Психично болен преби момиче и жена в Несебър

13-годишно момиче и 69-годишна жена са нападнати и бити от непознат мъж в Несебър. По-късно извършителят е задържан и е установено, че е психично болен.

Обратно в новината

Коментари - Психично болен преби момиче и жена в Несебър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо изобщо психично болните не носят отговорност - деяние могат да извършат, а да отговорят за него не могат?? защо обикновенните хора са дискриминирани да носят отговорност за делата си, ако ги признаем за не -хора какво правят сред нас??

Няма нищо за чудене в държава , управлявана от слугата на Бай Миле. Премиерът ни е 100 000 пъти по-голям абсурд и резил, писано е тук, коментирано е и резултата е нулев-избират си го 15 % роднини и прошляци и ни прави за резил пред света ....

Заповядайте на БГ Бетономорието! Бой, еВане и гадна музика!

Много неприятна ситуация в която въпросът е много труден за решаване. Това го знаят тези, които имат психично болни агресивни хора в семейството или обкръжението си. Медицината е напреднала, но до такава степен, че може да успокои подобни пациенти но само тогава, когато си пият хапчетата. За съжаление, след продължително пиене на хапчета всички приемат, че тези хора са добре, оставят ги без наблюдение и след има-няма 2 седмици те спират да пият предписаните медикаменти и подобни случаи се повтарят. Много често след физическа саморазправа такива хора биват отхвърляни от семейства и близки и завършват в психиатричните отделения и там сериалът се повтаря:Медикаменти>Пациентът е добре> Изписване> Подобен инцидент. Живея в Мюнхен и тук имат огромен психодиспансер в един от кварталите. От хора, работещи там знам, че има много подобни случаи. Полицаите са запознати с профилите на агресивните пациенти, и ако е правил рецидиви над три пъти, няма семейство, т.е. който да държи на него, не подлежи на доброволно приемане на медикаменти, та обикновено такива при поредния път в който хванат до което се докопат и тръгват да бият медицински персонал, завършват застреляни от полицията. И няма оживели, почти никога. Това се случва 3-4 пъти в годината. Тъжно, до колко е човечно не коментирам, но факт.

Само не знам, защо като е луд не ходи да се хвърли под влака или по-надълбоко в морето или не налети на някой здравеняк, ами на невръстно момиче и безпощна жена. Просто ако имаше действително некой здрав българин наоколо да му стовари един здрав лобут, знаете ли как бързо щеше да се излекува и от душевно заболяване и други диндири миндири. Лудници, затвори....дрън-дрън. Удри, удри по боклука доде шава и това е.! Такива от друго не разбират!

Ами аз наскоро като коментирах пак една такава случка и споменах, че и моето 6 годишно дете беше нападнато от психично болна жена, се изсипаха 1000 коментара как си измислям и сигурно съм предизвикала агресията. Тези лудите са паплач..навсякъде са. Онзи ден пак се натъкнах на един.Никой не поема отговорност за тях. Аз вече мисля вече да си купя оръжие.

ами това е то-няма вече лудници,щото не е хуманно и етично,но иначе лудницата е самата ни държава....

Толкова ви е "СРОКА НА ГОДНОСТ" на "ЛЕЧЕНИЕТО", негодници. Пролетта сте го изписали "излекуван", лятото върлува с пълна сила.

Пропуснах - След като познавате проблема, и МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ че агресивен пациент никога не влиза в норма, с какъв акъл ги пускате по белия свят такива???? Дръжте си ги доживот, или евтаназирайте.

просто ужасно-или психично болни ,или дрогирани,те имат права,ние обикновените -нямаме...

Едно време на село имаше по един,двама идиоти,а сега по един,двама нормални.Уж живота е по хубав,пък всички стават ,,откачалки,,Жалко,че рака се лекува,ама психиката,,никога,,

Трябва да има психиатрични клиники - затвори и такива хора да се вкарват принудително в тях и да си кибичат там в зависимост от това какво са извършили - както за тия, които не са психично болни. Това че невменяемите не носят отговорност много удобно се използва от всякакви престъпници, а от друга страна наистина психично болните и опасни за обществото хора си се разхождат необезпокоявани и да ги ханат какво - пускат ги пак без някой да ги наблюдава дали си взимат лекарствата....

"Наш'та полиция ни пази" опааа извинявам се те са били на протест за по високи заплати и за по голям щат. Щот'то много работят и не смогват. Полицията се съревновава с парламент и съдии коя институция може да си понижи още рейтинга в очите на гражданите.

d4

По морето ако не са яко надрусани или пияни на мотики, ще са психично болни. Ходенето на море в БГ е опасно за Вашето здраве!!!

