Плевнелиев за Путин и азбуката: Огромен скандал и провокация

Росен Плевнелиев определи като огромен дипломатически скандал и провокация с дългосрочни последствия думите на Владимир Путин за кирилицата.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев за Путин и азбуката: Огромен скандал и провокация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно научно прав е Путин. Константин Философ е от Солун, центъра на Македония.

Само дето Константин Философ няма НИЩО ОБЩО с кирилицата. Така че, Путин я скина зелена (казано на македоснки диалект).

Освен доста славянски народи кирилицата е на въоръжение и в доста НЕ славянски народи (Монголия)!! Както и латиницата се използва в азиатски държави - напр. Виетнам!! Същественото е обаче не само КОЙ използва кирилицата на Земята, а от кого, кога и с помощта на кои е разпространена в голямата част на Европа!! Браво на президента Плевнелиев - адекватен коментар както за позицията и действията на външния ни министър, така и за фала на Путлер!!!

Рублофилите се късат от злоба ,че плевню им казва истината в очите.

Всяко стадо си заслужава оФчарите и съдбата-коментарите тук го доказват.

Искам да се скриеш в дупката си и никога повече да не те виждам да се изказваш в публичното пространство мръсен продажник!

На Плевнелиев май му се иска да има огромен скандал и провокация. Надява се, че това ще му даде възможност да се "изхожда" по въпроса по-често та да не потъне в забрава! Горкият човечец, явно не може да асимилира факта, че вече не държавен глава! Неговото е разбираемо, но защо му се дава трибуна не разбирам. Имаме си действащ държавен глава, имаме правителство, парламент. Важни са техните реакции, а не на този политически труп. Дир, оправете моля, печатната си грешка. Писали сте "прецидент".

Опаа - огромната нула се изкаКа... отново! Толкова наивно си мислех, че повече няма да видя и чуя за него.

Другарю ,комсомолски секретар ЯЛЮВНАЛИЕВ ,само ако знаеш ,колко си гнусен-като гол охлюв

Тоя Плюмчо кой го брои за жив, че се обажда

Изпитвам срам и неудобство, когато на този човек се дава трибуна.

Оставете го този злобар от снимката. От него нищо няма да научите. ПРОЧЕТЕТЕ МАЛКО ПО- ГОРЕ СТАНОВИЩЕТО НА БОЖИДАР ДИМИТРОВ! Той е професионалист в тази област,а не полски свирач!

да си четири години президент и да не познаваш историята на страната си. През 1878 г. руснаците прибират Бесарабия (сега Молдавия), която до идването на турците е принадлежала на България, северна Добружа я харизват на румънците, а Нишава до Нови Сад на сърбите. На нас ни дават Македония, т. е. гълъба на покрива. Ние се опитваме да я вземем през Балканската война, но това завършва с катастрофа за България. За писменноста изопщо да не говорим.

Дир-а, тоя кой е на снимката, че му публикувате щуротиите?! Нека аз да ви отговоря - той е ГОСПОДИН НИКОЙ!

Той е "господин Омраза". Някой ми го натресе за президент и цели пет години неуморно плюеше срещу Русия. Сега търси и най-малкия повод за да продължи пак. Наистина в момента е "господин Никой", но продължава да сее отрова. Независимо от декларацията на Мария Захарова днес и от това,че през 2015 година Путин е заявил в прав текст, че България е люлката на славянската писменост!

пак ли дава "мнения" :) Да се надяваме,ч е скоро ще гушне букета и няма да досажда глупака

не знаех, че помаците от гоцеделчевско ползват славянска азбука?

Как един отдавнашен исторически казус се превърна в политически въпрос номер едно.

Ей, льольо , вече не си Празидент, ба!

Плевнелиев хубаво се прави на смел, използвайки, че Путин решил да се хареса на македонеца, но къде отиде статията за КТБ? Все пак Путин каквито и да ги приказва пред Иванов, няма да промени историята, така че Плевнелиев по-добре да ни обясни защо не иска стенограмата за КТБ да бъде разсекретена, какво крие и чии интереси защитава с това?

недоразумение, не му ли прави впечатление как е представена България в наскоро открития музей в Брюксел. А, всички които го подкрепят от партия ДОСТ ли са?

1.този тука е доказан посерко 2.дословно преведена и цитирана проблемната фраза е ---от македонската ЗЕМЯ- без намек за държава В Русия кирилицата се защитава със закон В българия да е прочел някой по плакатите- цеца величкович - на кирилица??? припомнете си и кой да види и осъзнае че сами се зариваме със латиница България е единствеата страна пишеща за сега на кирилица в която държавен глава п.стоянов предложи нейното премахване!!!

Този македонец пак се изходи в интернет пространството!

Тоя до кога ще го показват,що не иде на майка си в ...........!

Ти си една и съша неграмотна свиня. Нали?

Руска свиня.

Като инженер по изчислителна техника --да запитам тоз микроелемент: ...Колко нано капута като него-се събират на дюкяна на ерик рубин?;)))))

До кога това злобно плазмодийче ще замърсява политическото пространсво и до кога ще му давате трибуна за нескопосаните му изявления!? Всички виждат , че дори и неговите "побратими" от ГЕРБ му обърнаха гръб, за да не ги злепоставя!

А ДОКОГА неграмотни боклуци като теб ще сипят простотии, защото са тъпи и не могат да кажат нищо по същество?

