Работници от ”Емко” протестираха пред НС

Стотици служители на завода за боеприпаси „Емко” от Монтана и Трявна излизоха на протест пред парламента. Депутати от опозицията излязоха да разговарят с тях.

Обратно в новината

Коментари - Работници от ”Емко” протестираха пред НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е да де, отстранили са ги и пак не им връщат лиценза. Държавен рекет.

Има информация, че от ЕМКО са поискани няколко десетки милиона, за да се върне лиценза! Държавна корупция в особено големи размери - Гарантирано от ГЕРБ!

тия па. Не се ли чувстват Спасени От Боку Кюмбету и Цеко Гуменката?

Разбира се, че ще ги спасят! Дори Баце им е дал предписание за Спасението, като го е взаимствал от това, което даде на работниците във ВМЗ преди 1-2 години: да си продадат златните пръстени! И златните ченета даже!;)

Собствениците милионери използват глуповатите работници като ''парван и копие'', за да бягат от законите !

Така ще бъде! Като не можа емкото да купи за Бото завода в Сопот- "ВМЗ" за 1 левче, сега ще сърба горещи снаряди! Всеки трябва да си знае мястото в строя- не са първите, не са последните изхвръкнали от голямата военна паница.......!

Защо посредниците не дават на Бате Бойко нужния му процент?

Не "ПРЕД", а "В" НС и МС трябва да влезете!!! И ако сте взели и малко муниции, ще си решите проблема кардинално!

прехода ,публична тайна беше че частния оръжеен бизнес е в ръцете на комундетата,бивши военни и ДС-ари.Беше и е хранилка на червените другари.За това неистово рИват и Румен Петков - Пикльото,а сега се намесват и БСП-то.Червените посреднически оръжейни фирми да се изхвърлят от входа и изхода на държавните военни заводи.

А дали са си носили част от производствения асортимент, като са влезли в НС?

Ами то като протестират замислят ли се кой ще им върне лиценза без да са изправили пропуските си?Кой ще им го върне хей така - мир да е, а когато нещо се случи, недай си боже, да се изправи в съда и да се оправдава с уличен натиск? На всички (с изключение на работещите в "Емко") ни се вижда странно собственика да развежда персонала с автобуси насам-натам, вместо да се захване с отстраняване на несъответствията.

Прочетохте ли статията?!? Или четете, но не разбирате...?!?

Съгласно написаното в статията, "с тях се заяждат"?!?!?!? Ами отстранете си пропуските, съгласно написаното в нормативните документи и няма да се заяждат!!! Ама за това са нужни усилия и пари , а собственика, който е доверено лице на опозицията си е платил на тях , а те са го посъветвали да протестира и така ще си уреди проблема!!! Да, ама не, има закони и нормативни актове, които трябва да се спазват!!!

Абе кой е собственика на това ЕМКО ? Защо не спазва разпоредбите ?

Браво на работниците! Всички сме длъжни да пазим работните си места. Без производство всeки ден, няма да има бъдаще за нацията ни. Дано до успеят. А правителството да престане да дели хората на наши/ държавни/ и чужди /частници/. Всички са равни пред закона.

Когато гръмнат боеприпаси поради неправилно съхранение-държавата виновна.Когато ги задължаваш да ги съхраняват правилно -пак държавата виновна че им отнемат лиценза.И недай си боже да гръмнат пак държавата виновна.Иначе те чисти и искат работа.

Не си плащате рентата на герберомутрите и за това и за дължината на метлата ви ще ви спират:((((Това е България - кой не ги ''спонсорира'' под масата ще трябва да се закрие за да заемат местата им ''точните подлоги''...Да бяха взели малко боеприпаси тия дето протестират и директно към мс и нс да ги запратят белким добро дело направят и на останалите..И най глупавия видя че се заяждат с фирмата колкото и да го отричат защото ако се отиде в Сопот и се съпоставятт ''нередностите'' в Емко ще се види че са много по зле в държавната..

А защо тези заводи се оказаха в частни ръце ? Защо държавата не си ги запази ? Те бяха част от ВПК който уж беше в забранителен за приватизация списък .

Питай архи-Юдата Костов!

Тоя нещастник собственика, бая пара е налял за фалшименто протестърчета май? Браво на министъра, няма какво да се церемони с такива гниди!

Ем ми ко... да произвеждат суджук...

Роботите от "ЕМКО", от Монтана и Трявна, излЯзоха на протест пред парламента?!