Ако не решим бъдещето на ЕС, друг ще го направи

Необходимо е да има обединение по национални приоритети. Ако не знаем какво искаме за бъдещето на Европа, тогава някой друг ще определи, каза Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Ако не решим бъдещето на ЕС, друг ще го направи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гоуем си мераклия.

То е ясно бъдещето ! Край на бюрокрацията наречена ЕС и ЕК.BrExit беше само началото на края на ЕС и ЕК !

ОПРАВИ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ, А СЕГА И НА ЕВРОПА !!!!!! БЕЗДАРНИК !!

Да бе да, извънземните са наоколо.

Левият вожд на путиноидните русофилистици в БГ обръща КУРсА. А сега да Ви видя какви ще ги дращите. :-)

ти очевидно не си българин и имаш интереси различни от интересите на българите. Ако беше българин, щеше да се казваш "един човек", а не "one man". Та какъв мислиш, че е Станишев на русофилите? Същият онзи Станишев, който единствен от лидерите на държавите в ЕС продаваше (по-точно подаряваше, защото така и не беше платено) оръжие на Грузия през август 2008 г. Който после отиде да моли за повече газ Путин и последния два часа го държа прав в приемната си и се чудеше, дали да се срещне с него.

Един гей дава за пример едно мамино детенце.....

Абсолютно е вярно, че ако ние не взимаме участие в развитието на Европа, други ще го правят. Но е и вярно това, че ние не се интересуваме. Ние държим единствено да се оплакваме. За да участваме в някакви разговори по европейските въпроси би следвало нашите представители - министри, зам-министри да могат са комуниккират. Обаче те говорят единствено български и най-много развален руски. Няма как без да можеш да общуваш свободно поне на английски да можеш да комуникираш с останалите. Обаче тъй като българинът не владее никакви езици е най-удобно да реши, че това не е важно. Съмнявам се, че от българите над 40 годишна възраст повече от 10% говорят поне английски на прилично ниво. От младите процентът е по-висок, но и там не е над 50%, въпреки, че би следвало да го учат. И така се получава, че за да може да избиваме комплекса, че езика не те прави специалист подценяваме необходимостта да се учи език. НЕ само това - ами и почваме да обясняваме как нас ни изолират. Ами като не можеш две думи на кръст да кажеш ще те изолират. Ще се опитат да говоря с теб, пък ще им писне да се пулиш. Просто е скандално да нямаме изисквания нашите представители да говорят чужди езици.

Двойните стандарти са нещо нормално за уродливия ЕС и никога няма да се премахнат. Например: За да се отдели Косово от Сърбия ЕС извърши държавен тероризъм като бомбардира цивилни обекти вкл. и такива на стотици км от косово. В същото време за да НЕ се отдели Каталуния от Испания уродливия ЕС е готов да разреши на Испания да избие хиляди каталунци. Е, по-двоен стандарт от това има ли?

Всичко нормално говори Станишев , ако се случи да се сбъдне прогнозата , ще бъде нормално за България ,напук на Соросоиди и Прокопиевчета !

Снимката на тоя пезевенк---трябва да се продава по аптеките! ...като силно действащ пургатив!:))))))

А за "затягане" да се предлага снимка на СУДЖУК ... вмирисан ....

Бъдещето на Европа е мнго простичко и елементарно: Обидинена и силна Европа с добри взаимоизгодни търговски и политически отношения с Русия ... нещо което някои политици извън Европа и Русия, много добре разбират, но не им харесва и правят всичко възможно това да не се случи ...

Я, тук имало и нормално мислещи хора! Това ме радва.

""""""Безгръбначният политически Франкенщайн Борис Джонсън изненадващо реши да демонстрира воля и да пришпори главния преговарящ от страна на ЕС Мишел Барние да ускори преговорите за излизане на Великобритания от ЕС, тъй като петият кръг от разговорите завърши без съществен напредък. Самият Барние е непреклонен и смята, че разговорите не могат да преминат в следваща фаза, тъй като Великобритания се инати по въпроса за изплащането на своите задължения към ЕС. Това принуди Тереза Мей да вземе нещата в свои ръце и да се срещне лично както с Барние, така и с председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер преди следващия кръг от преговорите. Британците изглеждат все по-нетърпеливи да строшат оковите на Европейския съюз (ЕС), докато вятърът на промяната вече духа в друга посока правителството на Тереза Мей обмисля присъединяването си към Северноамериканското икономическо споразумение (НАФТА).""""""

