Убитата Никол имала 3000 ”приятели” във Фейсбук

11-годишната Никол от Бургас, която беше убита с нож от 15-годишен ученик, е имала 3000 "приятели" във Фейсбук, съобщи прокурор Йовита Григорова.

Обратно в новината

Коментари - Убитата Никол имала 3000 ”приятели” във Фейсбук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

3000..... Леле, това си е една бъдеща курва, бе.... Вместо да се образова и да си развива мозъка е висяла по 20 часа у фейка..... И после - защо нацията ни е от дебили? Мъжете само пиянстват и зяпат порно, жените се чудят на кого да си продадат путката. Това нация ли е? Къде другаде го има това така масово, на 90%? Македония ли? Сърбия ли? Албания ли? Африка ли?

Родителите трябва да отговарят за децата си. В същото време стимулираме майките да ги оставят по-рано и да започват работа. И как скъпи гении и интелектуалци на милото ни родно правителство очаквате да станат тези две до голяма степен несъвместими неща??? Хем да се грижим по-добре за децата си, хем да ходим на работа, да намаляват почивните дни, и по възможност да работим до по 80 годишни преди да се пенсионираме? Кои баби ще гледат тези деца? Как родителите хем ще работят, хем ще обръщат внимание на наследниците си? Как???

Абе, кой ги видя тези 3000 контакта на момичето във фейса? Има няколко профила, да, но с изключение на един, на другите приятелите са скрити. А във видимия са 29. Но в единия от профилите има 2 000 и нещо си последователи. Да не би някой недоучил журналист да е решил, че това са приятели? Защото приятели и последователи във фейса са две различни неща. Разбира се тук идва въпросът защо това обикновено 11 годишно момиченце има толкова последователи? Такива имат рок и чалга звезди, и изобщо известни личности... Какво прави, какво публикува, което е толкова интересно за другите, за да и станат последователи? По никакъв начин не виня момичето за нищо като пиша това. Но бащата, който си е бил камшиците и си има нова жена на Острова, както и майката, за която нищо не се знае, но които и двамата винят държавата.... те имат вина детето им да го сполети това, колкото и съдба да е, и родителите са я подмогнали ...

може, ако са се прибавили след смъртта ѝ, за последователите няма нужда някой да ги прибавя

Малко е наказанието- от 3 до 10 год.- този е изпечен убиец и като излезе пак ще убива!Да не ти трепне нищо в душата, да продължиш в игрите и забавленията без капчица съжаление! Този заслужава да бъде бит с пръчки до припадък и до смърт!

била е наивна, а се е мислела за отракана. щом се е съгласила на среща, тои решил, че е съгласна да му даде секс, отделно тои е закоравял, опитен крадец, щом има нерви и кураж да краде вещи от прясно убит човек.

Заглавието подсказва, че горкото дете е нямало родители. Чукундурите, наречени такива, са го оставили на съдбата. Нищо не ги оправдава. Бог да го прости!!!

Стратегия за образование, ама истинска а не предизборна и реални и крути мерки срещу всички нередности в обществото. Въпроса е имаме ли волята и силите да го направим и дали искаме въобще. Ако не ще продължаваме да четем за подобни сценарии и трагедии всеки ден. Демокрация се прави с ред а не както нас със слободия през последните 25 години.

Бащата бачка в Англия, за майката нищо не чух. Кой я гледа тука? Майката да не и тя на наргиле нон стоп?

