Франция прави ”горещи точки” за бежанци в Либия

Франция смята да създаде това лято в Либия "горещи точки" - центрове, които да приемат и разглеждат молби на кандидати за убежище. Австрия одобри инициативата.

Обратно в новината

Коментари - Франция прави ”горещи точки” за бежанци в Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ma колко "горещи" ще са? Да не са развали суровината!

Не се паникьосвайте Не са страшни Мигрантите - те не желаят да остават в. милата ни татковина Реално страшно е че след години единствено ще остане името България но с население от друг местен етнос - официално за 49% от учениците в България българския език не им е майчин език в 2017 г. Значи че 49% от подрастващите са цигани и турци. Остават неграмотни понеже лошо или изобщо не знаят бългрски език Какъв ще е този % в 2030 год ? ? БРАВО ПОЗНАХТЕ ! ! АШКОЛСУМ. ( без превод) !

Франсетата, с всичките си минуси, са и винаги били най истинските европейци!

Явно вече насила ще ги събират и карат в Европа. Както на времето в Америка са ги карали. Само че там са ги карали за роби, а тука ще ги карат за господари - да хапват, пияват, поеб.ват и за разтуха да отрязват по някоя бяла, гау.рска глава. Ем, ашколсун и на макарон, и на меркел, и евродебилта дето гледа, мучи, преживя и кротко си чака ножа.

Дето се вика младото си е друга работа - съвсем скоро ще засрами баба Меркел и съвсем законно ще си внася съвсем първичен африкански материал за терористи.Остава ни да гледаме ,да пляскаме с ръце от евросолидарност и да приемаме у нас и обгрижваме колкото ни изпратят.За баланс българите колкото се останали трябва през глава да бягат от Родината си за да оцелеят .Къде ли ще ни приемат обаче...

Как къде? В Нигер и Либия :-)

Това се сещам четейки заглавието

Га хвъргахте бомбите не ривяхте, сега кат ви дойдохме на гости сменихте плочата.

Франция прави "горещи точки" в Либия, а Германия иска тука да ги прави. Защо Бойко тича при бабата, а не иде при бабоебеца?

Как защо, ами и той й е мараклия!

Чак сега разбраха, че до Обетоновата земя не можеш да стигнеш ппрез Северно море...освен ако не пресъхне като Мъртво или Червено там беше море. Добре, че вече може да се чете И това /добре, че Франция има млади джентълмени, а не дърти пръчове/ и добре, че Австрийците все пак не са големи егоисти..... но преди ЧЕТВЪРТ ВЕК Германия ТРЯБВАШЕ да вземе мерки с емигрантите - вместо това тя се напълни с какъв ли не боклук..дошъл не по море, а по въздуха, като марокански скакалци. Трябваше НЕЩО да се направи, но не - дупетати много добри беее, а всичко е на ГЪРБА НА НАРОДА, към който ТЕ НЕ се причисляват....и не питайте ЗАЩО

Няма защо да правят лагери. А просто трябва да оставят на сушата в Либия , ВСИЧКИ влезли в Европа араби и негри... От там, тия да ходат където искат... А ако решат да идват в Европа, трябва да имат да плащат п 30 хиляди Евро на месец, за ВИЗА или 365 хиляди евро за 1 година... И като им свършат парите , да се махат... Европейския съюз е направен за да може всички бели Европейци да станат милионери, а араби и негри трябва да плащат за това или да си стоят в дупките в Пустинята...

Преди ги чакаха поне да нагазят в морето, сега ще ги вземат направо от сушата.

Хайде да си спомним някои неща. Съгласно двустранно споразумение между Либия и Италия от 2009 г. Рим незабавно депортира кандидати за имиграция още докато са в международни води. През 2009 евродепутатка предизвика разследване относно това споразумение. Европейски съд по правата на човека на 23 февруари 2012 г. осъди Италия да плати общо 1 575,74 евро, плюс евентуалната сума за дължими данъци и такси, за разноски; и по 15 000 евро за неимуществени вреди на 24 граждани на Сомалия и Еритрея заради това че след като италиански военни кораби са ги заловили извън италианските териториални води са върнати обратно в Либия... А днес Макрон по същество предлага същите мерки за които италианците бяха осъдени от ЕСПЧ, е, или италианците изначално са били прави и ЕСПЧ съди не според правото а по целесъобразност, или на някои хора вечи им стана ясно че ножът е опрял до кокъла до степен да бъдат предприети незаконни мерки;)

Така трябва! Защо ни принуждават да приемаме хора, които са ни чужди? Не стана ли ясно, че както вода и олио не се смесват, така християни и мюсюлмани векове да живеят заедно, винаги ще са подозрителни един към друг. Ако целта е да се създават огнища на напрежение в Европа, най-добрият път са квотите. Те са вредни и ще нанесат непоправими щети.

Сме патили цели пет векаи имаме основателна причина да не ги искаме.Мюслитата ги искат държавите който не са били под турско робство.Почти всички българи вътрешно ги ненавиждаме.Ние имаме много цигани който станаха по зле окакто сме в Е С.

Стъпка в правилната посока. Остава да се приеме ВСИЧКИ мангусти, приплували океана, ВКЛЮЧИТЕЛНО и тези, "спасени" от корабите на НПО-тата, да бъдат връщани в тези горещи точки. Тогава, никой вече няма да иска да плаща на трафикант, за да го прекара в Европа, само за да бъде върнат в Либия.

Унищожаването на Либия като държава започна през 2011 година точно с бомбардировки на Франция. Бяха убити хиляди граждани на Либия....

Горещи точки, но не само за бежанци-безделници, а и бюра по труда, които да разглеждат/препитват за квалификации и да издават Европейска зелена карта на КВАЛИФИЦИРАНИ РАБОТНИЦИ.

А не може ли , да им издават американска или австралийска зелена карта!

Мекеренце, не ти минава мазния номер