Кремъл отрече за политически реклами във Фейсбук

Кремъл няма никакво отношение към публикуването на политически реклама в мрежата Фейсбук и не знае кой стои зад подобни поръчки.

Обратно в новината

Коментари - Кремъл отрече за политически реклами във Фейсбук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че краварите ще обвиняват Русия за всичко,за което се сетят.Русофобията е в стихията си.Интригите краварски са в пълен ход,но им вярват само балъците.

Преди 70 години комунистически палачи убиват с чукове Никола Петков На 23 септември около 00,15 ч след полунощ е изпълнена смъртната присъда на земеделския водач Никола Петков. Според решението на Народния съд врагът на отечеството трябва да бъде умъртвен чрез обесване, но разсекретени архивни документи от зловещата 1947 показват, че големият демократ е убит зверски с чукове по главата, а след това провесен на въже. Физическото унищожение на земеделеца се превръща в повратна точка за тоталното смазване на демократичната опозиция в България и налагане с кръв, насилие, лагери и затвори на червения болшевишки терор за десетилетия напред.

Русия изнася само лъжлива комунистическа пропаганда. Фабрика за тролове

LOL, в дир са дали административни права на кенеф поета руски слуга. Дерзайте, няма да ви помогне. И да грачите грака си и да заглушавате разумните гласове все тая, измирате а нови от вида ви слава богу не се раждат.

Значи руснаците с 50 хил. долара са избрали президента на САЩ. Били достатъчно умни да скрият IP-та, но пък не знаели английски и за това ползвали фейсбук на Руски език. Хммм, абе че ние сме глупави, глупави сме щом си избираме Тиквата за n-ти път ... ама те там в Америката съвсем им се стопил мозъка за да ползват и да се връзват на такива глупости.

Не, не значи. Просто не си от 'най-острите инструменти', както казват англичаните.

LOL означава "Laughing out loud", което се превежда като ... изхилвам се СИЛНО (и пренебрежително). Така ехидно се смеят и изразяват нагло-саксонците към останалата част от света. Пренебрежително и унизително. Какво да ги прави, англичани, sir.

LOL има толкова общо със Sir колкото и ти, родения в каравана.

Ами ако отметките бяха на суахили, тогава какво щеше да стане? Тия кравари са толкова елементарни, че всеки път ме изненадват. Все си викам, че не могат да са толкова глупави и първосигнални и всеки път ме карат да св скъсвам от смях.

Да са били, ама не са. Били са на руски. Коментарът ти е лишен от съдържание, след думичката "ако".

Как да няма мешания Кремъл, като фейсбук бъка от лъжлива информация пускана от Путиновите хора.. И нашето простолюдио срещу соответно заплащане разпространява из мрежата. Пример: Сто пъти видях някаква лада, която щяла да измести порше от пазара. Разни героични пози на онзи с очите на плъх. От къде идват тези информации...ясно е...

Ама си неграмотен като селски идиот

Хами защо са сложили отметка на "руска азбука" в компютера си? Да бяха си сложили "българска фонетична", че и ние българите да влезем в историята на фейса

В обществена тоалетна стоят двама приятели и си вършат работата. Единият гледа учудено към другия и накрая го пита: - Гошо, а бе много си надарен, бе!!! - Глей сега, Пешо. Тая работа не е случайна. Всичко се постига с тренировки. Ето аз например, преди да си легна го удрям три пъти в таблата на кревата. Така трябва да се прави дълго време и нещата се получават. Късно вечерта Пешо се прибира вкъщи, а жена му вече си е легнала. Той изважда инструмента и го удря три пъти в таблата на леглото. Жена му сънено: - Гошо, ти пък к'во правиш тука...

Брей колко малък тласък ти трябваше да отприщиш целия си потенциал на поет с химически молив по стените на обществените тоалетни брей. Ама постарай се още, постен си. Руските слуги че сте все умствено изостанали кенеф поети сте, всеки ден ни го хвърляте в очите с писанията си, ама ти опитай все пак.

Бях много щастлива на сватбата! Бяла хубава рокля с шлейф влачещ се по земята и... А мама не спря да плаче и да повтаря: - Педраст, Божкей, долен педраст...

мина вече година откак дядката с изкуственото чене и психични проблеми е президент на сбирщина от мелези, а тези още ровят за руска намеса. ако имаше такава намеса досега да го бяха доказали. но е изненадващо как парите на Килъри не свършват и не може да прежали загубата си. тия търсят под вола теле. точно така дириха ядрени оръжия в Ирак и на майка си задните части в Либия, Сирия, Афганистан, Югославия...цял свят им се смее, а те простите упорстват. скоро ще търсят и зелени човечета в Мексико, а на марс ще дирят предците си.

Турист се заблудил в гората. Видял малка къщичка и почукал: - Има ли някой тук? - Да! - чул се детски глас. - А татко ти при теб ли е? - Не, той излезе преди малко. - А майка ти? - Не, тя беше тук преди татко, но после и тя излезе. - Че вие никога ли не се събирате заедно? - Събираме се, но не и тук в кенефа!

Хахахаха, това значи ли, че ако аз отметна езикът да е френски и пусна заявка за реклама работя за френските тайни служби или държавни интереси???????

Да, но е отметнат руски. А на теб по-възрастните не са ли ти казвали, че "ако"-то не се яде? Или, може би, при вас така е прието? Май... да?

