ИДИЛ взриви прочута джамия в Мосул, символ на халифата

Джихадистките от "Ислямска държава" е взривила вчера емблематичната джамия Ан Нури в иракския град Мосул.

Обратно в новината

Коментари - ИДИЛ взриви прочута джамия в Мосул, символ на халифата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво начи бомбят си сами джамиите вече така ли?!

Според американците и европейските им пудели - да! Е, всички знаем че определено само и основно лъжат...всъщност това им е работата, май!

Довижданееее....

На бас, че ще обвинят шиитите за тази мизерия.

СА ВЗРИВИЛИ ДЖАМИЯТА! ЕЙ ТАКА ЧЕТА ТУК ОПОРНИ ТОЧКИ ОТ ПРОФЕСОРИТЕ - ТРОЛОВЕ! ПЪЛЕН ШИТ СТЕ! КАТО ЛАТЕРНИ!

може и да са ,,мюслитата,,...??? независимо дали печелят или губят трябва да са във ,,форма,,??? за ,,европата,,!!! може и ,,маккеин,, да е ,,наредил,, на багдади...???

Зщо "новините" ви се движат с 24 часа закъснение?

За това...

Престъпление е да се унищожават исторически сгради. А относно рублофилските тролчета - пичове, ужасно сте закъсали (умствено и материално), щом за няколко дребни рублички пишете такива идиотщинки. Или сте пълни идиотчета! Подпис: Долуподписания

Кое, например, смяташ за "идиотщинки"?

ей, тш, алоу, щом не е от демократичната партия на САЩ значи е рублофилско, хейт спич и въобще.. недемократично.

Не го вярвам, едва ли е ИДИЛ, нали са фанатични мюсулмани. Все едно Папата да взриви Ватикана. Някой дезинформира яко и тъпо.

Западът закрива проекта "Ислямски халифат" и на негово място започва нов проект "Политически ислям". Целта остава непроменена, сменят се само средствата...

Само не разбирам каква е разликата - дали ИД са я взривили или Шефовете им от САЩ..?

Американците са пуснали едни бомби, които са били хванати от ИДИЛ. После са заложени в джамията и са взривени от чалмосаните. Американците знаем, няма как да са виновни за нещо

Звучи съмнително да са от ИДИЛ. Те са сунити. Ал Багдади от там е обявил ислямски халифат. Тук вероятно става дума за някаква игра. Или пак гонят някакъв ефект като с химическата атака в Сирия, за когото да обвинят друг. Или просто лъжат. Може да е по погрешка ударен или съвсем умишлено.

Не ми се вярва мюслита да взривят джамия. Как после ще се явят пред Аллах с този грях?

Толкова ли са съвестни

съвестни са

ЪХЪ И НЯМА ДА ГИ ЧАКАТ 70 ДЕВСТВЕНИЦИ .

Тоя Мосул на видеото - все едно Столипиново гледам, ама по-чисто!

Както историята вече многократно доказа - американците убиват, грабят и разрушават, но за всички свои действия обвиняват другата страна! Във и за всичко! Евро-атлантически ценности! Та така и с джамията! Само западноевропейци и американци са способни на това! Доказали са го през вековете! Кръстоносните походи са били само за...грабеж и злато! Нищо повече!

"Кръстоносните походи са били само за...грабеж и злато! Нищо повече! " Абе, не само. Те са част и от продължаващата все още война на католицизма срещу православието.

Se taia

Очевидно си много назад с историята. По времето на кръстоносните походи, цяла Северна Африка (преди християнска) и близкия изток са били залети от настъпващия ислям. Само за справка, Испания е била ислямска по това време. Не е ясно колко народ е минал под ножа или е бил продаден в робство. Сега историята ще се повтори, ако не се вземат мерки.

ислямът побеждава в Северна Африка именно заради политиката на католическата църква, която вижда сериозен конкурент в деноминациите на този район. Те и нас ни мразят...

Шило

Хм, тия си навлякоха вече гнева и на мюсюлманите.

