Борисов: Ще дадем 500 000 евро за Африка срещу мигрантите

Премиерът Бойко Борисов съобщи в Брюксел, че ще предложи България да участва във фонда за Африка с половин милион евро в знак на солидарност.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ще дадем 500 000 евро за Африка срещу мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А така. Раздавайте пари на другите. че ние себе си не можем да оправим още, тръгнали да раздават пари на Африка. Я Г-н Борисов да отговори ако разполага примерно с 2000 лева, от които трябва да си плати задълженията и да живее с останалите, ще даде ли заем на някого, защото на другия не му стигат. Аз си мисля, че ще му каже да се оправя както може. Тук затварят болници а пък тръгнали да дават пари на африканците. Айде сиктир.

А на съдебната система ще дадеш ли пак за Коледа 50 милиона (бонус де), ей така, за добре свършената работа през годината???

Тук ще вдига осигуровките, всъщност данъците, защото с/у тези осигуровки ние получаваме все по-малко услуги. Нашите пари раздава с лека ръка, на когото му щукне. Ние сме парламентарна република, не Бойкова. Поне от кумова срама беше редно да попита парламента. Иначе за пенсионерите и болните все няма.

Ей тиквар мръсен, ще ти дам един в торса и един контролен в тиквата...безплатно. Как раздаваш милиарди все едно ти е джоб пара?

Не ве тоя дава 500 Хил и освоява 15 милиарда. Е хич не му се дават ама требе като едно време всички копаха домати и ги даваха на Русия гратис а сега на ЕС мигрантите ще храниме

Дебеланко, кой ти разрешава да раздаваш парите ни , като че са твои собствени .

Фатал, дай Боко комуниста.

след някоя и друга година под ръководството на тиквата африканския съюз ще събира пари за европейска българия !

За 2 дена 1001 глупости.

Една тиква, която един народ от малки тиквета си е избрал за премиер.

А за Луната,спътника на Земята какво мислиш?Не ти ли прилича на един голям суджук?

Абе , що не им дадеш некой и друг суджук.

нали сме наи зле в европата ... ние имаме нужда от помощ и инвестиции да се върнат хората обратно в родината ... а не да спонсорирате мангалите да идват тук ... продажни еврогеиски проамерикански гъзолизници ...

Хем, тук да ги храним и издържаме, хем и там на останалите примати в Африка да дадем пари....тези, които не са дошли още тук....Ебаси мамта.....хаха

voknid

Супер. Африканците вече няма да имат нужда да бият път през морета, през граници с огради, за да си получават европейските социални помощи!

Да попитам, тоя нещастник, изтъпанил се на трибуната(на видеото), какви ли простотии е изръсил, останали скрити от нас?!Няма начин да не е казал нещо за магистралите, тангентите и отходните колектори!!

Да попитам, селският бек банкянски има ли право да раздава пари, не трябва ли МС да реши, или, като краля Слънце, държавата, това съм аз!?Баси наглият, долен, мръсен тип, не спря да си вдига акциите на гърба на нас, обикновенните хора!!Оставка и съд за престъпника Борисов!!

Тебе ли да те пита,мижитурко ? За ромите хилядарки имате да хвърляте от балконите,а за африка нямате!

Ще ме пита, педал, щото аз съм му работодатела, цървул, не съм като теб, от сутрин до вечер да им лижа гъзовете!!

Българино какъв ти парламент да реши като нашите васали мляскат СУДЖУЦИ И изпълняват ЗАПОВЕДИТЕ НА НАЧАЛНИЦИТЕ СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Всичко ще се нормализира, когато спре финансирането на афро-джихадистите. да се надяваме да е скоро.

Тоя като е толко

В Либия се сблъскват интересите на франция и италия. Според мен ББ се държи добре.

давай ама извади от твоите кашета, като си толкова дашен! Иначе с чужда пита всеки може да се прави на велик!

Вие докато давате половин милион, Сорос дава половин милиард да ги прекарват с кораби през морето. Така че какво точно си мислите че правите не е ясно. Причините са че с повишаване на жизненият им стандарт умират по-малко и се множат повече. Забрана да имат повече от 1 дете иначе Африка ще бъде 2.5 милиарда до 30 години. И онези с висящи членове чак до колената ще ни залеят.

Да даде от личната си сметка,нали има 4/четири/ милиарда. Аз не давам.Едва намерих пари да погреба родителите си .Този е най голямото зло в цялата 1300г. на България.

Рушвет от Банкя. А комисион ще има ли.........или ще ги налеем пясъка на Сахара???

Бойко е прав ,ако тръгнат негрите чак от калахари от цяла африка за дунава ,арапите ще ни се сторят като френско рандеву с почерпка!

Бойко да издебне и загради с три кордона жандармерия оргията на червените скотове на копринка и бузлдужа и всеки каскет да излиза само с празни джебове навън през бариерата- ще събере 50 пъти по 500 000 евро, а за изпроводяк и по 2-3 шута в червения ,павиански г..з!

и тетка Цачева нямат нищо общо с комунистите:-))))))))

Санитарите пак са ти пропуснали клизмата!:))))))

Не сравнявай бай Тошо с кухата тиква. Тошо беше тарикат и хората живееха добре. Даваше от онова,което останеше. А,тоя дава от това,което ни е откраднал.Осъзнава,че малко време му остава и се е впрегнал като муле да се спасява. Той върши всичко напук на народа. Проклет да е!

2016 г - 400,000 евро за Сирия. 2016 г - 300 000 лв. за Македония. Отделно през 2007 г . България се отказва от 3,51 млрд. долара дълг на Ирак срещу бързо изплащане на 360 млн. долара.

