Ликвидирани са трима заподозрени за атаката в Барселона

Крайно-десни и антифашистки демонстрации се проведоха недалеч от мястото на терористичния акт в Барселона.

Обратно в новината

Коментари - Ликвидирани са трима заподозрени за атаката в Барселона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

половината свят говори на испански, нашите келемета тук тръгнали да ми правят пропаганда с лайна,смешници!!!

ще кажа смело и с кеф,подкрепям испанците а за драскачите на лайна мога да им кажа само да си седят в кенефа и да си гълтат говната!

navsiakade ima niakakv vid propaganda ,no tuk e opredeleno selska ha,ha,ha

знаеш ли кое е хубавото на запада там няма професя драскач на лайна !!!!! това е професия за комундета от изтока!!!

как си драскача на лайна , посеркото или гълтача на говна от дир ,как точно да ти викам или което и да кжа все е подходящо ха,ха,ха ,гълташ ли говненцата фронтално???

ааааллооо ,млоумнИя драскач от дир,как се вика на твойта професия която изпълняваш в момента драскач на лайна или как точно ха,ха,ха???много ти подхожда,изглежда майка ти просто е изсрала едно лайно и то сега се занимава с писане на лайна ха,ха,ха!!!

gonzales

3-ма заподозрени са убити. истинските извършители са на свобода. горе долу така звучи.

Kakva profesiika, kakvo sashtestvovane ,draskach na laina ha,ha,ha shte visish tuk i shte galtash govnata ha,ha,ha

От чужбина пристигат лавина от съболезнования и се разнасят призиви, че тероризмът няма да победи демокрацията. Пред посолствата на съответната потърпевша европейска страна се поднасят цветя и се палят свещи. И така Париж, Москва, Берлин, Лондон, Брюксел, поредицата европейски столици само се увеличава. Още незатихнали събитията в Испания вече имаме подобни инциденти с викове Аллах Акбар във Финландия и отново в Германия. По медиите вървят поредните традиционни клиширани коментари, които потъват в детайли за личността, живота на поредния терорист, неговото семейство и съседи. И отново призиви за сътрудничество между европейските специални служби в борбата срещу тероризма. Естествено, до този момент без успех.

Вапцаров - Ала не бойте се, деца, за утрешния ден! Началник Ким скоро ще ви вкара в коловоза.

нищо няма да се оправи, преди путин да престане да спонсорира тероризъма.

Това не са странни разработки, а напълно закономерни..... Дираджиите са пропуснали четвъртата разработка в тоя дух, на съветския "учен" биолог ЛИСЕНКО, доказал съвсем научно, че кръстоска между череша и диня......, ще бъде нова руска череша с размерите на диня..... Има още мноооооого други в тоя дух !!! Всичко това е плод на руската образователна система......

Мда-а-а-а,все още европейците посвещават почти цялото си свободно време на това да свалят от власт Башар Асад. И се събират на всякакви срещи на високо равнище, за да се договарят как да се борят срещу руската заплаха и най-вече срещу диктатора Путин. А европейски граждани продължават да загиват от терор, в последно време особено зрелищно. Разни джихадисти ги газят с тирове, пикапи и други превозни средства. Единствено Виктор Орбан се бори срещу заразата, наречена Сорос, чиито мрежи подпомагат човешкия поток, идващ от Азия и Африка, да наводни Европа. Между мигрантите има доста джихадисти от Ислямска държава, Ал-Кайда и други подобни. Но и Виктор Орбан се оказа диктатор като Путин според оценките на правилния европейски елит. Изглежда селекционираните от Джордж Сорос европейски управници са тотално неадекватни на фона на усложняващата се обстановка на Стария континент. Ако бъдем откровени, Европа плавно и уверено потъва залята от местни и вносни джихадисти

На стоичката коментарите са блокирани, защото се знае какво заслужава тоя "велик" ритнитопковец.

Не ме брига за никви еврогейци ! Ама ич !