Те откога взривяват джамии. Да не им е за пръв път?! Напълно си приличат с инструкторите си болшевики от Москва, които така взривяваха църкви :)))

Не е реално... Хората тук изобщо не си дават сметка каква война се води едва на отсрещния бряг на Сеедиземно море ... Това и във филмите не сме виждали :(

Води се типичната арабска война. Тия смешници щяха да бъдат смачкани за 2 месеца ако нямаше намеса от Великите сили. Аз съм виждал как воюват араби - взимат си калашника след сутрешния чай и молитва, отиват на пункта, където раздават по 2-3 пълнителя. След, което се залагат зад ъгъла на близкия кенеф и стрелят от него без да гледат, като си подават само ръката. Това е средностатистеческия арабски боец. СА имат пилоти, които не минават през облаци, защото ги е страх от джинове.

тва като когато хитлер накрая е заповядал германските войски сами да разрушават германия доказало се че не били великата нация тези сигурно не искат светините им да попадат в мръсни ръце или нещо такова те между другото мюсюлманите сами ще се разбият само да не им се месим

хайде убедете ме че това не са краварите...:)

Тези действия подкрепят мнението ми, че джихадистите не са мюсюлмани, не са хора, те са безродници и убийци.

БРЦК

Няма никаква логика ИДИЛ да взривят джамия в Рака и след това да отричат. Най- вероятно е поредна издънка на амриканците.

Някак си, по ми се вярва да е американска работа. Те, че отричат нищо не значи, доста си послъгват и няма да им е сефте. А може и да по погрешка, пак няма да им е сефте.

американската демонокрация победи в Ирак!

А така, изтрепете се взаимно, вашта семка циганска! Когато садам държеше Ирак имаше ли ИДИЛ имаше ли бежанци, имаше ли толкова много атентати? За всичко са виновни капуте от САЩ! И не ИДИЛ, която е тяхна рожба, а те самите трябва да бъдат ликвидирани!

"Джихадистките от "Ислямска държава" е взривила" Статията почва циганската. ЦРУ може само да разрушава.

БРАВО!!!

Първата и единствена досега ислямска групировка, която не оспорва съществуването на Израел....

Ако е вярно е доста интересен факт.

така е и израел нищо не са казали за тях и те за Израел :)

"Уолстрийт Джърнъл": Израел тайно помага на сирийските бунтовници. Близо до Голанските възвишения в Сирия бойци получават пари и хуманитарна помощ...

Хилъри Клинтън: Най-добрият начин да помогнеш на Израел, е като унищожиш Сирия

И в същото време МОСАД прихващат всичко свързано с ИДИЛ в интернет...

Не им го прехващат, а пращат.

ТИХО ЧЕ ЕШЕЛОН НЕ СПИ А ДЕБНЕ

Така хапят и кучетата болни от бяс- без да гледат и мислят кого хапят! А на бясно куче- тояги / За да не съсипваме природата, щото позеленявам като чуя "ИД",/ може и нещо по-ефективно от тояга! Например.... военните да кажат какво!

напалм! едно време и виетнамците бяха в повече ама...

Сигурно въпросната джамия има историческа стойност, като паметник на културата и т.н., но, откровено казано, не ми пука за нещо, което го има в повече дори и в цивилизована Европа!

Браво, но има още много джамии не ги оставяйте в ръцете на врага !

Абе, тея "идил" перат и християни, и мюсюлмани. Само в Израел са на завет. Въпреки, че са им под ръка. Що тъй!?

Защото ръката, която храни, не се хапе.

Не е трудно да се разбере. Докато арабите се избиват помежду си, евреите се наслаждават на гледката. Ако някой от региона се осмели да посегне към тях, ще го унищожат за броени дни, както ни показва новата история.

Еврейските схеми край нямат! Поредната такава противопоставя християнския и мюсюлманския свят, а самите евреи извличат съответните ползи...

Аз пък си мислех ,че Мохамед е тоя дето противопостави мюсюлманския на християнския свят ;)

Чудесно начинание. Хайде сега да инструктират всички кандидат-камикадзета в белия свят да не закачат хората, а да се взривяват с джамиите си. Масово.

Изпрати предложението си в Лангли.

Сигурно женската организация на ИД се е наричала "джихадистките", но поради многото самоубийствени атентати е останала само една.

Статията /новината/ е написана в стил "Приказки на Шехерезада 1001 нощ", а това че бърка единствено и множествено число показва, че или списвача е недостатъчно грамотен или не е прочел повторно това, което е написал. Тези 500 бойци да не са 300-те бойци от Термопилите?