Кунева: Да се отнеме председателството е абсурдно

Идеята, че можеш да се откажеш от председателството или да ти го вземат, е абсурдна. Това заяви по БНР Меглена Кунева, бивш министър по европейските политики.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: Да се отнеме председателството е абсурдно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В една нормална държава тази щеше да е в затвора а не да се изказва по медиите.

А СВЕЖИТЕ ИДЕИ СИ ГИ ЗАНЕСИ В ИЗРАЕЛ!

По нахалство е равна на Боко Тиквата, но е по проста. Много е вредна за България и нацията.

Територия на Абсурда цели 30години.

Тая ли,бе?....Ааах, двата крака за две конски опашки и два яки камшика.... Моля да ме извините,но тая продажница като я зърна и очите ми стават червни като на бик и предизвиква у мен непозната агресия.

прекрасна! В моя малък кръг на познати и приятели е прието на некадърните да не им се дава да проявяват некадърността в ущърб на всички и биват спирани навреме! А не като тая мутра, достойна за разстрел!

абсурдно е да имаме чужденци и чужди агенти за евро-комисари!

Боже, кой го казва?!

Ти също си абсурдна!

Куно да те закачим на един месарски ченгел за кривата джука, па да те увисим на пилоните пред Ндк, всеки кой има развалени яйца, домати, гнилоч всякакъв, кой му се носи ла*на у торбе- да фърляме по тебе.

Кога откопахте този мастодонт , всезнайко ? Бързо забравят , че ние не ги забравяме , злото което направи за България и нейното население ! Може и да го отнемат , много Европейски глави не искат да влязат в това здание НДК , за да не изцапат своя имидж ! А тази по-хубаво да не я показвате , беше иест , а сега е госпожа Корупция !

Щом ТАЗИ казва, че е абсурдно, значи е напълно вероятно.

Политически Трупове БОЛЛЛ в БГ

Тая наглата почна да се появява

Що за държава сме? Това чудовище Кунева/Пръмова, че няма срам, е вън от всякакво съмнение! Че дори беше и вицепремиер, но мисълта ми е за т.нар. медии - напълно услужливи и не толкова услужливи. Защо я преекспонират непрекъснато? Или и тук келепира на Бай Ганьо е в сила, защото внуците му са на мода...

Абсурдно е и сам да се откажеш от възможността да имаш генерален секретар на ООН или пък да си член на Съвета за сигурност, но..... Та кой знае....

Тази Кунева е такава антипатяга. Вечно жадна за власт. Върти г.за само и само да се набута някъде.

Абе и нейното участие в политиката е абсурдно, ама на........ Свикнахме с абсурдите.....

От къде изплува пак?!!

Знам :) Явно и ти си в бизнеса с апартаменти като Цецо и вече си договорила наематели от ЕК и ако пропадне това председателство бая евра ще изпуснеш !

Баш чиновници като теб и Боко Тиквата бая заслужавате да ви се отнеме толкова надвишаваща нивото ви задача! Не че няма способни хора в България, но вие отдавна сте ги натикали в трета глуха и успешно унищожавате страната.

За какво ли още се бори? Дето закри двата блока на АЕЦ в полза на Черна вода, спонсорирана от Банка Париба, в чийто съвет е госпожата!

И две председателства да изкараме, едно след друго, каква полза ?

а да се изказва куневица е още по абсурдно,но все пак сме държавата по абсурди!!!!!!!!!