Любопитни данни: ето как живеем

Близо 90% от българските мъже до 24-годишна възраст живеят с мама и татко, а след като се задомят, рядко помагат на жена си в кухнята.

Обратно в новината

Коментари - Любопитни данни: ето как живеем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ни делят на мъже и жени, колкото да затъпяваме с чувство за вина и не знам защо "изостаналост", без доказателства. Интересно 20% разлика - излиза че жените или живеят сами, или са лесбийки. След това - при катастрофата на социалното управление в България става ясно, че ръководни длъжности на жените са вредни за обществото. То е и банална истина. И все-пак, защо липсва статистика за половата структура сред миньорите, строителите, автомонтьорите, работниците на конвейер? Защото става дума за публична измама с това деление на полове на произволен принцип. И 43 тлъсти жени - малко ли са, та пишат "само"? И главното - защо не раждат достатъчно - прирастът ни е отрицателен, не оправдават и половата си принадлежност жените ни. Може би защото заемат ръководни длъжности - та вредят двойно на страната?

Ти да видиш. От 10 българи 4 страдат от запек. От страдащите 2/3 са жени. Друго, на всеки 10 българи 3 имат хемороиди. От тях 3/5 са жени. И така докато прегледам новините забелязвам тези неща. Кажете "Стоп" на ..... с ... Е?

Интересно къде искат да живеят останалите 43% от европейците? - В пренаселена Азия, в Африка, или в Америка? А ако се чудите защо жените живеят по-дълго, то е защото бачкат повече от мъжете, т.е. движат се, докато мъжете им се излежават на дивана.

Последния мухлю който ми изповеда, че аз съм била длъжна да му готвим и чистим беше осъден в балХар съд. Тук не казвам детаили, но имам съдебното решения с обосновката. Моя съпруг и чисти, и пере, и се грижи. Когато аз работим, той носи къщата и не мрънкя. Обратното, когато аз съм в къщи, аз носим къщата до последно, посред нощ съм ставала да му гладим риза, щото се сетил и му текстнали, че на другия ден ше бъде командирован некаде. Ние сме равноправни, и тека се води семейство, нема как некой да е по-важен. Еднакво важни сме, и се разменяме, и немаме протиФ. Нека ми доде мухлю и да ми кае, че ас зъм му длъжна да му чистим и носим, да перем и гладим, а той ми бил господар - и ше излети прес кумина, както се случи на безбройно ноо нещастни заблудени маШленца от Балканите с нереално самучюфствие. При мене нема кой е господар. При мене има който е на колелото ке върти. Другия ке държи баланса и ке слугува. Кеф ми да слугувам, седим дома, мъЖо нема протиФ. Ние се разбираме. Преще ми се да работим, и да носим пари, тогава той носи слугинажа в къщи. Ако се случи да работим и двамата, разпределяме като днеска ти това, аз онва, а утре другото, ама в края на седмицата дръжно довършваме каквото е изостанало, и после излизаме да се почерпим. Никой не ще да е слуга, Бога ми. ПС: И аз и маЖо, сме квалифицирани ИТ работници с високи и проиятни доходи. И двамата се юркаме. Не помним да сме се карали за домашна работа и кой да вдигне чехлите пред телавизора и кой да носи салатката. Тая поза у нас не се получева. Носим и двамата, и никой не лежи пред тела. Не виждам никой да прокопса ако не зачита полвинката си. За мен, тея кавги, са изкуствено пропагандирани, за да правът раздори между хорицата. Едно време хората си имаха уважение. И двамата съупрузи работеха поравно, дори и на нивата, и двамата се грижеха за децата, и двамата готвеха ,сервираха и носеха в къщи. Мислим да сте луди че се правите, че не разбирате, ми тека ви изнасе.

ПС; след работа му устройвам масажи, парна баня, руска и финска сауна (с метличките и прочие глезотии), с чисти чаршафи и прочие източни глезотийки. МъЖ при мене, е гледан като бебе и носен на ръце! Копринено бельо, специални подаръци, пълна програма нощем, ухания, парфюми, храна, и секакви глезотии, каквото си поиска. После се гледам флубено и си гукаме саму. Пълна програма на полвинката, никога не е грешка! Това, ако полвинката е свестен и сичкото е доверие, либоФ и красути! От мен, той има саму уважение, грижа и обожание! И това и получевам - същото, на убратно! Това е моята идея за хубаво семейство - и двамата са равни, могат да си партират, и могат да балансират и вършът каквото си требе, в ОПЩА ПОЛЗА! И ДВАМЪТА ПИЧЕЛИМ ОТ КОЕТО! Това искъх и това намерих - партнер! знаеме как даси партнираме и да балансираме! Това препоръчвам на секи който иска да има работещо семейство!