Държавата ни за голямо съжаление е абдикирала от всяко свое задължение и резултатите са неизбежни и няма друг начин освен да не ги приемем. По важното е обаче какво правим от тук нататък. Някъде прочетох една китайска поговорка и не претендирам, че я цитирам коректно, може даже и да не е китайска, но по важно е съдържанието и. Ако искаш да инвестираш за година, посей жито, за 10 години посади дърво, за поколение започни с образование. Аз съм от поколението, когато имаше уважение към тази институция и с удоволствие ходех на училище, имаше кръжоци и извънкласни занимания и преподаватели които събуждаха интерес у нас. З съжаление не го виждам това вече и то съдя по децата ми, като се опитвам това да го правя това аз. Няма да се спирам на трагичния случай с момичето, а ще дам друг пример за съжаление отново свързан с пълната абдикация на държавата ни. Скоростта по пътищата. Ревем с пълен глас от години, че ежедневно загиват хора по пътищата заради висока скорост и алкохол. Нарушителите ако евентуално ги глобяваха, плащаха 50 лв. и ."лошо момче недей да правиш така повече" щото бил на еди кой си сина Това влиза после като коментар в домашната среда и се мултиплицира. Защо се самозалъгваме, че остава скрито от децата ни, които те го приемат като даденост, като правилно. За съжаление това е положението за всяко нещо, полиция, съд . За съдебната ни система сигурно от вчера се говори че не работи или се заблуждавам нещо? Така че пак ще задам въпроса, какво прави държавата в помощ на родителите правилно да отглеждат децата си, които са утрешното общество на тази държава.или просто решаваме да не правим нищо и да го оставим на тях да го решават един ден.

Направих коментар по случая с уговорката, че нищо не освобождава като родители от отговорността ни и ежедневната работа с децата ни и продължавам да вярвам, че това е много важно, но родителите и семейната среда не са единственото нещо с което те се срещат и общуват ежедневно. Прочетох много от коментарите по случая и просто да хвърлиш обвинението към родителите с това, че не са упражнили контрол или в обратна посока към някой друг без значение кой е просто несериозно. Темата е многопластова и не е толкова простичка. - Представяте ли си какво би представлявало ежедневието Ви ако се опитате да упражните контрол, по начина по който са направени някои от коментарите. Вие просто няма да може да работите нищо друго освен да седите по цял ден във фейсбук и да следите коментарите на детето ви. (добре че нямам фейсбук) - Не забравяйте, че деня е от 24 часа и в това време трябва да отделите време за вас, за работа, за детето (а ако то не е не само едно), за партньора ви, за сън, да не изброявам.. само 24 часа са. - Огромно влияние оказва обществото и заобикалящата среда, рамките на която се полага от държавата. - И тук влизат институции като, училище основно за децата ни и всички останали, като ще започна с полиция, съд и няма да изброявам Прехода всички се оправдават с прехода. Какво му е на прехода? Само нашата страна ли от целия източно европейски блок минава през преход? Медиите били бълвали Само у нас ли? Имало изкушения? Пак само у нас ли? Години наред всички нередности в обществото ни се толерираха от институциите особено за някой хора и това става пред поглед на децата ни. Защо се заблуждаваме че не го виждат и сега берем плодовете на това.

Никой дори и не помисля за 24 часов контрол, но и липсата на елементарен не си е работа. Има хора, които са се самозабравили от работа или пък в личния си егоизъм и живот и децата им са като безпризорни по улиците. Никой не е застрахован, уви! Но поне заради едната съвест, заради отговорността към създадените от нас деца е редно, да знаем къде са, с кой общуват, за какво общуват, какво ги вълнува. Хората вече не си говорят пряко, предпочитата да разбират един за друг от ФБ и подобни. Това им стига. А децата, колко са тихи, когато са се лепнали за е-устройствата си, не те побутват, не искат от теб да си говорите, не задават въпросите си към теб, а към гоогле /в добрия случай/ или към някой "отворен батка", който да ги светне за живота. Така че... Има варианти, да не бъдем крайни, казвайки че решения няма. Има, но са свързани с определено внимание от родителите и близките, които те напоследък не са много склонни да отделят на своите деца.

Леле, тия прокурори в БГ са големи некадърници... Имаш 3000 души в профила си и това директно значи "водиш двойнствен живот". Да им имам логиката... Гнила държава! И да не си опъват ушите... заетите в съдебната ни система са си откровено "съ-извършители" на всяко убийство и престъпление в България, заради това че отгледаха чувство за безнаказаност у престъпниците. Ето на, младежът е искал да провери, как се убива и го е направил. Надали е заради наргилето. Освен това е знаел, че ще му се размине именно заради чувството за безнаказаност, а кой знае, може и родителите му да са с по-дебел портфейл.

