Кадиев: За КТБ трябваше да отговарят политици и министри

За фалита на КТБ трябваше да бъдат обвинени много повече лица и то на високи постове - политици и министри, а не само 18 души, повечето никому неизвестни.

Обратно в новината

Коментари - Кадиев: За КТБ трябваше да отговарят политици и министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да видим все пак как ще приключи делото, да не стане така че и тези обвиняеми да се разминат без присъди. За мен много по притеснително е, че главният виновник Цветан Василев все още се разхожда на свобода в Сърбия.

Абе вие първо потърсете отговорност от соновния виновник Василев пък после чепкайте в дълбочина.

И ти трябваше да отговаряш пък за други зулуми.

15 000 страници- тичай до хоризонта и обратно!

и онази главна директорка на главна дирекция финансово разузнаване.

ИСКРОВ, ПИСАНЧЕВ И МАВРОДИЕВ ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРА.ТОВА Е СПРАВЕЛИВОСТТА.

А Станишев, Пеевски и Орешарски не са за затвора, така ли?!

Да се редуват "при бай Ставри познавам го лично Човекът е строг! Но справедлив." Едините в килии от 1 до 3, другите от 4 до 6 и да си ги редуват - ето ти демокрация.

Ве мога да си представяколко години ще са необходими за да приеме съда обвинителният акт от 15000 страници.И то при адвокатска защита.Просто е невъзможно в близките поне 20 години това да стане.А дотогава.....?

Представи си - докато изтече давността за търсене на наказателна отговорност.

Много моля всички коментари във форума, които имат за цел да се отклонят от темата за КТБ и виновниците за кражбата на века в България да бъдат забравени да поемат отговорността на крадливите политици!!!!!

ТОВА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ЛИ ТИ ГО КАЗА И СРЕЩУ КОЛКО?

Василев не пее в хора, аз и Пеевски решаваме кои и кога да мълчи!

Това е най-голямата измама на тройката Станишев-Пеевски-Орешарски! Искров най-вероятно е бил заставен да мълчи от тия тримата, но и той е виновен с мълчанието си. Така завърши управлението на правителството на Орешарски - командвано задкулисно от Станишев и Пеевски. А дали ще има наказани, аз лично вече не вяряам. това обаче което си спомням е, че Кадиев беше един от най-яростните защиници на правителството на Станишев-Пеевски-Орешарски!

Типично по комунистически, на финала да се наядем като за последно, а сметката после народа ще я плаща. На всичко отгоре главният наглец избяга в Брюксел заедно с Моника!

Такова нещо като да изчезнат пари НЯМА. Никой не иска да ТЪРСИ ПАРИТЕ, всички сякаш са доволни че "ги няма". ЗАЩОТО У НАС ВЕЧЕ БИЗНЕС И ПОЛИТИЦИ СА НАВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА. Корпоративната партия ГЕРБ пък съвсем не я интересуват къде са парите, защото тя е именно вредителя който спомогна да се приключи процесът пари-власт. ПАРИТЕ НИКОГА НЕ ИЗЧЕЗВАТ, ТЕ МИНАВАТ ОТ ЕДНИ РЪЦЕ В ДРУГИ.

След като службите мълчат, то означава, че парите са окрадени от службите. Е, никой няма да разследва и накаже себе си.

Искров потъна вдън земя и никой никога не отвори повече дума за него....

Станишев и Пеевски са се погрижили за Искров, не се притеснявай за него!

Те са недосегаеми,недосегаемост която им бе обещана от Запада стига да следват верния път да откъснат БЪЛГАРИЯ от руската орбита - политически и икономически! Може би западните стратези не са си давали сметка с кого си имат работа !? Кражби,безнаказаност,шуробаджаначество без аналог! Жалко за обикновените хора,които не могат да избягат и да се спасят !

Прав си Кадиев, но си като глас в пустинята. ВСИЧКИ СА БОКЛУЦИ И КРАДЦИ.

За фалита на КТБ трябваше да бъдат обвинени много повече лица и то на високи постове - политици и министри..." Трябваше, ама не отговарят! И няма и да отговарят... данъкоплатците пихме една студена вода за милиарди, а корпулентни депутати и мастити "експерти" си изкараха част от заграбеното " ..."на светло"...

Такава огромна кражба, която да бъде пропусната през мрежите на всички контролни институции - БНБ, ДАНС, КФН и всички останали, означава, че може да го направи всеки. Не е сериозно сега обвиняем да е само подуправителят по това време на БНБ! Отговорните се знаят-вече 3г. нищо! Как се заверява фалшиф Баланс и отчет на банка и да не виждат одитори и БНБ и ДАнс??? Ще плащат и децата ни ....

Кадиев казва това, което хората искат да чуят. Политиците са виновни. Да, ама в случая виновни са замесените в КТБ далаверата. Политиците бяха тези, които можеха да изберат: Да спасят банката или да спасят грабителите. Те избраха второто, но това не е повод да бъдат преследвани наказателно, а морално. Наказателно преследвани трябва да са точилите банката и затварящите очите си за това БНБ.

Тоя път Кадиев, се показа като истински "кадия, дето криво седи, ама право съди".

не съм фен на левицата, ама в случая съм напълно съгласн е с Кадиев - и за БНБ, и за това кой прибар парата - мечо, бойко и другарчетата им от ГЕРБ / БСП / ДПС - щото всички са едно и също няма какво да се лъжем. И винаги са били едно и също, и винаги ще бъдат, докато закрием държавата. Което ще е скоро, уви :(

Политиците взеха решение за фалит на банката. Не мога да кажа дали това бе продиктувано от Искров, който не знаеше какви ще са размерите за спасяването ѝ или просто си бяха решили да фалира, за да замажат и легализират обогатяването на Дебелян. Вероятно и двете. НО АКО Искров бе казал - ще ни струва 4 милиарда, то на масата щеше да седи 4 милиарда и спасяване срещу 4 милиарда и фалит! Тогава щеше да е пределно ясно, че БСП и ДПС просто гласуват за Пеевски, а Кадиев бе най-яростния защитник на Орешарски и съответно фалита!

това е.

по неговата "логика" натресе и кметицата на р-н "Младост"-СО, пък после се отрече от нея,много сте сбъркани с логиката другари ,ктб я фалира бсп и цовен ви го каза в прав текст