Факелно шествие на националисти в Киев охули Порошенко

Факелно шествие на хиляди украински националисти премина по улиците на Киев по случай 75-ата годишнина от основаването на УПА (Украинската въстаническа армия).

Обратно в новината

Коментари - Факелно шествие на националисти в Киев охули Порошенко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бах тия хохли, върнаха фашизма в Европа.

ПАК ЛИ СЕ ВЪРНАХМЕ НА ФАШИЗМА????Без Чърчил...

Много рубли се изхарчиха за спонсорство на фашисти, не само в Украйна и у нас, но и в цяла Европа. Купуваш си враг, който е напълно под твой контрол и дестабилизираш - просто и ефективно.

много долари са изхарчени да се води пропаганда с която дасе промиват мозъците на хората! Пропаганда с която се твърди че капитализма е голяма работа и по-убаво от него нема! Сиреч да си беден по-убаво нема! А Национал-фашизма се появява точно когато има много бедни!

Още някой соросоид да спори, че Украйна е фашиска страна. В момента ако толкова много защитавате косовците погледнете какво правят фашагите на изток. Абсолютен геноцид.

Накратко фашисти.

Малоумните европутаци европедали и прочие сган подмазваща се на Краварника, защо не вземе да обясни каква демокрация разцъфна в руината Крайна на платения от Краварника Майдан, където Маккейн похарчи 5 милиарда долара за подкупи:) И кои са Бандера и Шухевич, и как по тяхна заповед биват избити 200 000 поляка във Волин! Ей това е педокрация, нали така ве еврофакове:)_

Порошенко ще бъде свален, така както и беше назначен...

Свален, назначен, ще се оправят. Той поне е сменяем, а не стои като Путлер 19 години.

да земе да обяснят, защо все избират тогава Путин за президент..А некви тропически маймуни кат Обонго, ги пращат в джунглата:)

Или като Меркел-12 години и продължава.За кралицата на Англия да не говорим,че е от 65 години на власт.Все демокрации за пример.

В Западна Украйна се води битка, между разни политически образувания, кой да предложи на САЩ по-ниска цена за влияние и разполагане на важни ракетни оръжия за ликвидиране на Русия! Това вътрешно боричкане забавя войната с Русия, май!

Късно е либе за китка, Украйна вече се разграбва и разперчатосва, и това няма как да бъде спряно.

пО СКОРО ФЕКАЛНО ,А НЕ ФАКЕЛНО ШЕСТВИЕ.ТИЯ ХАХАВЦИТЕ ВЕЧЕ СЕ ПОБЪРКАХА ,ДЪРЖАВАТА НА ОЛИГАРХИЯТА ,ФАЛИРАЛА И ИЗТОРМОЗЕНА ОБЪРКАНА И ОМОТАНА В ПОШКУЛА НА ФАЛИТА.

'ДЪРЖАВАТА НА ОЛИГАРХИЯТА': За коя точно държава става въпрос?

Ам чи то наистина 'крайна не е държава, ама щом споменахте олигархия, да не би да хортувате за БОКоландия?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Изказването на римският папа.Зад конфликта в Близкият Изток и Украйна стоят тъмни сили.Предизвикват войни,болка и разрушения.ЛНР и ДНР са провъзгласили независимост.Но властите на Украйна през 2014 год са почнали военна операция.По данни на ООН ,загинали по вече от 10000.Словото Божие трябва да се издигне-казва папата.

Ни гледами руски новини. Що мислиш, че нямаме телевизия?)) Плача умилено от патоса ..;))

Плачеш от черния вибратор на Обонго. Но ще плачеш още повече от чеченския. Аннадънмо помак скапан ?

А русская мама какво каза?

10000 убити за 3 години! Майтапиш ли се? Путин само за 1 тодина изтепа 250 000 чеченци, предимно жени, деца и старци и изравни столицата на Чечня с земята, покрай нея и още 5 града! Това се казва велик управник, Потрошенко е гола вода!

500 000 изтреба бе бляд вонючяя. Иван- Наебан

Явно е имало скорощни доставки на бояршник за родните рубладжии...

Тия хохли просраха Крайна, ами от тях нищо не зависи, нали се сещате кой ги върти на средния си пръст...

Хохлите са си чисти аматьори в просирането в сравнение с кацапите и най-голямата по територия и богатства страна - тънеща в мизерия..

Не знам за другите части на света, но Източна Европа и Русия са като едни истински политически хамелеони. До вчера едни, от днес-други, преливат се , разливат се до неузнаваемост. Няма стабилност, няма предсказуемост, няма определеност, няма яснота.

