и с автомат.

Не, с пояс с експлозиви ще е!

Поклон, демократична Америко! Поклон, о , Америко, ти сияйно-магнетична, необятно-възхитителна Афродито с меко-копринест хинджаб върху умната си главица, пълна с пенливо-скърцащи, сивоклетъчно-петнисти наслоявания , събрали в една имагинерно-ултрахипермозъчна Единица гениално-прогресивните мозъчни съдържания на буйния каймак на всички мигранти, които ти приемаше гальовно-всеотдайно в продължение на стотици години в своите потайно-желани пазви и топло-майчински скутове!!!!! Цялота настръхвам от мисълта, каква архаично-автентична радост ще бликне в невинно-искрящите очици на малките дечица и бебенца от различен етнически произход, когато държат във валчесто-топчестите си ръчички тази най-прекрасна, най-естетична, най-детска кукла Барби, чиято морна главица е нежно обвита в естетичния пинджаб на Толерантността и Правата и Свободите на Малцинствата! Но тук има една брутално-набиваща се недоизпипаност - дами и господа, мили ми дечица, как е възможно една такава златно-скъпоценна кукличка да носи ужасяващо-отблъскващото име Барби, така нехарактерно за честните девойки и куклички с хинджаб, шалварки и топла бурчица! Приканвам най-настоятелно тази кукличка заслужава да си върне гальовно-мелодичното име Мелиха!!! В противен случай ще тълкувам безсрамно-ксенофобичното поведение на Америка като един подмолно-хибриден, подменящ истината, паралелен Възродителен Процес! Нека всички да протестираме горещо срещу това безсрамно деяние на пропаднало-аморалната Америка! Срам и отврат!!!

покланяй толкова,всяка кукла ще бъде заредена с килограм експлозив задействан на метри от магазина.

О Мелиха! колко си права! всички стереотипи трябва да бъдат безпощадно разчупени, разрушени и взривени, като един паметник на буда, но по демократически, разбира се. и единствените имена, които да бъдат позволени за ползване да са мелиха за всички жени и мохамед за всички останали! в тази насока, отдавна, отдавна с едни гърди напред е великата британия, която също ще бъде прекръстена на велика мелихания. само не знам какво ще стане, когато дойде онзи ден, (който с нетърпение ни очаква всички), в който меркел да се отправи към небесата за да изпълни мисията си, като една от 72-тте девици, които очакват "бойците" си на либерализъма и лично ги посрещне с топлото "вилкомен", селфита и любовни целувки...

скоро и Барби с пишка, за да са доволни и третополовите.

Американски тъпанари. Какво стана с правата на жените? Имам спомен за борба с тези талибански нрави. Както бодро се отстъпва пред този мракобесен псевдоморал,скоро всички,и жени и барбита, ще носят хиджаб. Това ми напомня за рекламата на "Лидл"-църквата без кръст. С една дума-отстъпление по всички фронтове.

Да не пропусне да представи татуирана Барби и Барби с пластични операции!

А Кен ще бъде ли обрязан като американците и мусулманите?

А с чалма, брада и автомат кога?

Имах си хас злите мултинационални компании да не работят за мюсюлманите и против християните!

НАЙ -ПЕРВЕЗНОТО ПОРНО Е С ХИНДЖАБКИТЕ :)) ... ОТДОЛУ ХОДЯТ БЕЗ ГАЩИ И КАТО НАБЕРЕ РОКЛЯТА НАПРАВО СЕДНЕ НА ...

И правилно! Такива са тенденциите и във висшата мода. Сега вече трябва да се угоим като кюмбета и да спрем да се къпем за да бъдем в крак със западните цивилизационни ценности. Западняците ще им турят чуловете и ще ги обрежат. Това заслужават убийците на Източна Европа и ще си го получат.

Важното е полата да е къса ...

Предполагам ,че е заради повишеното търсене в Германия и останалата част на Западаща Европа ?!

Следваща Барби ще бъде като черна вдовица с ескплозивите и да вика аллах акбар.

Да! Това вече е сериозна и важна новина!!!

И без това вече никое дете не иска барби

шибъни американци