Хилъри може да оспори избора на Тръмп

Хилъри Клинтън може да оспори резултата от последните президентски избори.

Обратно в новината

Коментари - Хилъри може да оспори избора на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как и светят очите на пепелянката

До Ивомир Христов: Целта е да се спечелят изборите в повече щати,а не кой колко гласове има в национален мащаб. Това се прави за да не могат няколко щата да предопределят изборите. По същия начин се гласува и за Европарламент

драпане за власт е психична болест, маниакалност, трябва да се лекува с лоботомия и усмирителната риза.

продължава да се олива... Добре, че не я избраха. Това щеше да е най-ужасното решение - Хилъри Президент!!! Все едно Митьо Пищова при нас!

хамериканска демократия! тоя с по-малкото гласове пичели изборите! мАХАХАХХАХАХАахахаха!!!:-)))))))

има и грешки, но след максимум 2 мандата се сменат, а тоя руския рус перчем може и цял мандат да не изкара - с вързани ръце. В русия крепостните азиатци са обречени доживот да са роби на путлер - никаква надежда за промяна, освен ако не си късметлия от стотините хиляди, които успявйт да избягат в белите държави.

Взимай си хапчетата и се прибирай там от от където си излязъл, объркан соросоиден глист.

нещо се опитва да си прескочи сянката. Да не ги пратят в съседни килии в лудницата с Тръмп че и той натам отива с безсилната си истерия да си мерят оная работа словесно през общ прозорец? и Биг Брадър да ги излъчва в реално тв шоу.

щеше да се сетиш за Хелуин

тук всеки путинов главоч разбира от политика :)

Тоя дърт тиранозавър още не може да преживее провала !

...тази пак е прекалила с дозата !!!

Тоя дзвер кога ш'си седне на г*за и ще спре да цвили, че вече заприлича на Моля Другаря, на който все още му е виновна тройната коалиция

че тая не е спирала да оборва със законнни и незакони средства още от първия ден досега..то не беше плюене по него,по жена му по децата, и по кво ли не! Обсебила е тотално манията за власт.

Хитлъри може да оспори избора на Тръмп. Пред арменския поп.

Вещицата може да оспорва каквото си иска, но никой не може да оспори психиатричните и проблеми.

Когато си се самоназначил,преди да бъдеш избран.

Прецака с административни хватки любимеца на младите-Бърни Сандърс,а когато я прецакаха -вой до небесата.Поглед на змия.

Ако, тази гадна женица беше станала Президент на САЩ, над главите ни вече щеше да се сипе радиационна пепел!

Американският Пулев

е възможно, само че минава след надупване пред Моscow

На Тръмп още малко и ще му мине мандата, те се сетили за оспорване

Аз или не съм чел достатъчно или съм пропуснал нещо, но тези показаха ли някакви доказателства за намеса на Русия в изборите им. Някой има ли някаква достоверна информация?

Горката не разбира че американците предпочетоха оранжев клоун за президент само да не стане тя президент. Ако съвсем случен човек бяха избрали вместо нея за кандидат на демократите Тръмп нямаше да е президент.

N. S.

С други думи Сорос заложи на куц кон.

тази може да оспори само това дали клинтън е бил с моника а не друго !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не дали с Моника, a дали само с Моника.

Гладна кокошка просо сънува!

така е като не можеш да свириш,сега ще цивриш

Бил Клинтън е изнасилвач. Инфоуорс.ком

Хилари има безброй ''фондации'' КОИТО ТЕЖАТ НА САЩ , ЗАТОВА НЕ Е ИЗБРАНА . Какво каза Тръмп : В Америка/САЩ /, се научиха да живеят на СОЦИАЛНИ помощи и не искат да работят , икономиката се задъхва , ФОНДАЦИИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ , А ДЪРЖАВАТА ПРОПАДА .

Билчооо, Клинтанчооо лошо си гледаш работата аркадаш,лошо.Земи ашладисай бабето, че нещо страда от липса на ЗДРАВА мъжка ласка и плещи врели некипели.

Не успяла комунистка .

Луда.

Като видя хилари се сещам за руската дума Ведма (вещица).