Борисов , че си смотан фукльо и неграмотник всеки го знае !А ти знаеш ли колко българи живеят под средното за Африка?НЕ ЗНАЕШ!А знаеш ли , че едва ли ще стъпи някой кьорав африканец в бедната България?Не се досещаш !Тук идват пенсионери от Англия , Германия , Холандия и т.н. защото получават доволни условия със своите пенсии!За пребиване си Бойко Борисов - за пребиване, защото управляваш тая държава като тъп пожарникар!

Цинизмът на политиците, наши и европейски, минава всякаква граница!!!

И тоя нарича другите ахмаци?:)))) Образец, еталон за ахмак е Бою Симитлията!:))))... ...а парите да ги вземе от Ц.Карагьозова!:))))

ларш е наш Бойко ,ще извади от спестените си от закуски и ще даде ...

пък: ще ги окраде от закуските на децата ни. Той има внук за угояване.

са другарите от БСП и коалиционните крадци "патриоти"? Какво е тяхното мнение?

2 мандата давах, третия вече даваме, следва какво ...... дават(някой друг). Евролъжата умря. Милиард и половина африканци, предимно климатична миграция идват в следващите десетилетия у Европа. Оградата я виждате - зеят дупки да я минават в колона по трима. Всеки европеец приема двама или трима. Не се майтапя.

Представяте ли си колко е ниско нивото в този ЕС, щом Тиквата не го посрещат с домати и развалени яйца, а му слушат шопските простотии!

за бебенце в тежко състояние в съседната статия. На фона на това което чета в настоящата статия .....просто не знам как да го окачествя. Кой унизява да молят за пари българските родители бедстващи с болни деца? Ей този,от снимката!

Щом ББ е солидарен да даде лични пари и първо да депортира всички нелегални мигранти от България. Българският народ никой не го е питал нито за даване на пари за африканци,нито за настаняване на такива у нас на издръжка на данъкоплатеца.Всички европейски лидери са милиардери.Да плащат за грешната си политика отсобствените си пари. Всички те направиха тази криза с нашествениците с нелепите си решения да приема цялата сган от света.

Ще се въздържам малко от емоции ама ми е смешно бе хора. Прогнозата Соломон Паси я дава от години. Не, че много му вярвам, но той цитира данни от ООН, където се подвизава напоследък. 1.5 милиарда африканци ще дойдат в ЕС , айде да речем не ЕС , а Европа да е в следващите десетилетия. Климатична емиграция, не само икономическа. Това прави на всеки европеец по 2ма или 3ма черни африканеца. Пред вид колко са сега белите-разбирайте под бели реално работещите става ясно, че тея 500 000 евра ние трябва на всеки 15 минути най-много да ги даваме. Дневно 48 милиона - дори това малко Ако сме 7 милиона, приемаме 15-20 милиона - как се хранят те с 50 милиона евро. По 2.5-3 евро на калпак на ден.

Давай, тъп нещастник, при всяко едно излизане на тоя селяндурин навън, винаги ни продава, по малко, но постоянно!!Кои сте вие да давате и от кои пари, бе нагъл, дебелак, от твоите ли!?

дай им още 500 000 и им прати и наще "африканци"!

1 прилика на Н'Боко Тиквата с Тошо Тиквата - и той така даваше милиони на географски открития бадева...

Далновиден политик, дипломат.Човек, който намира винаги начин да обясни и на простия и на високообразования -ясно, разбрано, мъдро,спокойно ... Много малко са българските политици, като него. Може би Буров е политикът с когото можем да го сравним макар, че той е от сой и е имал повече възможности. Борисов е самороден талант, израснал между обикновените хора и без Сорбона и Оксфорд, стигнал до върховете на политиката и признат по цял свят. Добре е, че сред хейтърите в тази държава мнозинството сме разумни и нормални и след толкова лъжи отсяваме зърното от плявата

че се смяташ за мъдър и разумен. Или си много далече от мнението за себе си или просто си платена ку.ва.

Прочети, какво пишат чуждите медии за миналото му, както и за манталитета му, неадекватен и платен гербарастино.

Според ООН 1.5 милиарда африканци - климатични мигранти ще дойдат в Европа до 2050та примерно. Сметни сам колко трябват за да ги нахраниш, ако можеш да смяташ, защото това е рядкост за гербер. 500 000 да ама за секунди само са достатъчни.

да видим колко сте хейтъчетата, интересно ще е да ви преброя

са "хейтъчетата" неграмотнико?

Говори в единствено число, брутален наглец, и дай парите от личните си сметки!ОК?

Защо не дадете от солидарност пари за още спящите от 2 години по фургони българи в Мизия, след наводненията ?

Бре, бре! Бат' Бойко избистри световните проблеми. Корея, Африка, Либия, Европа. Само за борбата с детското затлъстяване и има ли живот на Марс нищо не каза, ама то тях ги е оставил за друг път.

проблема със затлъстяването ще го реши като качи още 10 килца живо тегло ;-) Виж го какъв храненик е.

Къде е солидарността към БЪЛГАРСКИТЕ и пенсионери и деца?

съберете се заедно с фандъчката и минетката и ги дайте от личните си сметки

Тиква , за транспортни разходи ли ще им ги пращате? Африканските вождове ще си приберат кинтите , както ти правиш , а цръните голювци па ще си мигрират.

тиква - за българските деца и пенсионери няма, за циагни, араби и африканци има. Евала тъпа кратуно.

това ли е цената, която трябва да платиш, за да не вадят компроматите от Брюксел? Тъп идиот - не дарявай народните пари