Много сполучлив ник, просто брилятен.Напълно отговаря на елементарните процеси протичащи в единствената мозъчна клетка

Кави антифашисти бе алоууу...Живи педераси!!!!

Да ликвидираш заподозрян е престъпления. Убийство без съд и присъда. Демокрация, нали !

Ликвидирани са при въоръжена съпротива, бе боклук червен?

идиото

Що няма убит нито един руснак - еми щото нямат пари за екскурзии до Испания - БЕЗПАРКО КОМЕРС + това терористите не убиват своите спонсори

все тая. самата идеология трябва да се пресече. кой финансира салафизма, и в същото време Саудитска Арабия е пръв приятел на САЩ и европейските политици. С приятелството си към СА, европейците индиректно носят отговорност за подобни атаки. Такива атаки ще продължава да има. И добре е да се отбележи, че терора по пътищата в България е МНОГО по-ГОЛЯМ проблем от хора които мислят да направят атентат някъде.

А Русия е приятел с Ислямска държава Иран, с Хизбула и т.н.

днес ще ликвидират 3, тя утре ще достави нови 33.

ИД работи добре ! Щом вече започнаха да наричат фашисти, тези които не искат терористите на собствената си територия. И правилно, каква демокрация е това ?! При демокрацията всеки мюсулманин трябва да има законно право да заколи, взриви или прегази всеки немюсулманин (с изключение на юдеите, разбира се). Така пише в Курана !

където се нанесат мюсулмани всички други се изнасят вкл и евреи, така че те също са потърпевши. заложено е в корана да маразят евреите и да ги убиват също и го повтарят като мантра в джамиите има клипчета от скрита камера.

Европа даде мощен отпор на тероризма ... бяха запалени крушки в париж, Берлин ..та чак до ню йорк ... Фернандо алонсо каза ..стига толкова ... черни жалейки по телевизии , футболни мачове ... вчера разпиляха тероризма ... днес и утре заслужено ще почиват ...

Като ви взривяват и газят децата ви отидете при антифашистите да ви дадат плюшени мечета за да заместят убитите ви деца.

Цинизмът на руските туристи по българското Черноморие минава всякакви граници. Освен руските знамена, които безпричинно се веят по курортите ни, вече провокират европейските ни ценности със съветското червено знаме със сърп и чук. Читател на link изпрати скандална снимка от плажа в Свети Влас. До руското знаме е побито и съветското.

Аз лично съм сложил руско знаме на вилата. Да смее някой протестър да влезе - ще му надупча гъза с английска сол. Наглостта на соросовите протестъри е безгранична!

да издигаш на пилон руско знаме е престъпление по закона за държавния печат и националното знаме на Република България ...

Кажи къде ти е вилата - идвам веднага,да видим какво ще надупчиш

Защо английска бе, използвай руска

Защо африканците не си стоят в Африка? Когато се отговори на този въпрос - ще се разбере къде е първопричината за атентатите. Те не си стоят там за

една от причините европейците да са богати, а африканците - бедни са колониите. Европа просто жъне това което е посадила.

Путинофили, Европа няма нужда от вашето съжаление и вашите съвети. Не сте пример за подражание.

Всички нагли капиталисти ще бъдат утилизирани. Гответе се, вашта мама.

антифашисти се има предвид ЛГБТ, Черни, Шария и марксисти. Без тях ще бъде по-добре за Европа. Защо не вземат дружно да се преместят в Саудитска арабия където ще ги заобичат.

О, само една поправка: НЕ Е ЛГБТ. Правилното съкращение е: LGGBDTTTIQQAAPP. Взето е от проведен на 6 юни тази година курс за учители в началните класове в Дъръм, Великобритания. Курсът е по inclusiveness (т.нар. "включване"). Предполагам, че ще е добре да дам и пълното съдържание: L - lesbian G - gay G - genederqueer B -bisexual D - demisexual T - transgender T - transsexual T -

T - transsexual T - twospirit I - inetersex Q - queer Q - questioning A - asexual A - allies P - pansexual P -polyamorous Както справедливо са отбелязали по време на курса, информацията е била непълна, защото има поне още едно нещо, което следва да се добави (някъде) в съкращевието - L - liquid ...Евроатлантически ценности.