Някои тук защитават "социалните мрежи"! Извинявайте, но дете на 11 години да общува свободно с 3000 непознати, това е прекалено! Там дебнат убийци, педофили и разни садисти!

Това че си добавил приятели в профила си не значи, че общуваш с всички....

Това оправдание за убиеца ли е ?

Бих се лишил от Бананите, екскурзиите в чужбина, IPhone, джипа, и колата, но децата ми да могат да живеят моето детство. ======== Опитай емиграция в Северна Корея или Венецуела (там даже има и банани)! Така детенцето ти ще израстне спокойно и щастливо!

От платен боклук, мнение не искам.

не обиждай,не е боклук,отпадък е,дори и циганите намират нещо полезно в боклука,отпадъка не става за нищо ,само за отпадък

И накрая заради едно тъпо наргиле я заколиха като куче, баси тъпото

В такива моменти се замислям... Бих се лишил от Бананите, екскурзиите в чужбина, IPhone, джипа, и колата, но децата ми да могат да живеят моето детство.

И по време на твоето детство е имало убийства, но не са стигали до теб или родителите ти.Случили са се някъде , някога и с някой , но беше добре да не се знаят за да има привидно спокойствие.

Цялата история е много объркана! А може да са играли на "Син кит"! Тази игра е такава извратена!

син кит е игра за тъпи(на нивото на поджарникаря)майори

Не е проблемът във фейсбук или в другите сайтове за общуване и контакти .Спокойно можеха да се запознаят в парка докато единия се разхожда , а другия например е спортувал и да се ззговорят седнали на съседни пейки и резултата пак да е същия.Проблемът е в тоталното обезценяване на човешкия живот и в считането за нещо нормално да сгазиш другия ако нещо не ти харесва.Ежедневно ни заливат по телевизиите с убийства , катастрофи , атентати и какво ли още не..Ставаш от сън и докато закусваш от екрана с почти перверзно спокойствие ти изреждат колко са убити , как точно са заклани или застреляни и лицемерно се търси въпроса КОЙ Е ВИНОВЕН.Докато дойде време за обяд статистиката продължава и даже се прибавят нови случаи дали на убити или катастрофирали е все тази.Обядваш и слушаш пак същото .Черни новини една след друга и от време на време за цвят и по някоя малко по-ненатоварваща от сорта на : В Австралия се е родило малко кенгуру , което е казало на английски мамо още с раждането си.Вечер докато се подготвяш за сън и вече си се отпуснал след работния си ден или след ден изпълнен с игри и други занимания отново се започват кървищата , убийствата и тн.Ядем сред трупове , заспиваме сред трупове , живеем сред трупове и накрая всичко това за нас става съвсем нормално защото и ние и децата ни вече сме трупове отвътре.Другият проблем са навлезлите моди от чуждите култури и ценности за които не сме още готови.Докато 14-годишните могат да снимат клипове по голи задни части и да считат , че така се правят нещата и докато получават защита и подкрепа за глупостите които правят ще е така..Ако питате сега майката на убиеца няма начин да не чуете , че нейния син не го е направил и той е най-доброто момче на света, което просто е искало да се позабавлява ама не си е премерило действията.

Имам дъщеря на 12. Няма същества които обичам повече от децата си. Правя всичко, което мога да ги гледам добре. Какво обаче става с този луд свят? Как дете на 15 носи нож, за да коли? Имам син на 18. Пълен с агресия, която се отключи в 8 клас в училище след насилие. Сега ние сме обект на това, което на него му направихме. Къде е проблема? В нас? В обществото (пак ние). Как толкова бързо се забравиха изконните ценности, на които ни възпитаваха в детсвото. Как изродщината взе превес, след като израстнахме в човещина? Единственото по-различно от преди са медиите! Медиите са бич номер едно на днешното време. Съзнателна манипулация, вменяване на страх, агресия, несигурност. Всичко негативно ни се инжектира ежеминутно а ние попиваме ли попиваме и реагираме според зададената "програма". Жалко за детето! Сърцето ми се къса, гледайки тази снимка, но какво правим ?! Седим и чакаме следващото извращение. А лицето на дявола, изкривено в грозна гротескна усмивка ни се хили нагло от телевизора всеки грешен ден на тази жалка земя...