,Бъдещето на Европа се решава зад океана,в частност и нашето.Нека никой не си въобразява ,че Европа има своя политическа визия в глобален мащаб.На нея и е дадена една рамка ,в която може нещо да решава ,но извън нея друг взема решенията.То и в глобален мащаб все повече намалява влиянието на Европа

Шенген през Крив Акарон. Така че, ние ще сме в ядрото на периферията. Кога ще ни оставят, ние да взимаме решения за Европа? НИКОГА

Предвид такива като тебе явно ЕС взимат правилно решение :-)

този му се иска да прави нов ссср, но му е много малка камбанарийката, никой не го бръсне за слива!! каквото решат големите батковци това ще стане сер "гей"-чо!;)

сър, гей, бъдещето на ес го решава окупационната армия на сащ. ролята на марионетки кат тебе е да внушават на масите, че те и единствено те зимат решениатта и владеят положението..... ЖАЛКО, ЛИЧЪТ ВИ КОНЦИТЕ.

Празни приказки, и тоя говори като някой психодесен.

КАКВА Е БИЛА И ЩЕ БЪДЕ ЦЕЛТА НА ВСЯКА ЕДНА ВОЙНА ????? .... 1.ДА СЕ ИЗБИЕ ПРОТИВНИКА ... 2. ДА МУ СЕ ВЗЕМЕ ЗЕМЯТА ... В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е НАПРАВЕНО :))) ... 3 МИЛИОНА ИЗБИТИ И ПРОГОНЕНИ .... ЗАТОВА ВЪШКИ КАТО СЕРЕГЕЙЧИН, МУТРАТА И НАСРАН БЕЙ СЕ ПЕКАТ НА СЛЪНЦЕ - ТЕ ОТКЛЮЧИХА ПОРТИТЕ НА ТЪРНОВ ГРАД ЗА ВРАГОВЕТЕ :))

Станишев - изтъкнат кухослов, празнодумец и виртуозен нищоправец !.....

ЗАЩО СЕРЕГЕЙ ШАЛОМОВИЧ Е В БЪЛГАРИЯ ТИЯ ДНИ ??? ... АМИ НА СПЕШНО СЪВЕЩАНИЕ В БАНКЯ СЕРЕ-ГЕЙ ШАЛОМОВИЧ, СУДЖУК АГА И ДОГАН ПАША СА СЕ РАЗБРАЛИ ДА ВКАРАТ ГЛАВАТА НА ЧЕРВЕНИЯ СУДЖУК ГЕОРГИ ГЕРГОВ В ХХХХТА НА КУРНАЛИНКАТА:)) ... СЕРЕГЕЙ ШАЛОМОВИЧ НЕ МОЖЕ ДА ПРОСТИ ПРЕВРАТА ДЕТО МУ СПРЕТНА ВРАЧАНСКАТА КОЗА - СЕГА ЩЕ ЯДЕ СУДЖУКА :)) ... А МУТРА АГА ОБЕЩАЛ БАНКЕТ С КЮЧЕКЧИЙКИ ПАТРИОТКИ АКО УДАРЯТ КУРНАЛИНКАТА + 10% ОТ БАНКАТА НА ЦЕЦО МУСТАКА :))

ХА, ХА, ХА! Ама той ЕС ИМАЛ БЪДЕЩЕ, да бе СМЕХУРКО!

Да ви кажа нещо : Недейте да слушате тоз Станишев който е верен на други служби но не и на България

Сакън да не забравите, че Сер-Гей-чо е евреин и по майка, и по баща! И куманиЗ, да не забравяме! Те тия двете са едно и също де. Видиш ли куманяга, трепи! Те тия ни продадаха за жултъ стотпинки и искът още да ни продават! Куманягите, платените слуги на зионизтите!