Държавата на мафията Америка е много стабилна, защото изкла и обра коренния народ на Америка. Сега при бай Дончо Перуката е най-стабилна. Той вече се среща сам със себе си.Нападна С.Корея и Иран.Унищожи Русия.

хамериканците са много последователни в характеристиките си- кепитализъм,2 основни партии и всяка жаба си знае гьола, а наште хора ту са леви, ту са десни, ту са умерени, ту са крайни-все едни и същи хора.

Търси се заместител на Хитлерова Германия за да го хвърлят срещу Русия, ама ядец - все слаби ракии, дето за нищо не стават - балтославянски рибоябачи, полски картофоядачи и украински духачи :)))

ЦРУ създаде АОК в Косово и Макщедония. ЦРУ създаде бандеровците от Западна Украйна. Най-бедната част на Украйна. Финансираха ги, обучиха ги. Един етаж от СБУ в Киев е на ЦРУ. Бандеровските прошляци решиха да ковандуват богатият Руски изток. Само ,че трактористи и миньори ги направиха на таратор при Дебалцево. Западът изквича и създаде Минските споразумения, с цел забавяне ликвидацията на бандеровците. След не дълго време Путин ще ги натовари като свине и право в САЩ при майка им.

Нешо не си наясно Бандера с географията,западна Украйна е по-богата от източна.Въглищата не са най-ценното,а и в Евопа никой не ги използва заради замърсяване на въздуха.Западна е много повлияна от Полско

Ами да, така е...

дали на бабичката, която е на власт сега в германия тези факелни шествия говорят нещо или гледа с малки сини очички, но не разбира нищо....а може би продължава да си мисли, че нацистите са добрички защото искат да изколят всички руснаци.

Украйна да го духа! Комунизирани простаци и простачки, остали с едно комунизирано дъхащо на омраза журналистическо наследство, неспособни да създадат нови ценности освен старите материалистически, за туй и ги управлява комунист. Защото го заслужават, а скинарите също са украинци. Че кога е било иначе?! В Украйна?! И по времето на Хитлер пак комунистите са управлявали! Приххх.... Ха-Ха-Ха-Ха-Ха!..

Ако я управляваха комунисти, сега Украйна щеше да цъфти. но я управляват капиталисти под свирката на САЩ и я ликвидираха.Защото при капитализма човек за човекът е вълк. капиталиста е робовладелец, а работниците са роби. По добре да съм роб на държавата, отколкото на престъпник като Тръмп. Справка: 30 годишната американска окупация. Фалит и ликвидация

Тия хора може да донесат много големи беди на Украйна, защото украинската армия няма достатъчно военна мощ, която да я противопостави на ядрената мощ на руснаците. За Украйна е пагубна всяка конфронтация, защото води до бедност и загуба на територии. А зад такъв национализъм може единствено да се крият враговете на Украйна. А бе кинтите и национализма нещо не са най- добри партньори.

САЩ и Западът, чрез въоръжен преврат ги сложиха на власт.Преди това Франция, Германия и Полша подписаха договор с Янукович. Както винаги, когато не им оттърва , забравиха за този договор.Ще Те наложиха хазарският чифутин Валцманн-Порошенко. Сащ вложиха по думите на Нуланд -Кифлата 5 млрд.долара за да обърнат Украйна срещу Русия, но отново се задавиха.Бандера е единствено и само хитлеристки агент.Фашист отгоре до долу. Ще висят по клоните тези отрепки много скоро

Държава, създадзена от болшевика Ленин, разширена на Запад от болшевика Сталин и на юг от болшевика Хрушчов. Кои нормални хора биха кръстили държавата си Покрайнина. На кого ? На Руската империя разбира се.

Покрайнина? Окрайнина, Украйнина? Егати филолог и историк. Само забравил да кажеш, че и азбука измислил ленин. Един мой познат руснак вика, нали знаеш българи говорят на руски диалект? )) Те употребяват много руски думи... Ти си покрайнина...ментална

Прав е колегата по-горе а ти си изгнила кръйпътна мантинела. Оспори написаното с аргументи бе Боклук!