Значи Путин е сложил Тато Тръмп начело на Америка? Бе, да не би да е ударил и едно рамо на Бат Баце?

Хилърица наскоро съобши, че иска да става пастор в Евангелистка църка. Искала да учи хората на правота, морал, честност. Да учи хората да живеят по Библията. Каква наглост и цинизъм от превъртялото бабе. Един въпрос - какви чувства ви се появяват като и видите изцъклените и очи !

Ако го направи... това ще увеличи батака в кочината, която в момента е САЩ. Жална им майка на Европата и останалата паплач съюзниц на американците.

Няма как, опулената от тази снимка трябва да върне $120млн на саудите, които те и наляха в нейната фондация срещу обещанието да спечели изборите на всяка цена. Да, ама рижавия дядка я нарита на изборите. Ко да превиш, тсионис.тите си искат своето - ВЛАСТ, ВЛАСТ, ВЛАСТ. Като нашият сребролюбец Суджук Магнолийски.

Аз пък имам нейна снимка където се кокори доста по-издайнически. Направо да идват с усмирителната риза :)

А Чецка не ги оспори, щото беха смазващи резултатите. Затова пък сега Винету се опитва да ФЪФЛИ

Ех тази жена не може да се примири със загубата. Има малка къща не далече от белият дом която ще и напомня за загубата и книга от 570 страници описващи ужасът и терорът които е изпитала при изборите от Тръмп.Точно както CNN,чукната в главата.

Имаше дебат. Първият въпрос на който беше "Ще признаете ли резултатите от изборите?". Всички, които досега са участвали в дебати са отговаряли с "Да". Та на въпроса Хилари отговори с Да, а Тръмп не отговори. А сега каква стана тя!? Хилари за пореден път ще оспорва резултатите от изборите! И досега не може да се примири със загубата, толкова беше сигурна в победата си. Интересно ми е кой ще е този съдия, който ще отмени гласовете на десетки милиони, за да може само с неговия глас да се решат изборите и то не пред урните, а в съдебна зала. Това ще признак на върховна "демокрация"! ;) Не че вече не са го правили с назначения от съда Буш за сметка на Ал Гор.

Кукомицина се измъкна от някъде , все мисля че тази страна е построена от Англо-Саксонците , но до сега 200 години е управлявана от юдеи !

БАБЧЕ,ГЛЕДАЙ СИ ПЕНСИЯТЯ И СЛЕД ПЕТ ГОДИНИ ПАК СЕ КЛАСИРАЙ ЗА ИЗБОРИ!!!БОЖЕ,И ТАМ ИМАЛО ЗА ЛУДНИЦАТА!?!?!

Това вехто "Ку-ку" може да направи пари като комик!

да бе,и освен да я замерват с домати за друго не става

Все си мислех че в сащ имат способни лекари, но тази явно никой не се наема да я лекува.

Цяло щастие е тая баба! Като й взеха от ръчичките възможността да дестабилизира планетата, се задоволява с това, да дестабилизира САЩ. Стискам й палци!

.....жена бе хора!;) Kакво се чудите, Kлеопатра също е била една от основните причини за рухването на Pимската империя!!;)) Cамо, че тя е била Mнооого млада и красива!! 3а жени войни са ставали, така че нищо не се знае и тази каква "врътка" може да измисли!??;))

ко рече? Клеопатра е прецакала ЕГИПЕТ! РИМ ДОРИ ОЩЕ НЕ Е ДОБИЛ ПЪЛНО МОГЪЩЕСТВО, КОГАТ Я РАЗЧЕКВАТ...челата идеа е, че марк антоний спори за престола у рим. обаче го прецакват. и той, с войските си нахлува у египет с цел да докара глад у рим като спре доставките на зърно. обаче, предцтави си НАЙ-МИТИЧНИА РИМСКИ ИМПЕРАТОР ОКТАВИАН АВГУСТ ги побеждава и избива.....оттам почва истинскиа разцвет на рим, а не западане.

Егаси и неграмотния СЕЛИНДЖЪР. От Марс ли пристигна ?

Чуди се какво оправдание да измисли за пред кредиторите си ,които не ѝ дават мира.