ЕВРЕИТЕ , АРАБИТЕ, ЦЪРКВАТА, КОМУНИСТИТЕ СА СТАРОЗАВЕТНИЦИ ... .... ВЗЕМИ КОМУНИСТИТЕ - НАЙ - МНОГО СЕ СТРАХУВАХА ДА СПОМЕНАТ ХРИСТОС - ЗА ДА НЕ ЛЪСНЕ ЧЕ КОПИРАТ НЕГОВИТЕ МОРАЛНИ ПРИНЦИПИ .... А ПЪК ЦЪРКВАТА И СТАРОЗАВЕТНИЦИТЕ ОПРАВДАВАХА РОБСТВОТО С ТОВА ЧЕ ВЛАСТТА НА ИМПЕРАТОР НИКОЛАЙ 2 , МАДРИДСКИ ДЕДО КРАДЛИВИ , АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА И РОТШИЛДИТЕ БИЛА ИМ ДАДЕНА ОТ БОГ :)) .... А ХРИСТИЯН-КОМУНИСТИТЕ СМЕ НОВОЗАВЕТНИЦИ ... И СЕ СТАРАЕМ ДА ПРЕВЪЗПИТАМЕ СТАРОЗАВЕТНИЦИТЕ СО КРОТКО , СО БЛАЖКО , ... А КОЙ СЕ НЕ ПРЕВЪЗПИТАВА КАТО СЕРЕГЕЙ ШАЛОМОВИЧ - КЛАСОВА БОРБА - РЯЗАНЕ НА ПАТКИ :))

ВСЕ ГОВОРЯТ И НИКОЙ НЕ КАЗВА КАКЪВ ОБЩЕСТВЕН СТРОЙ СТРОИМ ??? ... ЗАЩОТО ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ Е СТРОЙ , А ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ :))

...замалчи бе (ти си нещото дето е в стадии преди да е станало вашка ) !!!

думи, мисли, но дела? какво реално е направил сергей за тези години през които е в ЕС? Така, че хората да използват направеното от него и да си подобрят живота?

Аз

Прав си, станишка. Путин вече го е решил и ЕС няма думата. Няма и как да я има.

путкин решил - стига смешки

ДА ТИ ИМАМ ЗАПЛАТАТА

Някога го мислех за мало.умник, днес съм наясно, че е изключително дебело.око дебело.кожо и нагло нищо.жество. Такива кукловодите си ги развъждат и култивират за своите цели не с килограми, ами с тонове. Боже упази от станишевци, мария-габриели, сталинки-георгиеви, куневици и други от сорта тенекиени глави.

Точно ти стой по-далече от решенията за ЕС, все някак ще се справим и без "гениалните " ти идеи !

Тия търбуси ненаяли се дали знаят, че вече има българи,които емигрират в Румъния?А не е турско у нас.

В това лошо няма , а по-хубаво ще е да направим така че и румънците и гърците да имигрират у нас :) Без станишевци ще ни е по-лесно .

За 10 години в ЕС постигнахме следното. 2 млн. българи емигрираха. Най-активното, образовано, работливо, енергично и качествено население не видя добра перспектива в проекта "България в ЕС". Грешат ли в преценката си 2 млн. умни хора? Пенсии 100-150€ Заплати 300-400€. Бизнесче под диктата на суджушки кланове, родове и кумове. Ако не си с тях си загинал. Дай ми 4 тона суджук. Балдъзи и шуренайки във всяка община. Пълен срив и деградация на политическата система, поради нейното отглеждане като колониална администрация. Има ли за кого да гласуваме утре? Бареков, Слави или "Да България"? Здравеопазване нула. Образование нула. Полиция нула. Съд нула. Армия нула. Протежиране на един етнос и тихомълком заселване на жени със забрадки и мъже с бради. Културен живот нула. Спортен живот нула. Почивка и туризъм нула. Журналистика нула. Посочете едно нещо да е наред и да ви харесва как е. И какви перспективи виждате за себе си, за децата си. След 10 години в ЕС.

Децата ни имат отворени граници в рамките на ЕС и се реализират успешно пак в тях .Това че са на малко по-различно място от България не им пречи особено .

Прекрасно е че се реализират децата ви, но след като преминат отворените граници. Питам ви-защо децата ни не се реализират тук, а се налага да преминават граници?

