Хизбула и сирийската армия атакуват ИД

Ливанската шийтска групировка Хизбула започна съвместна военна операция със сирийската армия срещу анклав на "Ислямска държава" на границата между Сирия и Ливан

Обратно в новината

Коментари - Хизбула и сирийската армия атакуват ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кви Фашисти те гонят теб бе ??? Фашистите са помогнали много повече на БЪлгария от всички други( с изключение на Русия, управлявана от цар).. Ти с кво помогна да се разшири България ??

Оказва се че ИД се е преместила на сирийско ливанската граница. Руснаците могат да кръщават едни фашисти други ИД и да ги нападат. Какъв анклав кви 5 лв. Руснаците са фашисти и Ислямска държава истинските

ми то , хубаво ги мачка! мачкат ги вече 1000 дни! а бе някой ще ми каже ли, защо хизбулла, и сирийската армия ще борят идил на сирийско ливанската граница бе!? ми то това си е до дамаск бре!! нали путин врадимирович ги изтрепа още преди две години?? или има нови попълнения от чечня в идил??

Дебиле, я виж картата и пак пиши глупости. Областа Латакия на Сирия е до Ливан.

хизбулла, от арабски "партия на аллах", е щиитска военизирана ислямска организация и партия базирана в ливан! та като как ислямистите от хизбулла, финансирани от аятоласите от ислямска република иран, ще борят ислямистите от ислямска държава, и като победят, ислямистите повече ли ще станат, или по малко?

Тука играта е да не станат последните шиитски държави сунитски, станат ли всичко ще стане ислямска държава.

явно коментар, писан от еврейн, добре знаем кой какъв е. И добре знаем, че точно Израел спонсорира и помага на ислямистите, които правят атентатите в Европа, а не Иран.

Остава и да ви повярваме!Макар,че хизбуласите са същите самоубийци с промити още от утробата мозъци като ИД!Ще бъди чудо ако Асад и бояришниците се преборят с ИД без хизбуласите!Които са регулярно избивани от Израел!По суша,въздух(F-35) и вода!Така и трябва!

Грешиш. Хизбола са трън в очите на евреите и биват оплювани и набеждавани без причина. Единствените, които дават истински отпор на Израел.

Хизбула са държавата в жървата. Финансират се от иран и не се подчиняват на никого в ливан, като там контолират значителни територии. Нещо като дпс, но много, много по могъщи, при това тежко въоръжени. И да, терористи са. Преди гражданската война в ливан шиитите бяха малцимство без значение. Сега там не може да стане нищо, което да е в разрез с техните и на покровителите им интереси.

Шило

Май ти е мъчно за ИД?

Шило

Успех! Смачкайте гадовете!

Хората макар и бавно печелят войната срещу американските проксита (ИД). Вероятно и от там вълната от атентати (дело на ИД, според PR отдела). Тези атентати са крайно несвързани с войната, един на територията на Баските които нямат абсолютно нищо общо с американските престъпления в близкия изток. Друг (признат от ИД като техен), някъде на ... в Сибир.

Дори и чалмите почват да изриват идил,само ние европейците се хващаме за ръце и правим гей паради че не ни е страх