МВР: Докладът за ”Емко” откри пропуски в охраната

Пропуски в съхранението и охраната на взривните вещества е констатирало МВР в доклада за състоянието на оръжейния завод „Емко”.

Обратно в новината

Коментари - МВР: Докладът за ”Емко” откри пропуски в охраната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Преди месец държавата отне лицензите на "Дунарит", а впоследствие и на неговия собственик "Емко". Тогава работниците излязоха на протест, а синдикати и ръководство обвиниха фирма, близка до депутата от ДПС Делян Пеевски, за атаките срещу заводите. Той отрече да има интерес в оръжейния бизнес. " - спрете да пишете лъжи. Лизензът на Дунарит не беше отнет, а беше заплашен от отнемане. Завода си работи с пълна сила.

Ние не крадем бе бате, ние само си взимаме.

МВР: Докладът за Емко откри пропуски в охраната Каквито и да са били пропуските , лиценз не се отнема , а се дава срок за отсраняване на тези "пропуски". Схемата беше прехвърляне на бизнеса в "богоугодни" ръце.

Абе пич, това е оръжеен завод бе! Охраната е най-важното нещо. Пазят се боеприпаси под най-различни форми. Доколкото разбирам това се констатира в новия доклад. Което значи, че са имали време досега да го оправят.

НяКОЙ иска да лапне оръжейния бизнес. И държавата услужливо му помага. Какво толкова, че 1500 работници остават на улицата. Важното е КОЙ да стане още по-дебел. А КОЙ е ТОЙ скоро ще стане ясно.

Като гледам шефа в Монтана какво прасе е бая ще го гони някой. Години ще са му нужни.

Държавата да докаже,че собственик е КТБ и незабавно да си го вземе,за да намали милиярдите който даде.Но после да уостане държавно,а не да го давате,както обикновенно ,,на мой човек,,дори и да не е дебелян

червена хранилка на БСП-то и АБВ-то.До скоро военно-промишления комплекс беше в сферата на влияние на т.н."леви" партии,както и всички частни оръжейни фирми са червени.

Ще си платят на охранителната фирма на Боко и проблемите им ще се решат. Има ли някой, който се съмнява?! Рекета у нас е парадигмата на това мутренско управление, защо се учудваме още?! Нито някой ще има добър бизнес в България, ако не им плаща за да няма проблеми, нито те ще си тръгнат ей така, след свободни избори.

Ето така, с всичкия държавен апарат, за който ние плащаме, Герб изнудват и придобиват бизнеси.

това е абсолютно вярно, някой гербер иска да вземе бизнеса за себе си

Бандата на Бойко са крадци на частна собственост!

Новият крадец иска откраднатото от народа държавно богатство.Да не би комунистите с техни пари да построиха военните заводи,та сега имат голями,че са собственици,те са експлотатори на нещастният български народ.А сегашните са кандидат експлотатори.Та народа никога няма да бъде добре при комунистко -гербаджийската МАФИЯ

Накрая ще го лапнем и това заводче! И всяко друго което е печелившо и изнася продукция в чужбина. Неизбежно е.

ИДИЛ-ците са разгромени, потреблението на боеприпаси спада и почват удари под пояса между оръжейните фирми ...

АМИ ЦВЕТАН МУСТАКА ДА ПРАТИ 3-МА СЪРБИНА ДА ГРЪМНАТ СКЛАДОВЕТЕ НА ВМЗ ... АМА ТЕ ....СКЛАДОВЕТЕ НА ВМЗ И АРСЕНАЛ ВЕЧЕ ГЪРМЯХА А УЖ БЯХА ОХРАНЯЕМИ :))

е по нареждане на американските господари, които се притесниха за бизнеса си, защото някакви си дребни булгаристански риби започнаха да печелят повече оттях.

На всички им стана ясно , за какво е всичко ! Ще въртите и сучете , и накрая и до скърцащият портал ще стигнете , но ще го унищожите - както стана с цялата ни икономика !!!!

Щом Симеонов даваше оказания как де се рекетират заведенията по морето, що Караниколов да не ръководи ликвидацията на заводите на Гебрев! Народа харесва такова управлиние - така, че дайте още по остро! Накрая идва примера с Каталуния , колкото и далечен да изглежда...

Спокойно! Ще намерят за какво да не ви дадат лиценза. Я охранителят на входа няма да е с изпрана униформа; я осветлението на КПП-то ще се окаже, че е слабичко; я кучетата ви ще са овчарки, а не добермани ... Ще се намери за какво :)

Държавата и "Емко" спорят за собствеността на "Дунарит". Тук е заровено кучето. И тъй като няма по-голяма сила от държавната машина, от сега съм готова да с обзаложа, че лиценза на Емко няма да бъде върнат - поне не на 6.10. и поне докато не стане безсмислено! И само да попитам - тъй като тоновете готова продукция в момента си седят на пристанище Бургас, те как се охраняват?

а там където имаше толкова взривове нямаше намерени пропуски...