Виж какво, той, тя, боклук си ти...Дреме ме на цица да ти доказвам нещо на теб. Ти си один тъп проруски или руски фашист, може би имаш руска кръв, честито. До средата на 19 век в русия имаше крепостное право ,дефакто роби. До средата на 20 век съветски крестьяне нямаше паспорти, дефакто са били роби. Май, България, вече е свободна. Ти какво искаш, пак ли да я вкараш в робство, руско? Когато решиш да ми отговориш , моля, напиши нещо за задница, гавно итнт, щото обожавам стил на руски мир)))

Днес беше неделя и трябваше да те трамбоват неграта в Сарафово. Явно нямаш пари за път. Козяк ферботен, пара йок, бегом да те ашладисат мангалите, че нещо си много нервен тъпунгеро скапан селски

хаха;)) ми ти си наистина тъп олигофрен....)

С неофашистко управление. Затриха се украинците с ПорНошенко и сие. Където е пипнала ръката на Америка,все е натресла смъртоносна зараза. Ееее,нищо вечно няма. И на ПорНошенко ще му дойде края,при това- страшен.

Великият братски украински народ ще им разкаже играта на миризливите опикани алкохолици от терористичната организация русия. Заедно с Велика Украйна можем и ние да поискаме независимост от руската кочина и да се откъснем веднъж завинаги от тази азиятска проказа.

доста хора тук не са наясно,че както степан бандера беше човек на НКВД,който на по-късен етап се отрече от тях и беше ликвидиран,така и сегашните ръководители на националистите са хора...ами досетете се на кого...

Не всичко на този свят е конспирация. Има и самостоятелно мислещи хора. Какво мислят и какво правят вече е съвсем друг въпрос.

ама разбира се душичке, бандера е от нквд, тръмп е завербуван от путин, а под кревата ти има много зелени човечета. само не скачаи от прозореца!

"Петя вън!", обръщайки се към президента Петро Порошенко." Революцията изяжда децата си. Такова нещо се е случило след Френската революция, когато "враговете на народа" свършват, а гилотината бездейства. Тогава през нея на тумби, на тумби започват да преминават революционерите, обвинявани в какви ли не прегрешения от бившите си братя по оръжие. Подобни процеси протичат и в СССР по времето на Сталиновата чистка. В Украйна обаче се случи не революция, а профашистки преврат с помощта на САЩ. Но "материяла" е проблемен както са и джихадисти в Сирия и САЩ ще има да бере ядове.

А ти защо смяташ, че зад революциите по принцип не стои нещо подобно?

LeGrandTulup

Революциите така да се каже назряват, когато сред обществото се чувства нужда от коренна промяна на нещата. Тогава и малка искра стига народът да поеме нещата А превратите са по желанието на шепа хора, които имат изгода от смяна на властта.

Освен че възраждаат нацизма в Европа, американците са дали възможност на главорезите от ДАЕШ да се изтеглят от Рака. А САА съобщава за планини американско оръжие, открито след освобождението на гр. Маядин... Сами си правете изводите откъде идва злото...

Бандрера е лежал в нацистки концлагер, което не пречи руските идиоти , за които думите нямат знаечение и са сведени от собствената власт до папагали, да твърдят че бил нацист и фашист.. А на Хотлер трябва да му палят свещ. Щото ако Хитлер нямаше предразсъдъци и беше ше използвал ефективно укаинците във войната, сега московията щеше да е на заслуженото си място -държавица между Ока и Волга, владееща 2 процента от сегашната си теротория, без 98 процента заграбени от 200 малки народчета на изток.

Русия винаги побеждава

расия винаги побеждава своите сограждане....

и на теб ли да се обяснява че степан бандера беше човек на НКВД" бе глупак...

А като е станало дума за сложнте взаимоотношения на украинци, руснаци и поляци- некви свежи новини от Полша? )

Няма такая нация-руснак. Това е идеология. Ако си империалист, коммунист или руски фашист, смятай, че ти си руснак... Гражданин на русия това е друго. Ако имаш национално самосознание и не си забравил корените си, тогава си и украинец и чеченец, и за който смяташ... Всички останали са руснаци.

За тези украински изроди ще има Наросен съд. А може и без съд. Те са заслужили най-тежката присъда

Дира, пропуснал си да кажеш най-важното! На трибунала в Нюрнберг членовете на УПА са признати за военнопрестъпници и са съдени наравно с нацистите!!!!! Така, че тия не са никакви националисти, а откровенни нацисти, които западът подкрепя!!!!

Когато Хитлер е дошъл на власт, той не е бил толкова трениран, имаше само омраза към коммунисзм, идея за който распространявали руснаци. Имперска идея се смени на коммунизм, но пак и пак от руснаци. Но! Хитлер може да духа супа на фона на тренировка на своите сограждане в союза от руски коммунисти-фашисти... И какво ви учудва от реакция на украинците? Подкрепа с две ръце!

