Определиха периметър за придвижване на бежанци

Кабинетът определи периметър за придвижване на търсещите закрила чужденци, настанени в регистрационно-приемателните центрове на Държавната агенция за бежанците.

Обратно в новината

Коментари - Определиха периметър за придвижване на бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната МАЛОУМЩИНА на кабинета. Мигранти, нахлули незаконно в страната, с неясна самоличност и НАМЕРЕНИЯ, НЕ трябва да напускат съответните центрове и да се размотават в българските ГРАДОВЕ!!! Само в лагери от ЗАТВОРЕН ТИП. Властта ни е обезумяла. Ако нещо се случи с български граждани в кой да е наш град с мотащи се орки, ББ ЛИЧНО ще отговаря за това дебилно правителствено решение, насочено СРЕЩУ националната сигурност!!! Борисов, помни, че българските граждани не ходят с охрана като тебе, те са уязвими за терористите, нахлули от Третия свят!!!

нека доидат ! то в българия хора не останаха ...

По-добре теб да те пратим в някоя от техните страни. В Афганистан например също хора не останаха, ходи се заселвай там!

Какви бежанци ??? Арабската ИЗМАМА вече е РАЗКРИТА.. Всички рабраха че араби и негри искат да завземат Европа и САЩ... Всички страни , за да имат държави са убивали араби и негри , така че пак трябва да ги убиваме... Освен това, Турците и Сирийците ИЗБИХА 1,5 милиона Арменци през 1915 г. А и войната в Сирия СВЪРШИ... Така че, нека всички Сирийци се махат от Европа, за да не се налага да ги убиваме, както се убиват Крокодили и змии... Нашето Правителстов трябва да каже в Евроопа , че тия са Башибозуци- Нашественици и в цяла Европа да изгонят турците и Сирийците.

ти кога си бил в сирия бе лаинар ?

papion

Като им определяме периметър това какво означава, че ще продължаваме да ги прибираме ли? И ако някой от орките не спази периметъра, ще стреляме ли? Б.Б. окончателно върви към затриване на българския народ. От една страна безконтролно размножаващи се цигани, от друга безконтролно приемане на "бежанци", жална ни майка.

Така е, европейците допуснаха да бъдат управлявани от евреите и тепърва ще си патят от това.

Какъв периметър за бежанци, бе? За последните 4 години,единствените РЕАЛНИ БЕЖАНЦИ бяха онези 12 турци, които поискаха УБЕЖИЩЕ И ЗАКРИЛА от България по време на опита за преврат срещу Ердоган! И какво направи България в лицето на Борисов за тези бежанци? Най- позорно и подло предаде хора,търсещи убежище на гонителите им! А същевременно посреща и настанява НАШЕСТВЕНИЦИ дошли от девет планини в десета, и не дава косъмда падне от главите им! Позор, Борисов, позор!

Прочетете за Практически Идеализъм на Калерги - там всичко е описано и се следва стъпка по стъпка! Просто вече губя вяра, че това може да бъде спряно, тъй като народите са предадени отвътре, чрез подкупените политици!Прочетете и за фондация пан европа!Единственният шанс, който виждам е евентуален фалит на сащ!

САЩ ще бъде съборен съвсем скоро. Прекалено открита стана играта и все на някого от претендентите няма да му издържат нервите. Европа и без САЩ обаче е прекалено слаба и разединена за да преживее нашествието. Няколко обесени предателя, могат да се отразят доста ободряващо обаче.

Това е напълно кухо действие на кабинета, имитиращо някакво действие! И какво става, ако напуснат? Как могат да ги контролират? И дали има възможност и смисъл от подобен контрол? Само ще констатираме безобразията на тия нахални престъпници постфактум! Продажниците са пуснали нелегални нашественици-джихадисти и си мислят, че правят нещо с подобни безсмислици! Само дето ги хрантутят, обличат, подслоняват за сметка на българите! И то по-добре от тях! Срамна и непочтена работа!

