Ангелкова прави институт за премахване на звезди

Министърът на туризма Николина Ангелкова съобщи, че в началото на следващата година ще има създаден институт за премахване на звезди на туристически обекти.

Обратно в новината

Коментари - Ангелкова прави институт за премахване на звезди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

раздайте каски на камериерките си докато бройкате звездите че много ритат тия шведи

смени заглавието на : Институт ще вдига мизата за подкупите...

Как така осъди шведа, как? Първо, той още не е осъден, второ - никога няма да го осъдят. Държавата спи със свалени гащи. Всякаква пасмина тук си позволява каквото си иска. От овластените лица - само говорилня. Аз разбирам нашето Министерство по туризма да се заеме със случая официално, като ищец, да разлае кучетата в Европа, да пусне всичко това по европейските медии. А то, видите ли, някъде мимоходом, някаква патка нещо рекла! Пфу, срам! Да не говорим колко е велико предложението за институт /!!!/ за премахване на звезди /?/. Че кой ще дойде в двузвезден хотел? Тая за турското море ли работи? В чужбина видях и по-лоши хотели от нашите, дори един 4 звезден във Виена! Тая не си е на мястото. Или не - на тая не й е това мястото. Най-много туроператорска фирма!

Защо за народа няма пари,а още и още се разраства администацуята?????????Горанофффф какъв финансист си ти ,вместо да намаляваш,разрастваш корумпираната администрация

Редно е да има ПРОСТИ и ЯСНИ, лесноразбираеми правила. Тогава се работи по-лесно. Щом има институция която категоризира заведенията, то остава да се определят правомощията й и реда за категоризиране. Редно е категорията да се определя и издава документ подобно на лиценз. Този лиценз да има СРОК. След този срок вече нямаш тази категория. Например един хотел 5 звезди трябва да отговаря на някакви изисквания за лукс. Самите вещи обаче стареят и вече не попадат в изискванията за лукс. Редно е да бъдат сменени. Именно за това хотела трябва отново да кандидатства за категоризация при изтичане периода на лиценза. Нормално е собственика да се погрижи за обновление - килими, мебели, пердета, оборудване ...Не може със стари и мръсни непрани пердета да претендира за 5 звезди! Нали тази "звездна" категоризация трябва да има някакъв смисъл, а той е да даде лесна представа на туриста в какво влиза, какво да очаква.

Тая куха лейка,защо ще раздува тъпата неработеща администрация??????????????Кажи ма кучко ЗАЩО ,обеща ,а не намали шезлонгите.Грабеж по комунистическо герберски начин

Рагин как е станал шеф на хотелиерите? Колко шутове в главата е отнесъл и как мило се е усмихвал на ритащите го! И той отива в категорията ми за подчовеци!

Тази, звездобройката, калинка ли е, или е тъпа?

Престъпника трябва да си отнесе най-строгото наказание. Не се притеснявайте за туристите. Ще дойдат други, по-добри. Този дето изрази притеснение за идването на туристи е също за бой! Не той иде някъде и да набие камериерката, например в САЩ. Нали един известен банкер така го обвиниха, че насилвал камериерката...Да не би от това туристите и хотелите в САЩ да са пропаднали?

А не смятате ли ,че точно ако му се "размине" на тоя идиот и това се чуе по света ,туристите /за които така се страхуваме / ще спрат наистина да идват?

А аз, на този, хотелиерския изкукал шеф, дето заяви, че ако накажем откачения швед, можело шведските извадки да не идват тук, направо бих му извила продажния врат! Мизерник нещастен!

А институт за премахване на този куц кон от управлението може ли да направим?

,..поредният ВАМПИР.

А институт за премахване на "калинки" от властта кога?!

АЗ ПЪК ПРЕДЛАГАМ ИНСТИТУТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НЕКАДЪРНО И КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО!!!

оле мале тая пак ли е министърка възпитаничката на харвард с двуседмичния курс.срам.

Тая, освен че е грозна, е и тъпа...

Шилo

Тя, члена на Кабинета, министъра на туризма, се "надявала"?!?!?! Баси малоумната тьотка! Ми преди да се надяваш, да беше сезирала Прокуратурата, ма, патко!!!

Динковци, Перовци - ко чакате?! Нападайте!

