Зам.-министър от ВМРО подкрепя боя и завижда на шариата

Новият зам.-вътрешен министър Стефан Балабанов от квотата на Обединени патриоти отправя призиви за бой, нарича бежанците примати и подкрепя законите на шариата.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-министър от ВМРО подкрепя боя и завижда на шариата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На чужд гръб и сто тояги са малко . Само пропуска че в шариата няма връзки и не подбират кого да бия и кастрират . И особено изпълнителни са към държавните си служители . В други държави показват на света масови разстрели за корупция . Така че трябваше първо да му хареса боя върху такива като него . А ако го пропуснат ние наблюдаваме за пропуски !

СТЕФАНЕ ,ТАКА ТЕ ИСКАМ - ПРАВ СИ.

От критиките на така наречените демократи оставам с впечатлението ,че те подкрепят ,оправдават и не желаят никакви наказания за изнасилвачите ,защото ...не е коректно ...!

А защо трябва да се вярва на комунистическия вестник Сега ,та нали БСП се раздира от яд ,че не спечелиха изборите и сега саботират със всички средства България!!!

Много е прав човека ,я стига с тази извратена политкоректност !!!!!!!!

Човекът е нарекъл нещата с истинските си имена. Това, че на нашите еврогейски подлоги това им бърка в здравето, защото п34рас48ите от ЕС пак ще им дърпат ушите, е лично техен проблем. Разходете се до центъра за бежанци в Овча Купел в София, да видите наистина за какви примати става въпрос!

Нищо лошо не видях в тая статия кво петнят човека, контекста от неговите думи, е, че трябва да сме по строги и да изградим по-добра защита на населението си. Повечето мигранти, извършващи подобни гадости са без основно образование, а човек без образование, не се различава кой знае колко от маймуната... освен че може да говори, но приоритетие са му същите да яде, да сее и да ее.

Същите български полицаи разстрелваха и бесеха деца. Обезглавяваха и поставяха главите на ъглите на мостовете (за това имам снимки). Ти такава полиция ли харесваш?

Браво на него! Тъкмо излезе информация, че ИД си търсят вътрешен министър. Да ходи там и да не се връща тук повече. Може и името си да смени примерно на Хасанали Ал-Хусмейни, както и сюнетче да си направи.

martin

Лъвът си е хванал плячката(властта)а чакалите искат да му я отнемат.

стига с глупости. защо не запитате кой е ханс зейдел и на кого е основен спонсор фондация с това име

И аз подкрепям боя ! Браво на господина !

Ами не мога да разбера за какво е тази драма.Та човека е прав ,но както всички български политици е мек и не много решителен.Лично според мен за онзи Касим- педофила много по-добре ще му се отрази един стар разстрел.Същото важи за наглите питекантропи , които лазят в тъмна доба през граничните съоръжения

Подкрепям напълно! Шериата е древен горе-долу колкото Римското право, с тази разлика, че Римското право не води напред християните толкова успешно, колкото напред шериата води мюсолманите....

малък, но за сметка на това много прост!

БРАВО- всичко добре го е казал!!!! А сороските писачи да си помислят...

Тия драскачи са толкова прости - опитвайки да оплюят човека, предизвикват безкрайни симпатии към него! Е такива министри ни трябват, да сложат малко ред! Ако трябва и с малко кютек!

Обединените идиоти освен да говорят и ввършат глупости, друго не умят. А тоя парламент би всички рекорди в най новата ни история. Премиер мутра в коалиция с идиоти и опозиция в лицето на една бясна магарица, която пък навремето го играеше с костов. В същото време един много дебел борец за права и свободи става все по недосегаем и могъщ. Навремето мутрата дойде на власт с обещания да се бори с дпс. Разбира се нищо такова не се случи. Те са си комбина. Един читав няма в тоя парламент.

милиционер. наше момче. прилича на евстатиев!

Работят здраво, прогейтърчетата. Ровят по фацебука. Май и червените тролове са се преориентирали в очернянето на новото мнозинство, ама го правят потайно. Интригите ви няма да минат, това са хора от народа и изразяват волята на народа, за това и са там, а вие по-прогейтърските дупки с 2% и само през сороските медии, като тази, виете на умряло. Така, че хайде по кротко. Че ако много пренатегнете, както в предното ви управление, с тиквената, ракета носител, после мнозинството ще е ПФ, с коалиционен партьор 3-тата сила - гроб.

