Барак Обама се завръща на политическата сцена

Откакто напусна Белия дом, Барак Обама запазва дискретност, въздържайки се да критикува директно Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Барак Обама се завръща на политическата сцена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото повече време управлява Тръмп, толкова повече ще расте подкрепата и авторитета на Обама сред американците!

Това си е лично твое мнение.

Нападките на расова основа са тъпи и дребнави. Човека е ерудиран, възпитан и с чувство за хумор. Не може да се сравнява с оранжевото недоразумение. В сравнение с Дъмпи и Митьо Пищова ще е по интелигентен, разумен и дипломатичен президент.

Прав си. В резервата Серенгети ,Обама е най- образован и ерудиран от всичките му обитатели.

това да прецеждаш всяка една казана думичка през зъбите си като комсомолски секретар, пардон комунити организатор (председател на оф) е показател за "голям интелект". това шега ли е или да?

По важно е какво казваш, ако имаш акъл да го разбереш. Ако не - гледаш кой как говори. Нещо да кажеш за маниерите на говорене на Стивън Хокинг? Смешник.

цигански манталитет. докопа се до кранчето и за 8 години изцока повече отколкота останалите ч3 президента преди него. дълга от 9 скочи на 19 трилиона. и какво остави: ислямисти, разруха, бежанци, терористични атаки. и за тези му заслуги му дадоха нобелова награда за мир. на каде варви света? голям интелектуалец ха ха ха

Изглежда и на Тръмп и на всички тръмпанари Обама е трън в очите. За разлика от настоящия президент, Обама е интелигентен и аристократичен, ама то до Тръмп и свиня да сложиш....

Когато постигнете образованието и ерудицията на Обама, тогава се изказвайте, озлобени лузъри....

На палмата да няма фестивал?

на политическата сцена вместо него да се завърне супер мъжествената му съпруга Мишел! А то да вземе влака за Кения и да се прибира при племето си, за да вдигне жизнения им стандарт, така както го направи за Америка!

Путин,че няма да му се размине наглоста със намесата в изборите на САЩ! Обама даде да се разбере,че поредната глупост на Путин ще му струва много пари,изолация,унижение и вътрешен натиск от руските олигарси негодуващи против безмисленото противопоставяне!

Каква политическа сцена? Той е един мангал. Да се връща в гетото най-добре.

На този мангал политическата сцена е само в зооградина.

Е най-комичната фигура в ам. политика и в същото време най-голямата обида за ам. народ в качеството му на негов президент. бО В "края на вемената и страшния съд" всичко е възможно.

В сравнение с Дъмби е титан на мисълта. По-голям тъпанар и по-голям смешник от Дъмби няма. Някой ден ще го разберете дори и тръмпанарите.

Беше тъп президент на дива държава. Мир на праха му.

Горките имат остър недостатък от политически умове, предлагам да им изпратим нашия тиквар.

Много важно дали се завръща или не,почти нищо не постигна като първият чернокож президент.След предизборните обещания като че ли спря да съществува. "Обама се зае с редактирането на мемоарите си" Мемоарите на най-мълчелият и скрит от света президент.Само да не са същата тъпотия като тези на Хилари.

"Не се знае какво ще каже Барак Обама, чийто наследник в Белия дом се опитва да разруши резултатите от осемгодишния му мандат" Всъщност най-видимият резултат от осемгодишният мандат на Обама са десетте трилиона външен дълг който натрупа през това време. (В първия ден от президентството на Обама, 20 януари 2009 г., федералният дълг на САЩ възлизаше на 10 626 877 048 913,08 долара. В края на работния ден 18 януари 2017 г. той вече беше равен на 19 961 467 137 973,64 долара) Всичко друго е ала-бала.

Виж какво, всяка държава ще предпочете затънала в дълг, но що годе работеща икономика, отколкото разрушена икономика и малък дълг. Решенията, които Обама трябваше да вземе не бяха най-правилните, но в никакъв случай не бяха най-грешните, както се опитваш да ги изкараш.

Искам да кажа, че те от поне десет години са във фактически фалит. Напълно, безалтернативно фалирали. Това икономическо състояние продължава и сега и всички напъни на супер сила са единствено на основата на военната такава и не че са най-голямата военна сила, а че са готови да запалят света в собствената си гибел. Това е от което бягат останалите. Да не запалят световен военне конфликт който ще унищожи всички. Надяват се един ден лудите да се налудуват.

най-добре да се върне в зоологическата градина

изберат губернатор? Или русняците пак са хакнали Централния Избирателин Кампютар?

и от Ципрас. Обеща на бедните американци да реши проблема със здравното осигуряване - нъц осигуряване. Обеща да въздаде справедливост за алчните олигарси причинили финансовата криза и съсипали спестяванията на милиони - раздаде на горките банки милиарди, за другите среден пръст.

След уволнението си, Барак Хюсеин Обама избяга в Кения и потърси убежище в родното си село.

мислех, че ушатият б. хюсеин обама няма да има лице да се показва пред хората, след всичкото гюбре, което изтърси през 8-те години президентски мандат. но явано съм се заблуждавал. сигирно се готви да натресе жена си за кандитат президент на следващите избори. тя хем е черна, хем е жена, така че всичките либерасто-феминистично-настроени с по две ръце ще гласуват за нея

Тоя се връща в помощ на вампира Клинтън- бабет и спечелване на предстоящите избори.Алчността спирка няма.Пумата отново влиза в действие.

Айде, че ми липсва Джим Кери. Да идва редовно и да ме треска с папките по тиквата.