"Снимка:Официална фейсбук страница" Сериозно ли?

В чалгаристана е така! Мутри, чалга, адреналинки, к*рви на по 15 годинки, цигани, пребивания по кръстовища за предимство, нагли работодатели, пияни професори, корумпирани катаджии, крадливи лекари, безнаказани магистрати, престрелки за "паркомясто", монополисти, които вдигат цени на основни стоки само като щракнат с пръсти! А овчият народ мучи и пет пари на дава! Всички вие го убихте това момиче, а тоя с ножа е само ръката, която е държала оръжието! Затова и българските деца намаляват, защото българия мрази децата си и пет пари не дава да им осигури здрава среда и адекватно бъдеще!

Насилието струи от всякъде и съпитства децата от бебешка възраст. Всички детски филми и игри са пълни с насилие. Насажда се, че едва ли не е съвсем нормално да убиеш или бъдеш убит и след това ще се рестартираш. Та ... Как да бъде спряно това, като е поток от печалби за корпорациите? Кой ще му стиска да го спре? Едва ли. Поне не и в този откачен свят.

Много ми е тъжно за детето и родителите му. До 12 години децата не могат да излизат без придружител. Тези закони не са случайно измислени, нека ги спазваме. Аз контролирам и фейсбука на дъщеря ми - тя е вече на 14 години и сме се разбрали да ме пита за одобрение за всеки нов контакт.

И кой спазва Закона? Елате и вижте - деца на 5-6 годинки САМИ на площадката между блоковете... В най-добрия случай маминка/бабинка седи на някоя пейка с цигара или семки... и си почива

И според теб бабата или майката да стоят на сантиметри от детето си докато то играе с други ли ? Да се включат и те в игрите ли ? Какви глупости пишеш ?

как ще възпитам детето си и при това момиче да ходи по чужди входове, асансьорни шахти с почти непознати. Това дете е било обречено- ако не сега то по-късно.

но за повечето от децата у нас - няма. Това е - родителите са се юрнали по вещомания, коли, жилища, заеми. Абе колкото и да се напъваш повече от две пържоли няма да изядеш и като вървиш напред се обръщай и назад - това беше максима на баща ми.

И какво общо има ФЕЙСА ? Дрогата не ярощава и на приятелите от ФЕЙСА, РЕЙСА, .... и тЪ. нЪ.

Бързат да порастнат и поемат огромни рискове в стремежа си, а родителите не забелязват сигналите улисани в забързаното ежедневие!

ама е родена и живее в Щатите. Външно - коренна разлика. Заспива с плюшен Зайо. Верно, телефонът ѝ почни винаги в ръцете - гледа смешни клипове и заедно се смеем, приказва си но само с познати приятелки. По закон няма право да бъде сама в къщи или на вън - винаги с възрастен. Като малка - на 4-5 годинки я гледаше едно съседско момиче за 10 долара на час, докато майка ѝ получаваше като обучаваща се - 7.

никой не се интересува от твоята внучка.

това е проблемът, че не се интересуваш и малко знаеш за децата и възпитанието им в САЩ. Защото там социалните не се шегуват,,,Преди години една моя позната, която живее там в затворен комплекс хукна в 9 ч. вечерта (още беше светло) да прибира големия си син на 14 г., защото ако социалните го видят, ще стане мнооого сложно...Ама там демокрацията е изградена на СПАЗВАНЕ НА ПРАВИЛАТА....

Пак се опитват да баламосват общественото мнение. Това, дали момичето е имало 3000 или 30, ако ще и 50 000 "приятели" във "Фейсбук" няма никакво отношение в случая. Пак искат да замажат, размажат, да набедят родителите и обществото и тия проклети социални мрежи.

ffff ( нерегистриран ) 22.08.2017 13:45 Т.н. "социални мрежи" дадоха ново значение на думата "приятел". Абсолютно непознат човек, който може да те заведе някъде и да те наръга приятелски с нож във врата.