предлагам да не се разтакават излишно с търсене на съдействие от съдилища и подобен род безмислици.По-добре внезапно да спре тока на хотела и целия персонал да му иде на гости на тоз "герой" ..Нещо като "мечката" в казармата - да го поритат на воля и от сърце пък кото стане накрая , ко оживее - оживее , ако не - живи и здрави дет са вика

да бъде вързан пред един огромен екран на които да се върти клипчето дето рита женицата ... и които мине покраи него да го ритне в тиквата докато спре да диша !

Нека медиите да разпрострянят в интернет пространството този клип--да стигне по големите мрежи за да го видят тоя изрод.

А изказването на онова джудже без достойнство Благой Рагин?Че скандинавските помияри щели да ни правят бойкот.Шибаният швед в затвора при мангалите и малкото шибано номенклатурно некадърно джудже Рагин при него да му помага.Долно близаческо същество,няма ли кой да те уволни и да те прати да чистиш кенефи?!

Така се става шеф - лижеш, ближеш, мажеш и най-голямата ти ценност е алчността. Прав си. Безкрайно противно смачкано гномче! С възмутително поведение, за което патриотете ТРЯБВА да го наритат.

..."да бъде създаден институт за премахване на звезди." А стига бе;)) Ангелкова, какво трябва да ти направя, че за ме назначиш за Директор на Звездопада?!;))) Тая службица ми се види по-престижна от Директор на Водопад - такива имаме много вече в държавицата, пък директор на Звездопада - още не;)

Мо'е ли да ти нося палтото?! Кат' станеш директор, де... Съгласен съм на заплата от ... 2000лв, предполагам, че не е много, нали?! Ама нали ще имам служебна кола и да не е "Дачия"?!

Нема се излагаме - всичко ще ни е звездно: совалка да си обхождаме звездите и поне 10 бона - не е лесно да си звездоброец, вдигни си очите към небето и сам си прецени ква работа по звездоотчетността те чака! Пък като завалят ония ми ти "леониди" - ужас и побърквация, направо!

Направо и института го кръстете "Институт по Звездопада" - по-ударно и обрано някак си звучи;)

Искам да видя медийна кампания срещу Швеция в изданията , който направиха България на две стотинки, преди няколко месеца, затова, защото един циганин от Добричко изрита една украйнска проститутка в Берлин , както се оказа манговците работели нещо , като сводници. Но заглавията бяха българин направи еди какво си. Е сега не е циганин от Швеция а чист 54 годишен Швед с очилца. Кво прайм? Мълчим! Така ли е "DW" и други подобни?

Не знам каква е политиката за популяризиране на въпросния телефон, но в тази статия го няма, а ако толкова искат да го популяризират, щеше да го има. Както и да е! Много се пише какво трябва и не трябва да се направи от тук на сетне с въпросния швед, но доколкото знам той е на свобода и си прави каквото си иска. Защо ли? Ами защото такава е съдебната ни система, не виждам друга причина! И току виж, докато се вземе решение да бъде зедържан, той си се прибрал в Швеция, забравил напълно за станалото - ходи го дири. Интересно, в Швеция, надали биха постъпили по подобен начин с който и да - швед или друг, просто там има закони и те се спазват, а у нас закони няма и - ето го резултата .... Виновни сме си ние, че търпим, тоя трябваше да бъде показан навсякъде със снимки и там където почива да бъде пребит от местните - ей така, за да си научи мястото. Пък да видим, някой ще ги намери ли въпросните местни, ако са задружни и нищо не знаят.

Какъвто курортът такива му и посетителите. В бетонна,кичозна, оглушана от чалга клоака със сергии с разни боклуци, менте храна и алкохол и евтини коври, кой освен попаднала мизерна паплач от скотове ще дойде да почива? Тоест - да се напива? А какъвто туризмът, такава му и министърката. И обратно.

Какво говори тази - "да спазва законите на страната, където се намира". А какво в Швеция законите позволяват да бъде ритана една камариерка? Трябва веднага да бъде съден и да плати обещетение за морални и физически щети.

НА КОЛ ! ИЗРОД !

ангелкова да маха звездите ,а ние да мааме отелите !

И аз очаквам да бъде МНОГО СТРОГО съден, но освен това да лежи в Български затвор, защото шведските толер-либерални-хомо-гей-педеро-бежанско-престъпнишко устроени затвори са всъчщност като хотели с ол инклузив !