какво антифашистко виждат еврожълтурниците в антопротестите в Испания,? Терористи -скаме ви в Европа. Ние сме за ислямизацията на Европа....

мъртвец бегай в поликлиниката, получил си инсулт и не можеш да пишеш

Бегай в идилската дупка от която си изпълзял мерзавецо...

Сега е момента да изтрепят 10-15К резака, свързани с атентата и да депортират поне 50000 обратно в Африка.

Повече ме плашат вътрешните предатели - тези, които виждат ислямския тероризъм и пак крещят за толерантност. В горното инфо тези отрепки са назовани "антифашисти". Но никакви антифашисти не са, това се гнусни либерасти, които отварят портите на крепостта Европа за варварите и излагат на опасност живота на нормалните европейци. Тази зомбирана, ненормална пасмина, която поддържа и предателските елити (!), трябва да бъде отстранена, без това няма да започне нормализацията на Европа и изчистването и от мангали от цял свят.

Мери тича запъхтяна, що не си гледаш мъжа и челядта, (че нещо много оредяхте тия дето раждате,) вместо тука рано сутрин да пробутваш руска пропаганда в про руски форум който за измама се води български ... както виждаш испанците не са тръгнали да капитулират и да те молят за помощ тебе и борсука от съседната статия Стоичков, ... преди близо хиляда години изпанците собственоръчно са изклали арабите които са имали нахалството да се настанят в земите им, и после са колонизирали целия свят...

Ъхъ само дето реконкистата не са я направили с плюшени мечета и знаменца във фейсбук

Либерасти=меркеласти=съучастници и съвдаъхновители на терористите.

марксисти - интернационалисти и подобна сволач с неясен произход = глобалисти

няма да се учудя че може да ги прикрият и да го изкарат че не е ислямски тероризъм

Докато не почнат да ликвидират семействата на терористите, това няма да спре. В очите на маймуните, тези са герои.

испания ще падне първа, поради географска близост с северна африка.

Испанците не ги мисли. Те ще се оправят. Те и преди са си провели реконкистата без да чакат някой друг да дойде да ги освободи като нас.

До скоро България беше глобявана и унижавана от Европейски комисии за нарушаване правата на малцинствата и неинтегрирането на ромите ! Сега държавата Испания ЗАЩО нарушава правата на етнически групи като стреля по тях ? ! ? Защо държавата Испания не е интегрирала малцинствата си ?

Всичко ще продължи до тогава, докато не се върне армията по границите и не се въведе строг ред, останалото е ала бала и умрели по улици, стадиони, дискотеки, избити от ислямистите превзели Европа!

Как да се върне армията по границите, след като на гейпарада им е къде, къде по приятно.И от къде армия след като се разрешиха еднополовите бракове и кой знае колко дълго ще продължат опитите мъж да забременее или жена да износи дете от силиконов вибратор.През това време рязаните бургии нямат изстрел навън и зачулените им разплодни животни ще започнат да бълват орки и през задниците си.

Спуках се от смях пич...браво, там наистина мъжете са кът и са само за фитнес и гей паради!