Колко е прав!!!

николко!!!

Моя Наказателен кодекс ще започва така Член 1. Който убие друг човек наказанието е смърт чрез обесване, разстрели и други хуманни методи. Член 2.Който открадне предмет с цена по голяма ат 100 лева наказанието е смърт чрез употреба на хуманни методи - разстрел, бесене и други. Член 3. Който посегне да удря друг човек без причина наказанието е 12 години чукане на камъни в кариера само на боб чорба и една филия хляб. Член 4. Който изнасили лице под 14 години наказание е смърт чрез публично разчленяване. Член 5. Който изнасили лице от 14 до 16 години наказанието е смърт чрез разтрел. Член 6. Който изнасили лице от 17 до 21 години наказанието е публично обесване на площада. Член 7. Който изнисили лице над 22 години наказанието е 40 години да чука камъни в кариера по 18 часа на ден за една паница леща и една филия хляб. Член 8. Който присвои парични средства от друго лице без негово съгласие да бъде публично разстрелян на прощада в съответния град. Член 9. Който измами друго лице с цел лично облагодетелствуване на стойност до 100 лева да бъде бублично екзекутиран на площада. Член 10. Който приповядна религия от друга вяра освен християнската да бъде пулбично разтрелян. Член 11..................................

По чл. 2-ри - ти нали си даваш сметка, че жив човек не би останал в България!? Око за око и света ще окьорвее...

а бе да кажем че сме съгласни. а кой ще застреля, обеси или удави последният човек на планетата? иначе, тоя по член първи, дето убие ония, нали някой ще трябва да го убие, значи и тоя някой някой трябва да го убие, а него, също..и другият...и следващият... а за стоте лева, ми ти може и да не помниш, но имаше един период,дето 100 лв, като ги изпуснеш, не се навеждаше да ги вземеш! пакет цигари струваше 700 лв! чл 3 че който и да посегне да удари друг, е убеден че трябва да го удари, щото ония е виновен, и си има причина за това! и нататък е същото, но стана прекалено дълго! та , за законите през цялата история на човечеството, най светлите умове са творили закони, и до днес не са достигнали до баланс провинение наказание! а ти, ей тъй, от веднаж получи просветление ли, що ли??

Ето това се казва воевода на думи. Да видим сега като има власт дали ще е толкова храбър

Човекът е прав. Религиите свързани с обрязването на индивада са най-гнусните и човеконенавистни.

А то щото комунизма е цивилизована "религия"..

Човека е прав. и то много е прав. все някой трябваше да го каже. Това си е мъж на място.....

Човекът си е прав! Който иска да живее с хора, изостанали 1000 години в социалното си развитие - да заминава в Пакистан, Афганистан или някакъв друг - стан.

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ЧОВЕКА , ТИЯ СА ПРИМАТИ ГАДНИ СМЪРТ НА ислямааааа.

Боко няма да ти подхвърли "зрънца", а ти си му го "крепи"!!!

закономерно е. Примитивизмът не е запазен за исляма, вътре влизат комунисти, националисти, особено източноевропейски, православни фундаменталисти. Хора негодни за модерния свят, но драпащи да оцеляват чрез власт и порпк.В страни, където са на власт, като нашата резултатите се виждат от самолет.

Мислех, че си по иНтелигентен. Човешко е, да сбъркаш в мисленето.

кабинета боко3 егати и мушмороците

Наш ред е да ни "Гърмят" и ще го направят - посред лятото или в началото на есента. Без проблеми. А този нека си пише, как трябва да бъдат Набити. Гледат ни Сеира - на гол гъз "чифте кремвирши". ------------------ Човек трябва да си мери думите ... когато се прави на Политикан, като тази Мутра от снимката.

Подкрепям премиера Борисов!