LOL, де ще са чули те за тролефермите си и орките по тях, ей го още не са ги пуснали под тая новина. Айде стига спахте, до утре поне 10 страници с "коментари" имате да наплескате. Инак - на глад. И още веднъж LOL, тия в дир спряха да се крият, че са руски слуги. Скриха коментара ми - повторен в горния параграф - а коментара ми по отношение на кенеф вица на руския слуга направо изтриха. Познайте дали изтриха кенеф вица му.... Жалки сте, както всички слуги. Руските слуги сте най-нископълзящите, които съм виждал.

бак со суун? помислих си, че се беше обидила...

Какво е LOL ?

Значи "руските слуги са неграмотници с кенеф съзнание".

Някакъв нечленоразделен звук,който сороските дебили издават когато дядо им ги е нахранил добре. Нещо като оригване,но сороско.

а бе чиче,май страпона ти е малък,иди си купи нов със руска смазка,явно руснаците са ти любимци,ама то на днешно време не е срамно да си педерст,и особено на твоята възраст,алал д са ти руснаците

А още един се обади. Както всички руски слуги (не руснаци, слугите им в БГ) и той поет изявяващ се по стените на обществените тоалетни.

Единствените политически платени реклами, които съм виждал във Фейсбук бяха преди изборите време Реформаторската измет. Веднага ги затварям и блокирам..

аз имам 50 хиляди долара. Ще взема да ги дам на Путин, да направи и мен президент на САЩ...

Иаз имам едни 50 хиляди излишни. Мога ли да ти стана вице?

Абе тези хамериканци били много зле - руснаците с някакви си 20-30 000$ могат да направят и магаре за президент на САЩ, след като успяха да направят Тръмп

значи да обобщим новината- с 3000 реклами по Фейсбук за 100 000 долара общо, руснаците направиха Тръмп президент на САЩ. Винаги съм знаел, че руснаците са голяма работа!

Само това само от там се е разчуло тоя път айнщайне. А че тия в Кремъл друго освен подривна дейност не практикуват и постигат и успехи никой не се съмнява.

Чернобил не се знаеше - а как же - манифестирахме си любовта и привързаността към световния пролетариат, някои от манифестантите вече ги няма, ама не от ЦК на БКП - те всички са живи, или умряха от старост - поколенията на които са по върховете на света и у нас като Станишеви, Бокови, Пръмови - гадняри.

Тази кривогледа ватенка отново лъже. От Фейсбук декларираха, че от едно също място във ватната държава са купени реклами за 100 000 долара, за да бъде подкрепен Тръмпи. А след това "техният" човек им го начука, подобаващо.

У нас протестърите се лигавеха как искат по улиците и пред парламента... Но не съм чул, някой да ги пита кой е платил.

жалки са, значи с 50 000 долара реклами Путин победи Халари с милионите на Шорос - топ дарителя на кампанията й с над 10 000 000 долара директно дадени и стотици през различните му фондации и фондациики. така, че смешки и измислици, само за много наивни хора!

Съветските другари кога ли са знаели нещо ? Те разбраха, че ''Курск'' е потънала, чак след седмица..Иначе, викаха ''Сакън, не. Няма такова нещо''..Не разбрали, че хеликоптер стреля по кибици...Не разбрали, че онзи ден 30 от техните дръвници попаднали в обкръжение в Сирия..Такива работи..Все не знаят, горките

и за чернобил и за курск разбраха след целия свят дори в занзибар и нубия разбраха преди тях... никой не вярва на русия дори и троловете тук

руснаците се нас.... от лъжи и пропаганда :)))

Ако не друго то Фейсбук си признава че продава рекламните си карета за политическа реклама... и няма нищо против да сътрудничи;)

абе комунистически неграмотник просто си купуваш реклама PPC става автоматично от фб сигурно не са ги и проверили а и да са ги проверили много важно да се набутват руснаците :)))

И що се нервиш?! Да не би да ти отрежат от надницата за това че Фейсбук открито признава че за пари са готови на всичко-)

толкова прости, че не разбират колко вредят кенефските вицове на партията - кърмилница. И такива простаци искат да управляват - никога. Питам се какво ще каже за вица президентът - техният идол. Сигурно ще се израдва - нали са от един дол дренки.

и най-простия

Посланика на Укрите , оня с мустачки като на Хитлер , си дойде от отпуска и домъкна пари за Анти Руска пропаганда от Киев и започнаха неговите мишоци да пишат всякакви измислици ! Време този сега си спомних бостанджи да се изгони от България , този изрод още не е отговорил за Паметника в Болград и издевателства и убийства на Българи от Десен сектор !

ама как ще са пт Кремъл? То и в Дир-а няма руски тролове, как ще има?

Начи тия снимки дето Путин гол до кръста язди тигър не са от Кремъл, щото Кремъл с такива неща не се занимава, сигурно някой чукча ги разпространява.

Както виждам , работа е на Укрите и техните първи помощници евреите ! Всичко върви към Война , някой много я иска и се стреми да скара две велики Държави ! Тук имат работа УСБ , те заявиха за Хибридна война срещу Русия и започнаха с терор срещу , честни хора които не искаха конфронтация с Русия ! България не трябва да защитава Хунтата в Киев и да вярва на приказките и !

явно на еврейчето са му малко 50000 долара за реклама и иска още,или го е яд че оня оранжевия клоун има доста оранжеви поклонници в туитър,ей затова трябва това племе да се изтреби и да се превърне в пясък