И никога и нема да останем сама. Кату ме гледът как си въртим къщата и пичелим, и съпруг добре, и ми се точът маса нароТ. Никога нема да останем сама, стига на мен да ми е кеф и да приемем некой от сърце да ми се семейство! Оттук, ми се точът, списък мереклии. МъЖ иска Жена а не тулуп! иска партнер както и аз искъм! мъЖ иска грижа както и аз искъм. Който дава ного, и зима ного! каквото дадеш навън, се връща - Бог връща! Либоф давам, либоФ жънем, и никога не ми се е досвидило - при мен немане нема! Ето затова, от мъЖе не моем да се оттървем! и външния ми вид нема нишо оПщо! и на 115, пак ше ме искът мереклии!

Роксано,мъжо ти не ти ли дотяга с тея нощни дежурства.Сега си самичка -ходи при комшията -рррр една парна баня и едно шкембе чорба. Мъжа ти е паркирал трактора пред кръчмата -не го чакай.

голем си боклук, даже и да тъ таковам не ща

И ас не щъ да тъ таковам, пълно единодушие, квит сме! :-)

Малииии ....що не си ми на ръцете тиии ...Такава струнка ще те напраа , че като ме видиш само , ще заемаш стойка мирно .Овча пу... , еманципирана ...

Дрънкай как'ти Пена, за мени ни мичтай! Аз ъм висока круша за теби, и ако некога се случи да се видиме на живо, ке те одрънкам и законово, саму да се мераклисъш да си ми навъпреки! Те затфа сте бедни, тъпи и прости - щото не давъте на жените да ви подреждът живота! Я моя мъЖ как се е дал - и му е сготвено, и му е чисто, и му е платено, и е богат, и патува и се кефи, и секс има, и е шеслиФ, и му се завижда даже ......викът, де я намери тая оправна жена, как ти управи живота? Сега в къщи тиче, от мед и масло! чувеко яде най-губавата ранъ! чувеко не мое да си ходи на краката от секс! чувеко не знае на кой свет е! Айди че копам из градинътъ, а той седи на масата и яде късна закуска след таковане :))))))) ПРИЗНАЙТЕ СИ ЧЕ МУ ЗАВИЖДАТЕ, КЕЛЕВИ БАЛКАНЦИ! :))))))))))

ti si kurva det she ebeme i sme ebali i shte te osudim da ni plashtash daje v suda roxana muxlo

ПЪк кък, и всъда ше ме закараш, на какво основание, че не щем да тъ ибеми? Ех, еми айде да видиме, как ше мъ осъдиш :)))))))))) Ке ти пратим моя кутарак, той ке тъ наибе :-)))))))))) мераклия! манин сладак! ебане му се прищело, и то от Роксана :))))))

Имахме тука една уруспиа ,през две къщи нататъкя ,бре първиа го умори,беше навремето счетоводител човека. Къща палат и остай на село ,а в центъра на града апартамент. Нямаха деца-тя нещо ялова беше ,ама тука на село всичко се знаеше,хората виждаха ,брънтиа си беше. После прибра един бивш военен,той човека насади пипер ,домат направи и овошки,вино и напарй и тъкмо преди коледа взе ,че се гътна и той. Злобна жена ей дет пипне всичко умира. На другата година са праише ,че подържа градинката,ама сичко измря. Та тъй на село...

Една жена почва да разбира мъжа когато почва да носи неговите чорапи, тениски, дънки. Но тогава вече мъжа не иска такава жена, защото скоро ще носи и неговите обувки и ще е неговите сто кила. Колко жени наоколо видяхте с поли и рокли? Май повечето са с дънки и маратонки? Да не се виждат космите по краката май, май.

Гледат да ни вкарат в гробищата по бързо с нездравословна храна и всекидневни кавги. Тука у село съседа беше на легло паралидзиран и оная, да нъ съ мъчи с него ,го отви два пъти и нашия се спомина от скоротечна пнеумониа. Можеше и още да живее ,ама зла жена. Тя мойта някой ден да не ма увърти нещо ,то не съм млад ,ама още държа.

Кои са повече? Самотните жени или самотните мъже? Жените. Значи кои нестават за нищо и никой не ги иска?

Измежду мъжете и жените над 65 годишна възраст жените, които са сами са в пъти повече. Познай защо.

От системен женски тормоз през брака. Когато жената иска пари прави всичко. Когато мъжа трябва да изкара пари - работи.

Вероятно самотните мъже особено ако са от типа не глупави а имащи акъл студент/работещ типичното приятелче а не лошото момче гологлаво татуирано биче което знае само да пребива гаджето си не ходещ в чалга дискотеки ежедневно с колежки които всички до една са заети или глупави/надути .Докато при младите жени дори и да не е красива все ще си намери някой да я прасне

jenite ste si kurvi trqbva da vi xvarlqme v bokluka dori i za ebane ne stavate samo da vi ebem i tva selski smardqshti putki tupi prostitutki ste naduti i kuxi tupi prosti chalga bokluci spinozni ste

:)

Тая тема стана сайт за запознанства ако има тук някоя да кажем от 20 до 30 без приятел може да остави фб :д

Мъж се прибира вечерта у дома с огромен букет, жена му: И са кво, трябва да си разтворя краката ли?, мъжа и: Що, ваза нямаш ли?