Така ви се отрази имитацията на демокрация

Така ли ма руска сливо? Я бегай в Масква!

мога да реша проблемите на родината за 5 години !!! подарявам българия на японците ! идват тук с техните закони и полиция и армия ... бои и глоби ...и ви гарантирам че за 5 г. ще ще си променим мисленето и навиците !

България сама избра да остане извън Европа, защото предпочете тарикатлъка, далаверките, изобщо ориенталщината.

Я, как се изказАл серГей - ако ние не насерем сега, как ще оставим така нещата. Мамка ви продажна помиярска!

Трогателно единство на всички еврогейчета, от ляво и дясно, пред опасноста да останат на празна ясла след разпада на ЕС ! Дай боже ЕС и НАТО да се поминат и свобода за България !

Свобода за България и българите !

Бъдещето на ЕС е закривай и се разотивай !

Посочвам факти. (На емоционално ниво много вярвах и исках успешен ЕС, благополучна България в него и т.н., но животът отрезвява фантазьорите.)Първо. ЕС не функционира добре икономически. Вижте Гърция, Италия, Испания, Португалия. Франция е ни жива, ни умряла. Германия има крехки и проблемни банки и една криза може да я срине. Историята с колите им също е крехка, спомнете си дизелгейт, това само като пример. Ако Тръмп успее с протекционизма, Германия ще има ядове. Източна Европа с малки изключения крета, но с цената на нерви и суверенитет. Никой не знае как да управлява еврозоната и реално ли е да имат еднаква валута с централно управление различни икономики.

Второ. ЕС не функционира политически. Тромава бюрокрация. Разнопосочни интереси. Реални егоизми и центробежни сили. Двойни стандарти (ЮП и СП-2). Неясни и нелегитимни мотиви към мултикулти нашествието. Резултат-Брекзит. От който никой не се стресна, държат се все едно всичко е ок. Даже преизбраха Меркел. ЕС е тежко зависим от САЩ (fuck the eu). САЩ натрапва безумията си в Украина, Сирия, Либия, Ирак, Афганистан, ЕС безропотно опира пешкира и носи последствия. Като санкциите с Русия, уж поради ценности. Разлом с вишеградската група. И безброй още примери.

Трето. Сигурност и отбрана нула. Полицията навсякъде е символична, радикални луди и терористи свободно трепят хора. Крият новини за безобразията на неевропейците, за да е политкоректно. Но от това става ли безопасно? Вижте политиката у нас към един етнос. Имат ли някакво решение ситуациите в Катуница, Гърмен, Асеновград, Бяла, Раднево, Садово, Столипиново и къде ли не? Това не е българска, а европейска политика, надзиравана от НПО и посолства. Има ли радикален ислям у нас? Мълчание. Военна отбрана в ЕС на ниво всеки да се спасява сам. НАТО, което е един отминал и забравен политически симпозиум. Нито доктрина, нито ясни цели, приоритети, нищо. Освен вездесъщите неясни и нелегитимни интереси на неоконите в САЩ.

Pesh0

Ако ти ще решаваш бъдещето на Европа , тя е обречена .

Аз знам какво бъдеще за Европа искам , пък за другите не знам! Искам разпадане на Четвъртия райх или най-малкото излизането на България от него! Искам суверенна държава, която да поставя на първо място своите икономически и политически интереси и интересите на своите граждани, да си сътрудничи със всички държави на света според своите интереси, а не да дели държавите на "наши" и "ваши" и да слугува на големите "наши" за да унищожи и направи зависими големите "ваши".Много ли искам?

а сега не го ли решава друг бе укропски жид

Бъдещето на ЕС е, че няма бъдеще...

ти тук всичката я нареди, сега за Европата се е загрижил, ....стой та гледай - и там ша ти теглят сиктира

Това мекотело от къде пък изпълзя?...

Сън не го хваща наш сергейчо, все за бъдещето на тоз пусти евросъюз мисли.Ще се поболее момчето.Късмет, голям късмет извадиха тез европейци с него. Еххх, да ни беше станал на нас един премиер, щяхме да сме цъфнали и вързали вече.

нали вече ни беше премиер!? Така "цъфнахме", че не можахме да "вържем".