Някаква украинска тьотка ли съзирам тука, дето говори на изкълчен български?

Оо, аз знам, че имам какво да уча)) За разлика от ваши бесарабски българи , които играят хем в подкрепа на руснаци, хем против българи в българия и пробутват обучение на турско малцинство в България. А тьотка е жена ти))200% давам

Трябва стане една гражданска - ви натрошим тиквите бе путеноиди и тогава мой се оди напред .

Ти си смешен и нещастен фашист

Скоро ще ви видят сметката ,като във Волин!

Аллооо изрода, теб всеки ден 100% еб* циганите.

Слава на Русия!

Стоп на руски фашизм и руски мир в Украина!

Платените руски тролове са 5 броя прасета. Затова джавкат анонимно че ще им трошат главите с чук по челото :))))

Искам да потипам на тези орки, които ми сложиха минуси, значи подкрепяте руски фашизм и руски мир в Украина? Ми...тогава подкрепям това шествие! Слава Украине!

Слава на Украйна.

Героям Слава!

Всички педали от УПА също!

Пропагандисти на руски мир=руски фашим само да задници и дупки говорят...))Гнила им конвоирска душичка...

Такъв е животът, Г-н Порошенко. Храни куче да те лае!

Що така, бе, Мимета от редакцията, що така срамежливо наричате фашистчетата "националисти"? Че те са откровени последователи на Хитлер и изобщо не крият това, не сте ли разбрали досега? Аман от политкоректност!

А ти що така старателно пробутваш руски фашизм в Украина? От тук работиш, агент на 5 колона... Немски фашизм против руск коммунизм. Украински националисты против руски фашисти. И аз мразя руснаци и какво? Фашист съм?)))

Очевидно си!

Бандера се самоопределя за фашист в есето си "Фашисти ли сме?" Бандеровците поздравяват с изправена напред ръка, но може би другата. Слагат си свастики и други фашистки символи (ss и други). Така че те самите се определят за фашисти. Бандера в началото се съюзява с немците, но дори за тях и Хитлер е бил прекалено краен и го пращат в лагер при добри условия. Просто за да не действа. Слепи например линка на картинката: a-specto. bg/wp-content/uploads/2014/03/ a-specto-bandera-lisugera-1. jpg Май това на снимката е Бандера, ако не един от неговите.

Лъжеш! Не си фашист! Само техен слуга си, щото си прост, бре...

А омраза към украинците, вероятно , се нарича братска обич))

Няма омраза към украинците. Има изкукуригване на укрите.

Стига с Бандера, той е в твоя глава! Руски фашисти вън от Украина! Стига да се оплаквате, мразите Украина, мразите всичко украинско, не искате да учите езика. Една дума-орда!

Намеса на руски фашизм и 5 руска колона в работа на Украина поражда засилване на национално самосознание на украинците и национализм. Логично е.

Не плюйте украинците, братята освободители! 90% от руската армия, освободила ни от турско робство се е състояла от украинци, а не от чукчи, татари мюсулмани, или якути безбожници! Нагли безсрамници дращят тука всякакви хули срещу братята освободители!

Украинците са неонацисти и фашисти

Ама ни освободиха от робството!

Понятие ка Украйна и украинци започва да съществува много по-късно от 1877-1878 година. Така, че спри с глупостите.

Сиреч, на територията на днешна Украйна, откъдето Александър Втори е набирал войските си, не е имало хора? Тъпия цар е карал войски от 8000 километра от далечниа Изток! Май не си наред с главата си! Понятието Украйна и украинци е със 800 години по-старо от Русия и руснаци! Я провери кога е съществувала Киевская Русь, по това време Москва не е даже съществувала! Учи историю, дурак!

Няма смисл да обясняваш на руски фашисти и руска 5 колона в България, нищо за Украина. Те са с промит мозик още от союза, а сега чрез руска телевизия. Именно заради тях украинци и мразят руснаци... Руснаци напьлно лишени от душата. Нация, която е създадена да прави неприятности на други. Всичко докоснато от руснаци , спира да се развива...

Към неподготвени руски подлоги...да прочетете какво е Русь. Нали има и Беларусь...И там са руснаци? Или и беларуси ги няма и те са измислени?))) Стоп на руски фашизм това е сигурно!