3000 "приятели" - 3000 наркомани.

Т.н. "социални мрежи" дадоха ново значение на думата "приятел". Абсолютно непознат човек, който може да те заведе някъде и да те наръга приятелски с нож във врата.

НАПЪЛНИХТЕ НЕТА СЪС СНИМКИ НА ГОРКОТО УБИТО ДЕТЕ, А УБИЕЦЪТ ПРИКРИВАТЕ. ПОКаЖЕТЕ НЕГОВИ СНИМКИ, ПОКАЖЕТЕ КОЛКО ПРИЯТЕЛИ ИМА ТОЙ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ. КАКВО ВНУШАВАТЕ С ТОВА "двойнствен живот". Двойни стандарти нещо. Мръсни лешояди.

Типичен пример за правосъдието ни. За жертвата и най-малкият детайл(3000-те приятели)да е ясен,а за виновника нито дума.Сигурно ще излязат със становището че пазят виновника за да не му развалят бъдещето защо е млад и прочие,отврат

По-надолу в коментарите пише кой е убиецът и как да му намерите профила във фейса. Медиите няма да ви информират - у нас убийците имат права,а жертвите имат право да мълчат погребани.

...те и да нямат пак ще си мълчат погребани.

Стига сте ни работили. нека бъдем честни. На снимката не виждам "момиченце" а дете надраснало възрастта си. Едно детенце, момиченце няма да събере 3000 приятели. На това му се вика виктимно поведение. но не знаеш кого първо да виниш- родителите на тези две деца или самите деца?

Физически може да е така но психически си остават деца не го забравяйте. Днешните деца дори са много по-инфантилни дори от нас хората окол 40-те . Края на първи клас 7години аз съм оставал сам вкъщи пътувал съм с градски транспорт сам. Аз не съм бил изключение........... Това са неща които днешните 7 годишни не са помисляли. затова пък те има достъп до порнография,наркотици, реклами на алкохол, цигари...... Филм чета уж за деца които ти казват консумирай за да си cool. децата са превърнати в консуматори и над тях се упражнява невидим терор да се стремят да имат още и още неща да имат повече приятели итн....... ТОВА Е УМЕЛО ДИРИЖИРАН ПРОЦЕС

от тези 3000 "приятели" дали познава лично 100? аз имам само 15-20 приятели и всичките са реални. отделно още 200-300 познати с които съм в отлични отношения. обаче пък си нямам фейсбоклук и вибратор (или както там му се казва). не търся внимание и жена ми не мяза на кИфте като това недоклатено идиотче.

Когато едно общество постави на пиедестал. ПАРИТЕ и всичко друго е подчинено на това, Всяка гадост която генерира пари ще бъде лансирана независимо от нейната вреда. facebook, наркотици,престъпност, експлоатация,проституция...... Сбъркана е семката от която е заченато това общество.......

Тя на 11 години...? Много по зряла изглежда. Жалко наистина. И тя и нейният убиец са ДЕЦА. Едва ли е умишлено убийство както НИ МАНИПУЛИРАТ. Все пак има нещо нездраво в отношенията между тези две деца. Съчувствам на родителите им. Сигурно чувствата са различни, но да ти убият детето и да имаш дете което е станало убиец е мъка, различна но тежка и за двете семейства.

"е имала 3000 "приятели" във Фейсбук, съобщи прокурор Йовита Григорова" И това е от значение за разследването защото??? " Детето има около 3000 приятели. Това е показателно за един двойнствен живот" През денят ученичка,а през нощта ученичка която се кефи на 3000-те "приятели" от които 99% не са си писали с нея и не я познават. Ммм не не е показателно.Единственото показателно нещо от това е че момичето е искало внимание и да се чувства харесвана.Поредните полицейски размисли.

Прокурорски размисли, Любето.

Е прокурорски сега,все пак всичко което казва и прави зависи от работата на полицията.И щом полицията е на мнение че 3000-те приятели са от значение значи и прокурора е на това мнение.