Съсипаха варварски своите държави, избиват се варварски помежду си и по силата на безхаберните оядени търбуси от ЕС, играещи по свирката на САЩ, която няма нужда от силна Европа, сега ще ми канят сума ти народ, който да изхранват трудовите хора в Европа, не тия, зад дуварите и с охраните. Някога ще се точете като грешка, но дотогава ще са разсипани много държави заради недалновидна политика. Това е скрита форма на робство, защото какво друго да очакваш от предимно неграмотни, не знаещи езика, с други културни ценности, ако варварските им обичаи могат да се наречат ценности, с фанатична религия, нетърпяща друговерци...И нашите гъзопродавници като добавим, картинката е доста печална. Що са принцип е това да правиш работещите бедни, за да хрантутиш тунеядци, а често и убийци на невинни хора. Защо се опитват да ни отучат с рестрикция и да не изразяваме собственото си мнение по въпроса?

Ами то тия дето идват отвън да не са по-лоши от тези у нас - циганите и турците. Те вече раждат повече от българите, неграмотни са, не знаят езика ни, насаждат им радикален ислям, няма закони, които да ги ловят, живеят за наша сметка от социални помощи, за които не са работили и ден...... Та с какво тия са по-различни от външните гадове , питам пак? И това го пиша, без да съм сигурен, че някой хелзинскокомитетски лизач няма да реши, че истината е форма на расизъм или расова омраза. Е, не е! Такова е истинското положение на нещата и само идиот не го вижда.

По-добре щеше да бъде да им разрешите на територията на цяла България...Дупедавци на ес !

Не мога да проумея как така можеш нелегално да пресечеш една граница, да нарушиш законите на една държава и като/ако те хване полицията, да бъдеш приет като скъп гост, хранен, обгрижван и помолен да се интегрираш с всички права на местните граждани, но без техните задължения! Светът се променя негативно и не знам докъде ще стигнем с тази криворазбрана толерантност към хора, които дори не знаят какво означава тази дума. Вместо да пазим бъдещето на страната си, ние променяме законите в чужда полза.

Ще стигнем до там, докъдето са стигнали във Франция или Германия, ако се сещате, какво имам предвид.

Според мен не би трябвало да могат да мръднат от центрове за настаняване. Те не са хотели, гостите не са дошли легално, така че стига с тези измислени права.

Ай Честито! Периметър от 110 000 кв.км

По закон/НК и ЗИК/, законната зона за движение на НЕзаконно влезли в България чужденци е: дворът на затвора!

няма бежанци, бре. Има: Мигранти, имигранти, нашественици, навлеци, джихадисти, ислямисти, рязанци!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Войната свърши,какви са тези бежанци?!? Нито един от тези не е сириец,това са авганистански,пакистански,марокански,сомалийски и всякакви подобни цигани!!! 99% от тях бягат заради това,че са преследвани от закона в техните им държави,там са мародерствали,убивали,лежали по затворите,но избягали и сега идват тук,защо трябва да ги приемаме,за да ни избият ли!?!!? Сред тези има и стотици джихадисти и бъдещи камикадзета...

да излиза с номера....абе и без това те не искат да остават тука....

Значи в ЕС ще закрепостяват "горките страдащи мигранти".

Se taia

Е, че то това се опитват да наложат от години с тези квоти... ама манговците искат Germany :) кво да правиш "войни" разни в Мароко, Конго и др. подобни страни...

От Запад са писнали, че бежанци "регистрирани" в България щъкат натам, то кой е луд да стои тук. Сега ни набиват канчетата да си ги държим на наша територия, затова послушковците отгоре измислят такива наредби.

А какво става,ако субектът е извън (либерално) описната зона? Защо не вземете да я посвиете, оградите с повечко бодлива тел и при напускане на въпросната територия - мотивация на населението да вземе мерки (къде пари,къде - 15 дни отпуск)? А иначе се знае: "Крачка вляво,крачка вдясно - значи опит за бягство, подскачане на място - неподчинение". Така проблемът с нелегалните примати ще се реши бързо, ефективно и за радост на народа.

А включиха ли ПЕРИМЕТЪРА БАНКЯ?

когато от Харманли дойде в София? Докато не е в "центъра" като в лагер всеки "мигрант" ще прави каквото си иска. Той държавната граница е минал без да пита, та въображаемата между областите ще спазва, така ли?

Та те отдавна са в София, в центъра-Централна баня, Женски пазар, Лъвов мост! И какво от това, мислишли на тиквата боко му пука! Отдавна е подписъл документи и е продал адовската си душичка.