САЩ и ЕС са виновни за тоя див фашизъм който се вихри в Украйна!Трагичното е че те продължават да го подкрепят вместо да ликвидират ФИЗИЧЕСКИ всички новоизлюпени фашисти !СМЪРТ на ФАШИЗМА!

Възраждането на фашизна ! link Погледнете снимките - какво възхваляват тия "демократи" Искате ли някой ден да колят,изнасилват и изтезават и ваши близки и познати ?

;))

И украинците и руснаците са един дол дренки - абсолютни комплексари, диваци, фашаги и крадливи мързеливци, а жените и на едните и на другите са пачаври! Точно защото са еднакви боклуци затова се мразят и се трепят. Така че споровете ви и разделянето ви на 2 лагера е пълна глупост и е продиктувано само от политическите ви пристрастия, без капка обективност.

Много бъркаш, от два дола са, в украинския пият "Горилка", а в руския се нальокват с "Боярка", "Стекломой" и Антифриз!

ВСИЧКИ ИРАНО ПОМИЯРИ ДА СЕ ВЪРНАТ В ИРАН

Защо няма санкции срещу фашистката хунта в Куев? Отговорна за хилядите избити от нея украинци! Да припомним, че на 2-ри Май 2014, в Профсъюзния дом в Одеса, бяха застреляни, изнасилени, бити до смърт, изгорени, разчекнати и т.н. над 50 мирни украински граждани. От "Свобода", "Десен сектор" и "Национален корпус" - убийците на Пороченко!

Дори ЕС и Меркел пращат траншове евра в помощ на хунтата.

Щото има санкции срещу фашистката хунта в Москва!

Не бяха мирни, не бяха и граждани на Украйна, а руски фашисти терористи!

Фашистите ликвидираха СССР и сега вършеят из Кремъл! А парите си ги държат във ФАЩ! Мухахахахахахахаха!!!!!!!!!!!

На лекар бе!!!!

На 3-ти октомври 1993-та СССР предаде Богу дух! Другарят Елцин му чете заупокой! Умрелият СССР не лекар, ами и Господ не може да го съживи!

Хахахахах

А ние псуваме Путкин ежеминутно и бием руснаците в Поморие, голяма работа.

Ето още едно доказателство че най-сериозните проблеми винаги са вътрешни, никога външни. И в национален, и в интернационален план.

И тези са като триполовите -- неопределени. Татуирал си е SS а джобните му за бира и наркотици идват от евреите, които му продават наркотиците и му купуват оръжие да убива сънародници..

"БАНДЕРА РОСА" беше най-модерната песен в СССР през 30-те! Сега пък БАНДЕРАТА им ги крив!

Щото не са rosa (розови), a marrom (кафяви).

Шило

Морко, тазци песен дали е за Степан Бандера?

Чети заглавието, бандерата си е навсякъде бандера!

морко, маи наистина си морко.

Гениална реплика, евала, имаш от мене един фанфурик "Боярка"!

морко, маи наистина си морко.

Монтански селтак!

Незнам защо в ЕС не виждат, че в Киев спокойно се разхождат фашистите по улици. Много интересно. Ако ЕС поддържа този режим значи в ЕС същите фашаги.

Шило

Виждат, ама няма как да си признаят. Нещо по-съществено да е направил ЕС за Киев? Нищо. Няма кинти, на Германия не и пука за воплите за загубените транзити от газ, франсетата пасуват, пановете и маджарите са срещу Киев по различни причини. Така че, ЕС просто си мълчи, щото се о.ра.

Фашисти се разхождат и по улиците на Москва! През 1993-та, фашиста Елцин осъществи мечтата на Хитлер да ликвидира СССР! Фашистката хунта на Елцин го ликвидира, установи фашистка власт в Русия и царства там и до днес!

Всичко оплете, ама нали тряа да се изкажеш.

АКО ПУТИН СЕ РАЗБЕРЕ С ПОЛЯЦИТЕ И ИМ ДАДЕ ГАЛИЦИЯ , ... ПОЛЯЦИТЕ ЩЕ ИЗБИЯТ УКРОПО-ФАШИСТИТЕ ТАКА КАКТО ДАЖЕ СТАЛИН НЕ ГИ Е ИЗБИВАЛ :)) ...

Шило

Чакай малко, Путин що трябва да се занимава с Украйна? В момента е държава със затихващи функции. Това, от износител на въглища да станеш вносител и то от държава на хиляди мили, го могат само те. Скоро и пшеница ще почнат да си внасят.

Няма държави със "затихващи функции"! Има народи страдащи от управляващите ги!