Наказанието за гражданска пасивност е власт на злодеите Платон. Български злодеи дал Господ.

Расим Яхър Поторлуоолу--даже американците не го щат!:))))Бат му Петьо катъра---вече лекций четеше в Сащ по туй време!:)))

Кой вече обръща внимание на това нищожество, отишло си завинаги безславно в историята? Какъв Коминтерн, какви пет лева? Самият той по-скоро има нужда от уроци по география, нищо че е роден по тези земи. Пет години му слушахме глупостите - стига толкова. И ако дори приемем, че Путин наистина умишлено е искал да каже това, което троловете му приписват, една от причините би била точно нелепите и тъпи словоблудства на прецедента Плевню в продължение на пет години като държавен глава без мозък.

Ами Путин го е кал, бунако. Плевнелиев защитава България, а ти говориш против нея. Гнусно поведение на долен индивид.

Кога нашите политици и дипломати ще започнат да мислят преди да се изкажат!

Плевнелиев е българин. Руснаците мразят всичко българско. Затова има напъни на българофоби /русофили/ за проруска, антибългарска и антизападна пропаганда. Цялата мърсотия е впрегната против интересите на страната ни.

Ти пропагандираш, че тази Територия има национални интереси? ... Амбициозно твърдение...

Русия е вечния враг на България. Винаги са организирали провокации, пета колона, агентура и рубладжии. Сега поради ниската интелигентност на населението и некадърното управление са в окаяно състояние. Няма да могат да ни отклонят от евроатлантическата ориентация.

Знам, че е безсмислено да споря с теб - затова ще те помоля да изброиш какви заслуги към България имат сегашните ни братя отсам и отвъд Атлантика - да речем от началото на 19 век досега?

Само заинтересован рубладжия или кръгъл идиот може да задава такъв въпрос. Всичко направено в тази страна е с европейска помощ и пари. Няма селище, където да не са реализирани европроекти. Иначе щяхме да живеем в кочина, като руснаците.

Европеиските пари с който се реализират проекти, са част от това което страната ни внася в общият бюджет, а именно: годишна вноска, процент от митата и акцизите и т.н........

КАНАДОЛЦИТЕ КАТО ДРЪНКАХА ПРОСТОТИИ,ТАЯ МУХЛА РОСИЦА ПЛЕВНЕЛИЕВА СИ МЪЛЧЕШЕ КАТО НААКАН,СЕГА ВЕДНАГА ПОДСКАЧА И ПЛЮЕ !))))

Да изпрати каса "Бояришник" на путлер и неговия исторически екип.

На 4 км има ли това нещо?

Мурзилките мразят българите и целия цивилизован свят. Как да харесват Плевнелиев!? Те мразят и себе си. Защото са боклуци, които само външно приличат на хора.

Цял свят мрази руската измет и за това има безброй причини. Това тъпо племе е вредно дори за себе си. А тука някакви дебили мучат, че били нормални, а другите не били прави.

Много станахте мразещите и врякащи.

Скандално е че още те показват по медиите Плюнко ! Иначе "скандала" сами го създадохте преиначавайки думите на другарят Путин !

Неграмотен мухльо, толкова ли е трудно да се научиш да пишеш.

Тази политическа мърша няма ли да спрете да ни я показвате?!

Ти си провокация ! И най-добре за тебе ще е да се скриеш и никога, никога , ама никога не се показвай по Медиите ! Повръща ми се като те видя ! Правилно Бойко те нарече магаре !

Бойко, наритай го пома.а от Неврокоп.

При това и соросоид.

егати плужека, изклесъка на таткото -секретар на ОК на БКП!

Тоя си беше недоучил тъпанар и такъв си остана! Ама, когато не знаеш нещо - четеш, а тоя - вдига аларма! Такива бяха и такива си останаха бившите комсомолски активисти - дебилни гюрюлтаджии! А иначе истириците им го казаха - Путин много точно и на място използва терминологията! Но няма кой да слуша, макар, че са ни дадени само една уста и две уши, за да говорим по-малко и да слушаме повече!

Това нещо, на снимката, какво точно беше, че съм взел да забравям. Пуста склероза, на млади години ме налегна.

Путин като посети Турция ще каже, че азбуката е дошла от Анадола. Провокация си е и още как.

Охрид-Македония-България! Мисля,че Путин е прав,НО,тъпанари,като тоя от снимката,не могат да осмислят това,което се казва между редовете!

Убедих се, че имаме достойни политици, които вкупом застанаха срещу Путин, вкл. и русофилите. Но се убедих и, че има много българи - продажници като чета тук коментарите

Днеска цял ден ги гледам какво ли не направиха за оправдаят умишлената правокация на Путин.

Защо Плевнелиев не се възмути, когато Ердоган нарича Югоизточна България Румелия??? Значи "Стратегическа дълбочина", една откровена заявка за бъдещо поглъщане на българска територия, може да бъде аплодирана и издавана. Етнически турски партии могат да бъдат регистрирани. Кражби на история и исторически личности от "македонците" години наред, могат да остават незабелязани. Размахване на пръст, поучително или застрашително от всеки западен посланик, може да бъде преглъщано. А реплика, която е реципрочен отговор на външната българска политика от времето на плевнелиевото президенстване, е провокация и скандал?! И аз съм бесен за това изказване, но още повече побеснявам като виждам един глупак, лицемер, предател, платена подлога, да се прави на чувствителен патриот!

Така му диктуват неговите кукловоди!