Фейсбукк е тотална простотия и всеки нормален човек трябва да бъде резистентен към ползването му ама тук пак се вижда класическият евроталтически похват за манипулация да се обвини жертвата за престъплението.... Какво като е имала 3000 приятеля.....

Едва ли броят на приятелите на момичето е от значение. Вината е на убиеца.

Е стига де, не било от значение. Повече непознати в листата, по-висок риск от това да си приел някое куку, очевидно е. То както е ясно и ние не сме застраховани, а какво остава за детето.

Всеки решава с кого да излезе. А ненормалници има навсякъде. По твоята логика да ходим само по малките улици, защото по големите има повече хора и съответно по-голяма вероятност да не срещне някое куку?

Тези дето сте дали dislike, предлагам да добавяте Вие "приятели" на килограм в профила на децата си, може и някой педофил да включите по грешка. Слепи хора.

Родителите са едно на ръка. От друга страна обаче, ежедневието е пълно с адреналинки, разни шоута с кълчещи се разпоретини, някакви ''звезди'' на име Гери-Никол, Сузанитки и други фЙешън упадъчни продукти. В същото време няма детски градини, няма места в училище, там се изучават някакви глупости и безумия, няма кръжоци, читалища и извънкласни занимания. Курсове - колкото искаш, на невероятни цени. За сметка на това пък, интернетът е бърз и евтин и........те така! Родителите са първа инстанция, но и държавата трябва да поеме своята отговорност за изграждането на пълноценно поколение. Толкова ли е трудно например да се въведат задължителни униформи във всяко училище, така че момичетата да са задължени да ходят еднакво и ПРИЛИЧНО облечени?!

Подозирам, че за тези двамата държавата и училището са направили много повече, отколкото родителите им.

Вие също сте прав.

Направих коментар по случая с уговорката, че нищо не освобождава като родители от отговорността ни и ежедневната работа с децата ни и продължавам да вярвам, че това е много важно, но родителите и семейната среда не са единственото нещо с което те се срещат и общуват ежедневно. Прочетох много от коментарите по случая и просто да хвърлиш обвинението към родителите с това, че не са упражнили контрол или в обратна посока към някой друг без значение кой е просто несериозно. Темата е многопластова и не е толкова простичка. - Представяте ли си какво би представлявало ежедневието Ви ако се опитате да упражните контрол, по начина по който са направени някои от коментарите. Вие просто няма да може да работите нищо друго освен да седите по цял ден във фейсбук и да следите коментарите на детето ви. (добре че нямам фейсбук) - Не забравяйте, че деня е от 24 часа и в това време трябва да отделите време за вас, за работа, за детето (а ако то не е не само едно), за партньора ви, за сън, да не изброявам.. само 24 часа са. - Огромно влияние оказва обществото и заобикалящата среда, рамките на която се полага от държавата. - И тук влизат институции като, училище основно за децата ни и всички останали, като ще започна с полиция, съд и няма да изброявам Прехода всички се оправдават с прехода. Какво му е на прехода? Само нашата страна ли от целия източно европейски блок минава през преход? Медиите били бълвали Само у нас ли? Имало изкушения? Пак само у нас ли? Години наред всички нередности в обществото ни се толерираха от институциите особено за някой хора и това става пред поглед на децата ни. Защо се заблуждаваме че не го виждат и сега берем плодовете на това.