Aми целуни го отдолу. Tои рядко се подмива

Aга Cидеров(умиротворителят) Kаракачанската овца(доносника) Bалери бедния( горкият има само един хотел) Tова са магнолите на бате боико от село банкя

С тази "кОалиция" ГЕРБ-арите събраха Голяма Пасмина в "командоренето" на Държавата ни. То и преди изобщо не беше "цвете", но сега Свинарника е ФУЛ. Ето какво прави Манията да Властващ, за да Крадеш Безконтролно и да ставаш Богат, ПРекалено Богат и то, като Циганин - Крадец . И този се оказва пак Бивш Милиционер. Цялата Милиционерска Помия ще ни управлява пак. Всъщност, кое е виновния за това? Отговорът е един - НИЕ сме виновни за това, НИЕ и никой друг...

Не видях нищо драстично в написаното. Има различни хора с различен стил и интелект. Какъв е проблемът? Това, което прави слугинажът в СМИ се нарича задушаване на свободата на словото и цензура. Срива ме се отново до времената, в които за един виц те уволняват от работа и влизаш в затвора.

сега се ровят в компютрите на хората, във фейсбук, за да търсят компромати и организираната мафия да се отърве от обединените патриоти, бая са ровили, за да намерят снимка от 2009 г - браво на цецото - пръв охранител на ОМ.

Не мога да повярвам колко са паднали жуналистите от Дир.бг, в тази статия има меко казано изопачаване на фактите. Познавам го лично мога да кажа, че е един достоен човек, което не може да се каже за хората написали това творение.

,...право е рекал човека...остава сега да не се изметне ...като лажепатриотите !!!

Човекът просто си е казал в прав текст това , което мисли и би трябвало да мисли всеки нормален човек. Не ви ли отвращава т. нар. политкоректно говорене , пропито с лицемерие ? Да кажеш на черното бяло , защото така било според " ценностите " И ние си имаме наши ценности на нормалните хора.Преди 30 години ни набиваха в главите комунистически дивотии , а сега евроатлантически такива със същото това лицемерие. Не , благодаря.

браво

Абсолютно прав си е човека - подкрепям го с две ръце.

за новият зам.-вътрешен министър Стефан Балабанов е писана в подкрепа или против него? Не го познавам, не съм "фен" на така наречените "обединени патриоти", но го подкрепям за казаното и написаното от него. Напълно го подкрепям!

Всички, които не мислят като нас вън от властта, начело с Тръмп, Орбан, Балабанов и тем подобни. Не може някакви си Българи да се разпореждат какво да става в собствената им държава . . . ! Има си Еврео-Атлантически ценности. Вие какво искате? Аз толкова милиарди съм вложил в унищожаването на Европа. А тука някакви си патриоти, отвратителни Унгарофили и Българофили да ми правят сечено, това няма да стане !

Правилно, шефе ! И ние - медиите, както виждаш те подкрепяме безрезервно ! Изобличаваме ги тия гадове.

Честно казано, с тази статия само ме накарахте да му запомня името на този човек и да се оглеждам къде ще е на следващите избори, за да гласувам за него. Напълно го подкрепям за всичко, що е казал, колкото вие да се опитвате да го преиначите.

Този човек, които си харесал е Обединени Патриоти, и да го махнат , няма как да махнат Обединени Патриоти и политиката им против мигрантите, ако не ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ПАДНЕ -Бойко мишко ти не си шеф на Патриотите, а само партньор, те ще правят каквото си искат !

100% e прав. В шатите за изнасилване, особенно групово, не ти мърдат 25 год или доживот. Тук ми разправяте "дайте ги на съда, за се спази върховенството на Закона". Голямият проблем е,че в щатите закона и в България закона не са еднакви. Или иначе казано - не гледай какво правя, а прави това което ти казвам". Вижте как Виктор Орбан се бори за страната и народа си. А нашият мухльо продаде Родината за 3 сребърника.

Драги "Калъф" Наказателният кодекс е гласуват и приет през 1968 година , като е многократно допълван и усъвършенстван. Престъпленията против половата неприкосновеност са санкционирани в раздел 8 глава "разврат". Прочети ако обичаш, преди да обвиняваш когото и да е, защото в България има много сериозна наказателноправна наука и е неуместно да се говори наизуст. Просто не си попадал в мелницата и не знаеш как работи машината. Дълги години е изграждана система, която е много добре приложена и може да се усъвършенства, но не и от специалисти, а само от мислещи хора. *специалист- човек, който не мисли, но знае всичко

Изобщо не е добре приложена системата, въпреки че е изградена. Прокуратура и съд са най-продажната сган, за хиляда лева оправдават и сериен убиец! Или си кьорав, че не виждаш какво става с така нареченото правосъдие, или си един от тях!