Не пиши ангро! По морето в момента гъмжи от всякакви пришълци от всякакви краища - така че в момента освен нашите си, трябва да търпим и надрусаните си "гости"! Резултата е налице - и на нас, дето живеем тук постоянно, но не се друсаме, ни идва нанагорно!

Така наречената "демокрация" от есента на 1989 г.сложи началото на обедняване,деморализиране, мутризация и полудяване на целия български народ.Процеса върви бързо,със стабилни темпове и е необратим.Разновидност на този процес е и маниакалния стремеж към бързо и лесно забогатяване по върховете на политическата ни върхушка.С нея се сблъскваме всеки ден,всеки час и всяка минута. И така до тотална побърквация.

Когато не ни дреме за "здравите" , кво ни занимавате с болните?!

Тези виждат и чуват които ражда дибаланса на невротрансмитери в мозъка им. Много често имат слухови и други халюцинации, че някой ги дразни и тормози. Допълнително са със занижени или изобщо без задръжки. Трето не си пият лекарствата. Четвърто никой не ги контролира. Знам че изгежда ужасно, но това са тежко болни хора, не ги съдете прекалено сурово, времената са тежки за всички, особено за тях.

Нападателят явно е неспасяем и трябва да бъде насилствено умъртвен.

Онзи дето гази глухонемите в Несебър, не беше ли и той психо?

Няма страшно... Ще го приберат като убие някого....

нАдай се! Лудите имат права, циганите имат права, останалите имаме задължение да им ги спазваме :)

убийци, луди, криминално регистрирани по 10 пъти са сред нас????НЕ В ЗАТВОРА

такъв психично болен, му пробия болната тиква с 9 мм. олово на две три места, какво ли ще се случи??

ще трябва и ти да платиш за диагноза!

СОФИЯ Е ПЪЛНА С ТАКИВА СВОБОДНО РАЗХОЖДАЩИ СЕ ТИПОВЕ.ДЪРЖАВАТА Е СЛЯПА И ГЛУХА.НЯМА ПАРИ ..... ТОВА ОБЯСНЕНИЕ ВЕЧЕ НИ Е ДОШЛО ДОГУША Г-ДА УПРАВНИЦИ.КАТО НЕ СЕ СПРАВЯТЕ МАХАЙТЕ СЕ

човека че е болен по това няма спор, но от 18.30 до 23.30 никой не го е прибрал и не е сигнализирано за него ли? Сигурно е било пълно със зяпачи, които са цъкали с език и са клатили неодобрително глава.

Лошото е че вече всеки втори наркоман е регистриран като луд

ние така изразяваме благодарността си, че спасихте много наши сънародници от Хитлер!

Прокажен народ сме били, сме и ще си останем. За щастием още малко, докато изчезнем. Плюя на България и на прокаженият и народ.

Е така с демокрацията :) Сега няма пари за тези хора. Няма болнични заведения които да се грижат непрекъснато за тях , но пък има за служебни коли на дупетатите и Боко !

Е да, през комунизма зер имаше... Нали затова ги криеха от обществото, белким си мислим, че ги няма.

Защо да са ги криели ?! Всеки знаеше къде се намират тези болнични заведения известни като лудници.

От нас българите, по-голям боклук няма. И то генетичен боклук - от този, дето не се поправя. Простак може да се окулури, глупак може да поумнее, но от българин човек да стане - НЕ.

Точно така, другарю! Сложих ти един плюс от сърце! Винаги подкрепям, когато показвате истинските си чувства към БГ народа във всеки удобен случай.

Е, аз съм искрен. Дано и ти от сърце да си ми сложил този плюс.

Недей да пренасочваш себе омразата си към другите . Това че ти си генетично обременен не значи, че ние сме такива. След толкова поколения кръвосмешение се случват такива неща ;)

Говори за себе си. Имаме някой проблеми с народопсихологията - смятаме, че другите са по-добри от нас и напоследък морала е паднал, но има и много свестни хора, просто се пише повече за боклуците и хората остават с впечатление, че има само боклуци.

Агресията, простотията и оскотяването на електората не са сред трите К, които определят приоритетите на управляващите! Затова не очаквайте скоро да им се обърне внимание и да се вземат мерки! Знам какво ще ми кажат някои - че държавата това сме ние, че дрън-дрън... Само че аз, като част от държавата, както и много други останали нормални хора, не бия невинни по курорти и пътища, не нападам с изпушилия си от наркотици мозък, незрящи , баби по спирки и дошли на почивка деца, не убивам други деца за една цигара, не изнасилвам старици и не ги малтретирам за 5 лева... Т.е. има една друга част от държавата - в лицето на управляващи и институции, които е крайно време да си вършат работата, за която ние, останалата част от държавата, сме ги избрали и им плащаме!