Държавата ни за голямо съжаление е абдикирала от всяко свое задължение и резултатите са неизбежни и няма друг начин освен да не ги приемем. По важното е обаче какво правим от тук нататък. Някъде прочетох една китайска поговорка и не претендирам, че я цитирам коректно, може даже и да не е китайска, но по важно е съдържанието и. Ако искаш да инвестираш за година, посей жито, за 10 години посади дърво, за поколение започни с образование. Аз съм от поколението, когато имаше уважение към тази институция и с удоволствие ходех на училище, имаше кръжоци и извънкласни занимания и преподаватели които събуждаха интерес у нас. З съжаление не го виждам това вече и то съдя по децата ми, като се опитвам това да го правя това аз. Няма да се спирам на трагичния случай с момичето, а ще дам друг пример за съжаление отново свързан с пълната абдикация на държавата ни. Скоростта по пътищата. Ревем с пълен глас от години, че ежедневно загиват хора по пътищата заради висока скорост и алкохол. Нарушителите ако евентуално ги глобяваха, плащаха 50 лв. и ."лошо момче недей да правиш така повече" щото бил на еди кой си сина Това влиза после като коментар в домашната среда и се мултиплицира. Защо се самозалъгваме, че остава скрито от децата ни, които те го приемат като даденост, като правилно. За съжаление това е положението за всяко нещо, полиция, съд . За съдебната ни система сигурно от вчера се говори че не работи или се заблуждавам нещо? Така че пак ще задам въпроса, какво прави държавата в помощ на родителите правилно да отглеждат децата си, които са утрешното общество на тази държава.или просто решаваме да не правим нищо и да го оставим на тях да го решават един ден.

когато не можем да извиним провалите си с циганите или световната конспирация винаги може да набедим фейсбук! този убиец не е произведен от фейсбук може да са се запознали навсякъде вземете да започнете да мислите

не може дете та 11 да се скита без надзор, макар ние като деца на тази възраст вече играехме на улицата, сега е недопустимо обаче, моето е на 10 още си вярва в дядо Коледа човека- доволна съм.

Тоест не е нормално кое : -Детето че се е скитало -Обществото което престъпността е превърната в Норма Аз на 7 години съм обикалял целият град . На 10 съм се прибирал по тъмно от циганската махала. И ще ми говорят за свобода............... Да ви пик-м на псевдо свободата

синът ми на 6 години пътуваше сам, сменяйки два транспорта. А сега на 12 г. водим дъщеря му на училище и я вземаме от там.

На 10 съм се прибирал по тъмно от циганската махала... не от, а във... на бас, че си циганин...

Преди година, две или пет пак сме писали коментари "Родителите са виновни", "Ще стане по-лошо, ако ...". И днес по-лошото се случи, защото се случи онова "ако ...".

Когато децата израстват с гнусните песнички на разни непрокопсани ку-вета като Гери Никол и Сузанита...

Фейсбук убива!

То ясно, че не ти мисли доброто. Нали е мрежа, т.е. средство да бъдеш уловен.

Бъзикате ли се? Ама едно бързо търсене и намираш въпросните хора, описани в новината, че и виждаш част от личния им живот. Все повече се плаша от тази мрежа.

Убиецът се казва Иван Иванов. На профилната във фейсбук със сив суитчер. За корица си е сложил череп. Прилича на ромче. Приятелите му почти всичките са араби или турци ако се съди по имената.

Според мен и тя има нещо ромско в себе си. Но в случая това вече няма значение. По-лошото е, че баща й й е харсвал кифленските снимки. Да, може да е било безобидно, но очевдино има последствия...

Значи сичко е точно, балгарите пак сме чисти пред савестта си! Убаво е, че сичко се размина така леко!

Мисля че убиецът е мангал завел е момичето в някаква квартира изнасилил го е и тя се е заканила че ше каже на родителите и полицията и изверга е извадил ножа. Ама спецовете разследващи му вярват на казаното така е най-лесно! Малко работа нооо искат мн пари.

потрес! дръж в несигурност и объркване хората,манипулирай медиите да пишат само за насилие,катастрофи,убийства и катаклизми и в резултат получаваш агресия без грам задръжки...това е целенасочено,ужас,не знам дали е възможно обществото в БГ да се противопостави....и защо за СЕМ чопли семки,вместо да прави нещо?!!!

отдавна не се интересува от морала и ценностите, които се излъчват. Иначе защо една "реклама" за КРАДЕЦА НА ЯБЪЛКИ се върти и превърта....а сега и за ВИШНИТЕ..... Очевидно ДА КРАДЕШ, не е проблем, а героизъм. Аз подобни реклами не съм виждал и в най-развитите демокрации!?