Депутат от ОП с обръщение след среща с израелския посланик

Депутатът от ПГ на „Обединени патриоти“ Александър Сиди проведе среща с Н. Пр. Ирит Лилиан – посланик на Държавата Израел в посолството в България.

Обратно в новината

Коментари - Депутат от ОП с обръщение след среща с израелския посланик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва ясно да се разбира, че Беломорска Тракия и Македония СА НАШИ, по времето на ВСВ, САМО НА ДУМИ. Най-малкото, защото полицейските функции са изцяло в немски ръце. Събирането на данъци - също. Така че България не може да поема каквато и да било вина за ставалото там. В самата българия, не държавата като цяло, а патриархът и Димитър Пешев се противопоставят на холокоста. И най-вече народът, който излиза в защита на своите съграждани. Нека македонската пасмина да се погледне в огледалото и да се запита, колко от тях и (предците им) си мръднаха пръста да направят нещо. Ами гърците?

"Цялата истина минава през три етапа. Първо, смятана е за абсурд. Второ, тя е насила спирана. Трето, тя е приемана за очевидност." Артур Шопенхауер Колкото и да се пази от собствениците на медиите ИСТИНАТА, тя е като шило в торба. То, шилото, се подава от "торбата"-цензурата и показва двете АНТИ ЧОВЕШКИ решения за ИЗТРЕБВАНЕТО на българския народ. И няма начин да не се използва "Езоповски език", защото снощните постове на сутринта са заличени.

Колко трябва да си глупав за да напишеш подобни постове?!Разбира се,че холокост е имало както и Ленински,Троцки,Сталински и Хитлеристки геноцид над обитателите на Руската империя и Съветска Русия и СССР!От всички раси и религии и който го отрича това и продължава да плямпа за някакъв световен еврейски заговор и отричане нахолокоста е глупав най малкото колкото Путин!

Никакъв холокост не е имало и това е безспорно доказано. Включително и с еврейски самопризнания. А ти не се мъчи да лъжеш, вече всичко е добре известно. Случката е ясен сигнал и знак, че евреите вече са внедрили провокатори сред обединените патриоти. Очевидно искат да наложат контрол и да ги разбият от вътре. Така, както руснаците ги изчистиха от управлението на държавата си. И сега държавата им просперира. Свидетели сме как върви опит евреи да поемат контрол над българите патриоти.

Александър Маиров Сиди. И този "патриот" колкото Пасито. Да .б. и чифутите нагли. Навсякъде се завират и рушат.

Доколкото има достатъчно информация, холокост не е имало. Това е било най обикновена измама, с която от германците са откраднати над 100 милиарда марки. Темата е нечистоплътна и фалшива и е твърде глупаво да се бутнеш в шамарите по такъв глупав начин. Особено ако си с претенции, че представляваш националисти. Това е несъвместимо. Прилича на внедрени провокатори, които да подронят авторитета на патриотите, като май са група. Ще видим какви мерки ще предприемат.

Добре те разбрахме. Знаем че сме били 500 години под турско-еврейско робство. Все едно да чиститиш на турците и тяхна диаспора в България техния национален празник. И този бил патриот. В днешно време евреите са отговорни за икономическия геноцид, с който искат да ни изселят от България. И да гласуваме за вас, как да стане, като имате такива. Изключете го и тогава. Какъв патриот е такъв, дето лиже г. за на най-големите ни врагове, а националите ни интереси и поведение въобще не го интересуват. Патриоти ако въобще сте такива, имате гнила ябълка. Ако беше Бойко, този щеше да го е изпитал. Ако иска да прави свирк на чифитченцетата, да ги прави лично и от собствено име. А не да го прави от наше име. Правилно и полезно за нас е да нямаме нищо общо с тези същества, презрени и ненавиждани от всички . Тъпака трябва да се извини на нас, българите и на тия, които са гласували за такъв фалшив патриот. Още не мога да разбера, колко тъп трябва да си, та да пускаш такива поздрави. И то от трибуната на Народното събрание.

Скастриха го чифутите. Или са го заплашили или са му подпомогнали бизнеса. А беше добро момче. Никой друг народ не е бил избиван. Само срещу чифутския е имало геноцид! Време е света да го разбере най-накрая. И всяка сесия на Народното събрание трябва да започва с минута мълчание.

ПРАВИЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ Е ДА СЕ ИЗВИНЯВАШ АБСОЛЮТНО ЗА ВСИЧКО ! И ДА ИМ БЛАГОДАРИШ , ПАК АБСОЛЮТНО ЗА ВСИЧКО !