Ало,Несебър! Лекувайте си кукумицините и си ги прибирайте от улиците ,за да не четем такива новини!!! :

Просто има бум на дизайнерската дрога...

Както и бум на полицейско безхаберие и невършене на работа. Но пък точно по морето не им е изгодно да ловят наркопласьорите. нали са на хранилка при тях.

Господа управляващи, СВОБОДА НЕ означава слободия и ДЕМОКРАЦИЯ НЕ означава анархия и терор - вземайте превантивни мерки!!!!!!!

Абе хора съберете 2 + 2 и вижте явната връзка в развилнелия се терор на протектираните малцинства. Да чакаме на "институциите" да направят нещо е като да чакаме Аладин на вълшебното килимче да ни се яви. Спасението на давещите се е дело на самите давещи се. Ако сме граждани, а не мърша - бой на място на развилнялата се сган докато си каже кой я подкокоросва и й плаща и защо.

ционистите плащат ,а изоставения на произвола на съдбата бълг .народ е готов да убие дори и родителите си за 5 лв .ето в какво ни превърнаха хитрите ционистки идеологии ,в истински неспособни на разум мърши ,без чест и достойнство ,по-ЛОШИ и от ромите !

затвориха лудниците в Драгаш воевода и Санадиново и лудите плъзнаха и по морета

Голяма част от населението на България е, като Божидар Колев.И ще става все повече!

Брей... луд, но не е скочил на някой млад и як тип а на момиче и баба. Миналата седмица бях в Несебър и се разкарвах сам посред нощ, защо не се беше пробвал тогава да му пръсна сфинктера...

Охх, ми виновна е държавата - защо оставя лудите навън, а не ги вкара в лудница. Както и бандитите в затвора?? Докато лудите и престъпниците са около нас, така ще е!

И този не го лови "правосъдието".

повечето престъпници са си извадили документ, че са психично болни и каквото и да направят не ги съдят. Защото по закон първо трябва да се излекуваш, че да носиш наказателна отговорност. А те си вадят през година документ, че не са излекувани и така.. След 20 години давността на престъплението така или иначе пада, ако ще и човек да си убил. За дълговете е 10 години вече абсолютната давност. Има много хитър законодателен пропуск - нямат никакви ограничения 'лудите' . Всеки луд може да си извади шофьорска книжка и да гази наред - примерно. От комунистическо време единствено по закон не може да сключиш граждански брак, за да не се размножаваш чисто физически.

трябва бащата на момичето или синът на възрастната жена да издирят психото и да му натегнат обръчите-гарантирано поне няколко години няма да посегне на никого!

Този луд луд, но не се хвърлил да бие някой 30 годишен здравеняк, а се нахвърлил срещу беззащитните жени. Значи не е толкова луд, може да преценява действията си, може да бъде съден.

Не може псичното му заболяване да е като чадър над него и да го освобождава от всякаква отговрност. Психично болните не може да имат по-гомеи права от хорамалните хора и да им е позволено да убиват, да пребиват- без да ностя отговрност за това.

е ,нали виждате ,че може ?след толкова подобни случаи трябва да ви светне лампичката ,че така са пожелали ционистите ,а бб е техния изпълнител ...

Хич не е бил толкова психично болен. я как внимателно си е подбрал жертвите - малко момиче и баба. Що не скочи на някой от ония с джиповете и татуировките, като е психично болен?

Щото е опасно луд, а не e самоубиец :)

Значи май не е луд.

Каква дрога вземат тези от Несебър?? Нападат слепи,беззащитни момичета и възрастни Гледах момичето по бтв Тоя изрод направо е помлял това невинно дете .А бе вземете някакви мерки бе !!! Стига с това безразличие !! И този случай ли ще остане само статистика???

Ако съм на жените ще скъсам от съдене гадната, псевдодържава, която е допуснала това!

мони, къв ти е проблема? луди колко щеш, намери си един да ти насини окото, и започвай! желая ти успех! поне ще си имаш работа, а не като сега!

Оня дето нападна слепите пак беше от Несебър...

Прокажен народ, дано обезлюдееш съвсем, и тази хубава земя си намери нормални стопани!

То това е целта.

Тъпанар. И кой ще е тоя нормален стопанин? Защото засега потенциалните кандидати са цигани, турци и евреи- от боклук по-боклук.

Това не е държава!!! Тук отдавна не е за живеене на нормални хора. Жалко за България...

добре са се подготвили за туристическия сезон!