Терористи, не ви искаме тук, Прекратете ислямизацията на Европа

Голяма новина-ликвидирали трима след дъжд качулка.Дали ще дочакам да прочета следната новина"ОСТАНАЛИ СА ПОСЛЕДНИТЕ ТРИМА МЮСЮЛМАНИ В ЕВРОПА И СА НА ПРИЦЕЛ НА СНАЙПЕРИСТИТЕ

каквото и дакоментираме ,мрънкаме ,кълнем и заканваме-си е пълна смешка.Тотална депортация на всичко ислямско.Оставане само след приемане европейските ценности и религия и предаване най-малко на един от тези радикалните.Как ще го правят си е тяхна работа.Сигурно има хиляди които знаят кои са и как подготвят свинщините си, но мълчаливо ги подкрепят.За мен лично всичко това се прави не без участието на европейските ръководители-рептили.Не е истина да гледаш реки от кръв причинени от един и същ етнос и религия и не само да я търпиш но и да я каниш най-учтиво и да и даваш права.Никой не може да ме убеди , че не е така.

Не бе, тъпите европейци ще кажат НЕ на терора ще запалят свещички и всичко ще спре, терористите ще си отидат по мило по драго......я другата страница бе нещастници, "оръжието" и всичко до стената, това което не приема европейските ценности, а приема радикален ислям ще трябва да се изпрати при 40-те девственици!

Хм..Ще пожелаят май връщането на хора като ФРАНКО на власт.

Интересно как звучи "баничарка" на испански.

Как звучи-пастеларка.Кво му е.

И крайно десните и антифашистите са организирани от едни и същи хора като теза и контратеза за целите на синтеза. Масонски пърформанси.

ти явно си некакъв чирак или даже и такъв не си

Да се бутнат всички джамии в Европа, исляма да се обяви за опасна сектантска религия и да се забрани в границите на Европа, а всички с имената Мохамед, Муса, Али-бабалалал да бъдат изселени или убити!

хаха 50% от новородените в алнглия са мохамед и муса, как да стане. джамиите не могат да се пипнат Европа гарантира равни права и свободи на всички.

Ще видим до кога ..

А за задълженията нещо да кажеш, само права ли имат в Европа.

Путинофили, Европа няма нужда от вашето съжаление и вашите съвети. Не сте пример за подражание.

Kak да няма нужда от съжаление Европа? Всеки ден атентати на мюслимани. За какво са тези стълпотворения тогава и лозунги "не ме е страх"? Кажете, че не ви пука, нищо не е станало толкова, искате си чалмите и всички да не съчувстваме повече.

Всички протестърски единици са вдигнати по тревога в новинарските сайтове и форуми за да внушават, че Русия и Путин стоят зад атентатите, психодесните им фенове са превъртели напълно и те. А онези на запад, дето не "ги било страх".... страх ви е, и то много! Не ги е страх хората от Сирия и Донбас, които изгубиха на практика всичко и вече с години се борят за живота и свободата си, те НАИСТИНА не се страхуват, а вие се гърчите в паника за жалките си, претъпкани с банкови кредити и лизинги еснафски съществуванийца...

Има лесно, цяла Европа приема исляма, и готово.

Кой ислям сунитски, уахабитски, шиитски или някакъв друг. То християнството има 100 вида и всички не могат да се разберат помежду си. най-добре е да се даде пожелателен статус ма всички религии и всички правителства да бъдат ограничени в харченето и раздаване на помощи на чужди народи отдалечени от нас по култура и обичаи, в това няма нищо лошо. Това не е расизъм а истникт за самосъхранение.

Просто трябва незабавно и категорично да се направи ясна диференциация между религия и идеология и да се забрани на вероизповеданията да се занимават с политика и да бъдат санкционирани или забранявани ако са в нарушение. Впрочем, не всички религии се занимават с политика и тероризъм.

Исляма едва ли, но все повече християни се радикализират и не знам защо им казват че са фашисти.

След Ница се чу, че пешеходните зони трябва да се оградят така, че да не мможе да мине автомобил. Ако щете с яки кашпи. И колко градове го направиха? А у нас? Имам чувството, че политиците и властите са на Бойковото мнение -щом продаваме дюнери, няма страшно!

И тук нещо пак пуснаха мъглата. Нали уж били двама и зарязали баничарката. Как после застреляли единия на 120 км от Барселона? Пак в бяла баничарка? Ако това са им официалните сводки...