Започна делото за камиона-ковчег с бежанци в Австрия

Четирима души се явиха пред унгарски съд по обвинение в убийство на 71 мигранти, намерени през август 2015 г. в изоставен хладилен камион в Австрия.

Обратно в новината

Коментари - Започна делото за камиона-ковчег с бежанци в Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако видите на какво прилича Италия, и ше се ужасите. Мен лично ме плаши ного че вече не се изнасе инфо за бройката на мигрантите и немаме капка идея колко са влезли. Намерих видео с документални записи как Израел предоставя и плаща за кораби, които превозват африканци от либийския бряг нарочно към италия и Гърция все едно са спасени в морето, но не, те просто ги превозват, за пари ли, за без пари ли, но корабите редовно си патуват и това е, едни и същи кораби, и Израел им плаща да го правът. Също разните соросоидни НПО организации ги посрещат и настаняват.... Имаше и снмки от кораба, как жените патуват не в отделни кабини, ами заедн ос мъжете в големо корабно отделение и ко им се случва за неколко седмици в морето...качват се редовни, и слизат масово забременели.... Видеото беше шокиращо, ас уШ нали знам това и онва, оубаче като го видиш и ау..... Хора, проблема се задълбочава и е нарочно заплексван повече и повече. Тоя проблем отдавна не може да се реши без кръвно, но сега е повече от ясно, че кръв ше се лее, защото нема други начини ,не ни ги оставиха.

Аааа, те евреите много обичат да работят за чест и слава.

Отново дежурното изкривяване на правилния термин - мигранти. Сега обаче и друго ми направи впечатление - "Бежанците - 59 мъже, осем жени и четири деца..." Съотношението е красноречиво за какво иде реч.

Моето впечатление е че качват жени заради сексуалните апетити на мъжете, не заради тех самите. И отбележете, числото е винаги нещо като една жена на 10 мъже. Некой там изчислева и нарочно биват осигуревани жени, в текава пропорция, та да траят мъжете и да бъдат доставени в нещо като хем да имат храна, хем секс, хем и транзита да върви, и е очевидно, че е организирано, и че жените не кое и друго детенце е за камуфлаж, защото и децата са травмирани и излнасилвани точно както и жените, но за нуждите на пропагандата, и за да не е видно, че само мъже пътуват. Тия 'дечица' после тайнствено изчезват или направо започват да върлуват и те да изнасилват по европата, примери ного. За съжаление, нашенеца си праи ташак и му е смешно...но нещата са ноо загрубели и е въпрос на време нашенеца да усети араПски кур фГзЪ си, та да му стане ясно..... Ас казвам, че сме в европа щем или не щем, и секи мигрант вкаран в европа добавя към нашия проблем също.....не можем да избегаме от обстоятелствата и принадлежността си към Европа. Това, че европа се пълни с мигранти, неминуемо ше релектира страшно върху обезлюдената ни страна и територия. За съжаление, нашенеца още си праи ташак....а е вереме да схванете, че проблема силно ФиФлизаФгЗЪ.

По австрийските сайтове има информация че разселдването е силно затруднено заради исползваните "български диалекти". Т.е. тези "българи" нормален преводач от български не може да ги разбере. Смятаите от кои "българи са". А и снимки има по сайтовете - всичките са тъмнолилави.

Уж много развит беше тоя Орбан, пък чак след 2 години започва делото?

Ужасна трагедия. Не мога да си представя колко мъчителна е била смъртта на тези хора и колко отчаяни са били, за да се съгласят да се натъпчат така в такъв камион. Отделно няма да коментирам изобщо гениалната българска мисъл и алчност ...

Не са били отачаяни, а си имат господари. Ако не пристигнат на следващата транзитна точка, е немало да си земат паричките и привилегиите. Това не е отчаяние, това е алчност и деградация, завоевателни амбиции и низки страсти за лесен живот на наш гръБ. ГръБ и ГЗ да са ти яки, защото е въпрос на време да схванеш, че техното не е отчаяние и не е борба за по-добър живот, а алчност и низки страсти на долно животно ...... Но спри сърце, има и глупаци, тези не са виновни, че са малоумни и тъпи.....но без съмнение, тъпотата им ше ги вкара в ядове.....

Защо Българи? Тия са ЦИГАНИ!!!

Циганите са цигани само в България,а на всякъде извън нея са "българи" като всички останали,за това.

71 МАЙМУНИ ПО-МАЛКО.

Е и какво, сега да пуснем циганите да си мърсуват ли?

Дано там да ги съдят , че в Бг , съда още е в отпуск , от 1989г. до днес .

Не е в отпуск. Работи здраво, но за себе си :)))