Тръмп е камикадзе и ни готви ядрен холoкост, рапира Еминем

Рапърът Еминем изнесе гневна словесна тирада срещу американския президент Доналд Тръмп в рап видео.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп е камикадзе и ни готви ядрен холoкост, рапира Еминем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еминем е дрисльо и рапира за пари, няма си душица гея, затова живее от лъжи, бял е, а желае да е черен, що ли, щото чул, че ще бъде тъй модерен

Бял имитиращ негри.ПФУ!

мека му е рапирата на еминем. правилно е изригнал в това си небрежно състояние на законно вцепенение, но не тръмп е виновен, а системата ви, педофилчета, които ценят престъпленията, много преди майките си. madafucker

А съм късоглед ипея в хора!...

Това е просто един американски Слави Трифонов.

Аз викам да плюеме и по Тръмп и по Еминем. БЕлки уцелиме правилното плюване

А по Путин кога почваме ?

Изчакай заповед и пари от "Козяк"

РАПИРА,БЕЗ ДА СЕ ИЗКАЗВА ПО ВЪПРОСИ ОТ КОИТО НЯМА ПОНЯТИЕ! ЗАЩОТО АКО БЕШЕ НАИСТИНА ЗАПОЗНАТ,ЩЕШЕ ДА ЗНАЕ,ЧЕ НЕ ТРЪМП,А ВОЕННОПРОМИШЛЕНИЯТ КОМПЛЕКС ПРАВИ ВОЙНИТЕ!!! АКО БЕШЕ КИЛЪРИ ПЪК,ДОСЕГА САМО ОТЛОМКИ ЩЯХА ДА СА ОСТАНАЛИ ОТ ФАЩ!!!ТРЪМП СЕ ОПИТВА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ ПРИМКАТА ИМ!!!

тоя не знае да пее знае другите какво щели да правят

За ядрените глави и ракети има споразумение между САЩ и Русия за намаляването им до определено количество. СССР с десетилетия е имало двоен арсенал спрямо САЩ. Русия реално съкращава много повече. Но те поне си развиват ракетите и ги заместват с нови.

Много е изчерпан в това което прави.

фалшив рапър с пластични операции да го друсат неграта

Да сте чули в Северна Корея някой да пише идиотизми...в България си и никой нищо не му прай...това е демокрацията

Бял който пее негърска помия..., смятайте що за боклук е - като нашите чалгаджии и повече дори.

Тъп рапър плаши народа с президента на САЩ- баси смеха! Тръмп не е войник и го е страх от война иначе досега Северна Корея трябваше да е изпушила, а кухия рапър Еминем да гледа с отворена уста. Едно трябва да е ясно- демократите изгубиха изборите и номера им не мина.

и как точно ще ти изпуши с.корея тоя риж палячо .Това да не са ти холивудски снимачни площадка.То затова САЩ си останаха страна на неограничените фантазии.

Този, който се съди с майка си за пари ли ще ни дава урок по нравственост?

Никога не е късно да станеш за резил.

американците и корейците не ги мислете себе си вижте нали сте европейци

Поредният промивач на младежки недомозъци с убого IQ реши, че трябва да се изходи с/у Отечеството си. Да иде да попее на Ким !

Идиота си играе с огъня край буретата с барут. Крайно неприятна, отблъскваща визия на един самозабравил се мегаломаниак и дебил..

Ако говориш за Еминем съм съгласен. Виж за бат' Доньо може да поспорим. Икономическите показатели почнаха да говорят и съответно левите лигльовци почнаха да квичат на умряло - ясна индикация, че САЩ са на правилния път.

ПО КАКВО СИ ПРИЛИЧАТ ЕМИНЕМ И БАЙ ТРЪМП ???? ... АКО ИМ ДАДЕШ КАРТА НА СВЕТА , НЯМА ДА МОГАТ ДА ПОСОЧАТ ГДЕ Е БЪЛГАРИЯ :)))) ... КВО ДА ГИ ПРАВИШ - ТЪПИ АМЕРИКАНЦИ :))

АКО НЕ БЕШЕ МОНИКА ЛЮИНСКИ И КЛИНТЪНКАТА НЯМАШЕ ДА ЗНАЕ ГДЕ Е БЪЛГАРИЯ ... ОБАЧЕ ЗА ДА ПОКРИЯТ СВИРКИТЕ , УДАРИХА ЮГОСЛАВИЯ И ПОКРАЙ ТОВА РАЗБРАХА КЪДЕ СТЕ :))

ТЕ АМЕРИКА НЕ МОГАТ ДА ПОСОЧАТ НА КАРТАТА,ТИ БГ ИСКАШ ДА ЗНАЯТ! НЕПОСИЛНИ ЗАДАЧИ!!!

Тоя какво иска? Комфорт!Цял живот да се лигави на сцената!

твой фен не можем да бъдем..........РАПА НА САПУН.

СПАСЯВА ГО ФАКТА ЧЕ ЕМИНЕМ Е АНТИ-ЦИОНИСТ :)))) ... ... А ЗАЩО ЗВЕЗДИТЕ НА ЗНАМЕТО НА ЕС СА 12 ???? ... Старозаветната книга на Битие заявява, че има 12 синове на Яков, а тези 12 сина са формирали 12-те племена на Израел. :))))

sps_hrsf@abv.bg

скоро ше са 11.............кое израелово племе ше затриеме?