Не всички мъже са такива, има много оправни млади мъже, които могат да си наготвят, чистят си, перат си. Но е факт, че повечето са напълно неспособни да живеят сами. Просто майките им ги обсебват от най-ранна възраст и не им дават да пипат нищо. Всичко им се подава в ръцете, не ги занимават с най-елементарни неща ,като например да ги накарат като се нахранят поне да си оставят чинията в мивката. И един ден мама предава детенцето си на жена му и жената поема всички грижи, които мама е полагала. И не само. Ами ако мама забележи, че жената не изпълнява достатъчно прилежно грижите около мъжлето, се правят забележки или се вдигат скандали дори. В резултат имаме армия от негодни за нищо мъже, които не само че не могат и 1 яйце да сварят, дори на работа не им се ходи. Камо ли някакви високоспециализирани дейности като пране на чорапи.

Да с право си, НО като го даде мама на женицата му и той покаже, че може да пуска пералня, да глади, мие чинии, готви, изхвърля боклука и се става той домакина в къщата. За жалост жена му се изтарикатява, че е заета с проекти, работа и пр. След като му писне на младото момче, решава, че трябва да си разпределят работата при което от другата страна се чува "аз да не съм ти слугиня" Кеф голям"

тъпа статия

Хайде спрете с простотиите!!! Като в един стар виц: Аз на х... ли си ще вярвам или на твоята пушка!!!

Много странно. Аз защо виждам все повече дебели жени, а не мъже? Явно някой друг си седи на гъза и яде или дояжда това, което е сготвил сам и никой друг не го яде. Нещо не ви е наред статистиката, гледайки картинката в България.

"България се нарежда на четвърто място с около 37 на сто женско присъствие по горните етажи на управлението и администрацията." Формално е така, щото не се отчита, че квачките и патиците от кокошарника на Баце управляват по негова команда.

Нищо вярно няма в тази статистика, според моите наблюдения.

А пък моят син изцяло е поел грижите за 4 годишната си дъщеря след като се прибере от работа. В това време съпругата му се бори да достигне последното ниво на поредната електронна игра в телефона

Каза поредната недоволна свекърва...ахахаха

а тя съпругата какво е правила през деня, или няма право на няколко часа почивка вечер?

Социализмът ги научи "Татко носи, мама меси, да живей труда на татко на гърба"! Едно време имаше даже цигари БТ "бащин труд"!

Да на мамините мъжленца им е много сгодно, затова.От скута на мама на скута на жената те така са българите.Да са ни живи и здрави, ако и пари не им искаш - още по-хубаво ;)

800 000 получават социани пенсии, като награда за това, че яко са си клатили краката при оциализма! Така са възпитавали и децата си!

България стои много добре и по отношение на достъпа на жените до високи позиции. Така е но за това си плащат в натура. То и за това все се търсят йени до 25 г за ръководни постове. Ганьо крал крал и сега се урежда и с нещо за деобване

ооо аз забравих че всичко останало ни е като на европеиците ... чистичко , равни улици ,високи заплати и пенсии ... мамето ви писателско ... от такива търтеи като вас доиде и пдерастията ...

90% от българските младежи още живеят с мама и татко, като процентът на младите български жени в същата ситуация е под 70 на сто Какво излиза? Че 20% от мъжете живеещи при мама и тати, чукат момичета излезли на квартира. А как се наричат такива? ПРОСТИТУКТИ.

Чукат си чекийки

Модераторът е някой мамин пундьо, защото въобще не ми е пуснал мненията

"Готвенето и домакинството са женска работа - тази консервативна и банална истина все още е актуална в повечето държави от ЕС" само, че там основно мъжете само работят или ако жената работи си има жена помощничка - да готви и чисти. А тука хем трябва да работиш пари да изкарваш, хем домакинство, хем да се грижиш за спокойствието на мъжлето...аман....

Може и да не работиш, но не се задоволявате с малко (или колкото осигурява съпруга). Все хленчите за повече - искам искам....

Жената готви и чисти И създава домашен уют. Мъжът работи, яде и поддържа дома. Така е било откак свят светува. Сега навлязоха либерастки и педерастки ценности и за това мюслими и хиндуси ще ни превземат биологично.

Безброй плюсове Ви пиша. Познавам много жени, които биха предпочели да си стоят в къщи и да се грижат за децата и домакинството, но нямат избор и са под икономическа принуда да работят. Комунистите изкараха жената от семейството и я принудиха да работи, защото комунистическата богоборска идеология има за цел премахване на традиционното здраво семейство.