Може и да има закони, носпазват ли се ? Или те се прилагат само за простолюдието. Защо, ако Законодателният Кодекс е гласуван през 1968 г. то преди 1989 нямаше такива изнасилвания и издевателства ? ... и пускане на свобода на престъпниците ? Нещо не е така, както го казваш. На времето с-иганите не смееха да шукнат, а сега ... убиват старците у бабичките защото БХК е зад тях. Може биискаш да ни обясниш защо в щатите законите са драконовски за престъпниците, а в същото време "биг брадър" ни казва да ги интегрираме тъмнозелените и резняците дето изгориха Българското знаме ? Кой ни задължава да приемаме резняци ? И защо ? Меджу другото щатите си нямат БХК, или по тяхно му АХК, а защо ли ?

Че какво ,трябва да ги галим докато ни убиват и изнасилват?Прав е ,що се отнася до суровите наказания на шериата,за такива престъпления и престъпници мюсюлмани особено у,те са най подходящи.

"Децата са масово лекета и са тотално неподготвени за живота. Правят най-лесното - бягат в чужбина за да гонят лекия и уреден живот." Има само да го гонят този "лек и уреден живот". "Тотално неподготвения" е аутсайдер навсякъде. Особено на запад.

Избрахте си ги - ще си ги хрантутите, ще им се радвате и ще ги търпите. Казано е от народа - бий дупенце да не биеш дупище. Децата са масово лекета и са тотално неподготвени за живота. Правят най-лесното - бягат в чужбина за да гонят лекия и уреден живот. Относно бежанците - те не признават закони, порядки и норми. Естествено, че са примати. Липсва им цялата чивешка социална еволюция. Факт. Относно шериата - боя с камъни за прелюбодейство и рязането на ръце за кражба не са от шериата, а от преди него. Имало ги е и по нашите земи. Например прословутите крумови закони - те какво общо имат с християнство и шериат например. Не оправдавам фашизоидния, баничарски, кокалояден пишманпатриотизъм, но за много неща от историята може да се поучим. Когато учител не бие ученици следва ученици да бият учител. Няма среден път. Какво да изберем? Престъпници с десетки дела правят зулуми - ако бяха яли бой в полицията за всеки зулум може би наполовина по-малко щяха да са престъпленията.

Не е вярно. Избраха ги тъмнозелените, както стана и предишните 2 пъти. Нормалният бя-ял българин няма да гласува за тиквата. Вижте резултатите от гласуването. Борисов започна 3-тия си мандат с едва 32% одобрение.

Вместо армия, гранича полиция, нормална ограда с охрана, бой по мигрантите. И какво друго може да се очаква от подобно управление ? Да не коментирам другите простотии, защото са от същия сорт.

Вече РАЗКРИХМЕ Измамата на арабите... Арабите искат да завземат Европа. В момента има всякакви Арабски- Мюсюлмански организации и дори Ислямско - Мюсюлманска държава, която напада към Европа... Тия прехвърлят араби за да завземат Европа, като наричат СОбствените си Башибозуци, Пришълци, Главорези, Арабско - турския Аскер с думата "бежанци"... Все едно да наричат Сериен убиец, крадец и изнасилвач с думата "" светец"". Нагли арабско- турски гадове и измамници !!! Арабите в страни с война имат три ВЪЗМОЖНОСТИ- или се бият заедно с Ислямистите, или се бият против Ислямистите( заедно с Башар Асад), или стават роби на Ислямистите... Влязат ли в Европа- само Куршуми за Араби и Неггри.... За да я има една държава( навсякъде по света), се премахват хората нарушаващи зконите ( влизащи в чужда къща, чужда държава или крадящи от съседите си).. Иначе държавата ИЗЧЕЗВА и идват например арабите, избиват крадците и правят собствена държава и закони( както беше при Турското робство).