Да го сложат в една килия със затворници със "специални задачи"

уникални са т.н.скандинавци в т.н."благоденстващи страни"Пияни, дрогирани почти 70 % от годината в депресия ,приличащи на полухора полуживотни с животински инстинкти и склонност към самоубийства -удрят всички класации.

Сега като се напълниха с едни с други инстинкти ще ги облагородят.

Интересно как тези хора, които описвате успяват да имат едни от най-уредените страни в света, с най-високия стандарт. Странно, не мислите ли? А пък ние - толкова интелигентни, всичко знаещи и можещи, разбиращи от политика до ремонт на ел. инсталация - живеем в най-бедната страна, подкупни и продажни люде ни управляват, а ние си ги избираме и преизбираме (понеже сме толерантни, не за друго) ... Странно, но факт!

ама я иди да поживееш малко и ще видиш цялата уреденост в" целият им блясък", отстъпвам ти я безплатно.Митовете и легендите не са на мода отдавна.

Тази женица кога най-после ще замине посланик в Мадрид и ще ни освободи от присъствието си?

Шведа ще й даде 1000 лева да свали обвиненията след това ще се напие и надруса и пак ще нарита някоя

кухата лейка колко пъти беше управленец, и така и не разбра какво точно работи. гъско, ти не си пиарка на цацаратурата. патко, некадърността си пробваш да прикриеш чрез създаване на още администрация, която ще се плаща от бай ганьо данъкоплатец, най-големия мазохист и скот в галактиката. всичко това, с извинение към пернатите, посочени в сравненията.

Струва ми се, че с един такъв ритник спокойно може да се убие човек, особено възрастна жена, какъвто е и скучаят!!! Та на този "швед" би трябвало да му се предяви обвинение в ОПИТ ЗА УБИЙСТВО, а не "средна телесна повреда"!!!

Как една министърка говори за възмездие можем да си представим в държава, в която Главният прокурор може да се меси пряко в работата на съда, който единствен решава въпроса с мярката за неотклонение "Задържане под стража". Понеже лицето е швед има право да бъде съдено в Швеция, където със сигурност за това ще му махнат главата или да бъде съдено у нас, за което никой няма да му махне главата, но може да го острижат, стига съдът да не се окаже "човек от парада"..

"...да бъде създаден институт за премахване на звезди.." Вие се подигравате и гаврите с българския народ! Не можем да изхранваме толкова нищоправещи чиновници. Засрамете се!

Как да ни зачитат "законите",след като НИЕ И НАШИТЕ УПРАВНИЦИ не ги зачитаме? Нелегалното преминаване на границата не е ли престъпление? Кражбата /била тя на домашно или държавно имущество/ не е ли престъпление? Даването /вземането/ ИСКАНЕТО на подкуп ... КОЛКО ПРЕСТЪПНИЦИ ,УБИЙЦИ.. С ПО 40-50 ВИСЯЩИ ДЕЛА се шминдросват по улиците? Стрелба по органите на реда не е ли престъпление? А иначе ... добре звучи: Да ни спазват законите!!! :-(((

Някога минавах през Румъния. Гледам- възрастните седят по пейките пред къщи и не работят. Младите- мотаят се насам натам и просят. И си мисля :Няма ли някой да я палне от четирите кюшета тая Румъния?". Сега минавам през България ,гледам и си мисля:" Няма ли най-после някой да хвърли двайсетина"Хирошимки" в тази ТЕРИТОРИЯ"?"" :-((((

Не е така, нашите командори може нищо да не правят, може нищо да не могат, но пък взимат едни хубави пари та хич и не им се поФаща. Няма нищо чудно в това , че се осмеляват да кажат изобщо нещо само ако вече няма накъде. Иначе - имат достатъчно акъл да си мълчат и се скатават - нали парите си им вървят.

Ангелкова прави институт за премахване на звезди Ма то ако премахнеме звездите, астрономите ще останат без работа.- това в рамките бна шегата. Като пишете тези заглавия поне добавете че става дума за хотели,заведения и т.н.

ми то си има институция, а не институт. за това. който ги дава, той и ги взима тия звезди, ама ангелачковска как да знае? тя институт ще си прави!