Eй, браво на тия комунисти тогава, щом са научили жената да работи :D Ама не са само те - я погледни капиталистите - и техните жени също работят ;-)

Когато се проумее, че всичко изброено, включително мъжкият курволяк, е част и от мъжкото поведение и престане да се подминава при мъжете и да се преекспонира при жените.

Ами ето, всичко се изяснява.На първо место сме по брой жени на ръководни позиции и в политиката, и на последно по всичко останало. Тогава ви питам, какъв е извода ?

Жената да не е създадена да прай "кариера"? Естествено, че ше му готвим и ше го облажавам! Защо Човекът да не живее в Бащината Къща?

Жена на ръководна длъжност е истинско бедствие. Фирмата в която работя върви към фалит заради малоуми управленски решения и мегаломания. Когато кажеш какво мислиш, вече си черна овца и започват отмъщенията. За съжаление е пълно и с подобни мъже, но при жените си е задължително.

"България стои много добре и по отношение на достъпа на жените до високи позиции в политическото управление и администрацията."...!!! Ей с'я вече е време да им слагате "червени фенери" на политическите централи и на държавната администрация, че поне да заработят нещо за партиите си, а и за Държавата, щото от досегашната им дейност резултата е видим - 'бана ни мама...!!! Дааа...!!!

От това което виждам, не мисля че жените имат от какво да се оплакват като цяло. Сигурно има изключения но повечето жени имат възможноста да разполагат със себе си така както намерят за добре. Няма нищо лошо жената по да готви а мъже да носи по високата заплата. Са ше скочи некоя красавица и ще каже че хем готви хем повече пари носи но това е сравнително рядко и много под 50% от случайте. Има го и обратното...хем носа най много кинти, хем не им давам да готвят или да чистат. За това си има хора на който плащам...жена ми искам да се развива а не да се занимава с чистене и готвене!

Не разбирам защо за еднакажа работа и кбалифицация една жена трябва да получажа по-малко. Транспорта ли и е по-евтин, бензина или издражката за обучение? Докато има хора които мислъат така, по манталитет още сте в Азия.

По 3 причини - мъжът няма месечен цикъл, през който целия свят му е крив за 2 седмици и ако някой му се изпречи на пътя бива овикан абсолютно безпричинно. Мъжа не излизи в майчинство/бабинство по няколко години. Мъжа не влиза в критическа за по няколко години и става тотално ирационален. Та така. Предпоставките са изцяло биологични.

Ами мъжа не губи време да си гледа маникюра, педикюра и брадавиците, а бачка. И от бачкане умира с по10 години по-рано. А сега разпредели тия 10 години и виж кой взима повече и кой печели. Да ви се сека на еманципацията.

Научи правописа , ма овцо тъпа !!!

Ами уважаема, може би пък случааайно така някои шефове или компании да си имат системи/методики за отчитане на свършената работа, и въз основа на това да формират заплащането! Или пък мъжете нарочно са измислили това, за да дискриминират жените по полов признак :):):)

Прав си....тогава чистиш и готвиш само ти иначе потъвате в леш и умирате от глад....ако имаш пари за прислужница някое младо филипинча или украинче....си пак на кяр.....ама ти си знаеш ....ьовиги

Затова си взимаш за жена украинка и си решаваш проблемите - нито гладен ще ходиш, нито неизпран, и ти, и децата ти, при това жена с акъл и образование, но еманципирана дотолкова, доколкото да се уважавате взаимно и да гледате напред заедно. Това е, аз направих този избор и съм доволен.

Сега ако намериш и на кого да платиш, че да те научи и на правопис, цена няма да имаш...

Кога ще се обсъжда в европейски стратегии проблемите с женския курволяк,алчност,мързел,подлост,лицемерие ,егоизъм,проклетия,злоба ,свадливост,клюкарство и прахосничество?

Фърли и един хубав бой и не се занимавай с глупости.

казваш го, защото живееш при мамито, хапваш си от гозбичките й и не мислиш и да се отделиш, че да започнеш свой живот ...

ChatGPT

Оффф пак феминистка пропаганда... а аз си мислих, че в края на работния ден ще взема да прочета нещо интересно и леко

По-добре сготви - и си победител!

Интересно какъв процент жени ремонтират семейната кола или поправят електрическата инсталация у дома. Не виждам статистики - изоставаме ли от другите страни в ЕС или не.

..що не викате и на гозбите на мама "феминистка пропаганда"..

ами вие като готвите само буламачи кой ви е виновен и мислите само как да се начекнете некъде

ChatGPT

Щото "гозбите на мама" не ми навират в лицето измислени статистики за неравностойни заплати базирани на пола на служителя.

някой пак е похарчил пари за безумни простотии